Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İznim tam adetime denk gelecek , korkunç bişey zaten yılda 1 kez izin kullanabiliyorum,bunu 1 haftası da rezil olacak :gitme: geciktirici içmek taraftarı değilim.Bunun bir yolu var mı lütfen yardımcı olun ..Teşekkür ederim...
Arkadaşlar geciktiricinin tam tersi olarak işlev yapan söktürücüler var.doktor hanm sizi daha güzel anlatacaktır.normal zamanından daha erken oluyosn.yan etkisi bünyeden bünyeye değişiyor tabii.ben düğünm içn geciktirici kullanmştm ve hiç bi sıkıntı yaşamadm balayından sonra bıraktm ve 2 gün içinde adet gördm.azda olsa fikir verebilmişimdr umarm..:1rolleyes:
İznim tam adetime denk gelecek , korkunç bişey zaten yılda 1 kez izin kullanabiliyorum,bunu 1 haftası da rezil olacak :gitme: geciktirici içmek taraftarı değilim.Bunun bir yolu var mı lütfen yardımcı olun ..Teşekkür ederim...
selam bana son adet tarihinizi ve izin tarihinizi yazarsanız geç kalmadı isek bir tedavi planlayabiliriz. aspirin antibiyotik gibi ilaçlar hormon içerikli değildir ve adet düzeniyle bir ilgisi yoktur. sevgiler.
selam bana son adet tarihinizi ve izin tarihinizi yazarsanız geç kalmadı isek bir tedavi planlayabiliriz. aspirin antibiyotik gibi ilaçlar hormon içerikli değildir ve adet düzeniyle bir ilgisi yoktur. sevgiler.
merhaba,
son regl 25 mayıs , 26 haziran izne çıkıyorum(genelde reglim 2 gün falan gecikir,ancak şuan belirtileri var göğüslerde şişlik, stres ws..)..çook teşekkür ederimmm
merhaba,
son regl 25 mayıs , 26 haziran izne çıkıyorum(genelde reglim 2 gün falan gecikir,ancak şuan belirtileri var göğüslerde şişlik, stres ws..)..çook teşekkür ederimmm
selam bunun için zor bir tarih adetinize çok yakın gene de denemek üzere hergün sabah öğle akşam orgametril yutmaya başalayın adetiniz ilaça rağmen başlardasa yapacak birşey yok genelde bir hafta öncesinden başlamak gerekiyor ilaçlara.