- 15 Eylül 2022
- 4.011
- 16.838
- 123
Kizlar gordugum cogu erkekten hoslaniyorum biraz yakisikli zeki kibar olmasi yeterli. Neden boyle?
Yakışıklı ,zeki ,kibar olması yeterliyse çoğu erkekten de hoşlanıyor değilsinizdir diye düşünüyorum.zira tr de sayıları epey azKizlar gordugum cogu erkekten hoslaniyorum biraz yakisikli zeki kibar olmasi yeterli. Neden boyle?
Demesine gerek yok benceYakısıklı zeki kibardan hoşlanmak kötü bişey m ya. Herkes azgınlık demiş. At hırsızından hoşlanıyorum dememiş
Üye erkek diye kafayı yemiş herhalde o yüzden böyle yorumlar geliyorDemesine gerek yok bence
Yakısıklı zeki kibardan hoşlanmak kötü bişey m ya. Herkes azgınlık demiş. At hırsızından hoşlanıyorum dememiş
Ay süpersinYakışıklı ,zeki ,kibar olması yeterliyse çoğu erkekten de hoşlanıyor değilsinizdir diye düşünüyorum.zira tr de sayıları epey az
Kimsenin hayatini karartmaya hakkimiz yokSurda binlerce kadiniz kimsenin yok mu bi kardesi kuzeni kayni reyniye ayarlasak. Biz de rahatlasak kizcagiz da rahatlasa.
Bosluktasin ve tek derdin sevgili o yüzden.Kizlar gordugum cogu erkekten hoslaniyorum biraz yakisikli zeki kibar olmasi yeterli. Neden boyle?
Kadın yokluğu okeyde erkek yoklugu diye bişey olduguna inanmam :)Cunku konu sahibi Rainy. O nun zeki kibar demesine inanmiyoruz, ben inanmadim yani.Zeki kibar yakisikli erkek diye bahsettiklerini gidip görmemiz lazim anca, onun gozune oyle gorunuyor olma ihtimali daha yuksek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?