erkeklerle ilgili tüm yaşadıklarım.

audreywaldorf

Aşkım Sen Benim Balımsın
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2010
433
5
96
İzmir
arkadaşlarım,
ben yaşamış olduğum herşeyi (çoğunlukla ilişkilerim ve erkeklerle ilgili ) bir blog sayfasına topladım. blogumu okuyup yorum yaparsanız ve ya izleyicim olursanız çok sevinirim. sizin yorum ve önerileriniz benim için çok değerli.

Son düzenleyen: Moderatör:
anlatış tarzın dışında takıldığım tek şey babalara daha saygılı olunmalı dimi? yüzüne karşı denmese de arkasından "kocaman kız oldum ne karışıyosun banaa abicim. allahıım yarabbiim . sinirlendiriyo benii. " diye bi tavır serglemek hoş değil. birde garip bir hayatın var. her tanıdığınla rahat rahat içebiliyosun sanırım...
çabuk etkileniyosun gibi... her neyse yazmak insanı rahatlatıyor... sende yazdıkça rahatlıyosun sanırımm

Son düzenleme:
anlatış tarzın ve anlattıkların beni irite etti.niye bunu yapma gereği duyuyorsun ki?yani bunları niçin paylaşma ihtiyacı duydun?

Merak ettim bakayım dedim..
Ama yazım yanlışları,harf yutmalarını görünce sıkıldım...Devamını getiremedim...
Size kolay gelsin!

Baştan sona okudum ve diğer arkadaşların aksine anlatım tarzını sevdim ve zevkle okudum..
Cümlelerin de hoppa, alaycı, boşvermiş, psikolojik sorunları olan liseli bir genç kız gibi görünsen de asıl sen'i konu başlıklarında gördüm:)
İmlaya biraz daha dikkat ederek yazmaya devam et, sakın bırakma..

seksi ince topuk ayakkabınızı bırakınca nasıl yurudunuz merak ettim bence daha güncel yaşanabilir seyler yazmalısınız

iyi ve kötü tüm yorumlarınız için teşekkür ederim.
buarada you know arkadaşım ayağımda olan ayakkabıyı çıkarmadım çantamın içindeydi ayakkabı

yinede teşekkürler

canım sen bu kafayla daha çoook arka plan olursun. bu hödükler önüne çıkanla beraber olmak ister başka da bi şey değil.

bu arada samimi şekilde yazmışsın bu kadar ayrıntılı ve samimi yazılar görmek güzel. her şeye rağmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…