Ben oglumu kaybedeli 25 ay oldu canim.
Sürekli kayrnim agriyordu ve tedaviye cevap vermedi vücudum o yüzden doktorum laproskopi yaptirdi sezeryan amwliyattan sonra yapisma olabiliyormus ic organlarda benimde sol yumurtaligimla bagirsagim yapismis onu actilar birde sol taraftaki kisti aldilar bakalim bundan sonra ne olacak.
Tüplerim tikanikmi diyede baktilar ama Allahima sükürler olsun ikiside acikmis...
nedemek anlamadım. ende ümmü sübyan var demişsin o ne demkki sinnurycım muska gii bişi falanmı. sana mı yapılmış.
ya kafama takıldı kızlar şu şeymanın dediği laporoskopi. ya bzidede yapışıklık falan olduysa. benimde arasıra kasığımda ağrı oluyo hafif hafif ama öle çok değil. korktum şimdi ya.
bu arada benim iki gündür kasıklarımda karnımda şiddetli ağrı var adet olucakmış gibi hissediyorum ama bişey yok sizde de doğumdan sonra böyle olmuşmuydu
doğru söylüyosunuz kızlar. acayip canım sıkıldı ya problem aşarsam bid eo yüzden bekelemk zorunda olursam diye. hatta ağladım bile düşünün yani. eşim d ekzıdı yapma böyle diye . bi sürü kişi sezeryan oluyo herkeste olsaydı dedi doğru aslında iyi düşünmeye çalışmalıyım. eğer olmıtycaksa bi sorun çıkarsa zaten karşımıza çıkıcak şimdiden düşünmeye gerek yok dimi. Allah dayanma gücü sabır evrsin. içimiz ferah olsun.
doğru söylüyosunuz kızlar. acayip canım sıkıldı ya problem aşarsam bid eo yüzden bekelemk zorunda olursam diye. hatta ağladım bile düşünün yani. eşim d ekzıdı yapma böyle diye . bi sürü kişi sezeryan oluyo herkeste olsaydı dedi doğru aslında iyi düşünmeye çalışmalıyım. eğer olmıtycaksa bi sorun çıkarsa zaten karşımıza çıkıcak şimdiden düşünmeye gerek yok dimi. Allah dayanma gücü sabır evrsin. içimiz ferah olsun.
bi gün kendimi sıkmadan patlayıvericem. bazen keşke de diyorum ama offffffffff kafam çok karışık bu aralar ya bebeğim olmazsa olursada yine sorun yaşarsam ya şöyle olursa ya böyle olursa kendimi yiyorum resmen.
çok soru soruyorum biliyorum ama ancak benim sorularıma siz cevap verebilirsiniz başınızdan geçtiği için yardımcı olursanız çok sevinirim gitmek istemiyorum ama artık mecbur gitmem lazım siz erken doğumun sebebini kendi doktorunuzdan mı öğrendiniz yoksa herhangi bi doktora gidince öğreniliyo mu test mi yapıyolar ne yapılıyo
Üniversite hastanelerinde herhangi bir riski gebelikler uzmanına gidebilirsin. Onlar ne tetkikler yapılması gerekiyorsa senden isterler. Herkesin durumuna göre farklı farklı şeyler istiyorlar. İstanbulda Rıza Madazlı varmış. Herkes onun için çok iyi diyor. Cerrahpaşa'da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?