Erkekten kanki olurmu?

destina0505

Kül kedisi
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2007
665
703
648
İstanbul
geçenlerde bir arkadaşımla bu konu özerine tarştık bir erkekten kanki olurmu,ben olmaz dedim arkadaşım tersini, kanki nedir ya anlamakta zorluk çekiyorum bir bayanla paylaşmaya çekindiğimiz duygu düşüncelerimizi bir erkekle rahatlıkla konuşabiliyoruz bumudur normal olan, tamam konuşursun ama bütün yaşadığın özel şeyleride bir ekeklede paylaşılmazki,dozu önemli bir erkek bir kadın kanki olamaz bir kere doğanın kanunuda bu yok, bizim örf ve yetiştirme tarzımız bütün avrupa ülkelerine örnek, ama bizimkiler düzgün olanı bozmaya çalışıyor, geçenlerde bir arkadaşım durmadan benim erkek kankilerim var deyip duruyordu iş yerindeyken kankilerinden biri aradı benim bayanlarla paylaşma çekindiğim konuları arkadaşımız bir erkekle rahatlıkla konuştu bumudur medeniyetin adı, bence biz medeniyeti ve çağdaşlığı karıştırmışız nedir medeniyet küfür etmeyeceksin çöplerini yere atmayacaksın saygılı olacaksın hoş gürülü olacaksın paylaşımcı,dürüst bakın buna medeniyet derim .

ÖRNEK pınar altuğun eşi askerdeyken kanki dediği adamla aşk yaşamadımı bir erkekle bir bayanın beli bir mesafesi olmalı,konuşabilirsin ama kanki işi bana ters kadınlar duygusal anlarında ilgiye ihtiyaç duyar eğerki yanınızdaki arkadaşınız bir erkekse bazı şeylerin önüne geçemiyorsunuz ve bazı kanki dedikleriniz bu olaydan yararlanabilir siz farklı düşünürsünüz ama karşınızdaki insanın gizli düşünceleri?, bir erkekle bir bayanın yapısı, hisleri, karekteri,birbirinden farklı…

esimle cok yakin arkadastik biz, öyle kiz kiza konusmak icin kiz arkadaslarim var, ama cok eglenirdik onunlada ozamanlar (Halada öyle yani) sonucta evlendik, yani sanirim bir sekilde duygusal bir iliskiye dönmesi 70-80%.

Herzamanda olumsuz degil bu kiz ve erkek kankiligi.., bizimkisi cok güzel sonuclandi:asigim:

sizin güzel sonuçlanmış:teytey: ama kankiyle aşk ilişkisi olmaz demiyeceksin çünkü normal ilişki bir erkekle bir bayan arasında geçer şu benim kankimdir asla aşık olmam demiyeceksin yani bir erkeğe kankim demiyeceksin o erkek ilerde senin eşinde olabilir:1hug:

bana erkekten kanka olmaz
erkeklerle diyaloglarım sınırlıdır ne olursa olsun biraz samimi olduğunda ya yanlış anlaşılır
ya da çok gevşer ki bu beni aşırı derece de rahatsız eder :1closedeyes:
bu na meydan vermemek için erkeklere karşı her zaman resmiyeti korurumşakkıdı

Benim kanki denecek türden 9 yıllık bir arkadaşlığım var ikimizde birbirimizin sırlarını herşeyini biliriz,yeri gelir bana abilik yapar,arkadaşlık yapar,bi baba gibi şefkat gösterir,herşeyimi paylaşırım onunla çünkü erkeklerden daha iyi dost ve sırdaş oluyor,hemcinslerimizde biraz kıskançlık ta devreye girebiliyo bazen..Şu ana kadar aramızda hiç bir zaman art niyet olmadı,olamaz da bundan eminim..Ama bazı arkadaşlıkların aşka dönüştüğünü gördüm....

bence bir erkek için bayan kanki olmaz,bir bayan için de erkek kanki olmaz.bekarken birşey diyemem evliyken olmaz zaten.bu benim görüşüm tabii.evliyken veya bekarken kanki olanlar da var çevremde.herkesin kendi seçimi tabii ama bence olmaz...

ıyı bır arkadas olabılır abılıkte yapabılır..ama bır kız arkadasla paylasılan hersey ..erkekle paylasılmaz...
kankıde dost anlamına geldıgı ıcınde sanırım olmaz...
hele erkek arkadasın varsa hıc olmaz..

kankim var erkek cok iyi biridir eşimde cok sever kendısını zaten sevip guvenmese asla bi yere yollamaz
8 senelık bı dostlugumuz var kendısı ıle
şimdi eşimle araları daha iyi bazen takılıyorum sattın benı be kanka onla daha cok görüşüyosun dıye :roflol:
bi sorunum oldugunda telefon acarım benım hatalarım varsa bı guzel paylar kendısı benı
yakında evlenecek oda bu sefer ailece kanka olucaz
nişanlısıda cok ıyı bırı cıktı allahtan ya :asigim:[
yarın ankaraya gidiyoruz mesala beraber gezmeye gitcez kaydirigubbakcemile3

lisenin başından sonuna kadar bi kankim vardı erkek,
erkek arkadaşımda yoktu
ama ne ben ona nede o bana sevgili gözüyle baktık,
çok güzel bir dostluktu,
lise bittikten sonrada görüşürdük,
ama sonunda kocişimle tanıştım ve öyle bir şeyin imkansız olduğunu,
kanki olamaz bi erkekten diyee heyyttt sert çıkıştı:mymeka:
sonuç arkadaşlığımız bitti
ama bence aradaki doz iyi tutturulursa kesinlikle olur

Son düzenleme:
Benim üniversitede en yakın arkadaşlarım erkekler olmuştur . Erkekler bayanlardan daha iyi arkadaş oluyorlar , bunu bilir bunu söylerim . Bayanların her zaman çekememezlik durumu mutlaka oluyor

Benimde çok sevdiğim ,kötü günümüzde yanınımızda olduğumuz yakın erkek arkadaşlarım var ama tabiki belli bir yaştayız sınırlarımızı bilerek çok iyi vakit geçiriyorz " kankalık" demem ben buna ama benim çok yakın hemcinsim olmayan arkadaşlarım var..

insanlar konuşarak hayvanlar koklaşarak anlaşırlarmış, yani bu bir bayan arkadaşınız içinde geçerli bütün özelinizi anlastırsınız ama o kişi izninizi almadan sizin özelinizi başkalaryla paylaşabiliyor, sadece bir erkekten kanki olamaz diyorum, kanki demek dost anlamında asla evlilk yapılmaz,bir erkekle konuşun ama kanki demeyin,kanki dediğiniz kişi gün gelir eşinizde olur düşmanınızda sizi çok sever yada nefret eder, ikili ilişkiler kadın erkek farketmez tartıştınızmı gözünüz kararı yada onun gözü kararır ve nokta

şimdi kanki demek herhalde dostluk demek oluyor ki ben bu kullanımı tercih ediyorum.

bana göre dost demek; en kötü anımda tereddütsüz arayabileceğim, sevinciminden mutlu olacağına emin olduğum, derdimi derdi görendir.
uzun zaman görüşemesen bile, karşılaştığında sanki bir gün önce vedalaşmışın gibi konuşmana devam edebildiğindir.
illa ki el şakaları, ya da yakın temaslar kurman gerekmediği; bir bakışıyla bütün üzüntünü alıp götüren, bir kahkahasıyla en komik fıkraları anlatandır.
ve cinsiyeti yoktur bana göre dostluğun.
kocamla cinsel sorunlarımı anlatmadan ya da ağda konusu konuşmadan da dostluk edebilirim. -yani kızsal mevzulara girmeden-

evet bence erkekten dost -ya da kanki- olur bence.
benim de var zaten.
ilkokul arkadaşım olur kendisi.
22 yıldır dostum. ilk aşkımda omuzunda ağladım, düğünümde zeybek oynadık.kaydirigubbakcemile5
hiçbir zaman acaba aramızda bir şey olur mu diye düşünmedim.

ve eşimde rahatsız olmadı bu dostluktan.
çünkü ne kadar düzgün bir dostluk olduğunu gördü.
onun eşi de gayet memnun bu durumdan.

ve biz artık 4 kişilik şahane bir grup olduk.yerimseniben

yani uzun lafın kısası..
ben bi erkekle "kanki" oldum.
hem de çok güzel oldum...:1hug:

yazacaklarımı yazdığın için teşekkür ederim canımcım...
bayanlara göre dedikodu ve kıskançlık potansiyelinin olmaması ve acıda olsa gerçeği dan diye söylemeleri,sınırları koruyabildikten ve aradaki saygıyı yitirmedikten sonra erkeklerden de çok iyi dostlar var...:lepi:

bilmem ama tek bildigim ya sonucu sevmelere varir yada evliliklere :)
sevgilin varsa biliyosa saklar icinde yasar bir muddet sonra patlar
zaten bi sekildede anlarsin.kiz kiza konusduklarinida konusamazsin onunla:)))))
ama kankilik guzel olur erkekle bayanin...

Benim bir kankim var!!!halen varkaydirigubbakcemile2
Tam 7 yılımı devirdim be,ah ahhhhh eski günlerim geldi şimdi gözümün önüne beeesositososito
Onunla Candosttuk biz,herşeyimizdik biz birbirimizinkaydirigubbakcemile5
Sonumu ne oldu..
Şuan hem kankim,hem candortum,hemde kocem oldu:icecream:
Şimcik birde oğluşumuzla bir eksiğimizi de tamamlamış oldukkaydirigubbakcemile

Bana da olmaz gibi gelse de olduğunu biliyorum .Örneğin oğlum üniversitede okurken bir kız arkadaşı vardı ,4 arkadaştılar 3 erkek 1 kız .Bazen kızın evinde kalırlardı .O kadar düzeyli bir arkadaşlıkları vardı .Şimdi üniversiteyi bitireli bir hayli zaman oldu .Kız geçen sene evlendi , bizimkiler hala kankalar .Kızın eşide çok anlayışlı biri çok iyi anlaşıyorlar.Ben hep evlilikte dostlukların biraz bozulacağına inanırım ama bunda öyle olmadı , yine msn de görüşüyorlar ,hatta 4 arkadaş eşinin işi olursa tatile gitmeyi bile düşünüyorlar.Bakalım bizimki evlenirse eşi bu dostluğu anlayabilecek mi ?Aslında çok güzel bir şey ama her erkekten kanka olabilir mi bilemiyorum .Sanırım gençlerin yetiştirilme şekli, birbirlerine bakış açısı, aradaki mesafeyi koruyabilmeleri önemli .Bu arada kızım da erkekten kanka olmaz diyenlerden :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…