Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

ben dayanamıyorum buğünden beri ağlıyorum çok kötüyüm nasıl dayanıcamı bilemiyorum artık hiçbişey teselli vermiyo çok mutsuzum

ben de çok mursuzum sinannuray meleklerimin acısı hiç dinmiyor hep suçluyorum kendimi doktoru vs.
hayatı boyunca sahip olamayacağım hazinelerimi kaybettim
gözyaşı dökmek şöyle dursun bazen başımın yüzümün ağzımın falan uyuştuğunu bile hissediyorum hep üzüntüden tabii. ah dünya adaletsiz dünya ben bunu haketmedim hele bebeklerim onlar hiç haketmediler
dünyada nerede bir melek annesi varsa bebeği için gözyaşı döken bu kadının acısını rabbim dindirecek bir vesile göndersin inşallah en azından hayata tekrar tutunmak için mübarek perşembe gecesi tüm kalbimle bunu diliyorum

inşallah allah razı olsun duaların için benimde beynim inan uyuşuyo düşündükçe başım falan dönüyo şuan okadar sinirliyimki içimden herkezle kavga etmek bağırıp çağırmak geliyo herkez üzüldü ama normal hayatlarına döndüler anlamıyolar beni içip parçalanıyo elimden hiçbişe gelmemesi beni kahrediyo özlemim artıyo dayanamıyorum çekip gitmek herkezten uzaklaşmak yanlız kalmak istiyorum bilaf varya var olsada etrafında insanlar seni anlayabilecek kimin var odurumdayım herkezden nefret edesim geliyo

ben dayanamıyorum buğünden beri ağlıyorum çok kötüyüm nasıl dayanıcamı bilemiyorum artık hiçbişey teselli vermiyo çok mutsuzum

Ah arkadaşlarım, canlarım benim. Bizler ne olursa olsun artık o eski biz olamayacağız, hatta yeniden anne olsak bile bu durum değişmeyecek. Sadece şu durumumuzdan biraz daha normal olabilecek miyiz onu merak ediyorum. Kendimizi üzü üze, sıka sıka hepimizin sağlığı bozuldu. Benim de her tarafım ağrıyor. Doktora gidiyorum hiçbirşey çıkmıyor. Kendimi 60 yaşında falan hissediyorum. Tekrar çocuk sahibi olsam bile bazen onu büyütecek enerjiyi bulamıyorum kendimde. Hep uyumak, sonsuza kadar uyumak istiyorum. Oğlumun doğum günü yaklaşıyor, çok içim yanıyor çok.

günaydın canım
fitilimi kullandım şuan akıntım falan olmuyor.
hamile olma ihtimalın varmış
hadi hayırlısı diyorum
herşey bu sefer güzel olacak

kaç gündür giremiyorum
depresyondayı galiba
ablamda doğum yaptı
komşularımdanda 2 kişi doğum yaptı bu hafta
kıskanmak değil
Allahım herkesin çoçugunu bağışlasın hayırlı uğurlu olsun ama
işte içim burukk
adet günüm geçmedi ama test yaptım negatif çıktı
keşke hamike olsaydım
biraz moral olurdu bana.

herşeyin hayırlısını istiyorum ama neolur hayırlısı
çabuk olsun
çok yıprandım çokk

günaydın canlarr ,, herkese hayırlı cumalar ,,Rabbim dualrımızı kabul etsin inş...

Maalesef canım benim de sonuç negatif. Ne yapalım bizim de kaderimiz böyleymiş. Üzülme canım. İnşallah biz de yeniden tadacağız o duyguyu.

günaydın canlarr ,, herkese hayırlı cumalar ,,Rabbim dualrımızı kabul etsin inş...

Günaydın canım. Sana da hayırlı cumalar. Ay bugün herkes erkenci. Sabah şekerleri sizi...

Herkeze günaydın Melek anneleri, hepinize hayırlı Cumalar. Bu mübaret günde bütün Melek annelerine Allahım sabır dayanma gücü ev en kısa zamanda meleklerinin kardeşlerini vesin. Allahım bizim de yüzümüzü güldürsün.Amin

merhaba melek anneleri..hayırlı cumalar..
allahım fazla bekletmeden göndersin inşallah meleklerinizin kardeşlerini...

merhaba arkadaşlar.güzel haberler gelmeye başlamış.
umarım en kısa zamanda tüm diğer melek annelerinden güzel haberler duyacağız.
ben biraz kararsız kaldım sizlerede fikrinizi sormak istedim.bu konularda gerçekten aranızda derin araştırmalar yapanlar var
Bende sezaryenle doğum yaptım ve bebeğimi kaybedeli 4 buçuk ay oldu. altı ay vermişlerdi korunma süresi olarak.sizlerden güzel haberleri duydukça acaba bende bu ay çalışmalara başlasam mı diye düşünüyorum.Acele mi ediyorum acaba .sizler benim yerimde olsanız ne yapardınız?
sezaryanımla ilgili herhangi bir problem yaşamadım,kırkım çıktıktan sonra gittiğim doktor kendimi çabuk topladığımı söylemişti.
hepinize hayırlı cumalar.

Canım başın sağolsun.Hayırlı cumalar olsun herkese inşallah.Rabbim bu güzel günün hürmetine dualarımızı kabul etsin inşallah.Bende 2 ay önce kaybettim ve 6 ayımın dolmasını bekliyorum.Çabucak toparlanmana çok sevindim canım Zaten bebişler gelceği zamanı biliyolar.Aslında hemen olsun istiyorum bende ama aynı durumdan dolayı bekliyorummafoldumben Bu ay bitince başla çalışmalara zaten bu ay sonunda 5.5 ay bitmiş oluyo dimi.Benim düşüncemde bu 5.5 ayı doldurup çalışmalara başlamak.Hadi hayırlısı olsun inşallah:Saruboceq:

hepinize hayırlı cumalar melek anneleri zorbir gün ve gecenin ardında bayağı ağlayarak rahatladım şuan daha iyiyim çok güzel dualar etmişsiniz allah razı olsun inşallah bu güzel günde dualarımız kabul olucak en başta eski melek anneleri sonrada biz sırayla hepimiz meleklerimizin kardeşlerine kavuşucaz allahın izniyle bugün herkez gelmiş ne güzel

Bence kendini iyi hissediyorsan başla bana bir doktorum.3 ay beklesen yeter demişti. Herkez bir şey söylüyor dedim ben de doktora kime inanacağımı bilemiyorum demiştim. Üç ay yaraların iyileşmesi için yeterli bir süre, ama sen 3 ay dan sonra nezamn istersen yap demişti. ınana herkez farklı birşey söylüyor, aynı zamanda azı olanda konuşuyor çevremden okadar çok akıl veren insan varki, bebeğimin öldüğünü öğrenen aklınca bir yorum yapıyor. Sıkıldım. O yüzden kimseye nezaman çocuk yapmak istediğimi söylemiyorum. Bu forumdakilere bahsetmiştim ben kendimi rahat hissetmek için iki ay daha bekleyeceğim.Hayırlısı. Allah yüzümüzü güldürsün bebişlerimizi sağlıklı, analı babalı büyütmeyi nasip etsin

meraba kızlar. herkese hayırlı cumalar. Rabbim bu mübarek günde hepimizin dualrını kabul etsin. en yakın zmanda bebişleirmiz konuversin göbüşleirmize. sağlıklı hayırlı bi şekilde onları dünyaya getirip büyütmeyi nasip etsin. kanayan yaralrımızı tekrar yeni bi bebek umudu ve sevinciyle sarsın.

canım sanada allah sabırlar versin. bende aynı durumdayım.herkes akıl veriyor ,bende kimseye düşüncemi söylemiyorum.6 ay dolsun bakalım diyorum,daha hazır değilim deyip geçiştiriyorum.
rahimin toparlandığını düşünüyorum,bir problem olsaydı şimdiye kadar belli olurdu.herşeyim normal vücüdüm saat gibi normal düzenine girdi.ben sadece dikişlerden korkuyorum.acaba ilerde problem çıkartırlar mı? onu çok merak ediyorum.
ilk doğumumda karnım çok büyümedi zaten.39. haftada 57 kiloyla doğum yaptım.45 le hamile kalmıştım.şimdi 48 kiloya inebildim.4 aydır hem rejim yapıp kiloları verdim hemde beslenmeme çok dikkat ettim.hedefim 48 le tekrar hamile kalmaktı.48 e geldim,4,5 ayda geçti.hedeflerime ulaştım yani.kendimi de iyi hissediyorum artık
ama genede bilemiyorum.çok acele edip yanlış karar verip,tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum.

evrimcim snada geçmiş olsun. sen nezman kaybettişn bebeğini. 39. haftada mı. yaşadımı bebeğin. problem neymiş. genelde burdajki arkadaşalra doktorlar hep 6 ay dediler. banada bi doktorum 9 ay biri 6-7 ay ddi. ben d eçok 1 sene faaln beklemicem. o bekle diyen doktorda yaşın genç idye dedi aam 27ye gircem çok da genç sayılmam. ama kkda çok var 4 ayda 5.ayda sezeryandan sonra hamiel kalan. sen bi kontrolünü ol doktoruna bi danış bakalım. seninl yajkın zmanlarda kaybetmişiz. benim d ebu ay sonunda 4 ay bitcek. ama hepimizin ortak korkusu bu. kolay hamiel kalbilecekmiyiz kasakta prolem yaşıyacakmıyız. Allahım hepimzie yardım etsin.yzüümüzü güldürsün.

canım bebeğim ağır kalp hastası olarak doğdu 5 kasımda.doğumdan sonra bir ameliyat geçirdi ama kaldıramadı,kalp atışlarını düzenleyemediler.9 kasımda kaybettik.benim bebeğim zamanında doğdu.normalde doğum tarihim 11 kasımdı zaten.

anladım canım. Rabbim en yakın zmand dileklerimizi gerçekleştirsin inşallah. yüreğimizi böyle acılı bırakmasın.

Evrimsus ben de sezeryanlıyım. 3 doktora gittim ikisi 1 sene bekle dedi sonuncusu kendime çok dikkat etmem ve hamilelikte çok kilo almamam kaydıyla 9 ay sonraya izin verdi. İlk doktora gittiğimde kendimi o kadar çok 6 aya koşullamıştım ki doktordan çıkınca hüngür hüngür ağlamıştım. 9 ay sonra tekrar hamile kaldım ama düşük yaptım şimdi kendiliğinden 1 sene dolmuş olacak zaten. Keşke ben de 6 ay sonra cesaret edebilseydim diyorum. Hamilelerden bir tek melek 6 ay dolmadan hamile kaldı o da 5,5 ay sonra. Sen 4,5 ayı doldurmuşsun zaten ama yine de bence bu ay değil de önümüzdeki ay çalışmalara başla. Böylece aklında soru işareti de kalmamış olur. İnşallah seni fazla bekletmeden ilk ayda gelir bebişin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…