Erkekte kotu gecmis

4 ayda 3 kez görüştüğünüz adamın nesini sevdiniz? Her hareketi yanlışken nasıl "yolla anne babanı iste" diyebiliyorsunuz? Her şey yolunda bile olsa bu cümle kurulmaz. Evlilik bu kadar basit bir şey değil.

28 yaşındasınız ama sağlıklı ilişki yaşamayı bilmediğiniz bu adamdan bir cacık olmayacağını görmemenizden belli.
Yol yakınken bırakın, yakmayın başınızı.

Bir insana güvenmenin yolu en özel konuşmalarının bile ses kaydını, ekran görüntüsünü incelemek değildir, bu zaten başlı başına sıkıntının çok büyük bir göstergesi. Hayır çocuğu geçtim ben arkadaşlarının yerinde olsam duysam ses kaydımın arkadaşımın sevgilisine gittiğini, bir daha aramam bile. Bu kadarı çok yanlış, güvenemiyorsanız bitirin karşılıklı işkence etmeyin birbirinize. Sevgiliniz de bu duruma uzun süre katlanmaz, haberiniz olsun. Çok bunaltıcı çünkü, sevsen de, haksız da olsan, güven kazanmaya da çalışsan, böyle ömür geçmez.

Ozaman sende yalandan geçmişti birleriyle yattım falan de busuru sevgilinin olduğunu de
Aynı onun gibi bir geçmişin varmış gibi şöyle.bak bakalım tavrı ne oluyor ona göre karar verirsin

Erkekler geç olgunlaşır çoluk çocukla vakit kaybetmetin pek tekin biri değilmiş zaten daha kaç kere duymanız gerek. Maşallah eskişehirde kız kalmamış kütahya bursa filan iyiymiş adam yakında uluslararası açılcak herhalde. Bununla aynı şehirde nefes aldığıma inanamıyorum

Sonuna kadar sabirla okudum ama daha ilk cümlelerden hayatinizda boyle bir insanin neden var oldugunu ben sorguladim. Siz nasil hala ne yapayim diye sorabiliyorsunuz. Unutmayin evlenince kimseye sihirli degnek degmez. Simdiden bu kadar husran yaşadığınız bu iliskiyi bitirin.

İlk buluşmalarda evlilik düşünüyorum dedi. Ah bu bazı pislik herifler evlilik diye diye kandırdıklarını sanıyorlar (ki bazen başarıyolar) sonra istediklerini yaptırıyolar. Ne kadar seversen sev senin öz şerefin daha önemli bu insan sağlam ayakkabı değil. Seni mendil gibi kullanıp sümkürüp atar ardına bile bakmaz. Engelle gitsin. Anasının bile kefil olmadığı bir şerefsizi varlığınla şereflendirme. Bas tekmeyi.

Sen kırk adam otuzdört yasında olsa hic problem değil ancak 23 ne ya
Erkekler zaten gec olgunlasır da 23 diye erkekte evlilik yasımı olurmus
Cocuk daha zaten hareketlerinden belli
Sizde 17lik kız gibi davranmayı bırakın lütfen yasınıza uygun birini bulun

Ben konuşmaları değiştirip sana yutturma yoluna gidecek kadar sahtekarlığı meslek haline getirmesine pes dedim. Yani bide dürüst oldum sana demezlermi. Allahın sevdiği kuluymussunda evlenmeden görmüşsün. Bide gelmiş burda konu açıyorsun arkana bakmadan kaç çabuk.

Arkadası zaten telefonda söylemiş.. ne evlenmesi yataga kadar hersey sende, demiş. Güvenmeyin hoppidik 23 yasında kendinden büyük kadınlara ilgi duyan bi ergenus

Durrr simdi kendinden 10 yas biriyle bi sene birlikte olmus dediniz demi ....Ya bu zaten bebe 23 yasinda 10 yas kucugi 13 eeeeeeee subyanci pisliqin teki bu adam sen neyini sewiyosun çürümüş gitmis elinde onur gurur hic birsey arama bu adamda bundan kocami olur babami olur.Tak koluna gez en fazla bi sene sıkılcak sendende yasinin werdigi olgunlukla etme don bu yoldan harcar seni bu adam olmadik

Yok kendisi 22 yasindayken 42 yasinda biriyle olmus 1 yil

Arkadası zaten telefonda söylemiş.. ne evlenmesi yataga kadar hersey sende, demiş. Güvenmeyin hoppidik 23 yasında kendinden büyük kadınlara ilgi duyan bi ergenus
Womanizer diye bi kelime kullanmis sanalda arkadasi hayatimda ilk kez duydum boyle aniliyor siz düsünün.

Ayrildigim icin hakliyim ama hataymis gibi gosterip sucluyor buda benim aklimi karistiriyor vicdan yapiyorum

evleneceğine inanıyor musunuz? Hadi diyelim ki evlendiniz bu suphelerinizle mutlu olacagınıza inanıyor musunuz? Evlilik öyle sevgililik gibi kolay değil maalesef
Hiç bir fikrim yok inancimda.. kafam karisik saglikli dusunemez oldum

yaşiniz da 28 gözü kör herşeyi pembe gören bi yaşta değil mantık devreye girmesi lazım.ki düşünün siz böyleyseniz erkekler geç olgunlaşır o kişiden nasıl baba eş olur he yasi olgunlasirsa bi nebze belki duzelir dicem onun garantisi de yok duzelene kadar da sizin omrunuzden omur gitcek.geleceği düsenerek adım atmalısınız.

Evet ve bu sebepten inanmiyorum. Oda seviyorum ciddiyim evlilikle inancaksan hemen evlenelim gecmisimle suclama diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…