Kızlar selam ben ağustosun başında evlendim ama olmuyor hiç anlaşamıyoruz. 3 yıllık sevgililik nişanlılık dönemimiz oldu o zamanlarda da kötüydük ama bırakmak istemedim. Benimde hatalarım vardı onunda. Ama onunkiler daha ağır basmaya başladı ve ben kaldıramıyorum artık. Evimi çok seviyorum. Ama eşimden soğuduğumdan eminim. Yani oluru yok artık eninde sonunda boşanma olacak. Tek sorun benim ailem çok hassas nişanlılık döneminde ayrılmıştık annem hastanelik oldu düşünün bende kendimi çok suçlu hissettim. Tekrar barışıp evlendim. Ailem o kadar söyledi emin misin bak sana göre değil dediler falan.Çünkü her şey iptal edilmişti memleketten gelecek insanlar biletlerini iade etti vs vs. Hazır bu şansın varken iyi düşün dediler. Ama kesin olarak evlenmek istediğimi söyledim eşek kafam! Daha 6 aylık evliyken şimdi karşılarına geçip ben ayrılıyorum nasıl diyebilirim ki. Hemen mi bitirmek yoksa 1 yıl dolduktan sonra bitirmek mi daha az üzer onları. Düzeltmeye çalış falan diyebilirsiniz ama olmuyor maalesef aile içine sokamıyorum bile bir nevi utanıyorum ondan. Onun yüzünden ailemden de uzaklaştım ve onları çok özlüyorum. Aslında çok sert görünürüm hatta onları umursamadıgımı sevmediğimi bile düşünüyorlar ama gerçekten çok seviyorum anneannem dedem yaşlanıyor ve ben onları göremiyorum bile.
Nasıl söyleyebilirim cidden çok üzgünüm çok pişmanım çok utanıyorum ve utanacağım.
Nasıl söyleyebilirim cidden çok üzgünüm çok pişmanım çok utanıyorum ve utanacağım.