Kizlar erkekler de maddi sikintisi o kadar çok gurur yapar mi? sevdigini terk etmeye kadar yol açar mi su sikinti? Ne kadar yanlarinda olsanizda kendi yolunu çiz derler mi?
kimisi yapar.. bana pek doğru gelmiyor.. yani bu durumda kararı kıza bırakmak daha doğru değil mi? alır karşısına der ki "bak canım benim durumum bu bu, şöyle dezavantajları olabilir; ne dersin?"
bu durumda sorgusuz sualsiz terketmek bana nedense zayıflık gibi geliyor, ne bilim garip bişey ifade edemedim..
senın durumunun ıcınde,askerlık
işsizilk falan da var
askerlıkten sonra da böle oluyor erkeklerın cogu,
sen bı işe gırseydın böle dıyemezdı bılıyormusun
calsıyor musun su an ? sen de calısmıyrosun dıye tum yuk onda dıe dusunuyordur
parasızlık yuzunden bırakan erkek benım gözumde degerlı degıldır bence yalan bahanedır
Kizlar erkekler de maddi sikintisi o kadar çok gurur yapar mi? sevdigini terk etmeye kadar yol açar mi su sikinti? Ne kadar yanlarinda olsanizda kendi yolunu çiz derler mi?
özellkle bir ortak gelecek varrsa vede düşünülüyorsa yaşanılan ilişkide her iki taraftada bu olabilir istenileni verememenin verdiği sıkıntı başlar ve ayrılığa kadar gider bazen aşk yeterli olamayabiliyor :çok üzgünüm:
evet cnm yani gelecegimizi birlikte dusunuyorduk, aileler biliyordu tanisicaktik ama birden bu karari verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?