Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Canım benim , inşallah yakında hamile haberini alırız , süreç uzadıkça insan iyice yıpranıyor...Dediğin gibi hepimiz mutlu sona ulaşırız inşallah...

şimdi doktordan geliyorum rahim güzel toparlanmış 20 gün sonra adet olursun dedi 1 sene en azından 8 ay korun dedi kafam çok karıştı normal doğumda 3 aydie biliyorum dedim o düşüklerde dedi zaten soruları beni mahvetti bebek hakkında allah yardımcımız olsun benim dayanacak gücüm kalmadı kimseyi görmek konuşmak istemiyorum sorulardan rahatsız oluyorum birisi diyo hamilemisin yok tedavimi görüyosun yok çocuğun varmı allahım ne kötü bi durum evet var meleğim var çok sevdirdi kendini beni hayata bağladı onunla herşeye razıydım ama 3 gün dayandı bıraktı beni hayatım bitti artık hiçbişeyin anlamı kalmadı bu imkansız biliyorum ama ben kızımı istiyorum onu çok özledim

Canım benim halini anlıyorum Mete'nin de doğum günü yaklaşıyor : ( Yusuf'un öldüğü gün diye düşünme bu günü, bugün onun doğum günü. O yalnızca buradan çok daha güzel bir dünyaya açtı gözlerini. Şimdi annesini, babasını ve kardeşini izleyip gülümsüyor Cennetten. Yakın zamanda bebeğini kucağına alacaksın, o zaman daha güzel bir yer olacak bu dünya senin için. İnşallah Allah'ım sana bir de oğluna benzeyen erkek evlat nasip eder de bir kız bir erkek hayalin gerçek olur.

Canım sezeryandan sonra bile 6 ay sonraya izin veriyorlar. Sanırım doktor senin psikolojik durumundan dolayı bu kadar uzun süre vermiş. Buradaki sezeryanlı arkadaşlarımıza doktorlar genelde 6 ay demiş ama bana hep 1 yıl bekle dediler çünkü ben hep doktora gittiğimde durumumu anlatırken gözlerim doluyordu hatta ağlıyordum. Beni o durumda görünce de bu psikolojiyle yeni bir hamilelği kaldıramaz diye düşünüyorlardı sanırım. Sen de biraz daha kendini toparla ve yeniden git doktora bak o zaman verdiği süre nasıl kısalacak. Ya da sen boşver doktoru kendini ne zaman iyi ve hazır hissedersen yeniden hamileliği düşün. Sanki her işimizi doktorlara sorarak mı yapıyoruz.

Çok haklısın canım , bebeklerimiz çok güzel dünyadalar şimdi...
iyi dileklerin için de çok teşekkür ederim , hayalimi hatırlıyorsun , inşallah gerçekleşir...
Ben de sana Mete'mize benzeyen bir erkek bebek diliyorum canımmmm...

Canım bende çok kötü oluyorum hep yaptığım hazırlıklar geliyo hayallerim ama napalım canım benim Rabbim sana ve eşine sağlık versin inşallah bu hazırlıkları tekrar yapıcaz ve inşallah yarım kalan herşey tamamlanacak tekrar yaşayacağız ve mutlu olıcaz inşallaha.s

Canım ben sezeryanlı olmama rağmen bir doktor 3 ay yeterli demişti...bence hazır hissettiğinde ve gönülden istediğinde korunmayı bırak , zaten Allah istediğinde gelecektir bebeğin...

Şu anki doktorum sezeryan sonrası 5,5 ay sonra hamile kalmamın üzerinde durmadı bile , bir şey olmaz demişti , bilgin olsun canım...

melek anneleri nasılsınız gelişme varmı sayfaları okumadım daha inşallah okyacagım
bugun arkadaşıma gidiyorum hepinizi öpüyorum allaha emanet olun...

Her doktor bir şey diyor, bir çok doktor da normal doğumdan 3 ay sonra hamile kalabilirisn diyor. Sen 3 ay dolunc nezaman istersen ozaman hamile kal. Kuzenim doktor. Hanımının 6,5 aylık bebeği karnında öldü normal doğum yaptırdılar. 3 ay sonra hamile kaldı tekrar.

Kızlar bugün çok mutluyum. Daha önce size kuzenimden bahsetmiştim. Bebeği olmuyordu,3 kere tüp bebek denediler ve tutmamıştı, o da evlatlık almak için başvuru yapmıştı. 2 yıldır sıra bekliyorlar ve daha sırasına vardı dün Sosyal Hizmetlerden aramışlar size uygun bir çocuk var gelin görüşelim diye. Bugün görüşmeye gitmişler, onlar 3-4 yaşında bir çocuk beklerken kurum 15 günlük bir erkek bebek önermiş. Öğleden sonra bebeği görmeye gideceklerdi inşallah bir sorun çıkmazsa bugün ya da yarın bebekleri evlerine gelecek. Allah'a şükürler olsun ablamın 8 yıllık evlat hasreti nihayet son bulacak hem de umduğundan bile güzel bir şekilde. Bir de bugün çok sevdiğim ve 8 aydır hamile kalmak için uğraşan bir arkadaşımın hamilelik haberini aldım. Ablam ve arkadaşım için kandil günü dua etmiştim ve sizin için de tek tek, isim isim dua etmiştim. Dualarım çıkmaya başladı kızlar siz de hazırlıklı olun :) Allah sizlerin güzel haberlerini duymayı da nasip etsin. Allah'ım inşallah kendim için yaptığım duayı da kabul eder.

premete gerçekten çok olumlu gelişmeler olmuş inşallah güzel duaların kabul olsun minik bebeişin geliversin fazla bekletmeden

Canım güzel haberlerine ben de çok sevindim...
Bu arada Allah dualarını kabul etsin canımmm...

Canım çoook sevindim ya Rabbim tamda gönlüne göre vermiş küçücük kendileri yetiştirecek İnşallah hayırlısıyla evlerine getirirler.:teytey:

negüzel hemen hamile kalmış
darısı bizlere inş.

premete negüzel şeyler oluyor çevrende
inş. duaların kabul olur cnm

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
melek76, Premete, gelincik37_34, lovelif76, Melegim26

Meraba arkadaşlar , nasılsınız ?

Merhaba canım ben iyim çok şükür volta atıyom sitede :hulya:
Çok yavaş gidiyo msajlar bekletiyooo

Sen nasılsın canım küçüğün nasıll :CüvCüv:

merhaba arkadaslar bende yenı katldım aranıza msjlarınızı bastan sona kadar okudum..bende 38 haftalıkken dogum yaptım ve bebegımı dogar dogmaz kaybettım...allah bızlere yenıden hamıle kalmayı anne olmayı nasıp etsınnn

hoş geldin canım
başınsaolsun canım.

normal doğummu yaptın canım.
inş. heyecanla hamile kalmayı bekliyoruz
.

Sizlerin adina cok sevindim canim onlar kadar bizde birgün mutlu oluruz insaallah...
Banada dua et canim iki gündür igneye basladim insaallah bu ay tutar...
Tabiki Rabbim senin gönlündekinide tez zamanda vermesini diliyorum...

Melegim sende hosgeldin aramiza rabbim tez zamanda bebek haberlerini almayi nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…