- Konu Sahibi hopeless__
-
güzel konu olmuş...
Öncelikle kendimize yönelmeliyiz. Kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi sorunları ile tek başına uğraşabilen, kendi sosyal çevresi olan kızlar olmalıyız. Böylelikle erkeğin bize karşı saygısı artar, kendi büyük egosu küçülür. Ama ben bunu başaramadım zamanında. kendi sosyal çevremden koptum sonra türlü kötü şeyler... neyse...
Güzel konuya değinmişsin.Ama sadece erkekler egolu demek yanlış bence.
Bütün insanlar fazla ilgi görünce şımarır.O yüzden ilişkilerde kıskançlığı abartmamak lazım.En ufak kavgada ayrıldık mı diye düşünüp ağlamamak olay çıkartmamak lazım.
En önemlisi de insanın önce kendisini sevmesi,kendisiyle barışık olması gerekli.Kendisini seven insanı başkaları da sever.
ego tabiki sadece erkeklerde bulunmuyor ama erkeklerde fazlası var . Kızların egoları büyük değil. Erkeklerin egosu söz konusu olunca aşkını geri plana atabilir. Önemli olan dediğim gibi poh pohlanmaktır ama bunda suçlu bizleriz çünkü sevgiyi aşırı göstermemek gerekir garanti olarak görüyorlar sonra tüm işkenceleri yapıyorlar
peki sevgıyı gostermedgımız zaman baska dallara konmazlarmı?? olcusu nasıl olmalı? mesela ben onun ıcn almanyaya gıdıcektım gıtmıyımmı?
nadirende olsa sevginin,ilginin kıymetini bilen
sevdiğine insan gibi davranan,şımarıp havaya girmeyen erkekler olsada
geneli sizin bahsettiğiniz gibi hint kumaşı modunda geziyor
bana göre bir ilişkiye başlandığında kendi sosyal çevremizden,işimizden vazgeçmemeliyiz
her zaman fedakarlık yapan taraf olmamalıyız,hayır demeyi bilmeliyiz,sınırlarımız olmalı,
sensiz ölürüm,biterim gibi cümleler kurmamalıyız,
çok fazla sırrımızı paylaşmamalıyız,kendimize ait özelimiz kalmalı,
ailemize laf söyletmemeliyiz,bazı durumlarda güçlü durabildiğimizi göstermeliyiz.
offf daha çoook şey var ama bu saydıklarımı bir zamanlar bende yaptım,
kısaca yaşanmadan hiç birşeyden ders alınmıyor,buraya destan da yazsam faydası yok
Ben kendi hayatımdan örnek vermek istiyorum şuanda evlendik ama evlenmeden önce çok şey yaşadık 7 yıllık birliktelik sürekli ayrılmalar barışmalar ama hiçbişey değişmemişti çünkü biliyordu ayrılmayacağımızı hemen affedeceğimi nese en son çok kararlıydım ayrıldık ilk bir hafta hiç takmadı sonra mesaj atmaya başladı emin ya kendinden hemen yumuşacam yok cevap vermedim aradı açmadım karşılaştık yüzüne bakmadım gerçi çok zorlandım ama olsun arkadaşlarımla gezdim onun haricinde hayatımın olduğunu gösterdim 6 ay böyle geçti gerçekten değiştiğine emin oldum o zaman barıştım şimdi evliyiz gerçekten çok işe yaradı çünkü artık arkama bakmadan gidebileceğimi biliyor
kesınlıkle arkadaslarrrrrr bunların popisi cok kalktı :)))
benımde olayımı anlatım sızeee:))
5 seneden berı konustugum bı arkadasım var kendisi erkek :) suan yurtdısında staj yapıyor. 1 ay once yurtdısına gıdıcegımı onada söledım.. benım ıcın abısnın nısanını ekeblecegını bana destek olmak ıcın gelebılecegını soledı (aılesınde ılk nısanlanan abısı ve aılesıne onem veren biri) bende bundan suphelendım bı ınsan abısını ekıp bı kıza destek olmaya gtse altında muhakkak bişi aranır dıye dusundum.. benden hoslanıyor olabılecegını dusundum.
sonunda ıcmdekıı hoslanmayı onada soledım. yurtdsına gıttgımda ise ona kart yolladm.. sonra dondugumde o da ıstanbula gelmıstı ve uzun yııllar sonra ıstanbula geldıgı ıcın akraba zıyaretı hıc bıtmedı.. anca 2 saat gorusebıldık.. ona yaptıgım tatlıyı verdım mutlu oldu.. en sonundada sana soledıgım hakkında ne dusunuorsun dedım o da hıc beklemıordum dedi.
suan yurtdısında.. her senede dogum gunumde arar yada bana mesaj yollar.
bana destek oluyor ama eskısı gibi degıl gibi sezıyorum belkıde bana öle gelıyordur. ama kadınlar asla yanılmazlar :))) dun konustugumuzda benı kendıne asık etmeyı basarabılen bı kız olursa eger mesafe sıkıntı degıl dıye konustu. resmen egosu fırlamıss gibiydı.. yada bana öle geldı
haftaya dogum gunum o gun bellı olucak hersey dıye dusunuyorum.. bana deger veren kıısı asla dogum gunumu unutmaz dıye dusunuyorum yanlıs mı dusunuyorum arkadaslar
gosterıcem ona gununu :))) ılgılenmezsem az cok merak edıcektır nıye böle dıyee :))
canım benim olayı bir okuyup yorum yapar mısın benimki öküz değiştirilebilir mi ki tasma takmak istiyorum ona artık hak ediyor çünkü whatsappta engelledim olayı yazdım yukarlarda bir okuyup söylesen engelli mi tutayım o yazana kadar yoksa açayım mı ne yapayım kararsız kaldım dediğim gibi... çeksin istiyorum dönmeyeceğimi anlasın sürünsün istiyorum çünkü bana çok kötülük yaptı öyle böyle bir ego yok onda
tatlım umursamayacaksın sen ona hakaret bile etsen umursadığını gösterır mutlaka ılk başlarda gezecektır senı kıskandırmaya çalışacaktır. ama gerçekten seviyosa en fazla 15 gün dayanabılır hadı bılemedın 1 ay ama sende hemen yumuşamayacaksın gerçekten inandığın zaman yumuşayacaksın yanı biz 6 ay ayrı kaldık barışmadan bir gün önce geldi yine öyle arada gelip konuşmak istiyordu konuşuyodum ama gozlerıne baka baka hayır dıodum gerçektende çok zordu :) nese konuştuk ben yine hayır dedim ertesi gün artık inandım vee hiçbişey olmamış gibi sabah kahvaltıya gidelim die msj attım barıştık yüz verdikçe astar istiolar ipleri vermek yok :)
mesela ben şimdi engelini kaldırdım bunu tatlım engelli tutmam bile umursadığımı gösterir o zaman engeli kaldırınca da bir baktım ki o yazıyı kaldırmış ben onca hakaret edip engelleyince dank etti sanırım yazmıyor tabi kesinlikle o ayrı ben de yazmıyorum ama ben kapattığımda kapıyor sence ben sürekli online falan kalayım mı kimle konuşuyor bu bu kadar moduna mı geçsin yoksa orda gayet mutlu imajı çizip hani bir şeyler yazıp hiç umursamayayım ve abartmadan mı açık kalayım ne diyorsun?
ego kişisel bi özellik yani kadın ve erkeği yok bence .
Erkekler inanın bundan daha çok şikayetçi . Biraz onları daha haklı buluyorum ben ama bu çok normal .
Arz talep meselesi , bu kadar çok saldıran aç erkek olduğu sürece :) bizlerin kezban gibi davranması çok normal .
Zaten o kadar midesizler ki , erkekler yüzsüzlükte sınır tanımıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?