Erkeklerle ilgili

Kizlar gordugum cogu erkekten hoslaniyorum biraz yakisikli zeki kibar olmasi yeterli. Neden boyle?

Acaba sen kendini tansiyonum düştü diye acillere mi atsan,şöyle hoş bir hemşire, hoş bir doktor bey bulabilirsin belki. Senin o etrafa yaydığın dişil enerjini onlarda fark etsinler artık.

Kız bu kıçı kırık erkolarla ilgili açtığın kaçıncı konu sayamadim.
Sorunun cevabi yukarlarda verilmiş bende fikrimi belirtiyim kibarca amaçsızsın tutunacak bir dal ariyorsun sarmışsin erkolara.

Aslında şey demek istemiş. Gördüğüm her erkekle yatmak istiyorum.dış görünüşü,zeki ve kibar olması da bahanem.djdjsjdj

Yakısıklı zeki kibardan hoşlanmak kötü bişey m ya. Herkes azgınlık demiş. At hırsızından hoşlanıyorum dememiş

Yakısıklı zeki kibardan hoşlanmak kötü bişey m ya. Herkes azgınlık demiş. At hırsızından hoşlanıyorum dememiş

Cunku konu sahibi Rainy. O nun zeki kibar demesine inanmiyoruz, ben inanmadim yani. Zeki kibar yakisikli erkek diye bahsettiklerini gidip görmemiz lazim anca, onun gozune oyle gorunuyor olma ihtimali daha yuksek.

Bdv Bdv olalı böyle dert görmedi yarabbi

Cunku konu sahibi Rainy. O nun zeki kibar demesine inanmiyoruz, ben inanmadim yani. Zeki kibar yakisikli erkek diye bahsettiklerini gidip görmemiz lazim anca, onun gozune oyle gorunuyor olma ihtimali daha yuksek.
Kadın yokluğu okeyde erkek yoklugu diye bişey olduguna inanmam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…