Erkekte kirli sakal sevenler

aynen ya bende ilişkinin başındayken sakalsız görünce soğumuştum sonra sakalları kesmek yasak dedim o gü bugündür sakallıama şu an öğrenciyiz iş hayatına atılınca kesilecek mecburen :84::84:

bu anların tadını çıkarrrr
yada çok rahat bi işe girerse şansına yırttın

ben çok severim kirli sakalı... sevgilime çok yakışıyor.oda ben seviyorum diye hiç kesmiyor..kesince bi garip geliyor bana

Herkese yakışmaz ama bende sevgilimi kirli sakalsız pek düşünemem.Bir-iki kez kestirdi gerçi yanıma gelene kadar biraz uzamış oluyordu ama yok.Fotoğraflara bakınca karizması sakallarıyla varmış diyorum. Zaten kendisi de çok sever sakallarını,bende öyle seviyorum. Özel bir şirkette olduğu için kesmek zorunda da kalmadı ama devlet işi olunca gider tabii. :2:​

Normalde hic svmezdim kmsede ama svgilmde görünce hasta oluyorum cok svyrum oda hic kesmiyo bebeğim bnmm

off ya bende sinir oluyorum hiç kesmesin :84:benimkininde karizması sakallarıyla ortaya çıkıyor

Son düzenleme:
ben söyleyince herkes yadırgıyordu benim gibi düşünenlerin olmasına çok sevindim kesinlikle sakal iyidir böyle pürüzsüz surat hiç sevmiyorum bende

kesinlikle bende bayılıyorum mükemmel oluyor... ama her erkeğe yakışmıyor malesef eşimde çok uzun yıllar hep o şekilde dolaşmıştı hatta nişan düğünde bile kestirmemiştim sakallarını çok yakuşuklu bi damat olmuştu jeyar evlendiğimiz il zaman özel bir sektörde olmasına rağmen sakala karışmazlardı ama daha sonra iş değiştirince mecburen sakallarını saçını kısaltmak zorunda kaldı... ki eşim 30 yaşında maşallah saçlarında dökülmesi yok oldukça gür ve uzun saç sakal offffff çok yakışıyordu uzun zaman alışamamıştım onun o görüntüsüne ortaokul çocuğuyla evlenmiş gibi hissetmiştim ama belli bir zaman sonra alışıyor insan hafta sonları tatillerde sakal özlemimizi gideriyoruz bizde napalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…