Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Adet olmadım daha, 1 gün lekelenmem oldu kesildi ben de yerleşme kanaması olabilir diye düşündüm. Aslında başka belirtilerim de var ama emin olamıyorum. Geçen ay düşük yaptığım için bunlar hamilelik belirtisi mi yoksa düşükten sonra yaşanan normal şeyler mi bilemiyorum. Tam emin olmadan size birşey söylemek istemedim. Burada hepimiz umuda o kadar muhtacız ki hiçkimseyi boşyere umutlandırmak istemedim. Bekliyorum bakalım.

anladım canım hayırlısı olsun bende seni umutlandırmak istemem ama yerleşme kanaması da olabilir bende hamileliğimde yaşamıştım tabi düşükten sonrada olabilir mi onu bilemiyorum olsun hepimiz için hayırlısı allah umudunu bekletmesin

Şimdi soru sorma sırası bende :) Sendeki yerleşeme kananaması beklenen adetine kaç gün kala olmuştu, nasıldı ve kaç gün sürmüştü. Benimki sanki akıntımın içinde kan var gibiydi ama kırmızı değildi kahverengiydi.

benimki tam adet günümde gelmişti kahverengiydi wcde peçeteye çok açık kırmızıyla pembe arası bi renk gelmiş

Peremete ben de duydum Rıza Mazdalıyı benim Denizli'den arkadaşlarım gitti ona çok özdüler. Benim durumumuda sormuşlar benim içinde hamile kalınca gelsin kontrolünü yapalım demiş.

canım çok sağol desteğin için. gerçekten buaraalr feci bitkinim. içimden bişey yapmak gelmiyo. çok başım ağrıyo. uutsuzluğa kapılmış durumdayım. karamsarlk hat safhda. evet yapabileceğimiz işey yok ma kendimi şuan çok eksik hissediyorum.çok mutsuzm çokkk. hayat anlamıı yitirdi gerçekten. belki şükretmemi lazım. dediğin gibi korunmayı bırakınca en azından umudumuz olucak ama korkuyorum işte ya olmazsa olunca ya yine bişey olursa. kafamda sorualr sorularrrr..

Çokk kÖtÜyÜm bugÜnlerde Çoook Çaresİzİm bİtkİnİm yorgunum ne yapacaĞımı bİlmİyorum ben

canım hepimzi aynı şeyleri yaşıyoruz emin ol. nasıl kurtulucaz bu bitkinlikten karamsarlıktan biklmem. RAbbim en yakın zamnda bize beebiş naip etsin başka bi şekilde tekrar yüzümün gülebileceğini sanmıyorum.

canım premetenin dediği gibi üni hastanesinde olan ya d aözlde bi riskli gebelik uzmanına git o sana yapılacak testleri söyler. onlarda genelde prof oluyolar. mutlaka yapılacak testler vardır. bende gittim. şimdi yakonlarda kanda pıhtılaşmaya eğilim varmı diye bakılacak . bu testelr üni hastanelerinde yapılan testelrmiş.

adetine kaç gün var premetecim. düşükten sonra biraz düzensizlikler olabiliyo.arasıra kanamalar falan. ama inşallah yerleşme kanamasıdır ve hamişsindir . ne gzüel olur ya.hamişler çoğalsınki bzide umutlanıp sevinelim. kimbilir sonra sıra bzie gelir.

Canım ben 11 şubatta düşük yapmıştım adetim ne zaman olur, daha kaç gün var bilemiyorum çünkü düşükten sonra adet biraz geç olabiliyormuş. Bende hiç ara kanama falan olmadı, bu zaten kanama gibi de değildi sadece yumurtlama günümden beri sümüksü bir akıntı geliyor ve o gün gelenin rengi kahverengiydi. Düşükten sonra bazı değişiklikler olduğunu duyduğum için kendimdeki belirtileri hamileliğe yoramıyorum. Aslında hamile olduğumu hisediyorum ama emin olamıyorum bu nedenle de kendimi de sizi de boş yere ümitlendirmek istemiyorum. Zaten hamileysem de acaba yine düşük mü yapacağım korkusu taşıyorum. Zaten yeterince korku dolu bir hamilelik bekliyordu beni şimdi bir de onun üstüne düşük korkusu eklendi.

premete ben ikizlere gebe kaldığımda beklenen adet günü (tüp bebek olduğu için o gün test günü oluyor) gelmeden 3 gün önce aynen senin dediğin gibi gül kurusu-kahverengi akıntım oldu. Ben herhalde tutmadı adet olacağım dedim hatta ağrım da oldu ama 3 gün sonra gebe olduğumu öğrendim. Büyük ihtimalle gebesin arkadaşım sonucu öğrenince haber ver.
Bu arada hadibakem de de gebelik ihtimali vardı o ne oldu? girmiyor topiğe epeydir?

bence hemen ümitsizliğe kapılma inşallah bu sefer olur yarın idrar testi al yap ne kadar erken öğrenirsen senin için o kadar iyi olur çıkarsa hemen kontrole gidersin çıkmazsada kendini üzme kendini

evet bende merak ediyorum özlenen 2010da bayağıdır yok inşallah hamilelerdir

ayyyy premetecim hadi inşallah hamilesindir. yarın test alıp yapsana. sonuçta düşük kanaması olduğu günü adet günün olarak sayarsan bugünlerde adet olman gerekiyodu galiba. ya ne gzüel bi de hamileymişisn. ikide iki . süper olur. sen ilk hamileliğinde de istediğin ay hemen hamile kalmışmıydın. eğer öyleyse süper. bence seni fazla beklemice gibi. güzel haberler bekliyoruz.

kızlar bi arkadaş vardı özçeliksena üçüzlerini kaybetmişti 25 haftalıkken. sezeryan olmuş ve 6 ay sonra tüp bebek yaptırmış şimdi hamile. ya baksanıza doktor 6. ayda tüp bebek yapmayı bile kabul etmiş. bi sakınca görse yapmazdı sonuçta. Rabbim bize de nasip etsin.inşallah bu kez sağlıcakla kucağına almayı nasip eder ona da.

sweetbaby sen de kalacaksın bence şu korunma süren bitsin bak gör hızlıca olacak bu iş göreceksin
premete bence de günün geçtiyse idrarda test edebilirsin kolayca. Çift çizgiyi görürsün inşallah
özçeliksenaya da çok sevindim inşallah sağlıkla bebeklerine kavuşur.

Arkadaşım ağzından bal damlıyor yine. Test yapmaya korkuyorum çıksa bir türlü çıkmasa bir türlü. Cesaretimi toplayıp test yapınca haber veririm.

bence hemen ümitsizliğe kapılma inşallah bu sefer olur yarın idrar testi al yap ne kadar erken öğrenirsen senin için o kadar iyi olur çıkarsa hemen kontrole gidersin çıkmazsada kendini üzme kendini

Sağol canım korkular yakamı bırakmıyor işte. İnşallah hamileyimdir ve inşallah herşey yolunda gider.

Ben ilk hamileliğimde de korunmayı bıraktığımız ikinci ay hamile kalmıştım. İlk ay da yumurtlama gününü tutturamamışız zaten :kedi: cahillik ne yaparsın. Çok şükür hamile kalmakta problem yaşamadım ama hamile kalmanın amacı çocuk sahibi olmak, böyle elim kolum boş olduktan sonra hamile kalmayı neyleyeyim.

Ay sweetcim Allah iyiliğini versin. Kız dedektif gibi araştıra araştıra hep umut dolu örnekleri buluyorsun. 6 ay iyidir arkadaşım daha fazla beklemeye hacet yok. Keşke ben de beklemeseydim.

valla doğru söylüyosunuz dedektif gibi oldum hamileyim topiğine bakıyorum. kaybeden arkadaşlar yeniden hamile olunca çok seviniyorum. çok sevindim özçliksenaya. ve umudum tazelendi kzlar. uamrım bu umut ay sonuna kadar yeter bana. sonra yeni bi umut böyle derken günelr hızlıca geçer inşallah.

mapcim inşallah dediğin gibi olur hemen hamiş kalırız hepimiz. ama premetenin dediği gibi önemli olan sonunda kucağıboş kalmamak . çünkü AlLHA şükür hepimzi hamielliği tattık. önemli olan sonunun da gzüel olması. Rabbim ayrdım etsin.

buğün kimse yok burda benimde cnım çok sıkkın meleğim geldi aklıma onu çok özledim daha adet olmadım göğüslerimden süt geliyo allahım nasıl bi acı bu şuan meleğimi emzirecektim öpüp koklayacaktım onu hasret düştü içime canım kızım benim annen seni çok özledi rüyada olsa gel ne olur öpeyim koklayayım o minik ellerini tutayım

Canım senin sütün kesilmedi mi daha. Sütün kesilmeden adet olmazsın. Süt gelmesi sana sıkıntı vermiyor mu, çok geliyorsa göğüslerinde birikip iltihab olabilir. Kesilmesi için bir hap var onu kullanabilirsin ben kullanmıştım.

Kızlar kan testi yaptırdım negatif çıktı. Sanırım adetim sökülemediği için bu belirtiler oluyor. Neyse bu ay provasını yaptık önümüzdeki ay gerçeği olur inşallah.

hayırlısı olsun canım üzülme bidahaki aya olur inşallah bana doktor ilaç verdi kullandım ama sıkınca hala geliyo bişey anlamadım moralimi bozuyo iyice

premete arkadaşım inşallah hayırlı zamanda gelir bebeğin
sinannuray bence sıkma sıkarsan devamlı gelir sıkma kesilir o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…