Erkekte cinsel yaşam?

Peki bunu aileme yada anneme bir sorsam mı ne yapsam diye bir kadinolarak . Başka bir kadına bunu nasıl anlatayım ki . Kime anlatsam bunu yardım almak için

Annenizin "Dinledim-bilgimi taradım-yol yordam gösterdim ve unuttum" prensipleri varsa, pekala da anne-kız, bunu konuşabilirsiniz.

Eşimle 1 yılık evliyiz ve eşimle son 3 aydır cinsel.hayatımız yok . Bir-kac kes denedi ama sertleşme olmadı. Önceden kısmen de olsa cinsel hayatımız vardı ama 3 aydır neredeyse yok . Bir erkek her ne olursa olsun cinsellikten uzak durabilir mi ? Hadi kısa zamanlarda anlarım ama 3 ay uzun süre değil mi ??
Yeni üye ve tek açtığı konu bu :işsiz:

Eşimle 1 yılık evliyiz ve eşimle son 3 aydır cinsel.hayatımız yok . Bir-kac kes denedi ama sertleşme olmadı. Önceden kısmen de olsa cinsel hayatımız vardı ama 3 aydır neredeyse yok . Bir erkek her ne olursa olsun cinsellikten uzak durabilir mi ? Hadi kısa zamanlarda anlarım ama 3 ay uzun süre değil mi ??
Kesinlikle uzmandan yardım alın istikrarsızlık büyük sorun.Uygun bir dille anlatın ama sorun alınganlığa ve uçurumlara dönüşmesin.

Evet 3 ay uzun bir süre
Daha uzun süre eşine dokunmayalar da var. Mesela 2 yıl / 5 yıl Bak yıl yazdım çünkü ;
Ama bu normal mi ?
Işte o normal değil ...

Evet 3 ay uzun bir süre
Daha uzun süre eşine dokunmayalar da var. Mesela 2 yıl / 5 yıl Bak yıl yazdım çünkü ;
Ama bu normal mi ?
Işte o normal değil ...
Ya o zaman nasıl evlilik oluoyr .Hani derler ya hep, evliliğin temeli yatak odası dinen de öyle harama gitmemek için eşleri birbirine bağlayan şey cinsellik öyle değil mi ?

Saolun dusunceniz icin . Ama Aldırdık taşı sorun yok . Ailesi beni hic sevmedi . Seviyormus gibi yapti ama istemedi . Oglunu kaptirmamak icin turlu bizi unuttun tarzı baskı kuruyorlar . Acaba eşim anası ile benim aramda kalmış midir .
Kuzenim taş düşürmüştü ve cinsel organında damar yollarında sıkıntı olmuştu. Ailesiyle sorun olması başka sertleşme sorunu olması başka. Cidden korktum

Kuzenim taş düşürmüştü ve cinsel organında damar yollarında sıkıntı olmuştu. Ailesiyle sorun olması başka sertleşme sorunu olması başka. Cidden korktum,. Daha önce taş düşünrdüğünde böyle bir sorunumuz yoktu. Cinsel hayatımız vardı fakat 3 ay önce ciddi bir tartıştik ve bu dorun çıktı. Geçenlerde yine kırıcı konuştuk birbirimize yine denedi olmadı . Bende soğuyorum sanki eşime ya

Mutlaka doktora gidin şeker fıtık vb bazı hastalıklar da sertleşmeyi engelliyor, eşinizde de olabilir belki de psikolojiktir

Yeni üyelerin açtığı ilk konular ya da her konular neden bu kadar küçük görülüyor anlamıyorum. Herkesin bir ilki var demek ki Canına bir konu tak etmiş açmış. Yeni üye hıııım hem de böyle bir konu hıııım :)))) demek hiç doğru değil.

Ben yeni üye ile ilgili bişey demedim. Yeni üyenin ilk konusu cinsellik olduğu zaman genelde tartışmalar yükseliyor konularda onu vurguladım. Eğer ki yeni üyenin konusunu küçümseyecek ve onu iğneleyecek yorum yapacak olsaydım eğer ki o yorumumu yazardım..

bı rahatsızlıgı da olabılır psıkolojıkde olabılır
ürologa gıtmesı sart

Back
X