- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.458
- 298
gecmis sikinti degil de adam yalanci uzak dur.Merhaba arkadaslar 4 aydir konustugum 2 aydir sevgili oldgum kendimden 6 yas kucuk erkek arkadasim var ben 28 yasndaym o 23. Bu iliskiye cok zor ikna etti beni. Kendisi sozlesmeli asker eskisehirde yasiyor bende bursadayim. Beni gormek icin geldi ve buyulenmis gibiydi adeta. Bu arada aramzda cinsellik gecmedi arkadaslar.ilk tansmamzda beni begendi teklif etti vs ben cvp vermedm daha sonra ben eskisehire gittim gezdik vs toplamda 3 kez gorustuk ve bana cok sevdigini evlilik dusundugunu soyluyor. Sorunlar basladi ilk sorun su oldu erkek arkadasyla yaptigi konusmayi ayrilma pahasina benden sakladi dikkatimi cektigi icin ustune gittim 1 saat shop yapmis bana atiyor anladm tabi komple konsmayi gormemem ogrenmemem icin sildi orda kafamda ? Oldu. Guvenmek icin zorladim kendimi ardindan eski iliskilerini ogrendm bi suru kizla ustelik her yerde bi cok sey yasamis hatta kendnden 20yas buyuk biriyle 1yil yatmis durust olma basligiyla anlatti dusunun nasil hissettm. Sonra bana surekli hediyeler gonderrdi ayni seyleri eski kiz arkadaslarnada alms alisveris gecmisinde yakaladm. Husrandi durum iliski bi cok kez ayrilik asamasina geldi bende guven die bisi kalmadi ztn. Seviorm dio wp konusmalarni vs surekli ekran atio yanlis yapmiorm sana fln ama yok yani. Ben kimseyle evlilik dusunmedm vs dio bende dedmki madem oyle izne geldgnde gonder anne babani iste. Tamam dedi hatta smdi ara aileni ciddi iliskm var de kaydet banada gonder dedm. Yas konusunun sorn olcani biliodm ama asil olay su ki annesne elini optrmeye getrcem dedi anneside ben sana inanmiorm getrdgn bu kacnci kiz olum kutahyadan aldn geldn kizi vs tarznda cumleler kurdu ben zaten iptal bana ailemle kimseyi tanstrmadm kmseyle evlilik dusunmedm demsti guvenmem icin ailesyle tansmak istedm oda fiyasko. Gunlerce tartstk cocukluk arkadasyla telde konusuo konusurken o kz hala duruomu ya dio arkadasi. Ardndan asker arkadasi ario benm duycami bilmedigi icn rahatca konusuo karsidaki benimkide evlencm dedi die hadi lan orda senden adam olmaz dunya yansa evlenmezsn seni o gecmsle kim kabul eder her hayatna girenle evlilik diosn yataga atana kdr dedi bir daha sok oldum gecmisteki kiz arkadaslarni anlatti ben duyuom die de benmki konsamadi cok yani en basnda yazsmalari saklamasnn sebebi buymus aslnda gecmisi.. henuz 23 yasnda. Yollari ayirmaya karar verdim haliyle hic bi yerinden tutamadim cunku. Ama agladi falan bide asker kiyamadim izne geldgmde ailemle tanstrrm 2 ay sonrada bitio sozlesme istiosan hemen evlenelm istiosan bekle isimi kuraym guvenmen icin bu lazmsa yapcam dio ama ekran ses kaydi at vs boguyo dio atma desem yediremiorm donen sylerden haberm olmuo at desem sonu hep benm icn husran napicam ben arkadaslar cokta seviyorm yardimci olun nolur.
Suan 1 60 boyunda 44 kiloyum minyonum göstermiyorum da tabi ki ileride cikacak metabolizma yasi diye bir sey var zaten enerjiler hic bi zaman bir değil bana görede öyleydi ama arkadaşın ikna kabiliyeti yüksekAdam akıllanmış olabilir ki hiç sanmıyorum ama ben yaş farkınıda çok buldum. Siz 35 i geçtikten sonra fiziksel farklılık ortaya çıkmaya başlayacak. Bütün olumsuzlukları göğüslerim diyorsanız siz bilirsiniz.
Normal mi bu geçmiş bir erkekte cidden? Evet yalanlari beni kaybetmemek icinmis sözde..gecmis sikinti degil de adam yalanci uzak dur.
Yasimi gostermiyorum belkide o sebeple geldi bilmiyorum. Bende cok sorguladim yaş konusunu inan böyle biri oldugunu bilmiyordumYanlıs anlamayın ama nerdeyse 30 yasına gelmişsiniz 23 tadında cocuk la ne isiniz vqr hemde boyle bırıyle
gecmisi seni ilgilendirmez. normal mi degil mi bilemem. su saatten sonra sana davranisi onemli ki sana defalarca yalan soylemis. uzak dur.Normal mi bu geçmiş bir erkekte cidden? Evet yalanlari beni kaybetmemek icinmis sözde..
Hayatımı bu adamla perişan edicem, her gün de buraya da konu açıcam diyorsan EVLEN!Merhaba arkadaslar 4 aydir konustugum 2 aydir sevgili oldgum kendimden 6 yas kucuk erkek arkadasim var ben 28 yasndaym o 23. Bu iliskiye cok zor ikna etti beni. Kendisi sozlesmeli asker eskisehirde yasiyor bende bursadayim. Beni gormek icin geldi ve buyulenmis gibiydi adeta. Bu arada aramzda cinsellik gecmedi arkadaslar.ilk tansmamzda beni begendi teklif etti vs ben cvp vermedm daha sonra ben eskisehire gittim gezdik vs toplamda 3 kez gorustuk ve bana cok sevdigini evlilik dusundugunu soyluyor. Sorunlar basladi ilk sorun su oldu erkek arkadasyla yaptigi konusmayi ayrilma pahasina benden sakladi dikkatimi cektigi icin ustune gittim 1 saat shop yapmis bana atiyor anladm tabi komple konsmayi gormemem ogrenmemem icin sildi orda kafamda ? Oldu. Guvenmek icin zorladim kendimi ardindan eski iliskilerini ogrendm bi suru kizla ustelik her yerde bi cok sey yasamis hatta kendnden 20yas buyuk biriyle 1yil yatmis durust olma basligiyla anlatti dusunun nasil hissettm. Sonra bana surekli hediyeler gonderrdi ayni seyleri eski kiz arkadaslarnada alms alisveris gecmisinde yakaladm. Husrandi durum iliski bi cok kez ayrilik asamasina geldi bende guven die bisi kalmadi ztn. Seviorm dio wp konusmalarni vs surekli ekran atio yanlis yapmiorm sana fln ama yok yani. Ben kimseyle evlilik dusunmedm vs dio bende dedmki madem oyle izne geldgnde gonder anne babani iste. Tamam dedi hatta smdi ara aileni ciddi iliskm var de kaydet banada gonder dedm. Yas konusunun sorn olcani biliodm ama asil olay su ki annesne elini optrmeye getrcem dedi anneside ben sana inanmiorm getrdgn bu kacnci kiz olum kutahyadan aldn geldn kizi vs tarznda cumleler kurdu ben zaten iptal bana ailemle kimseyi tanstrmadm kmseyle evlilik dusunmedm demsti guvenmem icin ailesyle tansmak istedm oda fiyasko. Gunlerce tartstk cocukluk arkadasyla telde konusuo konusurken o kz hala duruomu ya dio arkadasi. Ardndan asker arkadasi ario benm duycami bilmedigi icn rahatca konusuo karsidaki benimkide evlencm dedi die hadi lan orda senden adam olmaz dunya yansa evlenmezsn seni o gecmsle kim kabul eder her hayatna girenle evlilik diosn yataga atana kdr dedi bir daha sok oldum gecmisteki kiz arkadaslarni anlatti ben duyuom die de benmki konsamadi cok yani en basnda yazsmalari saklamasnn sebebi buymus aslnda gecmisi.. henuz 23 yasnda. Yollari ayirmaya karar verdim haliyle hic bi yerinden tutamadim cunku. Ama agladi falan bide asker kiyamadim izne geldgmde ailemle tanstrrm 2 ay sonrada bitio sozlesme istiosan hemen evlenelm istiosan bekle isimi kuraym guvenmen icin bu lazmsa yapcam dio ama ekran ses kaydi at vs boguyo dio atma desem yediremiorm donen sylerden haberm olmuo at desem sonu hep benm icn husran napicam ben arkadaslar cokta seviyorm yardimci olun nolur.
Haklısın. Ziyan ederAnacım kendi yaşıtınla, aynı şehirde biriyle birini bul. Bundan bi cacık olmaz.
Dertsiz başına dert açar ailende sende rezil olursun.
İnanın erkekler birçok olayı daha kolay atlatir. Biz bayanlar daha kompeks varlıklarız. Aşk meşk olayları olunca anında yıkılıyoruz sanki dünyanın sonu gibi. Siz kendinizi düşümek zorundasınız. Arada gerçekten yas farkı fazla ama ondan daha önemlisi de sizden önce birçok bayana tutumu aynı. Ayrıca evlilikte kazanılmış bir zafer değil. Siz böyle birinin sadık olacagına inanıyor musunuz? Özetle kendinizi düşünün ve mantiginizi dinleyin. Duygularınıza yenilmeyin.Hayattan soğudum inan.. başka çare yok zaten o kadar çok suçluyor ki beni sana hiç hata yapmadim geçmisimde dolayi suclayamazsin diye psikolojimi bozdu
Sağlıklı düşünemediğim için başka gözle tavsiyeye ihtiyaç duyduğum için geldim yakin cevremde biriyle konuşamiyorum içime kapanil biriyimHayatımı bu adamla perişan edicem, her gün de buraya da konu açıcam diyorsan EVLEN!
al işte, hepsi sevmiştir emin ol. Bu kadar yalan dolan, böyle cozutuk bir geçmişe rağmen, sizi bile kandırabiliyorsa, bu kazanovanın elinden daha kimler gelir geçer...Bende yaşa cok takilan biriydim ama farkli duygular hissettim bilmiyorum ustelik benden bi cikarida yok kafam allak bullak oldu umudum yok benimde ama seviyorum
al işte, hepsi sevmiştir emin ol. Bu kadar yalan dolan, böyle cozutuk bir geçmişe rağmen, sizi bile kandırabiliyorsa, bu kazanovanın elinden daha kimler gelir geçer...Bende yaşa cok takilan biriydim ama farkli duygular hissettim bilmiyorum ustelik benden bi cikarida yok kafam allak bullak oldu umudum yok benimde ama seviyorum
Yaşam şartlarimiz ayni değil ki ona gore hersey normalken benim tarafimda hayret ediyorum. Ben onunla ilgili hiç birseye inanamiyorum zaten sadece konusup fikir alabilen bi yapim yok cevremle bu konularda. Öyle sucluyor ki ayrilmak istedigimde vicdan yapiyorum acaba hata mı yaptim diye ona gore gecmis durum bunun icin kavga cikariyorumİnanın erkekler birçok olayı daha kolay atlatir. Biz bayanlar daha kompeks varlıklarız. Aşk meşk olayları olunca anında yıkılıyoruz sanki dünyanın sonu gibi. Siz kendinizi düşümek zorundasınız. Arada gerçekten yas farkı fazla ama ondan daha önemlisi de sizden önce birçok bayana tutumu aynı. Ayrıca evlilikte kazanılmış bir zafer değil. Siz böyle birinin sadık olacagına inanıyor musunuz? Özetle kendinizi düşünün ve mantiginizi dinleyin. Duygularınıza yenilmeyin.
Suçluyor gecmisimden dolayi yargilayamazsin ama ben seni sevdim hic bir cikarim yokken sana yaptigim ne yanlis oldu diyor bu kez duygusala bagliyorum yoksa yapilacak zaten bellial işte, hepsi sevmiştir emin ol. Bu kadar yalan dolan, böyle cozutuk bir geçmişe rağmen, sizi bile kandırabiliyorsa, bu kazanovanın elinden daha kimler gelir geçer...
siz de ona acımaya devam...
Biz sana olanları söyledik. İlerde çocuklarını da perişan edersin. Seviyorum diyerek bi tek kendini düşünme yani. İlerde nefret edeceğin biriyle hayat kurulmaz, çekilmez. Kendi dengini bul, bu korkulu rüyadan da uyan. Allahın sana verdiği bu hayatı, böyle geçirme. Yazık edersin hem kendine hem çevrene.Sağlıklı düşünemediğim için başka gözle tavsiyeye ihtiyaç duyduğum için geldim yakin cevremde biriyle konuşamiyorum içime kapanil biriyim
Güçlü ol. Dik dur. Daha mutlu olacaksın. Bir ilişki yada evliliğe ama larla, kuşkular baslaniyorsa bu durum sizde devamlı kaygı yaratacak.Yaşam şartlarimiz ayni değil ki ona gore hersey normalken benim tarafimda hayret ediyorum. Ben onunla ilgili hiç birseye inanamiyorum zaten sadece konusup fikir alabilen bi yapim yok cevremle bu konularda. Öyle sucluyor ki ayrilmak istedigimde vicdan yapiyorum acaba hata mı yaptim diye ona gore gecmis durum bunun icin kavga cikariyorum
Suçluyor geçmişinden edilen kavgalardan dolayi sana yanlis yapmadim temiz sevdim ne cikarim var diyorYas farkini sorun görmüyorum. Karakter farki büyük sorun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?