Erkekte kirli sakal sevenler

O sakal olayına bende hastayım kızlar..zavallım sırf ben seviyorum diye senelerdir sakalla geziyo..Ama ben onu öle gördükçe tekrar tekrar aşık oluyorum napim :)
Şimdi askere gidiyor,mecbur kesecek neyse gelince bakarıs icabına :)

tmm güzelde öperken benım yüzümü mahvedıyor kırlı sakallıysa uzaktan bakacaksın

hadi ya sizi dinlemiyor mu bu konuda

malesef dinlemiyor
Bazen teretüt icinde kaliyorum beni daha seviyormu diye ,beni sevdigini gösteriyor ama
napicam bilmiyorum

zaten bu siralar kendisi nolduysa bunalim geciriyor mi diyim yoksa büyümü yaptilar diyim bilemiyorum
namazi bi birakiyor sonra basliyor bu siralar zaten orucuda tutmuyor bende dusune dusune kafayi yicem
öyle oluncada ben ondan soguyorum
kendisi bi aralar cok dignine bagli birisiydi bi anda nolduysa oldu

hep nefis den diyor atlatacam diyor benimle kavga ediyor denmicek laflar diyor sonra özur diliyor
cok üzgünüm

Son düzenleme:
ben kirli sakala bayılırımmmerkek dediğin hafif sakallı olurdiğer türlü sinek kaydı da aksine hiç sevmem ya böğğkirli sakal hep sevmişimdir sevmişimdir sevmişimdir:126:

bende çok severim kirli sakalı kimine çok yakışıyor kimine pek yakışmıyor daha bir çekici oluyor yakışanda

ben de çok severim..yakıştırmadığım hiç kimse olmadı daha...ergeninden olgununa herkese çok yakışıyor

kirli sakalla daha bi karizma be benim sevgilimmm ehehe valla değişiklik olsun diye çoğu zaman hadi top sakal yap hadi sadece bıyık bıran diyenlerdenim bende hepsi ayrı bi yakışıyo her türlü aşığım ben ona amaaaaaa kirli sakallı hali bi başka

aynen benimki de 2 yıldır hep sakallı

Allah yardımcın olsun canım ve hayırlısı neyse de o olsun

sevgilime çok çok yakışıyor ama işin dozunu kaçırıp azcık uzatınca hacı hocalara dönüyor. hepsini kestiriyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…