Erkekte maddi sknt..

elacik

askim asklarindan bulasin
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2008
485
1
96
Belçika
Kizlar erkekler de maddi sikintisi o kadar çok gurur yapar mi? sevdigini terk etmeye kadar yol açar mi su sikinti? Ne kadar yanlarinda olsanizda kendi yolunu çiz derler mi?

Kizlar erkekler de maddi sikintisi o kadar çok gurur yapar mi? sevdigini terk etmeye kadar yol açar mi su sikinti? Ne kadar yanlarinda olsanizda kendi yolunu çiz derler mi?

maalesef bazılarında oluyor. istemeseler bile ayrılabiliyorlar. yapılarına bağlı...

Yapar bence... Eğer çok seviyor ve senin onun yanında maddiyattan dolayı sıkıntı çekeceğini düşünürse yapar.

kimisi yapar.. bana pek doğru gelmiyor.. yani bu durumda kararı kıza bırakmak daha doğru değil mi? alır karşısına der ki "bak canım benim durumum bu bu, şöyle dezavantajları olabilir; ne dersin?"
bu durumda sorgusuz sualsiz terketmek bana nedense zayıflık gibi geliyor, ne bilim garip bişey ifade edemedim..

iste evet kizlar ben bu yuzden terkedildim, o kadar yaninda oldugum halde ii gunde nasilsam kotu gunde de yaninda olmaliyim dusunup sirf kendi benciligine katlandi,
Kendine guvenmeyen zayif olan insan yapar simdi bende buna inandim.

canım bayan erkegin maddi sıkıntılarını dert edip erkegi terk etmiyorsa,erkek maddi sıkıntılar yuzunden bayanı terkederse bence bu bahanedir..

Katılıyorum...

Maddiyat önemli evet, bir çok sorun yaratabilir ama kişinin kendi insiyatifi ile ilişkiyi sonlandırması doğru değil...

bencede zayıflıktan başka bişey degil..para bu taşı sık suyunu çıkar kazan paranı okadar çok istiyorsan..git simit sat kazan ama gururlu erkek yapmaz bunu işte .. boşver canım o senı kaybetti sen nu degil..hiç üzülmeye bile deymez..

çok yuklu bi borcu vardi birde yeni askerlikten geldi isi de yok, ne bileyim kizlar ya kafami bi turlu almiyor

senın durumunun ıcınde,askerlık
işsizilk falan da var
askerlıkten sonra da böle oluyor erkeklerın cogu,
sen bı işe gırseydın böle dıyemezdı bılıyormusun
calsıyor musun su an ? sen de calısmıyrosun dıye tum yuk onda dıe dusunuyordur

parasızlık yuzunden bırakan erkek benım gözumde degerlı degıldır bence yalan bahanedır

madem çok borcu var, iş bulup çalışacak borcu bitirecek.. durumun senle ne alakası var?
sevgili böyle bir durumda ayak bağı mıdır? bence tam aksine tetikleyici bir etki, bir motivasyon unsurudur..

çalisiyorum cnm ama zaten yurt disinda yasiyorum yani sorun ne bunda, hiç birsey su ana kadar istemedim ondan. Birde kolonya sen biraz hikayemi biliyorsun sevgilisinden ayrilanlar kulubu topiginden

özellkle bir ortak gelecek varrsa vede düşünülüyorsa yaşanılan ilişkide her iki taraftada bu olabilir istenileni verememenin verdiği sıkıntı başlar ve ayrılığa kadar gider bazen aşk yeterli olamayabiliyor :çok üzgünüm:

evet cnm yani gelecegimizi birlikte dusunuyorduk, aileler biliyordu tanisicaktik ama birden bu karari verdi

bizde aynı sorunu bu kış yaşadık ama cok şükür ki onu da atlattık maddi sıkıntım var senide sürüklüyorum bu sıkıntıma die saçmalamıştı ama bitiiiiiiiiiiii

derler canım derler...ben de tamamen bu yüzden terkedildim...ben battım seni de kendimle batıramam gibi bi cümleyle karşılaştım...benimkinin de devlete baya yüklü bir borcu var...
normalde olması gereken sewgilinin bu zor günlerinde seni yanında istemesi,senden destek alması değil midir?işte malesef bazı erkeklere göre değildir...

allah sonumuzu hayretsin...umarım yaptıkları aptallığın farkına varıp çok da geç olmadan geri dönerler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…