Premature Bebekler erken doğum olur mu kızlar yardım!!

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

nasıl almaz sancı olmadan sonucda açılmanız var oda erken doğum belirtisi araştırma hastanesine gidin en iyisi bence nerde oturuyorsunuz allah korusun açılma varsa daha fazla açılmadan doğum başlarsa bebeğiniz risk altına girer kalp atışaları bile yavaşlamaya başlar allah korusun allahım sizin yanınızda olsun 3 hafta yattım ben hastanede neler gördüm neler siz takibinizi sürekli yaptırın lütfen

Allah Korusun ya bende stresliyim hatta geçen bir daha başvurdum acile hiç bisey im yoktu kontrol olmak için her seferinde alttan muayne ediyorlar bide oda doğumu tetiklermiş O yüzden yatirmayacaklarini bildiğimden çok sık gitmek istemiyorum zaten eğitim ve araştırma hastanesine gidiyorum ama 2 ayri doktor da 1 2 cm normal doğum eyleminin başlaması için en az 3 4 cm olması gerek diyor yani göz göre göre doğurana kadar gelme diyorlar...

Ben zeynep Kamil kadın ve doğumda yattım ve en küçük sorunu olanları bile bırakmıyorlar yatırıyorlar haklısın muayene konusunda sürekli ediyorlar yatırılsan bile yine sürekli kontrol oluyor allahım yanınızda olsun strese girme bebeğiniz anlar biliyorsunuz inşallah haftasına kadar dayanır bebişinin haberdar edin durumunuzdan

İnşallah canım beklesin kuzum biraz daha herseyin hayırlısı deyip kendimi teselli ediyorum zor gerçekten...

İnşallah canım beklesin kuzum biraz daha herseyin hayırlısı deyip kendimi teselli ediyorum zor gerçekten...

aynen öyle ben 29 haftalık 27 uyummlu doğum yapğtım 45 gün küvezde kaldık daha uzun kalanlar var daha az kalanlar var hiç bişey belli olmuyor ama haftanız da iyi allaha şükür siz dikkat edin kendinize yeter

aynen öyle ben 29 haftalık 27 uyummlu doğum yapğtım 45 gün küvezde kaldık daha uzun kalanlar var daha az kalanlar var hiç bişey belli olmuyor ama haftanız da iyi allaha şükür siz dikkat edin kendinize yeter

Oyyy Kıyamam ya şimdi iyi mi bebişin? Sağol canım ya Allah razı olsun

Oyyy Kıyamam ya şimdi iyi mi bebişin? Sağol canım ya Allah razı olsun

Iyı Allah'a şükür bir sorunumuz yok kilo almaya çalışıyoruz motor gelişimlerini takip ediyoruz sürekli hastaneye gidiyoruz kontrol altında tutuyoruz prematüre annesi olmak zor

Iyı Allah'a şükür bir sorunumuz yok kilo almaya çalışıyoruz motor gelişimlerini takip ediyoruz sürekli hastaneye gidiyoruz kontrol altında tutuyoruz prematüre annesi olmak zor

maşallah canim cok sevindim aman sağlığı yerinde olsunda hepsi olur inşallah...

Merhaba kizlar.bana umut olun ne olur.25 haftalıkken normal muayenede ray kisalmasi sebebiyle net te baglandim.sancilarim cikti.agri esigim yuksekmis.ertesi gün acilen serklaja alindim.evde dinlenme deyim.ilaclarimi kullanıyorum.hayirlisi ile bebeklerin günlerini beklerler değil mi?

Ne zormus anne olmak..çabalamak..korkmak..

Elimle hissedip popo sandiklarim jasilmaymis şükürler oldun adi öyle şeyler hissetmiyorum..

Cnm öncelikle geçmiş olsun.Allahin izniyle birsey olmaz rahat ol.Benimde 15 haftalik ken hafif lekelenmem olmuştu muane de rahimde acilma ve serviks uzunluğu 2.7 çıktı ve 2.5 cm lik rahimde kasılma alanı göründü acilen serklaj oldum.Cok ümitsizdim çok üzüldüm ve ağladım haftalarca yattım ama şükür şimdi 34 hafta geride kaldı.Hafif de olsa geziniyorum kendi işlerimi yapıyorum darısı senin basına insallah

Sağol canim CvP için.sendeki kasilma tekrarkamadi sanirim.beni korkutan kasilmalar..

Hic kalkmiyorum yerinden.yeterki vakitlice dogsun yavrularim.genelde serklaj yapılanlar 36. Rahat buluyor.inş beklerler diye dua ediyorum.iyice panik oldum herşeye.

Arkadaslar suan 26+3 gunluk hamileym ve bel kismimda. BElmde ki agri yukari dogru cikiyo karnimn ust kisminda ve kasiklarmda sanci var karnim sertlesiyo ve bebek gobek altina yerlesiyo surekli sizdede aynisi mioldu yazar misinz lutfenn

Ben ilk doğumumda yasamıştım 1 hafta erken doğmuştu bizim ki Aynen anlattığınız gibi 2 gün gelip giden kasılmalarım oldu sonra 3.gün akşamında doğum nişanı geldi Ben sancıyı bekledim evde ertesi gün sancı olmadı ama kanama oldu çocuğa bişey olur diye gittim dr a 4 cm santim açılma vardı hemen doğum odasına aldılar 1 saate doğmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…