canım söylediklerinie aynen harfi harfine katılıyorum aynı duyguları senin gibi bende yaşıyorum hayt bi anlamsız geliyo herşey bomboş çünkü giden yavrumla sevincimi yaşama tutunma isteğimi kaybettim an geliyo kendimden yaşamaktan işimden evimden herşeyden herkesten nefret ediyorum uzaklaşıyorum.ama etrafımda aynı benzer acıalrı yaaşyıp tekrar evlat sahibi olanalrı görünce umutlanıyorum.eşim umut dolu konuşuyo beni çok motive ediyo.en büyük destekçim o oldu zaten. vazgeçmicem diyorum zorla da olsa sabredicem diyorum. dediğin gibi bu yangını ancak meleklerimizin kardeşleri küllendirebilir. bu ateş hiç sönmez belki ama. uamrım bu hislerimizi Rabbim görüyodur. bizim dua için açılan elelrimzii boş çevirmez. en yakın zmanda burdan güzel umut dolu haberler veririz.
mrb melek anneleri
sizleride üzmek istemiyorum ama
buğünlerde kötüyüm bıraz
evde sadece yatıyorum
hiç iyi değilim
gücüm kalmadı
omuzlarımı kaldıramıyorum inanın
senağlamasenağlama
mrb melek anneleri
sizleride üzmek istemiyorum ama
buğünlerde kötüyüm bıraz
evde sadece yatıyorum
hiç iyi değilim
gücüm kalmadı
omuzlarımı kaldıramıyorum inanın
senağlamasenağlama
mrb arkadaşlar şuan 29. haftadayım ve 2 gün önce doktorum bebğin iy gelişmemiş dedi 1 hafta tansiyonunnu ölç ve gel bakalım belki gebelik zehirlenmesidir dedi çok korkuyorum çok tehlikeliymiş hiç farketmedim tansiyonumun yükseldiğini 2 gündür ölçüyorum 14-9 civarı çıkıyo özellikle akşamları ne yapmam lazım benimle aynı sorunu yaşayanlar lütfen yardımcı olunnn.bi de bebek aspirini verdi bu konuda da bilgisi olanlar beni bilgilendirirse sevinirimmm teşekkürler
hadibakem ben de depreasyondatım inan bana hep ağlamak istiyorum ama işe gittiğimde ve yanımada birileri olduğunda eşimleyken vs. ağlayamıyorum hem bana kimsenin acımasıunı istemiyorum hem de beni sevenleri özellikle de eşimi üzmemek için tutuyorum kendimi ama yalnız kalınca göz yaşlarım baraj kapakları açıldığında taşan sular gibi çağlayıp dökülüyor. Ben bu acıları yaşamadan önce de tabii ki ağlardım zaman zaman. Ama şimdi ağlamayı bilmiyormuşum diyorum. Öyle farklı bir ağlamak ki şimdi yaşadığım katıla katıla ağlıyorum göz yaşlarım çeşme açılmış gibi ortalık sırılsıklam. Meleklerim gittiken sonra oldum ben böyle. Hayat bana ağlamayı öğretti galiba ben hep önemsiz şeylere üzülmüşüm bak onlara boşuna ağlama ağlanacak daha önemli bir sebep bulalım sana dedi((( 3 sebep verdi (((
Melek oğullarım cennette iyisiniz değil mi?
eburcu beni biraz olsun rahatlatan tek şey onların cennette olduklarını düşünmek bir de bu kötü dünyanın zorluklarına kötülüklerine maruz kalmadılar ben keşke hiç doğmasaydım dedim meslea bu acıları gördükten sonra.
Çok sıkıntım var arkadaşlar ben gün geçtikçe iyileşemiyorum sanki kötü oluyorum. Yani tekrar hamile kalsam içimdeki sıkıntı geçmeyecekmiş gibi.Sinirliyim mutsuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?