ben de çok mursuzum sinannuray meleklerimin acısı hiç dinmiyor hep suçluyorum kendimi doktoru vs.
hayatı boyunca sahip olamayacağım hazinelerimi kaybettim
gözyaşı dökmek şöyle dursun bazen başımın yüzümün ağzımın falan uyuştuğunu bile hissediyorum hep üzüntüden tabii. ah dünya adaletsiz dünya ben bunu haketmedim hele bebeklerim onlar hiç haketmediler
dünyada nerede bir melek annesi varsa bebeği için gözyaşı döken bu kadının acısını rabbim dindirecek bir vesile göndersin inşallah en azından hayata tekrar tutunmak için mübarek perşembe gecesi tüm kalbimle bunu diliyorum
ben dayanamıyorum buğünden beri ağlıyorum çok kötüyüm nasıl dayanıcamı bilemiyorum artık hiçbişey teselli vermiyo çok mutsuzum
ben de çok mursuzum sinannuray meleklerimin acısı hiç dinmiyor hep suçluyorum kendimi doktoru vs.
hayatı boyunca sahip olamayacağım hazinelerimi kaybettim
gözyaşı dökmek şöyle dursun bazen başımın yüzümün ağzımın falan uyuştuğunu bile hissediyorum hep üzüntüden tabii. ah dünya adaletsiz dünya ben bunu haketmedim hele bebeklerim onlar hiç haketmediler
dünyada nerede bir melek annesi varsa bebeği için gözyaşı döken bu kadının acısını rabbim dindirecek bir vesile göndersin inşallah en azından hayata tekrar tutunmak için mübarek perşembe gecesi tüm kalbimle bunu diliyorum
günaydın canım
fitilimi kullandım şuan akıntım falan olmuyor.
hamile olma ihtimalın varmış
hadi hayırlısı diyorum
herşey bu sefer güzel olacak
kaç gündür giremiyorum
depresyondayı galiba
ablamda doğum yaptı
komşularımdanda 2 kişi doğum yaptı bu hafta
kıskanmak değil
Allahım herkesin çoçugunu bağışlasın hayırlı uğurlu olsun ama
işte içim burukk
adet günüm geçmedi ama test yaptım negatif çıktı
keşke hamike olsaydım
biraz moral olurdu bana.
herşeyin hayırlısını istiyorum ama neolur hayırlısı
çabuk olsun
çok yıprandım çokk
günaydın canlarr ,, herkese hayırlı cumalar ,,Rabbim dualrımızı kabul etsin inş...
merhaba arkadaşlar.güzel haberler gelmeye başlamış.
umarım en kısa zamanda tüm diğer melek annelerinden güzel haberler duyacağız.
ben biraz kararsız kaldım sizlerede fikrinizi sormak istedim.bu konularda gerçekten aranızda derin araştırmalar yapanlar var
Bende sezaryenle doğum yaptım ve bebeğimi kaybedeli 4 buçuk ay oldu. altı ay vermişlerdi korunma süresi olarak.sizlerden güzel haberleri duydukça acaba bende bu ay çalışmalara başlasam mı diye düşünüyorum.Acele mi ediyorum acaba .sizler benim yerimde olsanız ne yapardınız?
sezaryanımla ilgili herhangi bir problem yaşamadım,kırkım çıktıktan sonra gittiğim doktor kendimi çabuk topladığımı söylemişti.
hepinize hayırlı cumalar.
evrimcim snada geçmiş olsun. sen nezman kaybettişn bebeğini. 39. haftada mı. yaşadımı bebeğin. problem neymiş. genelde burdajki arkadaşalra doktorlar hep 6 ay dediler. banada bi doktorum 9 ay biri 6-7 ay ddi. ben d eçok 1 sene faaln beklemicem. o bekle diyen doktorda yaşın genç idye dedi aam 27ye gircem çok da genç sayılmam. ama kkda çok var 4 ayda 5.ayda sezeryandan sonra hamiel kalan. sen bi kontrolünü ol doktoruna bi danış bakalım. seninl yajkın zmanlarda kaybetmişiz. benim d ebu ay sonunda 4 ay bitcek. ama hepimizin ortak korkusu bu. kolay hamiel kalbilecekmiyiz kasakta prolem yaşıyacakmıyız. Allahım hepimzie yardım etsin.yzüümüzü güldürsün.
merhaba arkadaşlar.güzel haberler gelmeye başlamış.
umarım en kısa zamanda tüm diğer melek annelerinden güzel haberler duyacağız.
ben biraz kararsız kaldım sizlerede fikrinizi sormak istedim.bu konularda gerçekten aranızda derin araştırmalar yapanlar var
Bende sezaryenle doğum yaptım ve bebeğimi kaybedeli 4 buçuk ay oldu. altı ay vermişlerdi korunma süresi olarak.sizlerden güzel haberleri duydukça acaba bende bu ay çalışmalara başlasam mı diye düşünüyorum.Acele mi ediyorum acaba .sizler benim yerimde olsanız ne yapardınız?
sezaryanımla ilgili herhangi bir problem yaşamadım,kırkım çıktıktan sonra gittiğim doktor kendimi çabuk topladığımı söylemişti.
hepinize hayırlı cumalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?