Erkekte kotu gecmis

gecmis sikinti degil de adam yalanci uzak dur.

Suan 1 60 boyunda 44 kiloyum minyonum göstermiyorum da tabi ki ileride cikacak metabolizma yasi diye bir sey var zaten enerjiler hic bi zaman bir değil bana görede öyleydi ama arkadaşın ikna kabiliyeti yüksek

Yanlıs anlamayın ama nerdeyse 30 yasına gelmişsiniz 23 tadında cocuk la ne isiniz vqr hemde boyle bırıyle
Yasimi gostermiyorum belkide o sebeple geldi bilmiyorum. Bende cok sorguladim yaş konusunu inan böyle biri oldugunu bilmiyordum

Anacım kendi yaşıtınla, aynı şehirde biriyle birini bul. Bundan bi cacık olmaz.
Dertsiz başına dert açar ailende sende rezil olursun.

Hayatımı bu adamla perişan edicem, her gün de buraya da konu açıcam diyorsan EVLEN!

Hayattan soğudum inan.. başka çare yok zaten o kadar çok suçluyor ki beni sana hiç hata yapmadim geçmisimde dolayi suclayamazsin diye psikolojimi bozdu
İnanın erkekler birçok olayı daha kolay atlatir. Biz bayanlar daha kompeks varlıklarız. Aşk meşk olayları olunca anında yıkılıyoruz sanki dünyanın sonu gibi. Siz kendinizi düşümek zorundasınız. Arada gerçekten yas farkı fazla ama ondan daha önemlisi de sizden önce birçok bayana tutumu aynı. Ayrıca evlilikte kazanılmış bir zafer değil. Siz böyle birinin sadık olacagına inanıyor musunuz? Özetle kendinizi düşünün ve mantiginizi dinleyin. Duygularınıza yenilmeyin.

Hayatımı bu adamla perişan edicem, her gün de buraya da konu açıcam diyorsan EVLEN!
Sağlıklı düşünemediğim için başka gözle tavsiyeye ihtiyaç duyduğum için geldim yakin cevremde biriyle konuşamiyorum içime kapanil biriyim

Aslinda sende farkindasin...
O konusmalaei duydun.. bizden ne duymaknistiyorsun?
Ne desek kendini iyi hissediceksin??

Ayrılman için ne yapması gerekiyor? Nasıl bir tip olduğu belli değil mi?

Buna kötü geçmiş denmez. Çünkü geçmemiş. Seninle de eğlenip senin de adını "geçmiş " koyacak.

Midem bulandı. Tiksinti.

Uzak dur. Dünyada adam mi kalmadı. Koy kapının önünde. Asker filan diye erteleme.

Bende yaşa cok takilan biriydim ama farkli duygular hissettim bilmiyorum ustelik benden bi cikarida yok kafam allak bullak oldu umudum yok benimde ama seviyorum
al işte, hepsi sevmiştir emin ol. Bu kadar yalan dolan, böyle cozutuk bir geçmişe rağmen, sizi bile kandırabiliyorsa, bu kazanovanın elinden daha kimler gelir geçer...

siz de ona acımaya devam...

Bende yaşa cok takilan biriydim ama farkli duygular hissettim bilmiyorum ustelik benden bi cikarida yok kafam allak bullak oldu umudum yok benimde ama seviyorum
al işte, hepsi sevmiştir emin ol. Bu kadar yalan dolan, böyle cozutuk bir geçmişe rağmen, sizi bile kandırabiliyorsa, bu kazanovanın elinden daha kimler gelir geçer...

Yaşam şartlarimiz ayni değil ki ona gore hersey normalken benim tarafimda hayret ediyorum. Ben onunla ilgili hiç birseye inanamiyorum zaten sadece konusup fikir alabilen bi yapim yok cevremle bu konularda. Öyle sucluyor ki ayrilmak istedigimde vicdan yapiyorum acaba hata mı yaptim diye ona gore gecmis durum bunun icin kavga cikariyorum

Suçluyor gecmisimden dolayi yargilayamazsin ama ben seni sevdim hic bir cikarim yokken sana yaptigim ne yanlis oldu diyor bu kez duygusala bagliyorum yoksa yapilacak zaten belli

Sağlıklı düşünemediğim için başka gözle tavsiyeye ihtiyaç duyduğum için geldim yakin cevremde biriyle konuşamiyorum içime kapanil biriyim
Biz sana olanları söyledik. İlerde çocuklarını da perişan edersin. Seviyorum diyerek bi tek kendini düşünme yani. İlerde nefret edeceğin biriyle hayat kurulmaz, çekilmez. Kendi dengini bul, bu korkulu rüyadan da uyan. Allahın sana verdiği bu hayatı, böyle geçirme. Yazık edersin hem kendine hem çevrene.

Güçlü ol. Dik dur. Daha mutlu olacaksın. Bir ilişki yada evliliğe ama larla, kuşkular baslaniyorsa bu durum sizde devamlı kaygı yaratacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…