- 25 Ağustos 2018
- 750
- 177
- 103
- Konu Sahibi Yalniz dertli
Hee anladım şimdi . Valla kafam allak bullak yaaNesini anlamadin:) opusmenin nesini bilmicek diyorum:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hee anladım şimdi . Valla kafam allak bullak yaaNesini anlamadin:) opusmenin nesini bilmicek diyorum:)
Ne ilacıY Yalniz dertli yemeğine ilaç kat yedir onu sonra bakarsın sıkıntı psikolojik mi yoksa fizyolojik mi![]()
Nasıl yapıcı. Denedim eşim kaçtı . Bende üstüne gitmedim konu değiştirdiHızlandırılmış öpüşme kursuna yazdırabilirsiniz
Hastaneye giderseniz sorununuz çözülebilir, eşiniz yapamadığını bildiğini için size de rezil olduğunu düşünüyordur, o yüzden yaklaşıp öpmüyordur bile. Çünkü öperse devamının gelmesi gerek diye düşünüyor olabilir.. niye aranızda konuşup sorununuza çözüm bulmuyorsunuz ki evlisiniz siz? Niye 3 ay beklediniz? Eşinizle yapıcı konuşun bence bu durumu
Sertleşme vs için alınan ilaçlar var yada aktarlarda macun tarzı şeyler var.... macunlardan içeceğe karıştırıyorsun mesela bunun gibiNe ilacı
Baştan beri aranızda sorun varmış bence. 3 aydır daha bir öne çıkmış. Zorla, evliyiz diye ilişkiye girmek bana çok abes geldi. İsteksiz mi ne kocanız? Sizi çekici bulmuyor, cinsel eğilim yok, hormonları sorunlu vs. . Ay hatta ne diyor geçen gün biliyor musunuz? Çocuk işini düşündün mü der . Sanki normal bir ilişkimiz varmış gibi? O an evde gorumce vardı kızdım ama belli etmedik sonra konuşuruz dedim
Nasıl yapıcı. Denedim eşim kaçtı . Bende üstüne gitmedim konu değiştirdi
Anlaşarak . Görüştük bi süre . Fakat eşimin işi ve mesafe yüzünden çok bir araya gelemedik . Nişanlıyım bile arada bir araya gelince öyle sarmaş dolaş değildik. Çünkü genelde ailesi geliriz . Yalnız kalınca d günah boyutunu düşünüre.Siz eşinizle anlaşarak mı evlendiniz? Sevgiliyken nasıldı cinsellik?
Bilmem işte anlayın artıkÇocuğu bahçeden mi toplayacaktınız?![]()
Peki günah diye düşündüğü için öyle yaptığına emin misin? Cinsellik istemiyo ve bu yüzden bahane olarak kullanıyo olabilir.Anlaşarak . Görüştük bi süre . Fakat eşimin işi ve mesafe yüzünden çok bir araya gelemedik . Nişanlıyım bile arada bir araya gelince öyle sarmaş dolaş değildik. Çünkü genelde ailesi geliriz . Yalnız kalınca d günah boyutunu düşünüre.
Otur karşısına, ciddi konuşmak istiyorum lütfen bunu çözelim de. Kaçmasına izin verme.
Yapıcı derken, sorunu çözme odaklı konuş, suç ondaymış gibi değil de, ben seni çok seviyorum bu yüzden cinsel hayatımız da olsun istiyorum doğal olarak, seni özledim bla bla.. Bu çok basit bir şey olabilir, doktor hemen çözebilir bir gidip görünsek, sen de rahatlarsın falan filan derkeen kanına girin. Eşinizle nasıl konuşmanız gerektiğini en iyi siz bilirsiniz.
Bu arada 3 ay ilişkiye girmemek mahkemede boşanma sebebi olarak kabul ediliyormuş.. boşanın demiyorum, durumun ciddiyetini anlayın diye söyledim
Ama gay olduğunu nasıl anlarım peki .Bir kadın olarak bir eşi olarak nasıl anlarım acaba ?Peki günah diye düşündüğü için öyle yaptığına emin misin? Cinsellik istemiyo ve bu yüzden bahane olarak kullanıyo olabilir.
Bir de kadınlara ilgi duymayabilir. Bundan nasıl emin olabilirsin ki? Gay olduğunu baya saklayan insanlar var. Sen asansördeki dayıların videolarını falan görmedin mi hiç?
Eşim tamamen kaçıyor değil cinsellikten . Bu anlattıklarım sorun yokmuş da değil . Ama bu onun için o kadar önemli değil sankiOtur karşısına, ciddi konuşmak istiyorum lütfen bunu çözelim de. Kaçmasına izin verme.
Yapıcı derken, sorunu çözme odaklı konuş, suç ondaymış gibi değil de, ben seni çok seviyorum bu yüzden cinsel hayatımız da olsun istiyorum doğal olarak, seni özledim bla bla.. Bu çok basit bir şey olabilir, doktor hemen çözebilir bir gidip görünsek, sen de rahatlarsın falan filan derkeen kanına girin. Eşinizle nasıl konuşmanız gerektiğini en iyi siz bilirsiniz.
Bu arada 3 ay ilişkiye girmemek mahkemede boşanma sebebi olarak kabul ediliyormuş.. boşanın demiyorum, durumun ciddiyetini anlayın diye söyledim
Niye yalan olsun acaba . Böyle mahrem bir konu yalan bile olsa nasıl konuşulur ki . Yalan da değilBi öte gidin kardeşim ya derdiniz gününüz cinsellik..öff açın pencere kapıları çıksın şu yalan üyelikler, konular..
Valla eşimin hal.ve hareketleirne bakınca hiç de sorun etmiyor gibi . Ailesi yanında ise pekde kafaya takmiyor sanirim ya da bana oyle geliyor . Hani zo4una gitmiyor gitse konuşmaz mi benlebu konuyu gururunu kırmadan gayet sakin güzel bir dille konuşmaya çalışın bu konuda eminim kendi kendine bunalıma girmiştir bir erkeğe neden olmadığını söylemek bile ağır gelebilir ama güzel konuşun doktora gidin belki fizyolojik belki de psikolojik doktora gitmeden durum anlaşılmaz