• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeklerin yogun anne sevgisi

bağlılık başka bağımlılık başka birşey...ben de bir erkek evlat annesiyim..çok düşkünüm birbirimize..
ama ilerde bana bağımlı değil bağlı olmasını isterim..kendi ayakları üzerinde duran ,kendine yerebilen,saygılı özverili sevgi dolu bir insan olsun isterim..
herşeyin çoğu zarar..ama bir erkek de annesini sayıp seviyor,düşünüyor,kazandığı paradan annesine birşeyler alıyor ise bunu da ana kuzusu yerine koymam..ancak kendi kararını vermeiyor,karısına nişanlısına annesinin gözüyle bakıp karar veriyor ise ,yani anneye bağımlıysa ters karşılarım..
aşırılıklarla karıştırmamak gerekli..

sonuçta eşlerimizin ailesi,yapacak bir şey yok.kendimizi doldurmamak lazım.
aynen öyle. böyle bakamayınca kin tutmak oluyor zaten...
Konu sahibine de evlenecek arkadaşlarıma da nacizane tavsiyem şudur: sorunlar elbet çıkacaktır, ailevi problemler yaşanma ihtimali mümkündür. Bu durumlarda sükunetinizi korumaya ve anlayışlı olmaya çalışın. Bunun mükafatını elbet görürsünüz,Eşinizin ailesinden olamasa bile eşinizden...

Evet, okudum yazdıklarınızı. Annesi beğenmedi diye sevgisinin arkasında durmayan erkekten ne hayır gelir ki, üstelik sizin onu 2 çocuğuyla birlikte kabul etmenize rağmen. Hem sizin neyinizi beğenmiyor, sizden daha iyi birini mi bulacak sanki?
Benim eşim de benim için çok ölüp bitti evlenmeden önce. Ne zaman evlendik araya annesi girdi o zaman birbirimize karşı ne sevgimiz ne saygımız kaldı. Ben kötü gelin ilan edildim, zorla beni kötü yaptılar. Annesi zaten yüzüme söyledi açık açık "ayrılacaksınız, oğlum beni dinler ben ona başkasını bulurum akşama kadar unutur seni o vs." daha 2 aylık evliyken.
huzur kaçırmaktan başka bir işe yaramıyorlar

ana oğul arasındaki bu bağ nedense oğul evlendikten sonra pörtlüyor! ünide koca 4 sene boyunca oğlunun evine bir kere bile gitmeyen kv evlendikten sonra gelmek için ancak 20 gün dayanabildi ve gelip 20 gün kaldı!! maksatlarının üzüm yemek değil bağcıyı dövmek olduğunu düşünüyorum ben

ana oğul arasındaki bu bağ nedense oğul evlendikten sonra pörtlüyor! ünide koca 4 sene boyunca oğlunun evine bir kere bile gitmeyen kv evlendikten sonra gelmek için ancak 20 gün dayanabildi ve gelip 20 gün kaldı!! maksatlarının üzüm yemek değil bağcıyı dövmek olduğunu düşünüyorum ben

O da bir şey mi benimki 1 gün bile dayanamadı. Evlendiğimiz gece bile bizimle kalacaktı eşime zorla götürttüm kadını. Yine dayanamadı sonraki gün biz yokken eve girdi. Bornozlarımızı katlamış, çöpleri kontrol etmiş, banyodaki lavabo üstündeki pedlerimi dolap içine koymuş, çıkardığım gelinliği asmış... Ben işteyken her gün eve girdi yaptı bunları. Ne kadar sabırlıyım değil mi

ne kaynanalar var arkadas okudukca sasiriyorum. benim kv masallah nazar degmesin evime hic karismaz. aramadan gelmez.haftasonlari biz arayana kadar aramaz. esimle tartisiriz esim oraya gider genelde esime kizip eve yollar. her zaman beni hakli gorur oglunu doldurusa getirmez. suan bebekten dolayi izinli oldugm icin calismiyorum diye bana harclik verir kv . surekli hediyeler alir. esimin cok ii bi maasi olmasina ragmen tum faturalarimizi kv kp oder. evimizi aldilar. heryerini yaptirdilar. en ufak bi seyde yine gelir onlar yapar. yemege gideriz onlar verir. esim 5 kizdan sonra tek erkek ve deli oluyolar onun icin. Allah nazardan saklasin cok sansliyim bu konuda

Şimdi maddi olarak ailenin durumu yoktur yardım edilmiştir ona bişey diyemem fakat şu bir gerçek erkekler evlenmeden önce ailesini tanımazken evlenince aileler kıymete biniyor çevremde gördüğüm bu o\

O da bir şey mi benimki 1 gün bile dayanamadı. Evlendiğimiz gece bile bizimle kalacaktı eşime zorla götürttüm kadını. Yine dayanamadı sonraki gün biz yokken eve girdi. Bornozlarımızı katlamış, çöpleri kontrol etmiş, banyodaki lavabo üstündeki pedlerimi dolap içine koymuş, çıkardığım gelinliği asmış... Ben işteyken her gün eve girdi yaptı bunları. Ne kadar sabırlıyım değil mi
Peki hiç mi uyarmadınız? Ben hiç hoşlanmam çok gerilirim açıkçası biri evimde iş yapsa.

ne kaynanalar var arkadas okudukca sasiriyorum. benim kv masallah nazar degmesin evime hic karismaz. aramadan gelmez.haftasonlari biz arayana kadar aramaz. esimle tartisiriz esim oraya gider genelde esime kizip eve yollar. her zaman beni hakli gorur oglunu doldurusa getirmez. suan bebekten dolayi izinli oldugm icin calismiyorum diye bana harclik verir kv . surekli hediyeler alir. esimin cok ii bi maasi olmasina ragmen tum faturalarimizi kv kp oder. evimizi aldilar. heryerini yaptirdilar. en ufak bi seyde yine gelir onlar yapar. yemege gideriz onlar verir. esim 5 kizdan sonra tek erkek ve deli oluyolar onun icin. Allah nazardan saklasin cok sansliyim bu konuda

Büyük ihtimalle kızlarına yapmamışlardır bunları...

Peki hiç mi uyarmadınız? Ben hiç hoşlanmam çok gerilirim açıkçası biri evimde iş yapsa.
Baş edemezdim ki, hem yeni evliyim hem de eşim arkamda durmadı hep annesini savundu. Hep bekledim kendiliğinden hatasını anlamasını gizli gizli hep sinir krizleri geçirdim. Kadının amacı bizimle oturmaktı zorla kendini kabul ettirmeye çalıştı. Benden yüz bulamayınca oğlunu doldurdu, beni ve ailemi hep kötüledi, duygu sömürüleri yaptı. Kendini bize atamadığı için kendini ve bizi yedi bitirdi. Eşim de saf zaten hep annesinden yana oldu. Ben kötü gelin ilan edildim. Cicim aylarımız böyle geçti. Eşimle şiddetli kavgalarımız oldu hala da oluyor. Kayınvalide son 3 ay evime girmiyor ama yine hep beraberiz. Eşim 3 öğün yemeği de annesiyle yiyor ben de mecburen iş çıkışı onlarla yemek yiyorum. Çok sıkıldım artık, eşimle iki kişilik aile olamıyoruz. Kadın inadına oğlunu kendi tarafına çekmeye çalışıyor. Eşim de evliliğin ne olduğunu anlayamıyor.

Büyük ihtimalle kızlarına yapmamışlardır bunları...
cnm kizlarina da yapiyolar inan ki kv kp nin tek istegi mutlu huzurlu olalim hepimiz sorun olmasin tartismayalim guzel olsun hersey. kizlari esleriyle tartisip kv ye anlatsa kizlarina kizar. esimle tartissak esime kizar. beni arar kv benle konusur ogluna haksiz der yani ne bileyim bana annem kizar. kv kizmaz hic

ne güzel çok şanslısınız. Biz de böyle kaynanaların olduğunu okuyunca şaşırıyoruz :)
olması gereken bu aslında. hep burunlarının dikine gideceklerine böyle insanları örnek alsınlar biraz.

babam 45 yaşında hala akşam kendi evine girmeden annesinin evine gidiyor, herşeyi onunla paylaşıyor bizi tenezzül bile etmiyor. erkeklerin yoğun anne sevgisi bu işte

töbe ya daha neler duycaz :KK57::KK57:Allah sabır versin size, akıl versin kv nize

töbe ya daha neler duycaz :KK57::KK57:Allah sabır versin size, akıl versin kv nize
teşekkürler
allah düşmanımın başına vermesin böyle bir kayınvalide
Ben artık gözümü açtım eskisi gibi değilim, hiçbir saygısızlık yapmadım diye kötüyüm madem bu saatten sonra göstereceğim kötü gelin nasıl oluyor. Annem babam arkamda. Evliliğimi bitiririm çeker giderim yine de kendimi böyle aşağılık birine ezdiremem. Eski zamane gelinlerden olamam ben. Eşim de annesiyle beraber mutlu olsun ben gidince gururuna yedirebiliyorsa.

cnm kizlarina da yapiyolar inan ki kv kp nin tek istegi mutlu huzurlu olalim hepimiz sorun olmasin tartismayalim guzel olsun hersey. kizlari esleriyle tartisip kv ye anlatsa kizlarina kizar. esimle tartissak esime kizar. beni arar kv benle konusur ogluna haksiz der yani ne bileyim bana annem kizar. kv kizmaz hic

Ne kadar düzgün görgülü görenekli bir aileymiş maşallah kıymetlerini bilin :nazar:

Kadinlar kulubunde bunu ogrendim, az bucuk bir tecrubem ve cevremdende
Nedir bu erkek evlatlarin analarina olan duskunlugu, ve kayinvalidelerimizin erkek cocuklarina olan bagimliligi
Benim nisanlimda bir ana kuzusu

Kiz anne iliskisisi daha yakin olur diye bilirdim ama degilmis ana-ogul iliskisi gibi gormuyorum hic nerden ileri geliyor bu anlayamiyorum

Bekarken, nisanliyken, evliyken ailelerinin ihtiyaci olmasa bile hep ailelerine maddi destek sagliyorlar erkekler
Bende Allah nasip eder anne olursam buyuk konusmayayim evladimin parasini yemem, daha ben ona vermeye calisirim 1 lira dahi olsa

Bu konuda yorumunuz ne kizlar, sizce ne yapmali?
Bence de büyük konuşma

Sor bakıyım onlar gerçekten bu dünyadan mı gelmişler? :D
Hahaha kamera şakası gibi geldi o kadar anlatılandan sonra
Maşallah diyelim umarım hep böyle devam eder
Bizimkilerde böyle olsa birazcık canımızı versek :KK12:

Back
X