Erkeklerin unutulamaz aşkları...

piTis

Emeğe Saygı + Rep ;)))
Kayıtlı Üye
31 Mart 2010
813
11
96
İstanbul
Haydi kızlar, kaç erkeğin unutulmaz aşkı oldunuz? Ya da size, eskiden şu kızı çok sevmiştim dediği oldumu?Peki evlendiğiniz erkeğin en büyük aşkı siz misiniz sizce?
Buyrun bakalım herkesten yorum bekliyorum hanımlar. Bi gerçek vardır ki her erkeğin hayatından unutulmaz bi kız geçmiştir...O kızı unuttuğunu söylese de tutkulu olduğu bir anı olarak saklar kalbinin bir köşesinde... Siz neler söyliceksiniz ?

Eveet ilk konuşan ben olayım o zaman. Ortaokulda bi arkadaşım vardı.Onu sadece arkadaş olarak görürdüm ve o bana teklif etti ben de olmaz dedim.O günden sonra da eskisi gibi ddeğildik zaten... ben lise sona geldim ve bi gün yolda giderken beni birisi durdurdu. Ondan bahsetti, beni hala unutamamış ve görüşmek istiyormuş... yaşı da benden küçüktü zaten, sanırım bu çocuğun kalbinin bi köşesinde kalan o unutulmaz aşk da ben olucam :sinifsinif:

ilk yorum bendennn benim aşkımın hiç olmadııı ilki benimmm:asigim:
ama eskilerden 3tane unutamayan var benii:D:D:D

valla eskilerden baya can yaktım galiba ya :)
sıkılıp ilişkiyi bitir(emey)en hep ben olurdum acayip acı çektirirdim bi de deli gibi feministtim :) süper kombinasyon size :D
hala akılllarının bi köşesindeyim biliyorum facebookta bu yüzden online olamıyorum saçma sapan diyologlara giriyorlar. abartmıyorum ama bi 10 tane böyle insan var ay ne kötüyüm ya (hepsiyle çıkmadım tabi çoğu platonik kalanlar)
bi tanesi var ki bende bişiyler bitse de onda bitmemişti bi türlü istemeden de olsa çok üzdüm onu hala daha acı çektiğini görüyorum ve bu beni çok üzüyor :( inş çok mutlu olur ilerde

lisedeki hayatımın ilk aşkı ünv son sınıftayken beni arayıp bulmuştu.

ünv'de ilk kez çıktığım çocuk, 10 yıl sonra adam şeklinde :)) beni buldu. ara sıra arayıp, hayatındaki hatalardan, yalnızlığından ve eski günlere duyduğu özlemden bahsediyor. tam anlamış değilim. :))

biri daha var da sözünü etmeye değmez.

var benim de hayatımda...yıllar sonra çıkıp gelip seni seviyorum hala evlenmek için bir şans..vs. demesi içimi çook burkuyor..halbuki zamanın da o beni terk etmişti..ve hala der,ölene kadar unutmıycam seni diye..bu benim açımdan hiç de güzel bir durum değil:((

4 erkegin unutulmaz aski olduguma inaniyorum.:kedi:

ben ise tek ve en büyük askimla evliyim zaten.eskilerden unutamadigim kimse yok.
bencede her erkegin icinde bi yerlerde zamaninda tutkulu bi sekilde sevdigi ve hala zaafi oldugu bi kadin vardir.ben askimin en büyük aski miyim. evet öyleyim bence...
biz ayrilsak yillar sonra bile gecmisinden tebessümle hatirlayacagi tek kadin olacagima inaniyorum
ama ALLAH göstermesin :)

2 kişinin..
biri liseden çok yakın arkadaşımdı, çok iyi biriydi ama ben onu arkadaşım olarak görüyodum olamazdı olmadı da.. umarım artık mutlu olur :Saruboceq:
diğeri bitaneciğim :asigim: onun ilk ve tek aşkıyım zaten benden öncesi yok; onun için unutulmaz biri olduğuma inanıyorum.yıllar geçse bana bir şey olsa (Allah korusun :Saruboceq:) beni hiç unutmayacağına inanıyorum :asigim:

iki kişi biri ilk sevgilimdi bi yıl uğraşlarının sonunda çıkmıştık ve yapamıcağımı düşünüp ayrılmıştım sonra o peşimi bırakmadı tabi aradı sordu yıllarca bi yerde karşılaşsak laf atıp durdu peşime takıldı kaçtım hep sülük gibiydi yani,diğeri ise yine ilkokul arkadaşım ve bana yıllarca aşık olup zar zor 6-7 yıl kadar sonra açıklayıp zor uğraşlar sonucunda kabul etttiren sevgilim o da baya çabaladı ayrıldım unbutamam seni falan dedi sonra duydum ki hasta olmuş psikologlara falan giitmiş ama insan olarak üzüldüm tabi Allah vermesin:Saruboceq:istemezdim benim yüzümden böyle bişi olmasını daha sonra ablasına demiş ondan ayrılınca oldum die ve üç olarak ise benim canım aşkım var onunda ilk aşkıyım tabi o da benim ilk aşık olduğum adam ne ilginçtir ki bugüne kadar hep bi çabayla elde edilen ben ona hemen atladım valla iide yaptım ohh canıma deysinkaydirigubbakcemile3kaptırmadım kimseye ilk teklifinde hemen evet dedim hihi allah ayrımasın yarabbim:Saruboceq:yaprak gözlü prensimŞeniz

geçmişte 2 insanın unutulmazı olmustum hala öyle mi bilemiyorum..Allah yollarını açık etsin onlarında..
Şuan da nişanlımın ilk aşkı benım ,benimde ilkim o.. ikimizinde unutulmazı bellii:))
,geçmişte kıskanacagım biri yok çok şükür..

oncelıkle nısanlımın ılk ve buyuk askıyım :))
benı unutayamayn varmıdır konusu ıse 1 tane vardı ama hala oylemı bılmyıorum
dıgerlerıde unuttumu yoksa hala hatrlyomu hıc bı bılgım yok :D

şimdiki sevgilimin unutulmazıyım... naparsa yapsın unutamaz beniii :))aşkıım bende unutamam ki seni
sonra bi sevgilim daha vardı sevmezdim ben ama iyi cocuktu cok severdi beni o asla unutamaz..
bide ilkokul aşkım vardı.. öle karşılıklı bakışırdık hala nerde görse konusmaya calışır onunda unutulmazıyım 3 etti :)

ne güzel anılar... ama en önemlisi Allah herkeze evlendiği kişinin unutulmazı olmayı nasip etsin. düşünüyorum da öbür türlüsü çok acı verici olurdu herhalde.
Hiç yok mu acaba evlendikten sonra kocası itiraf eden, ben eskiden şu kızı deli gibi sevmiştim falan diyen... CADIARZU

Birinin en özel aşkı olarak kaldım evet. şuan desem ki "geri dön" herkesi arkasında Bırakır ama çoook geç.. hep de mutluluğumu ister.. yıllarca görüşmedik, Bir gece msjı geldi, kaza yaptım allahtan Bana Bişey olmadı ama canım çok sıkıldı, ilk sen geldin aklıma, nasılsın ? diye. geçmiş olsun diyerek kısa kestim.. duyuyorum çok özlüyormuş resimlerimi görmüş kız arkadası, atacaksın demiş, atamam demiş ayrılmıslar =( ağzına içki koymazdı, şimdi her gece içiyormuş, marmariste günüBirlik ilişkiler yaşayıp duruyormuş, hala ciddi bi ilişkisi yokmuş =( ortak arkadaşımızla Bana en sevdiğim içkiden göndermiş geçenlerde, Bi derdi olursa Beni Bulsun, ne olursa olsun ona kapım her zaman açık, evlenip Boşansa 5 çocuğu olsa gene alırım onu demiş.. nişandan ayrıldım duyar duymaz geldi, oturdu Beni anlattım o dinledi, ağladım, sustu sustu, sonra öyle Bir konustu ki içim acıdı resmen.. telefonundan şarkı açtı, 7 yıl geçmesine rağmen hala Bizim şarkımız duruyordu telefonda. hala dinliyor musun dedim her gece dedi, her gece dinliyorum... o da Benim ilkimdi.. çook sevmiştim ama olmadı, yapamadım, üniversiteye Başladım, Bıraktım onu =( herkes Beni suçladı askerdeyken Bıraktığım için ama Bana asla laf söyletmedi.. Burcu kendi hayatı için en doğrusunu yaptı dedi..

ne güzel anılar... ama en önemlisi Allah herkeze evlendiği kişinin unutulmazı olmayı nasip etsin. düşünüyorum da öbür türlüsü çok acı verici olurdu herhalde.
Hiç yok mu acaba evlendikten sonra kocası itiraf eden, ben eskiden şu kızı deli gibi sevmiştim falan diyen... CADIARZU

allah yaşatmasın canım.. ben istemem yaşamak Böyle Bişeyi. ama sevgilimin annesi yaşamış =( sevgilimin BaBası Bi kızı çook sevmiş, vermemişler, Başkasına vermişler, BaBası düğünü Basmış, sonra sevgilimin annesiyle evlendirmişler kızı unutsun diye.. hala sevgilimin annesi buna üzülür..

Gün gelir herkez herşey unutulur.
Ne de güzel bir şarkıdır:
''Herşey unutulur unutma herşey unutulur.''sempatiksalakcinni
O yüzden kimse kendini unutulmaz sanmasın!!olumunekankayizsmile

Birinin en özel aşkı olarak kaldım evet. şuan desem ki "geri dön" herkesi arkasında Bırakır ama çoook geç.. hep de mutluluğumu ister.. yıllarca görüşmedik, Bir gece msjı geldi, kaza yaptım allahtan Bana Bişey olmadı ama canım çok sıkıldı, ilk sen geldin aklıma, nasılsın ? diye. geçmiş olsun diyerek kısa kestim.. duyuyorum çok özlüyormuş resimlerimi görmüş kız arkadası, atacaksın demiş, atamam demiş ayrılmıslar =( ağzına içki koymazdı, şimdi her gece içiyormuş, marmariste günüBirlik ilişkiler yaşayıp duruyormuş, hala ciddi bi ilişkisi yokmuş =( ortak arkadaşımızla Bana en sevdiğim içkiden göndermiş geçenlerde, Bi derdi olursa Beni Bulsun, ne olursa olsun ona kapım her zaman açık, evlenip Boşansa 5 çocuğu olsa gene alırım onu demiş.. nişandan ayrıldım duyar duymaz geldi, oturdu Beni anlattım o dinledi, ağladım, sustu sustu, sonra öyle Bir konustu ki içim acıdı resmen.. telefonundan şarkı açtı, 7 yıl geçmesine rağmen hala Bizim şarkımız duruyordu telefonda. hala dinliyor musun dedim her gece dedi, her gece dinliyorum... o da Benim ilkimdi.. çook sevmiştim ama olmadı, yapamadım, üniversiteye Başladım, Bıraktım onu =( herkes Beni suçladı askerdeyken Bıraktığım için ama Bana asla laf söyletmedi.. Burcu kendi hayatı için en doğrusunu yaptı dedi..
ne güzel bir hikayeymiş... çocuk seni ne de çok sevmiş, keşke devam edebilseydi aşkınız dedim bi an içimden... ama her işte bir hayır vardır mutlaka ben buna inanırın.vardır bunda da bir hayır... opuyorumnanaktan

allah yaşatmasın canım.. ben istemem yaşamak Böyle Bişeyi. ama sevgilimin annesi yaşamış =( sevgilimin BaBası Bi kızı çook sevmiş, vermemişler, Başkasına vermişler, BaBası düğünü Basmış, sonra sevgilimin annesiyle evlendirmişler kızı unutsun diye.. hala sevgilimin annesi buna üzülür..

inşallah yaşatmaz kimseye ama oluyor işte sonuşta bizi unutamayanlar da hayat devam ediyor diye bir başkasıyla evleniyorlar, aklının bi köşesinde eski aşkı olsa bile alışıyorlardır bir süre sonra böyle yaşamaya da. herkes evlendiğinin ilk ve son, en büyük aşkı olsa ne de güzel olurdu yahu !!! sempatiksalakcinni delikafadulden

Back
X