Allah'im hala neden bu genc hatuna birini nasip eylemedin? Hatta birden fazla da olur, ama lutfen nasip et artik. AminKizlar gordugum cogu erkekten hoslaniyorum biraz yakisikli zeki kibar olmasi yeterli. Neden boyle?
BalikBurcun ne kız senin
Flort etmiyorum kimseyle uzaktan hoslaniyorumSenin yakısıklı zeki kibar dediklerinde cidden öyle mi ki acaba? Hem bunu anlayacak kadr flört ediyosan et evlenme teklifini belki kabul eder be
YoooRainycim konu basligi olmamis cunku senin erkeksiz konun yok :) ne cektin sen bu erkeklerden ya. Konuya gelince senin erkeklerden etkilenmen icin bu saydigin vasiflara ihtiyacin yok ki sana erkek olsun yeter.
Banane kocandaninşallah kocamı da görmezsin.. Papaz olmayalım boşuna
Biri yakisikli biri kibar oyleYakışıklı zeki kibar diye nitelendirdiğin adamı çok merak ettim rainy kim bu fıstık?
O kadar mı yokluktasınız?Kizlar gordugum cogu erkekten hoslaniyorum biraz yakisikli zeki kibar olmasi yeterli. Neden boyle?
Ben hiç şaşırmadım buna maymun iştahlı herkese aşık olabilen gereksiz duygusallık ve melankoli
Yasamadim. Sevgi acligim vargerçek aşk, gerçek ilişki yaşadın mı hiç? ilgi, sevgi açlığın var mı?
Olmayınca olmuyo durumdan bildiriyorum.Bu istekle nasıl birini bulamıyorsun biz de anlamadık şaştık kaldık. Kriter desen o da yok erkek cinsi olması yeterli oysaki. 50 kişiye yürüsen 40'ı koşar zaten.
Aslinda hepimiz bunu biliyoruz kabulleniyoruz da bir bu kız kabullenemedi. Akışına bıraktıramadık bi.Olmayınca olmuyo durumdan bildiriyorum.
işte maalesef her gördüğün erkekten bir medet umduğun için insanlarda ben gibi düşünüyorBanane kocandan
İşte senin de dediğin gibi; yakışıklı, kibar ve zeki olduklarından böyle.Kizlar gordugum cogu erkekten hoslaniyorum biraz yakisikli zeki kibar olmasi yeterli. Neden boyle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?