Erken belirti

hkalps

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2018
2.033
3.549
133
Kızlarrr ya grip olupta hamile olduğunu öğrenen var mı?

Grip olupta hamileliğini öğrenmek derken anlamadım ama gebe iken grip oldum hemde 2 kere. Eğer gebelik belirtilerin varsa ve gripsen bol miktarda c vitamini al. Ben öyle atlattım. Ama grip gebelik belirtisi mıdır Die soruyorsan hiç sanmıyorum.

Evet belirtiler var. Test yaptım negatif çıktı. Kan testi için de biraz daha beklemek istedim.. Netleşmesi için. Baya kişiden duydum griple hamile olduklarını öğrenen.. Hamile olunca vucüd direnci düştüğü için grip olabiliyormuşsun.. Başına gelen var mı diye merak ettim. Bu aumarım umduğum gibidir..

Cnm ben ihtimal vermiyorum pek grip belirtisine, onlar gebe iken grip olmuslardir kesin. Sonradan ogrenmislerdir gebe olduklarini. En kesin belirti gazdir cnm. Varsa sende kanda cikar gebeligin. Hayirlisiysa

Merhaba Benim bir arkadaşım grip oldu, epey bir bitkin düştü, hastahneye gidiyorlar ve dr soruyor hamilelik olabilir mi o da denediği için olabiir diyor ve kanda cıkıyor hemen. Ben de şuanda boğazım agrıyor kendimi çok bitkin hissediyırum umarım hamileyizdir :)

Cnm ben ihtimal vermiyorum pek grip belirtisine, onlar gebe iken grip olmuslardir kesin. Sonradan ogrenmislerdir gebe olduklarini. En kesin belirti gazdir cnm. Varsa sende kanda cikar gebeligin. Hayirlisiysa

Olabilir canım
Gaz da var ağrı var. Belirtiler var ama test negatif çıkınca psikolojik belirtiler olabilir diye korkuyorum. Aminnnn

Bende de regl günümde grip başladı. Hala da grip var regl yok ilaç da içemiyorum.
İnşallah canım hamileyizdir. Bat ne zaman senin

Bende de regl günümde grip başladı. Hala da grip var regl yok ilaç da içemiyorum.
İnşallah canım hamileyizdir. Bat ne zaman senin

Bat 7 aralık 8 gün var şuanda, benim heryerim kırılıyor gibi kendimi çok bitkin hissediyorum şuanda ara arada midem bulanıyor yemek yemeden geçmiyor iştahım açıldı, umarım hamileyizidr. Ben de ilaç içemiyorum c vitamini gıdalar tercih ederek geçirecegiz artık

Daha varmış bat a senin Rabbim hayırlısıyla nasip etsin ya. Biraz daha bekle test yap istersen

hiç duymadm böyle bişey. ilk sizden duyuyorum. tez zamanda nasip olur inşallah

hiç duymadm böyle bişey. ilk sizden duyuyorum. tez zamanda nasip olur inşallah
Ben duymuştum griple hamile olduğunu anlayan
Bende olunca günüm de gecikince sorayım dedim..bi kaç güne yaptırıcam test inşallah sağol canım

Kızlarrr ya grip olupta hamile olduğunu öğrenen var mı?

Şu an sanırım ben de seninle aynı şeyleri düşünüyorum aşırı halsizim boğazım ağrıyor aynı zamanda kasık ağrım da var reglimin 26. günü hamile de olabilirim o yüzden ilaçta içmiyorum bol vitamin almaya ve su içmeye çalışıyorum.

Ben değilmişim sen inşallah hamilesindir.. 6 gün gecikince çok heveslenmiştim ama nasip

Ben değilmişim sen inşallah hamilesindir.. 6 gün gecikince çok heveslenmiştim ama nasip

Maalesef bende değilim hatta bugün regl sonrası 51. Gün PKO hastasıyım test yaptım negatif tek çizgiyi gördüm ama Regl olmadım

Peki gaz belirtisi dollenme oldugu zamanlarda mi olur hemen? Yoksa adete cok yakin mi?

Bende bi ara olmuştu ama kimyasaldi cnm. Adetim bitmis ertesi gun yumurtlama akintisi gelmeye başlamıştı. Ama hayatimda 1 kere oldu bu. İnşallah seninki saglikli gebeliktir cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…