sus kız, kendimizi avutuyoruz şurda! guclubacismile
sempatiksalakcinni
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sus kız, kendimizi avutuyoruz şurda! guclubacismile
Gün gelir herkez herşey unutulur.
Ne de güzel bir şarkıdır:
''Herşey unutulur unutma herşey unutulur.''sempatiksalakcinni
O yüzden kimse kendini unutulmaz sanmasın!!olumunekankayizsmile
uzaktan platonik aşık olanları bilemiyorum tam olarak. ama 3 kişi hatırlıyorum. yıllarca peşimden koşan falan.
eski sevgililerim içinde de sadece birinin hayatının aşkı olmuşumdur.
şimdiki sevgilimin hayatının aşkıyım ve evleneceğim.
1 kisinin hayatinin aski olmustum ama benimde onu unutmam kolay olmadi.. onun beni hala unuttugunu sanmiyorum.. bir bucuk yil ciktik ama olmadi yapamadik iste ayrildik.. su an baska biriyle görüsüyorum cook iyi bi insan ins. onun ilk ve son aski olurum :)
Ben sahit oldum eski sevgilime
Bana dedi eski aşkımı unutamadım diye bide bana hic seni seviyorum dememişti 2 ay boyunca yani unutmayan erkek unutmuyo uyuz oldum bak ona simdi iyki görmedim bidaha yüzünü![]()
Erkeklerin unutulamaz aşkları olduğunu sanmıyorum.
Bizz kadınlar daha duygusal olduğumuz için kendimiz gibi sanıyoruz onları bence.
Erkekler sadece gurur meselesi yapıp peşlerimizden koşuyor,1,2 yalvarıyor,yüz bulamayınca başka kızlara atılıyorlar hemen.
Ha şu beni 2 erkek unutamadı,5 erkek unutamadı diyenler; o erkekler şu an Mecnun misali çöllere düştüyse tüm söylediklerimi geri alıyım hemen.
Ama bence erkekler unutuyorlar ,hem de bizden çok daha çabuk ayrılığa alışıyor onlar.Haftasonu maç,akşamları kafa dağıtıyoz içelim diye diye hayat onlar için daha kolay.
Kendimizi kandırmayalım kızlar.
Hayır, yanılıyorsunuz bence erkeklerin çoğunun aklında vardır böyle bir kız.
Ben size çok yakın şahit olduğum bir olayı anlatayım: Benim bir arkadaşım var özel denilebilecek kadar güzel bir kızdır.
İşte bu bi çocukla çıkıyor 3-4 yıl önce, ilişkileri çok da uzun sürmüyor ve ayrılıyorlar...
Sonrasında çocuk bunu hiç unutamıyor, neredeyse her gece onun için ağlıyor, sürekli arkadaşlarından falan onunla ilgili bilgiler topluyor. Kaç kişiyle çıktığını falan onunla ilgili bir sürü şeyi biliyor, hatta onunla farklı bir amaçla çıkanları bile biliyor ama yinede uzakta kalmak zorunda kalıyor. Bütün bu bildikleri ona olan aşkından dolayı kimi zaman ağır geliyor ve onun için kaç gece ağladığını anlatıyor bana netten...
''Ondan nefret ediyorum bana bunu yaptığı için ama yine de onu seviyorum, ben hep onu beklicem, umudumu hiç kaybetmedim, ancak mezara girersem kaybederim!'' gibi şeyler söylemişti. Ben çok vazgeçirmeye, farklı kızlarla denesin falan die uğraştım ama aşk bu laftan anllar mı?
Tek tanıdığım da o değil zaten... daha var böyle. Ama benim düşüncem erkeklerin değil kadınların vazgeçilmezi yoktur. Kadınların sadece tek bir erkeğe böyle tutkuyla bağaldıklarını görmedim hiç. Tamam ilk başta seviyorlar onun için ölürüm falan diyorlar ama aşkları çok çabuk sönüyor, sanki o lafları söyleyenler onlar değilmiş gibi bir başkasına aşık olduklarını söylüyorlar...
Yani bunlar benim gözlemlerim ve düşüncelerim, ama mutlaka her erkeğin hayatında vardır die bir durum da yok, ama çoğunun da olduğunu düşünüyorum...
Bence yazdığınız bu erkek örneği bir istisna. Başka bir aşk eskiyi unutturabilir. Kadın ya da erkek farketmez. Ben de çok gözlem yaptım ve böyle olduğunu gördüm.
Unutmayan unutmuyor. Belki dışarıdan belli etmez yine birileriyle çıkar falan ama o hep aklının bir köşesinde olur erkeklerin. Bi gün çıkıp tekrar deneyelim dese o kız, erkek o an biriyle çıkıyor olsa da yine gideceği kişi o kız olur... Ama yine de hiç bir kıza geçmişiyle yaşayan bir erkek nasip olmaz inş. opuyorumnanaktan
Erkek, kadın ayrımı yok işte. Unutamayan unutmuyorsa sadece erkekler değil kadınlar da unutmaz. Ben de hala unutamıyorum. Hiç kimse 3 yıldır sevdiğim ama beraber olamadığım insan gibi değil benim gözümde. Şehir değiştirdim, bambaşka ortamlara girdim, birsürü insanla tanıştım 2 yıldır suratını bile görmedim üstelik ve durumda bir değişme olmadı malesef. Ama hala başka biriyle tanışıp aşık olabileceğimi ve böylece onu aklımdan atacağımı düşünüyorum, umut ediyorum bunu.mafoldumben
Yalnızca erkeklere özgü bir durum gibi anlatmanız çok ilginç geldi bana. Yaşayan bilir sadece. İnsan insandır cinsiyet ayrımı olmuyor bu işlerde.mafoldumben
Bence sen de bu durumda istisnasın... Ben çok gördüm birini çok sevdiğini söyleyip de sonra da şu da yakışıklı çocukmuş acaba onunla denesem mi diyeni. Ama senin adına üzüldüm inşallah unutursun birgün... Başkalarıyla yeni ilşkiler denesen belki faydası olur, yoksa bu duygulardan zarar görürsün yalnızca... opuyorumnanaktan