Erkekler geç olgunlaşır çoluk çocukla vakit kaybetmetin pek tekin biri değilmiş zaten daha kaç kere duymanız gerek. Maşallah eskişehirde kız kalmamış kütahya bursa filan iyiymiş adam yakında uluslararası açılcak herhalde. Bununla aynı şehirde nefes aldığıma inanamıyorumMerhaba arkadaslar 4 aydir konustugum 2 aydir sevgili oldgum kendimden 6 yas kucuk erkek arkadasim var ben 28 yasndaym o 23. Bu iliskiye cok zor ikna etti beni. Kendisi sozlesmeli asker eskisehirde yasiyor bende bursadayim. Beni gormek icin geldi ve buyulenmis gibiydi adeta. Bu arada aramzda cinsellik gecmedi arkadaslar.ilk tansmamzda beni begendi teklif etti vs ben cvp vermedm daha sonra ben eskisehire gittim gezdik vs toplamda 3 kez gorustuk ve bana cok sevdigini evlilik dusundugunu soyluyor. Sorunlar basladi ilk sorun su oldu erkek arkadasyla yaptigi konusmayi ayrilma pahasina benden sakladi dikkatimi cektigi icin ustune gittim 1 saat shop yapmis bana atiyor anladm tabi komple konsmayi gormemem ogrenmemem icin sildi orda kafamda ? Oldu. Guvenmek icin zorladim kendimi ardindan eski iliskilerini ogrendm bi suru kizla ustelik her yerde bi cok sey yasamis hatta kendnden 20yas buyuk biriyle 1yil yatmis durust olma basligiyla anlatti dusunun nasil hissettm. Sonra bana surekli hediyeler gonderrdi ayni seyleri eski kiz arkadaslarnada alms alisveris gecmisinde yakaladm. Husrandi durum iliski bi cok kez ayrilik asamasina geldi bende guven die bisi kalmadi ztn. Seviorm dio wp konusmalarni vs surekli ekran atio yanlis yapmiorm sana fln ama yok yani. Ben kimseyle evlilik dusunmedm vs dio bende dedmki madem oyle izne geldgnde gonder anne babani iste. Tamam dedi hatta smdi ara aileni ciddi iliskm var de kaydet banada gonder dedm. Yas konusunun sorn olcani biliodm ama asil olay su ki annesne elini optrmeye getrcem dedi anneside ben sana inanmiorm getrdgn bu kacnci kiz olum kutahyadan aldn geldn kizi vs tarznda cumleler kurdu ben zaten iptal bana ailemle kimseyi tanstrmadm kmseyle evlilik dusunmedm demsti guvenmem icin ailesyle tansmak istedm oda fiyasko. Gunlerce tartstk cocukluk arkadasyla telde konusuo konusurken o kz hala duruomu ya dio arkadasi. Ardndan asker arkadasi ario benm duycami bilmedigi icn rahatca konusuo karsidaki benimkide evlencm dedi die hadi lan orda senden adam olmaz dunya yansa evlenmezsn seni o gecmsle kim kabul eder her hayatna girenle evlilik diosn yataga atana kdr dedi bir daha sok oldum gecmisteki kiz arkadaslarni anlatti ben duyuom die de benmki konsamadi cok yani en basnda yazsmalari saklamasnn sebebi buymus aslnda gecmisi.. henuz 23 yasnda. Yollari ayirmaya karar verdim haliyle hic bi yerinden tutamadim cunku. Ama agladi falan bide asker kiyamadim izne geldgmde ailemle tanstrrm 2 ay sonrada bitio sozlesme istiosan hemen evlenelm istiosan bekle isimi kuraym guvenmen icin bu lazmsa yapcam dio ama ekran ses kaydi at vs boguyo dio atma desem yediremiorm donen sylerden haberm olmuo at desem sonu hep benm icn husran napicam ben arkadaslar cokta seviyorm yardimci olun nolur.
Onun daha pipisi varmı ki doymuş :// tövbe yarabbimBen biriyle bisi yasamamsken onn bole olmasi kabullenemiyorum onu kesn derim cunku ztn dio bunu ben doydum kari kiza senden cinsel hic bi beklentm yk diyor bu bile cok kotu geliyor
Sonuna kadar sabirla okudum ama daha ilk cümlelerden hayatinizda boyle bir insanin neden var oldugunu ben sorguladim. Siz nasil hala ne yapayim diye sorabiliyorsunuz. Unutmayin evlenince kimseye sihirli degnek degmez. Simdiden bu kadar husran yaşadığınız bu iliskiyi bitirin.Merhaba arkadaslar 4 aydir konustugum 2 aydir sevgili oldgum kendimden 6 yas kucuk erkek arkadasim var ben 28 yasndaym o 23. Bu iliskiye cok zor ikna etti beni. Kendisi sozlesmeli asker eskisehirde yasiyor bende bursadayim. Beni gormek icin geldi ve buyulenmis gibiydi adeta. Bu arada aramzda cinsellik gecmedi arkadaslar.ilk tansmamzda beni begendi teklif etti vs ben cvp vermedm daha sonra ben eskisehire gittim gezdik vs toplamda 3 kez gorustuk ve bana cok sevdigini evlilik dusundugunu soyluyor. Sorunlar basladi ilk sorun su oldu erkek arkadasyla yaptigi konusmayi ayrilma pahasina benden sakladi dikkatimi cektigi icin ustune gittim 1 saat shop yapmis bana atiyor anladm tabi komple konsmayi gormemem ogrenmemem icin sildi orda kafamda ? Oldu. Guvenmek icin zorladim kendimi ardindan eski iliskilerini ogrendm bi suru kizla ustelik her yerde bi cok sey yasamis hatta kendnden 20yas buyuk biriyle 1yil yatmis durust olma basligiyla anlatti dusunun nasil hissettm. Sonra bana surekli hediyeler gonderrdi ayni seyleri eski kiz arkadaslarnada alms alisveris gecmisinde yakaladm. Husrandi durum iliski bi cok kez ayrilik asamasina geldi bende guven die bisi kalmadi ztn. Seviorm dio wp konusmalarni vs surekli ekran atio yanlis yapmiorm sana fln ama yok yani. Ben kimseyle evlilik dusunmedm vs dio bende dedmki madem oyle izne geldgnde gonder anne babani iste. Tamam dedi hatta smdi ara aileni ciddi iliskm var de kaydet banada gonder dedm. Yas konusunun sorn olcani biliodm ama asil olay su ki annesne elini optrmeye getrcem dedi anneside ben sana inanmiorm getrdgn bu kacnci kiz olum kutahyadan aldn geldn kizi vs tarznda cumleler kurdu ben zaten iptal bana ailemle kimseyi tanstrmadm kmseyle evlilik dusunmedm demsti guvenmem icin ailesyle tansmak istedm oda fiyasko. Gunlerce tartstk cocukluk arkadasyla telde konusuo konusurken o kz hala duruomu ya dio arkadasi. Ardndan asker arkadasi ario benm duycami bilmedigi icn rahatca konusuo karsidaki benimkide evlencm dedi die hadi lan orda senden adam olmaz dunya yansa evlenmezsn seni o gecmsle kim kabul eder her hayatna girenle evlilik diosn yataga atana kdr dedi bir daha sok oldum gecmisteki kiz arkadaslarni anlatti ben duyuom die de benmki konsamadi cok yani en basnda yazsmalari saklamasnn sebebi buymus aslnda gecmisi.. henuz 23 yasnda. Yollari ayirmaya karar verdim haliyle hic bi yerinden tutamadim cunku. Ama agladi falan bide asker kiyamadim izne geldgmde ailemle tanstrrm 2 ay sonrada bitio sozlesme istiosan hemen evlenelm istiosan bekle isimi kuraym guvenmen icin bu lazmsa yapcam dio ama ekran ses kaydi at vs boguyo dio atma desem yediremiorm donen sylerden haberm olmuo at desem sonu hep benm icn husran napicam ben arkadaslar cokta seviyorm yardimci olun nolur.
İlk buluşmalarda evlilik düşünüyorum dedi. Ah bu bazı pislik herifler evlilik diye diye kandırdıklarını sanıyorlar (ki bazen başarıyolar) sonra istediklerini yaptırıyolar. Ne kadar seversen sev senin öz şerefin daha önemli bu insan sağlam ayakkabı değil. Seni mendil gibi kullanıp sümkürüp atar ardına bile bakmaz. Engelle gitsin. Anasının bile kefil olmadığı bir şerefsizi varlığınla şereflendirme. Bas tekmeyi.Merhaba arkadaslar 4 aydir konustugum 2 aydir sevgili oldgum kendimden 6 yas kucuk erkek arkadasim var ben 28 yasndaym o 23. Bu iliskiye cok zor ikna etti beni. Kendisi sozlesmeli asker eskisehirde yasiyor bende bursadayim. Beni gormek icin geldi ve buyulenmis gibiydi adeta. Bu arada aramzda cinsellik gecmedi arkadaslar.ilk tansmamzda beni begendi teklif etti vs ben cvp vermedm daha sonra ben eskisehire gittim gezdik vs toplamda 3 kez gorustuk ve bana cok sevdigini evlilik dusundugunu soyluyor. Sorunlar basladi ilk sorun su oldu erkek arkadasyla yaptigi konusmayi ayrilma pahasina benden sakladi dikkatimi cektigi icin ustune gittim 1 saat shop yapmis bana atiyor anladm tabi komple konsmayi gormemem ogrenmemem icin sildi orda kafamda ? Oldu. Guvenmek icin zorladim kendimi ardindan eski iliskilerini ogrendm bi suru kizla ustelik her yerde bi cok sey yasamis hatta kendnden 20yas buyuk biriyle 1yil yatmis durust olma basligiyla anlatti dusunun nasil hissettm. Sonra bana surekli hediyeler gonderrdi ayni seyleri eski kiz arkadaslarnada alms alisveris gecmisinde yakaladm. Husrandi durum iliski bi cok kez ayrilik asamasina geldi bende guven die bisi kalmadi ztn. Seviorm dio wp konusmalarni vs surekli ekran atio yanlis yapmiorm sana fln ama yok yani. Ben kimseyle evlilik dusunmedm vs dio bende dedmki madem oyle izne geldgnde gonder anne babani iste. Tamam dedi hatta smdi ara aileni ciddi iliskm var de kaydet banada gonder dedm. Yas konusunun sorn olcani biliodm ama asil olay su ki annesne elini optrmeye getrcem dedi anneside ben sana inanmiorm getrdgn bu kacnci kiz olum kutahyadan aldn geldn kizi vs tarznda cumleler kurdu ben zaten iptal bana ailemle kimseyi tanstrmadm kmseyle evlilik dusunmedm demsti guvenmem icin ailesyle tansmak istedm oda fiyasko. Gunlerce tartstk cocukluk arkadasyla telde konusuo konusurken o kz hala duruomu ya dio arkadasi. Ardndan asker arkadasi ario benm duycami bilmedigi icn rahatca konusuo karsidaki benimkide evlencm dedi die hadi lan orda senden adam olmaz dunya yansa evlenmezsn seni o gecmsle kim kabul eder her hayatna girenle evlilik diosn yataga atana kdr dedi bir daha sok oldum gecmisteki kiz arkadaslarni anlatti ben duyuom die de benmki konsamadi cok yani en basnda yazsmalari saklamasnn sebebi buymus aslnda gecmisi.. henuz 23 yasnda. Yollari ayirmaya karar verdim haliyle hic bi yerinden tutamadim cunku. Ama agladi falan bide asker kiyamadim izne geldgmde ailemle tanstrrm 2 ay sonrada bitio sozlesme istiosan hemen evlenelm istiosan bekle isimi kuraym guvenmen icin bu lazmsa yapcam dio ama ekran ses kaydi at vs boguyo dio atma desem yediremiorm donen sylerden haberm olmuo at desem sonu hep benm icn husran napicam ben arkadaslar cokta seviyorm yardimci olun nolur.
Suriyede sozlesmeli asker. Eskisehirde yasiyor yanlis anlamissinizEskişehirde askerlik... of allahım ne kadar zor kesinlikle kıyamamanız çok normal):: : (( allahtan İstanbulda falan asker değil daha da zor (((
Yok kendisi 22 yasindayken 42 yasinda biriyle olmus 1 yilDurrr simdi kendinden 10 yas biriyle bi sene birlikte olmus dediniz demi ....Ya bu zaten bebe 23 yasinda 10 yas kucugi 13 eeeeeeee subyanci pisliqin teki bu adam sen neyini sewiyosun çürümüş gitmis elinde onur gurur hic birsey arama bu adamda bundan kocami olur babami olur.Tak koluna gez en fazla bi sene sıkılcak sendende yasinin werdigi olgunlukla etme don bu yoldan harcar seni bu adam olmadik
Womanizer diye bi kelime kullanmis sanalda arkadasi hayatimda ilk kez duydum boyle aniliyor siz düsünün.Arkadası zaten telefonda söylemiş.. ne evlenmesi yataga kadar hersey sende, demiş. Güvenmeyin hoppidik 23 yasında kendinden büyük kadınlara ilgi duyan bi ergenus
Ayrildigim icin hakliyim ama hataymis gibi gosterip sucluyor buda benim aklimi karistiriyor vicdan yapiyorumBen konuşmaları değiştirip sana yutturma yoluna gidecek kadar sahtekarlığı meslek haline getirmesine pes dedim. Yani bide dürüst oldum sana demezlermi. Allahın sevdiği kuluymussunda evlenmeden görmüşsün. Bide gelmiş burda konu açıyorsun arkana bakmadan kaç çabuk.
Hiç bir fikrim yok inancimda.. kafam karisik saglikli dusunemez oldumevleneceğine inanıyor musunuz? Hadi diyelim ki evlendiniz bu suphelerinizle mutlu olacagınıza inanıyor musunuz? Evlilik öyle sevgililik gibi kolay değil maalesef
Gönül diyeceğimde onu bile diyemiyorumAnnesinyle arasında geçen diyalogdan sonranı okumadım bile. Böyle bir insana nasıl güveneceksiniz allah aşkına yakmayın başınızı dünyada erkkek mi bitii
Evet ve bu sebepten inanmiyorum. Oda seviyorum ciddiyim evlilikle inancaksan hemen evlenelim gecmisimle suclama diyoryaşiniz da 28 gözü kör herşeyi pembe gören bi yaşta değil mantık devreye girmesi lazım.ki düşünün siz böyleyseniz erkekler geç olgunlaşır o kişiden nasıl baba eş olur he yasi olgunlasirsa bi nebze belki duzelir dicem onun garantisi de yok duzelene kadar da sizin omrunuzden omur gitcek.geleceği düsenerek adım atmalısınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?