Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

yani 2 seneyi geçti doğum yapalı. tedavi oldu galişba bu sırada sonuç alamayıncamı yapıldı. ya bid e öyle bişey çıkmaz inşalla ya. bizde sezeryan olduk öle bişey olurmuki.

Sezeryan dan sonra yapışıklıklar olabiliyor. Ama Allah korusun. seymacim içi talihsizlik olmuş ama herkezde olacak diye birşey yok.

Vallahi ben zamnında çok niyet ettim ama başaramadım. Tekrar denesem becerebilirmiyim bilmiyorum. Ama nihetlenir hep beraber okuyacaksak elimden geleni yaparım arkadaşlar

ya kafama takıldı kızlar şu şeymanın dediği laporoskopi. ya bzidede yapışıklık falan olduysa. benimde arasıra kasığımda ağrı oluyo hafif hafif ama öle çok değil. korktum şimdi ya.

Canim bir kere tedavi yaptirdim olmadi doktorum belki anormal birsey vardir diye yaptirtti.zaten son 6 aydir sag tarafimda acayip sancim oluyordu.
Bu yapisiklik herkeste olacak diye birsey yok ama sezeryanlardan sonra olabiliyormus.

Kizlar sizleri korkutmak istemedim Insaallah sizlerde böyle seyler olmaz

Iki senedir olmamasinin nedeni ise ben bu doktorumdan önce iki doktora daha gittim onlar beni tedavi etmedi ve moralimi sifuira indirdiler .

Yeniden Tedaviye baslamak benim icin cok zor oldu bu Doktorda ayni sekilde moralimi bozacak ve yinede hüsrana ugrarim diye ama Allaha sükürler olsun simdiki Doktorum cok iyi...

Onun bana verdigi moralle kendime geldim

bu arada benim iki gündür kasıklarımda karnımda şiddetli ağrı var adet olucakmış gibi hissediyorum ama bişey yok sizde de doğumdan sonra böyle olmuşmuydu

ya kafama takıldı kızlar şu şeymanın dediği laporoskopi. ya bzidede yapışıklık falan olduysa. benimde arasıra kasığımda ağrı oluyo hafif hafif ama öle çok değil. korktum şimdi ya.

Canım durduk yerde kendi kendini telaşlandırma. Her sezeryan olanda yapışıklık olacak olsa hiçkimse 2. çocuğu yapamazdı. Artık normal doğum yapan kalmadı ki. Sen böyle şeylerle canını sıkma Allah'ın izniyle hiçbirşey olmayacak.

bu arada benim iki gündür kasıklarımda karnımda şiddetli ağrı var adet olucakmış gibi hissediyorum ama bişey yok sizde de doğumdan sonra böyle olmuşmuydu

Canım doğumdan sonraki ilk adet biraz sıkıntılı oluyor yani en azından benim öyle olmuştu. Normal zamana göre daha ağrılı bir adet yaşamıştım. Bugün yarın adet olursun sen.

sweetbaby bence de takma çok çabuk düşünümeye başlıyorsun çok kafana takıyorsun bu şekilde gebe kalmanı da gebeliğini de kendi kendine zorlaştıracaksın benim de öyle oldu da ordan biliyorum rahat gamsız olan arkdaşlar güzel güzel aldılar bebeklerini kucaklarına ben hep kaybettim hep ağladım
sen benim yaptığım hatrayı yapma yapışıklık olsaydı çok şiddetli ağrıların olurdu öyle ara ara hafif ağrı bütün sezeryan olanlarda oluyor

doğru söylüyosunuz kızlar. acayip canım sıkıldı ya problem aşarsam bid eo yüzden bekelemk zorunda olursam diye. hatta ağladım bile düşünün yani. eşim d ekzıdı yapma böyle diye . bi sürü kişi sezeryan oluyo herkeste olsaydı dedi doğru aslında iyi düşünmeye çalışmalıyım. eğer olmıtycaksa bi sorun çıkarsa zaten karşımıza çıkıcak şimdiden düşünmeye gerek yok dimi. Allah dayanma gücü sabır evrsin. içimiz ferah olsun.

çok sorun yapıyorsun o arkadaşın başka sebepten dolayı olmamıştır çocuğu benim görümcem 1 sene önce 3. çocuğuna doğum yaptı sezeryanla doktor yapışıklık var dedi çocuk yapmayı düşünüyosanda biraz ara ver dedi çocuğun olmaz demedi yani yapışıklıkla alakası yok o annenin sağlığı için önemli

Canım ne oldu sana böyle. Sen ilk zamanlarda bile daha güçlü, daha umutluydun bu aralar kendini bıraktın. Bir de hemen korunma sürem bitince hamile kalacağım diye kendini koşullama. Bu insanı daha çok strese sokuyor. Bak ben öyle yaptım hamile de kaldım ama düşük yaptım. Sonra o kadar çok bekleyip, umutlanınca daha çok üzüldüm. Bazı şeyleri biraz da oluruna bırakmak lazım. Maalesef biz öyle yapamadığımız için sürekli kendimizi sıkıyoruz, üzülüyoruz. Hayırlı zamanda diye düşünmek lazım.

doğru valla kızlar. bu sıralar çok içim daralıyo sıkılıyorum. patlıyacakmış gibi hissediyorum kendimi. herşeyiş mecburiyetten yapıyorum iş evdeki herşey.acayip canım sıkkın. oğlumu çok özlüyorum bu sıralar. hiçbişeyin anlamı yok sanki. ne oldu evet içimdeki umudu kaybetmey başaldım sanki. kendimi pozitif düşünmeye zorlarken şimdi yapamıyorum.herşey üztüme üstüme geliyo sanki. niye haayt bukadar zor olmak zorunda anlamıyorum.niye hep bazıları üzülmek zorundayken bazıları hep mutlu. bu başkalrının mutluluğunda gözüm olduğundan değil Allah kimseye böyle bi acı vermein ama herkesmi üzüntü yaşıyo diyorum.mutlu olucağımız günelrde gelicekmi yine . evet bend e7 ay boyunca dünyanın en mutlu insanıydım ama şimdi herşey yerle bir odu. sürekli doğrulup aayğa kalkmaya çalışıyorum ama hep tökezliyorum ve yorıuldum artık.sadece oğlumu istiyorum. o hayatımın anlamı olmuştu . kaybettim hayata tutunma isteğimi. sanki mutlu günler okadar da yakın değilmiş gibi geliyo . sanırım kendimi kandırdığımın farkına vardım. soğudum herşeyden.

bi gün kendimi sıkmadan patlayıvericem. bazen keşke de diyorum ama offffffffff kafam çok karışık bu aralar ya bebeğim olmazsa olursada yine sorun yaşarsam ya şöyle olursa ya böyle olursa kendimi yiyorum resmen.

çok soru soruyorum biliyorum ama ancak benim sorularıma siz cevap verebilirsiniz başınızdan geçtiği için yardımcı olursanız çok sevinirim gitmek istemiyorum ama artık mecbur gitmem lazım siz erken doğumun sebebini kendi doktorunuzdan mı öğrendiniz yoksa herhangi bi doktora gidince öğreniliyo mu test mi yapıyolar ne yapılıyo

senin yaşadıklarını bende yaşıyorum bizim için bebeklerimiz bi umutdu hayatımızın anlamını kaybwettik evet ama yapabileceğimiz hiç bişey yok allaha sığınmaktan başka haretimizi özlemimizi inşallah ahirette sonlandıracak bişekilde hayata dönmek zorundayız yine bebeğimiz olucak ve bu sefer daha bilinçli olucaz inşallah bu sefer sağlıkla kucağımıza alıcaz evet zaman zaman korkularımız acabalarımız olucak ama onun kıpırdayışlarıyla kendini hissettirmesiyle herşey daha farklı olucak ve onun için tutunucaz bu sefer hayata bebeğimiz için çok güçlü olucaz ben bundan eminim şu korunma dönemi bitsin herşey bizim için daha kolay olucak bak benim bi akrabam var şuan 3 çocuğu var ilk çocuğu doğuma kadar sağlıklı ve sağmış doğum yaparken çatıda boğulmuş bebek onunda ilki evet unutmadım hala bahsedince içim sızlar diyo ama zaman geliyo hiç aklıma bile gelmiyo bunların sıkıntısı dertleri bize herşeyi unutturuyo diyo evet 3 çocuğu var onlara o kadar emek vericek sıkıntı çekicek sonra büyüyünce evlenip hepsi gidecek düşünsene biz çok şanslı anneleriz bizim meleklerimiz cennette ve allahın izniyle bize şefaatçi olacak bizide yanlarına alacaklar zor dayanmak ama burası imtahan dünyası burası gerçek değil bunları düşün ne olur hem biz ahiretimizi kazandık hemde yeni bebeklerimiz olucak anneliği onlarla tadıcaz

Üniversite hastanelerinde herhangi bir riski gebelikler uzmanına gidebilirsin. Onlar ne tetkikler yapılması gerekiyorsa senden isterler. Herkesin durumuna göre farklı farklı şeyler istiyorlar. İstanbulda Rıza Madazlı varmış. Herkes onun için çok iyi diyor. Cerrahpaşa'da.

cevabın için çok sağol sen ne durumdasın başka bi topikte lekelenmen olduğunu okumuştum adet oldun mu yoksa yerleşme kanamasıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…