Erkeklerin unutulamaz aşkları...

Erkeğin de kadının da ilk aşkı unutulmaz bence..
ılk aşk derken okulda teneffüslerde bakıştığımız tiplerden bahsetmiyorum elbette..
Kalbinizin çarptığını ilk hissettiren kişidir yıllar boyunca unutulmayacak olan..
Benim ilk aşkım.. Ki zaten çok uzun sürmüştü,her ikimizin de birbirimizi unutacağımızı sanmıyorum..
Artı; kocam... Bir daha yeniden evlenecek bile olsam onun yeri farklı olacak eminim ki o da benim için aynısını düşünür.
Her zaman ilk olan farklıdır.Acı tercübeleri de olsa...Sonu hüsran da olsa..

Son düzenleme:
bende ilk aşkımı hatırlıyorum
ama daha çok küçük ve masumca birşeydi
oda evlendi çoluk çoçuk sahibi olduçok şükür bend eevliyim
keşke onla evlenseydim demiyorum
sevgi falanda yok ama hatırlıyorum onu
ilk olduğu için galiba.

onun ilk askiydim, cok mutluyduk onu cok mutlu ettigime eminim, oda beni cok mutlu etti
ama bitti, simdi aci cekiyoruz
hayati boyunca beni unutmayacagina eminim ama insallah cok mutlu olur cunku bunu herseyden cok hakediyo

Haha şekerim sen hiç aşık olup acı çekmedin mi yauu?? Aman Allah çektirmesin neyse..
Ben de çookk diyorum öyle. Dil söyler. Aaaa ne yakışıklı çocuk keşke beraber olsam dediğim çook oluyor zaten. Bunu herkes der. Ama onun kalbimdeki yeri bambaşka. Kimse onun gibi olamadı şimdiye kadar. Yoksa herkese açığım. Bu acı dışta değil içte.:sinifsinif:

Ben de oldum ve üzüldüm zamanında tabi ama gereğini yapıp bana değer vermeyeni söküp atmayı da bildim...
Aşkta tabi cinsiyet ayrımı olmaz ama benim demek istediğim ben etrafımda hiç öyle bir kız görmedim o yüzden kızlarda olabileceğine inanmıyorum dedim.

Erkeğin de kadının da ilk aşkı unutulmaz bence..
İlk aşk derken okulda teneffüslerde bakıştığımız tiplerden bahsetmiyorum elbette..
Kalbinizin çarptığını ilk hissettiren kişidir yıllar boyunca unutulmayacak olan..
Benim ilk aşkım.. Ki zaten çok uzun sürmüştü,her ikimizin de birbirimizi unutacağımızı sanmıyorum..
Artı; kocam... Bir daha yeniden evlenecek bile olsam onun yeri farklı olacak eminim ki o da benim için aynısını düşünür.
Her zaman ilk olan farklıdır.Acı tercübeleri de olsa...Sonu hüsran da olsa..

Evet ilklerin yeri her zaman farklıdır. Ama unutulmazlar bazen ikinci, üçüncü ya da daha sonrakilerden de olabilir...

onun ilk askiydim, cok mutluyduk onu cok mutlu ettigime eminim, oda beni cok mutlu etti
ama bitti, simdi aci cekiyoruz
hayati boyunca beni unutmayacagina eminim ama insallah cok mutlu olur cunku bunu herseyden cok hakediyo

ikiniz de mutluydunuz ve ayrılınca acı çektiniz peki neden ayrıldınızki böyle severken. CADIARZU

Back
X