Erkeklerle ilgili

Kizlar gordugum cogu erkekten hoslaniyorum biraz yakisikli zeki kibar olmasi yeterli. Neden boyle?
Yakışıklı kibar zeki erkek kriteriniz ne merak ediyorum. Kimler için bu sıfatları layık görüyorsunuz? Türkiye içinde bu nitelikleri taşıyan erkek sayısının cidden az bir oranda olduğunu düşünüyorum da.

Kizlar gordugum cogu erkekten hoslaniyorum biraz yakisikli zeki kibar olmasi yeterli. Neden boyle?
Senin erkeklerle ilgili olmayan konun yok zaten başlığın gereksiz olmuş. Psikolojik tedaviye yatmıyorsun rainyycim ondan. Ama konuya eksik yazmışsın senin birisinden hoşlanman için profil fotoğrafı bile olmayan hesaptan istek alman yetiyor aslında.

Nefes alsın yeter adlı çakışman sana zarar verecek beni dinle 5 yıl benden fazla yaşadın ama lütfen biraz mantıklı hareket et seninki sevgi hoşlantı aşk değil yalnız hissediyosun ve ilk gördüğün kişiye bağlanmaya çalışıyorsun bu şekilde affedersin ama çok harcanır zarar görürsün kendi kendine yet artık

İtiraf ediyorum ben de böyleyim hoşlantı demeyelim de beğenti yani sonra tanıyınca öyk oluyorum ben yine az yakışıklı ama iyi karakterli seçmişim karpuzumu deyip kendimi kutluyorum

Bu istekle nasıl birini bulamıyorsun biz de anlamadık şaştık kaldık. Kriter desen o da yok erkek cinsi olması yeterli oysaki. 50 kişiye yürüsen 40'ı koşar zaten.

Senin yakısıklı zeki kibar dediklerinde cidden öyle mi ki acaba? Hem bunu anlayacak kadr flört ediyosan et evlenme teklifini belki kabul eder be

Rainycim konu basligi olmamis cunku senin erkeksiz konun yok :) ne cektin sen bu erkeklerden ya. Konuya gelince senin erkeklerden etkilenmen icin bu saydigin vasiflara ihtiyacin yok ki sana erkek olsun yeter.

Ben bunun psikolojik bir durum olabileceğini düşünüyorum aynı şeyi bende doktoruma anlatmıştım ve öyle söylemişti kuduruklukla azmışlıkla bir ilgisi yok bence

Yakışıklı zeki kibar diye nitelendirdiğin adamı çok merak ettim rainy kim bu fıstık?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…