Transfer oldunuz muMerhaba
Ilk tup bebek tecrubem ,
15 yumurta toplandi ama sadece 5 tanesi olgundu. Bunlardan 3 tanesi icsi ile dollendi ve 3. Gune gitti. Ama sadece 1 tanesi 5. Gune gelmis oda early blast asamasindaymis. Bu embriyoyu transfer ettik. Yasim 30. Esimin sperm degerlerinde de bir sorun yok.
Bu asamada neleri kontrol etmeliyiz neden sadece 1 embriyo ulasti 5. Gune o da tam gelismis degil :/
Oldum ama benim umudum yok.Transfer oldunuz mu
Kalitesini söylediler mi hiç öyle bişey düşünmeyin Alah ol dedikten sonra sen içini ferah tutOldum ama benim umudum yok.
benim de 12 yumurtada 2 tane 3. Gün bir tana 6. Gün early blast oluştu benim eşimin spermleri ciddi problemli yalnız sizin eşinizde bir problem yoksa sizin yumurta kalitesinden kaynaklanabilir. Rakamlara takılmayı rabbinize sığınıp dua edin ben suan early blast embriyomdan hamileyim. Şükürler olsun Rabbim ol dedikten sonra ben burada 2. Gün emriyosuyla hamile kalip doğum yapan gördümMerhaba
Ilk tup bebek tecrubem ,
15 yumurta toplandi ama sadece 5 tanesi olgundu. Bunlardan 3 tanesi icsi ile dollendi ve 3. Gune gitti. Ama sadece 1 tanesi 5. Gune gelmis oda early blast asamasindaymis. Bu embriyoyu transfer ettik. Yasim 30. Esimin sperm degerlerinde de bir sorun yok.
Bu asamada neleri kontrol etmeliyiz neden sadece 1 embriyo ulasti 5. Gune o da tam gelismis degil :/
merhaba early blast 2bb embriyo ile hamileyim darısı başınızaMerhaba
Ilk tup bebek tecrubem ,
Canım bende early blast ile hamileyim rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsinsana bir şey soracağım benim emriyologuma kalitesini sorduğumda sadece iyi kalite dondurmaya değer ama early blast a herhangi bir rakam harf veremeyiz demişti acaba neden bana öyle dedi. Bir de sen kaçıncı haftadasınmerhaba early blast 2bb embriyo ile hamileyim darısı başınıza
merhaba evet yapıldıSağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahPgt yapılmış mıydı
canım laboratuvardan laboratuvara değişiyo tutumları muhtemelen seninki de 2bb falandır araştırıp moralini bozma diye söylememiştir ama moral bozacak bişi yok örnek biziz işteCanım bende early blast ile hamileyim rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsinsana bir şey soracağım benim emriyologuma kalitesini sorduğumda sadece iyi kalite dondurmaya değer ama early blast a herhangi bir rakam harf veremeyiz demişti acaba neden bana öyle dedi. Bir de sen kaçıncı haftadasın
Heralde öylecanım laboratuvardan laboratuvara değişiyo tutumları muhtemelen seninki de 2bb falandır araştırıp moralini bozma diye söylememiştir ama moral bozacak bişi yok örnek biziz işte7+3 bugun sen kaç haftalıksın
Daha once tup bebek denemsi yaptiniz mi bizim ilk ve sadece bu early blast transferinolmasi korkutttu biraz. Yas 30 5 olgun yumurtam vardi :/Heralde öyleben de 11 hafta bitti şükürler olsun fetal DNA Testimizi verdik büyük bir korkuyla onu bekliyorum inşallah hayırlısıyla temiz gelir. Rabbim kucağımıza almamızı nasip etsin
ayy masallah insallah temiz gelir benim iki kürtajım var biri 9 hafta kalp durması biri dış gebelik. doktor kalp durması için muhtemelen sağlıksız embriyoydu sağlıksız embeiyolar genelde 10. haftadan önce sonlanıyor demişti sizin geçmiş o haftayıHeralde öyleben de 11 hafta bitti şükürler olsun fetal DNA Testimizi verdik büyük bir korkuyla onu bekliyorum inşallah hayırlısıyla temiz gelir. Rabbim kucağımıza almamızı nasip etsin
Ay Aminn agzınıza saglık inşallah.ayy masallah insallah temiz gelir benim iki kürtajım var biri 9 hafta kalp durması biri dış gebelik. doktor kalp durması için muhtemelen sağlıksız embriyoydu sağlıksız embeiyolar genelde 10. haftadan önce sonlanıyor demişti sizin geçmiş o haftayıİnsallah burada Anneler Kulubune uye goruruz birbirimizi
Sanırım amh mı biraz düşük yaşınız çok genç çünkü ama üzülmeyin bir yumurta bile yeter Rabbim istedikten sonra. Yaş 37 12 yumurtadan 2 3. Gün bir işte 6. Gün early blast oluştu . 3. Gün embriyomda tuttu 6. Haftada dış gebelik oldu ameliyat oldum zor bir tecrübe rabbiim yaşatmasın kimseye.Daha once tup bebek denemsi yaptiniz mi bizim ilk ve sadece bu early blast transferinolmasi korkutttu biraz. Yas 30 5 olgun yumurtam vardi :/
Neredeyse aynı yaştayız. Başlamadan önce vitaminler kullandınız mı eşli? Biz daha başlamadık planımız vitamin ve q10 kullanıp başlamakMerhaba
Ilk tup bebek tecrubem ,
Hayir doktor herhangi bir takviye vermedi.Neredeyse aynı yaştayız. Başlamadan önce vitaminler kullandınız mı eşli? Biz daha başlamadık planımız vitamin ve q10 kullanıp başlamak
Bunu burada baya yazan oldu, döllenmeyen emriyo oluşmayan arkadaşlar vitamin kullanıp tekrar denedikleriden çok kaliteli embriyolar elde etmişler. Siz de kan testleri yaptırıp, ekstra antioksidan da kullanıp diğer tüp bebeğe başlayın daha güzel olacak İnşallahHayir doktor herhangi bir takviye vermedi.
Amh 2.50 aslinda gayet normal. Bakalim 4-5 gun sonra test yapicam pozitif cikarsa yazarim buraya.Sanırım amh mı biraz düşük yaşınız çok genç çünkü ama üzülmeyin bir yumurta bile yeter Rabbim istedikten sonra. Yaş 37 12 yumurtadan 2 3. Gün bir işte 6. Gün early blast oluştu . 3. Gün embriyomda tuttu 6. Haftada dış gebelik oldu ameliyat oldum zor bir tecrübe rabbiim yaşatmasın kimseye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?