Adet olmadım daha, 1 gün lekelenmem oldu kesildi ben de yerleşme kanaması olabilir diye düşündüm. Aslında başka belirtilerim de var ama emin olamıyorum. Geçen ay düşük yaptığım için bunlar hamilelik belirtisi mi yoksa düşükten sonra yaşanan normal şeyler mi bilemiyorum. Tam emin olmadan size birşey söylemek istemedim. Burada hepimiz umuda o kadar muhtacız ki hiçkimseyi boşyere umutlandırmak istemedim. Bekliyorum bakalım.
Şimdi soru sorma sırası bende :) Sendeki yerleşeme kananaması beklenen adetine kaç gün kala olmuştu, nasıldı ve kaç gün sürmüştü. Benimki sanki akıntımın içinde kan var gibiydi ama kırmızı değildi kahverengiydi.
Üniversite hastanelerinde herhangi bir riski gebelikler uzmanına gidebilirsin. Onlar ne tetkikler yapılması gerekiyorsa senden isterler. Herkesin durumuna göre farklı farklı şeyler istiyorlar. İstanbulda Rıza Madazlı varmış. Herkes onun için çok iyi diyor. Cerrahpaşa'da.
senin yaşadıklarını bende yaşıyorum bizim için bebeklerimiz bi umutdu hayatımızın anlamını kaybwettik evet ama yapabileceğimiz hiç bişey yok allaha sığınmaktan başka haretimizi özlemimizi inşallah ahirette sonlandıracak bişekilde hayata dönmek zorundayız yine bebeğimiz olucak ve bu sefer daha bilinçli olucaz inşallah bu sefer sağlıkla kucağımıza alıcaz evet zaman zaman korkularımız acabalarımız olucak ama onun kıpırdayışlarıyla kendini hissettirmesiyle herşey daha farklı olucak ve onun için tutunucaz bu sefer hayata bebeğimiz için çok güçlü olucaz ben bundan eminim şu korunma dönemi bitsin herşey bizim için daha kolay olucak bak benim bi akrabam var şuan 3 çocuğu var ilk çocuğu doğuma kadar sağlıklı ve sağmış doğum yaparken çatıda boğulmuş bebek onunda ilki evet unutmadım hala bahsedince içim sızlar diyo ama zaman geliyo hiç aklıma bile gelmiyo bunların sıkıntısı dertleri bize herşeyi unutturuyo diyo evet 3 çocuğu var onlara o kadar emek vericek sıkıntı çekicek sonra büyüyünce evlenip hepsi gidecek düşünsene biz çok şanslı anneleriz bizim meleklerimiz cennette ve allahın izniyle bize şefaatçi olacak bizide yanlarına alacaklar zor dayanmak ama burası imtahan dünyası burası gerçek değil bunları düşün ne olur hem biz ahiretimizi kazandık hemde yeni bebeklerimiz olucak anneliği onlarla tadıcaz
Çokk kÖtÜyÜm bugÜnlerde Çoook Çaresİzİm bİtkİnİm yorgunum ne yapacaĞımı bİlmİyorum ben
çok soru soruyorum biliyorum ama ancak benim sorularıma siz cevap verebilirsiniz başınızdan geçtiği için yardımcı olursanız çok sevinirim gitmek istemiyorum ama artık mecbur gitmem lazım siz erken doğumun sebebini kendi doktorunuzdan mı öğrendiniz yoksa herhangi bi doktora gidince öğreniliyo mu test mi yapıyolar ne yapılıyo
Adet olmadım daha, 1 gün lekelenmem oldu kesildi ben de yerleşme kanaması olabilir diye düşündüm. Aslında başka belirtilerim de var ama emin olamıyorum. Geçen ay düşük yaptığım için bunlar hamilelik belirtisi mi yoksa düşükten sonra yaşanan normal şeyler mi bilemiyorum. Tam emin olmadan size birşey söylemek istemedim. Burada hepimiz umuda o kadar muhtacız ki hiçkimseyi boşyere umutlandırmak istemedim. Bekliyorum bakalım.
adetine kaç gün var premetecim. düşükten sonra biraz düzensizlikler olabiliyo.arasıra kanamalar falan. ama inşallah yerleşme kanamasıdır ve hamişsindir . ne gzüel olur ya.hamişler çoğalsınki bzide umutlanıp sevinelim. kimbilir sonra sıra bzie gelir.
Canım ben 11 şubatta düşük yapmıştım adetim ne zaman olur, daha kaç gün var bilemiyorum çünkü düşükten sonra adet biraz geç olabiliyormuş. Bende hiç ara kanama falan olmadı, bu zaten kanama gibi de değildi sadece yumurtlama günümden beri sümüksü bir akıntı geliyor ve o gün gelenin rengi kahverengiydi. Düşükten sonra bazı değişiklikler olduğunu duyduğum için kendimdeki belirtileri hamileliğe yoramıyorum. Aslında hamile olduğumu hisediyorum ama emin olamıyorum bu nedenle de kendimi de sizi de boş yere ümitlendirmek istemiyorum. Zaten hamileysem de acaba yine düşük mü yapacağım korkusu taşıyorum. Zaten yeterince korku dolu bir hamilelik bekliyordu beni şimdi bir de onun üstüne düşük korkusu eklendi.
premete ben ikizlere gebe kaldığımda beklenen adet günü (tüp bebek olduğu için o gün test günü oluyor) gelmeden 3 gün önce aynen senin dediğin gibi gül kurusu-kahverengi akıntım oldu. Ben herhalde tutmadı adet olacağım dedim hatta ağrım da oldu ama 3 gün sonra gebe olduğumu öğrendim. Büyük ihtimalle gebesin arkadaşım sonucu öğrenince haber ver.
Bu arada hadibakem de de gebelik ihtimali vardı o ne oldu? girmiyor topiğe epeydir?
Canım ben 11 şubatta düşük yapmıştım adetim ne zaman olur, daha kaç gün var bilemiyorum çünkü düşükten sonra adet biraz geç olabiliyormuş. Bende hiç ara kanama falan olmadı, bu zaten kanama gibi de değildi sadece yumurtlama günümden beri sümüksü bir akıntı geliyor ve o gün gelenin rengi kahverengiydi. Düşükten sonra bazı değişiklikler olduğunu duyduğum için kendimdeki belirtileri hamileliğe yoramıyorum. Aslında hamile olduğumu hisediyorum ama emin olamıyorum bu nedenle de kendimi de sizi de boş yere ümitlendirmek istemiyorum. Zaten hamileysem de acaba yine düşük mü yapacağım korkusu taşıyorum. Zaten yeterince korku dolu bir hamilelik bekliyordu beni şimdi bir de onun üstüne düşük korkusu eklendi.
premete ben ikizlere gebe kaldığımda beklenen adet günü (tüp bebek olduğu için o gün test günü oluyor) gelmeden 3 gün önce aynen senin dediğin gibi gül kurusu-kahverengi akıntım oldu. Ben herhalde tutmadı adet olacağım dedim hatta ağrım da oldu ama 3 gün sonra gebe olduğumu öğrendim. Büyük ihtimalle gebesin arkadaşım sonucu öğrenince haber ver.
Bu arada hadibakem de de gebelik ihtimali vardı o ne oldu? girmiyor topiğe epeydir?
bence hemen ümitsizliğe kapılma inşallah bu sefer olur yarın idrar testi al yap ne kadar erken öğrenirsen senin için o kadar iyi olur çıkarsa hemen kontrole gidersin çıkmazsada kendini üzme kendini
ayyyy premetecim hadi inşallah hamilesindir. yarın test alıp yapsana. sonuçta düşük kanaması olduğu günü adet günün olarak sayarsan bugünlerde adet olman gerekiyodu galiba. ya ne gzüel bi de hamileymişisn. ikide iki . süper olur. sen ilk hamileliğinde de istediğin ay hemen hamile kalmışmıydın. eğer öyleyse süper. bence seni fazla beklemice gibi. güzel haberler bekliyoruz.
kızlar bi arkadaş vardı özçeliksena üçüzlerini kaybetmişti 25 haftalıkken. sezeryan olmuş ve 6 ay sonra tüp bebek yaptırmış şimdi hamile. ya baksanıza doktor 6. ayda tüp bebek yapmayı bile kabul etmiş. bi sakınca görse yapmazdı sonuçta. Rabbim bize de nasip etsin.inşallah bu kez sağlıcakla kucağına almayı nasip eder ona da.
buğün kimse yok burda benimde cnım çok sıkkın meleğim geldi aklıma onu çok özledim daha adet olmadım göğüslerimden süt geliyo allahım nasıl bi acı bu şuan meleğimi emzirecektim öpüp koklayacaktım onu hasret düştü içime canım kızım benim annen seni çok özledi rüyada olsa gel ne olur öpeyim koklayayım o minik ellerini tutayım
Canım senin sütün kesilmedi mi daha. Sütün kesilmeden adet olmazsın. Süt gelmesi sana sıkıntı vermiyor mu, çok geliyorsa göğüslerinde birikip iltihab olabilir. Kesilmesi için bir hap var onu kullanabilirsin ben kullanmıştım.
Kızlar kan testi yaptırdım negatif çıktı. Sanırım adetim sökülemediği için bu belirtiler oluyor. Neyse bu ay provasını yaptık önümüzdeki ay gerçeği olur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?