• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeklerin yogun anne sevgisi

ne kaynanalar var arkadas okudukca sasiriyorum. benim kv masallah nazar degmesin evime hic karismaz. aramadan gelmez.haftasonlari biz arayana kadar aramaz. esimle tartisiriz esim oraya gider genelde esime kizip eve yollar. her zaman beni hakli gorur oglunu doldurusa getirmez. suan bebekten dolayi izinli oldugm icin calismiyorum diye bana harclik verir kv . surekli hediyeler alir. esimin cok ii bi maasi olmasina ragmen tum faturalarimizi kv kp oder. evimizi aldilar. heryerini yaptirdilar. en ufak bi seyde yine gelir onlar yapar. yemege gideriz onlar verir. esim 5 kizdan sonra tek erkek ve deli oluyolar onun icin. Allah nazardan saklasin cok sansliyim bu konuda

arkadaşım sen nereden düştün buraya :D genelde oğullarına deli olurlar ama gelini kıskanıp fesatlık çıkararak deli olurlar. cidden maşallah tü tü tü

Ben burda kv ye kabahat bulamadım açıkçası. Neticede onu alıştıran nişanlınız.
Baştan bu kadar iltimas göstermemiş olsaydı eminim kv nizde ona göre davranırdı
Ayrıca gelecekte kv niz olacak kişi için görgüsüz demenizde hiç hoş değil.
Dediğim gibi sizde sorun kv nizde değil nişanlınızda.
Demek ki dengeyi sağlayamıyor. Bence nişanlınızı sorgulayın siz

Ah ahh bendede var bir tane ana kuzusu ne yapicaz bilmem cıldırcam artik sonunda bir anne bukadarmi ogluna düskün olur bir adam bu kadarmi ana kuzusu olur çok kötüyüm çokk:KK43:

Ne yazık ki benim eşim de ana kuzusu. Kayınvalidem bu dünyadan gitmediği sürece biz hiçbir zaman bir aile olamayacağız. Evet kayınvalidemin olmadığı bir hayat istiyorum çünkü haklıyım sonuna kadar. Kayınvalide yalnız bir kadın eşi vefat etmiş başka çocuğu da yok, maalesef ki maalesef benim üstüme kaldı. Ayrı oturuyoruz ama beraber oturmaktan bir farkı yok. Sırf eşim için katlanıyorum o pisliğe. Bekarken hiçbir şey yoktu evlendikten sonra birbirleri için kıymetli oldular. 7 aylık evliyiz, kendimi onların aralarına girmişim gibi hissediyorum. Sanki eşim benle evlenmemiş, sanki eski hayatlarını yaşıyorlar. Yaşadığım olaylar bilinçaltıma o kadar yerleşmiş ki rüyamda eşimle kayınvalidemi aynı yatakta yatarken görüyorum. Allah ya benim canımı alsın ya da onun.
canim cok uzuldum insallah , altini cizdigim cumle beni cok etkiledi cunki bir kac kez ayni seyi dusundum
annedir bu en kutsal varlik evlatta oyle ama milyon tane anne ve evlat var aralarinda boyle birbirlerine bagimli kac tane var? sayili-onlarida biz bulmusuz zaten.. cok uzucu gercekten herkes sinirini bilmeli ya herseyin fazlasi zarar

üstüne alınma ancak bende kadınlar kulübünde şunu öğrendim;çoğu gelin adayı da evlenince eşleri annesinden babasından kopsun tek kuruş dahi harcamasın gerekiyorsa telde dahi pek konuşmasın modunda olup kociş bağımlılığı yaşıyorlar,bunun sebebi ne acaba?

anneler elbette evlatlarına düşkün olur,bir çocuk kolay büyütülmüyor kız ya da erkek fark etmez evlendi ya da nişanlandı diye onları daha mı az seveceğiz?ayrıca beni okutan büyüten insnlara azıcık maddi yardım yapmışım çok mu?

böyle düşünerek kendini doldurma bence.ne yapmalı diye sormuşsun ya yapacağın tek şey şu olsun asla anne-oğul arasına girme nişanlın çocuk değil doğruyu yanlışı ayırt edebilir.

cok haklisin, bende ailesini ikinci plana atip tamamen hayatini bana baglamasini istiyorum, bencillik farkindayim ama ikinci yerde olmayi hazmedemem

hahaha :) gençliğimi gördüm sende ama o iş öyle olmuyor.

üstte gayet ılımlı bi yorum yaptım olayı karşı taraftan görmeye çalıştım ama ben de çok k.valide derdi çektim kadın düğünümü terk etmişti.düşün artık.ama zaman geçtikçi hele de anne olduktan sonra nedense bi başka bakıyorsun hayata.

evlendiğimde 21 yaşındaydım şimdi 31 yaşındayım ve sana bir tavsiye asla yüz göz olma.asla bunu bir savaşa dönüştürme inan kazanan sen olmazsın.
cok tesekkur ederim canim tecrube herzaman dogruyu konusur buna inaniyorum ama kendimi doldurmadan edemiyorumda

Ah ahh bendede var bir tane ana kuzusu ne yapicaz bilmem cıldırcam artik sonunda bir anne bukadarmi ogluna düskün olur bir adam bu kadarmi ana kuzusu olur çok kötüyüm çokk:KK43:

resmen tedavi edilmesi gereken bir hastalik oldugunu dusunmeye basladim artik :(

nisanliniz alistirmis diyen arkadaslar coooook haklisiniz
annem sunu istedi aliverelim ne olacak gonlu olsun 3 kurusun lafini mi yapicaz
oyle deyiver gonlu olsun, boyle giyiniver gonlu olsun ... sonu olmayan bir liste
nisanlimin hayatindaki onceligi annesinin gonlunun olmasi boyle dusunuyorum, tabiki iyi birsey annesine kotu davranan bir nisanli istemezdim ama annesine bagimli olan nisanlida istemiyorum, ortasi olmuyor mu bunun anlamiyorum

kayinvalidene gorgusuz demen yanlis demissiniz, Kabul ediyorum yanlis ama kendisinden sogutuyor ve doluyorum ona karsi, kotu soz soyleme hakki bulmaya basliyorum kendimde

nisanliniz alistirmis diyen arkadaslar coooook haklisiniz
annem sunu istedi aliverelim ne olacak gonlu olsun 3 kurusun lafini mi yapicaz
oyle deyiver gonlu olsun, boyle giyiniver gonlu olsun ... sonu olmayan bir liste
nisanlimin hayatindaki onceligi annesinin gonlunun olmasi boyle dusunuyorum, tabiki iyi birsey annesine kotu davranan bir nisanli istemezdim ama annesine bagimli olan nisanlida istemiyorum, ortasi olmuyor mu bunun anlamiyorum

kayinvalidene gorgusuz demen yanlis demissiniz, Kabul ediyorum yanlis ama kendisinden sogutuyor ve doluyorum ona karsi, kotu soz soyleme hakki bulmaya basliyorum kendimde
Su hayattaki onceligi annesinin gonlu olmasi kismi haddinden fazla bi sekilde bizde de var, Allah yardimcimiz olsun :KK43:

Ciddi bir ilişkim olana kadar kayınvalide fikrine çoook sıcak bakıyordum ne olacak iyi anlaşırım o da insan sonuçta sevdiğim adamı dünyaya getiren kadın falan diyordum sevgi pıtırcığı modundaydım anlayacağınız fikir olarak. Taaa ki sevgilimin annesine karşı tavrını görene kadar. Artık kıskançlık boyutuna gelecek diye korkuyorum, bi insan bu kadar mı annesine düşkün olur. Çok zor bence böyle anakuzusu erkeklerle. Biraz aileden bağımsız yaşamayı bilen birisiyle birlikte olmak lazım ama seçemiyoruz malesef :KK51:

ben evliyim öle biriyle kv sürekli oğlundan öpücük beklıo şaka gibi bi kadın alıngan kıskanç da sallamıyorum zaten

Back
X