Arkadaşlar bebeğini kaybeden annelerin hepsi aynı şeyleri hissediyor...Sizler yazdıkça bir şeyler buluyorum kendimden...
Ama lütfen şuna da inanın , hamile kaldığınız da daha iyi hissedeceksiniz kendinizi , yüzünüz gülmeye başlayacak tekrardan , bebeğinizin acısını unutmayacaksınız ama yeni umutlar sizi daha güçlü bağlayacak hayata...Ve şuna da inanın bu günler çabuk gelecek...
Aminnn canım inşallahhh.Sen nasılsın bu arada küçüğün ii dimi.Senin ve tüm melek anneleri için dua ediyorum benim ve eminim birçok melek annesi için çok umut vericisin tekrar olacağını Rabbimin izniyle başta yeniden başlayabileceğimize çok güzel örnek ve dediğim gibi umutsun.
Arkadaşlar bebeğini kaybeden annelerin hepsi aynı şeyleri hissediyor...Sizler yazdıkça bir şeyler buluyorum kendimden...
Ama lütfen şuna da inanın , hamile kaldığınız da daha iyi hissedeceksiniz kendinizi , yüzünüz gülmeye başlayacak tekrardan , bebeğinizin acısını unutmayacaksınız ama yeni umutlar sizi daha güçlü bağlayacak hayata...Ve şuna da inanın bu günler çabuk gelecek...
:Saruboceq:
Volkan gibi içimiz bazen coşuyor bazen biraz sakin dakkası dakkasını tutmuyor inanın bende öleyim ama Rabbim sevdiği kula böyle derin acılar verirmiş ben sizi unutmadım unuttuğum kullarıma bol servet ve çocuk verip beni unuttular bende onları unuttum demiş.Peygamberlerin başına sayısız musubetler gelmiş Buda dünyadaki imtihanımız bizim ,Allah dua eden evlat acısı çeken kulunu asla çaresiz bırakmaz dağına göre duman derler ya asla fazlasını yüklemez bizim payımıza düşen buysa geri dönüş yok keşke yapabilecek bişey olsa da yapsak ama nafile.Fazla üzüntüde şirke girer evlatlarımız üzülür çok özlüyoruz hasretiz ama kavuşulacak bir gün var nihayetinde bu bizi güçlü kılsın Rabbim bu acıyı kimseye yaşatmasın inşallah.:çok üzgünüm:
Canım benim duaların çok teşekkür ederim , sizler de benim dualarımdasınız...
Bebeğim iyi çok şükür , bir sonraki salıya randevum var , güzel haberlerle gelicem inşallah...
Bu arada 6 haftamız kaldı , Allahım hepimizin yüzünü bu yolda güldürcek , ben buna inanıyorum...
Melek annelerine umut vermek beni de çok mutlu edecek , 6 hafta sonra size güzel haberi verebilirim inşallah , sonra da peş peşe bebişler gelicek inşallah ve hepimiz mutlu olucaz , bu yaşadığımız acıdan sonra bunu hakettiğimizi düşünüyorum...
Evet bende okudum. Peygamberimizde yavrusunu kaybedince çok üzülmüş. Ama bazen sen de bilirsin öyle bir yanıyorum ki hiç birşey dindirmiyor acımı.Allah affetsin. Sonra sonra kendimi teselli edecek şeyler düşünmeye çalışıyorum.Hiç yavrularımın üzülmesini istermiyim ah.Kuzularım benim onlar.
:teytey:
İLK sayfada yada adı neyse işte topik açtığımız konuların olduğu yere melek annelerine teselli diye bir yazı ekledeim bana öle faydası oldu ki.Ne zaman neden diye sorgulıcam an bu yazıyı aklıma getiriyorum selavat getiriyorum ameliyattan ilk çıktığımda da devamlı tevhit ve selavat getirdim.Yer gök duayla öyle büyük manevi gücü var ki ilaç gibi kesiliyo.Bu ateş sönmez canım benim bende çok kötü oluyorum ama Rabbimin izniyle başaracağız kulunu asla bırakmasın Rabbim hep birlikte atlatacağız inşallah
İnşallah. Allah büyük yardımcımız olsun. Bugünleri yaşamışa dönelim. Bütün melek annelerinin yüzü gülsün inşallah
merhaba kızlar ben brbat bi hafta sonu geçirdim çok kötüydü hep ağladım sizler nasılsınız umarım iyisinizdir
Aminn inşallah canım.Kaç ay oldu senin canım kaç ay sonra düşünüyosun bebiş
İnşallah canım ya.Dediğin gibi olur bu günleri unuturuz. Allah senide yavruna sağ salim kavuştursun. Allah yardımcın olsun
Aminn arkadaşlar , hep birlikte güzel günlere inşallah...Az kalmışş bebiş geliyooo sırnaşık şey Allahım seni ve yavrunu korusun.Bizler içinde dua ediyosun çok sağol senin duaların şimdi makbüldür canım benim.İnşallah kontroldende hayırlı haberler alırsın güzel haberler beklicem senden.Allaha emanet olun
Bugün 15 mart...Bebeğimi kaybettiğim gün...Bu saatlerde nst de kalp atışı arıyorlardı , bulamadılar
Ahh arkadaşlar , bebeğimi çok özledim , onu çok seviyorum...
Dün kaybettiğim bebeğimin ultrason fotoğraflarına baktım , öptüm , öptüm ...
Bir taraftan da elim hep karnımda ama , şükrediyorum ve sağlıkla kucağıma almamamı diliyorum bebeğimi...
O kadar yorgunum ki... Vücudum yıkılmak üzere gibi , omuzlarım çok ağrıyor... 2008 hazian ayında başladı hamileliğim , mart 2009 da o acıyı yaşadım , 2009 ağustosta yeni bir hamilelik ve 2010 marta geldik...Ne kadar uzun bir zaman benim için...Nasıl ayakta durabiliyorum şaşıyorum...
CADIARZU
Canım noldu hayırdır neden üzüldün bu kadar.CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?