Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Allah mutluluklarının daim etsin. Tamamına erdirsin. Temiz kalplisin bak duların kabul oluyor. Allah seni ve bütün melek annelerini yavrusuna kavuştursun inşallah.

Başın sağolsun canım. Allah sabır sersin. Gelincikle sohbetlerinizi okumuştum.

Son düzenleme:
meraba kızalr. uamrım herkes iyidir. premet ne gzüel iki haber vermişsin. inşallah bzie d eburdan gzüel haberler vermek nasip oolur. o günler çabuk gelsin ya. inşallah benimd eiçime öyle doğuyo eylüle kadar burası hamiş haberleriyle dolup taşıcak gibi geliyo. inşallah hpimzi o güzel günelri tekrar yaşarız. yarın doktora gidicem şu testler için bakalım yapıcaklarmı ne olucak.

tekrar merhaba melek anneleri.dün farklı bir kadın doğumcuya göründüm.sizlere de belki bir fikir verir diye paylaşmak istedim.
ultrasonla rahimdeki dikişlerime baktı ve kesi yerinin iyi olduğunu ve hemen hamile kalabileceğimi söyledi.hatta hemen hamile kal dedi.
sadece şimdi hamile kalırsam bebeği 37. haftada alınacağını bununda sarılık dışında herhangi bir probleme neden olmayacağını söyledi.smear aldırdım.rahim ağzı yarası olabilirmiş.sonuca göre belki ilaç kullanmam gerekecek
benim kafam iyice karıştı.öncelikle smear sonucunu bekleyeceğim.ve duruma göre karar vereceğiz
folik asite başladım

evrimsus senin adına sevindim arkadaşım inşallah bebeğin hiç bekletmeden konar karnına. Folik asit başlamanda iyi bir şey gelecek bebeğin için.
Bazen bir koku bazen bir söz bazen bir görüntü bana bebeklerimi hatırlatıyor aslında hiç unutmadım onları her an birlikteyim ama bazen birden yoğunlaşıyorum yağmur bulutları yoğunlaşınca yağmur başlar bende de gözyaşları boşanıyor hep onları kaybedişimi hatırlıyorum hibir zaman vazgeçemeyeciğimi anladığım birşey var onları özlemek özlemek ve hep onlar için üzülmek hayatta benim için onları kaybetmiş olmaktan daha önemli ne olabilir ki?

Gözün aydın arkadaşım. İnşallah smear sonucun da iyi çıkar ve hemen çalışmalara başlarsın. Yakında güzel haberi alırız artık sende.

canım nezman doğum yapmışstın sen ve sezeryanmıydı.

Canım benim. Ben bu konuda çok yorum yaptım. Vallahi bana okadar çok doktor. 3-4 ay sonra düşüne bilirsin dedi. Bu konuda her doktor farklı konuşuyor. Çok kesin konuşan doktorlarda ama, esnek davranan da çok fazla. Bu işler nasip, kısmet. Zaten korunmayı bıraksanda hemen olmaya bilir.(İnşallah olur.) Sende istiyorsan hiç düşünme başla. Allah yardımcın olsun.Herşey gönlüne göre olsun

Melek anneleri hepinizin Cuma günü mübaret olsun. Allah bütün melek annerine yardımcı olsun. Sabır versin. Dualarını kabul etsin. En kısa zamanda meleklerinin kardeşlerini kucağına almayı nasip etsin. Allahım bütün melek annelerinin göz yaşlarını dindirsin, yüzünü güldürsün inşallah.

Amiiiiiiinnnnnn...

Merhaba canım ben iyim çok şükür volta atıyom sitede :hulya:
Çok yavaş gidiyo msajlar bekletiyooo

Sen nasılsın canım küçüğün nasıll :CüvCüv:
Canım şükür ben de iyiyim , salı günü kontrolüm var , gün saymaya başladım şimdiden ...

Meraba canım ,çok geçmiş olsun , Allah bir daha yaşatmasın ...En kısa zamanda yeni bir bebişle acıların hafifler inşallah...

Canım senin de cuman mübarek olsun. Güzel dualarına yürekten amin diyorum.

Melekcim iznin nasıl geçiyor. Neler yapıyorsun. Hazırlıkların tamam mı. Anlat biraz güzelim de yüreğimiz şenlensin.

Canım senin de cuman mübarek olsun. Güzel dualarına yürekten amin diyorum.

Melekcim iznin nasıl geçiyor. Neler yapıyorsun. Hazırlıkların tamam mı. Anlat biraz güzelim de yüreğimiz şenlensin.

Canım , iznim iyi geçiyor , dinlenecek ve uyuyacak bol bol vaktim oluyor...Ama vakit bol olunca da daha çok düşünüp o günün gelmesini daha çok bakliyosun:)

Canım hazırlıklarım zaten tamamdı benim , bebek doğduktan sonra çıkarıp yerleştirmeyi düşünüyorum...Sağlıkla bir kucağıma alsam , kokusunu bir alsam...

Bu arada benim kızım şimdiden yaramaz:) Karnımda koşuyor sanki :) Sanki beni anlıyor ve hareketleriyle bana ''Anne ben burdayım , merak etme iyiyim '' diyor...

Canım benim , sen de önümüzdeki ay anlattıklarınla bizleri şenlendirirsin inşallah...

dualrınıza bend e aminnnn diyorum. Rabbim kabul etsin dualarımzıı gönlümüden geçenelri gerçekleştirsin hayırlısıyla en yakın zmaanda.

melekim ne güzel izindesin. tadını çıkar kötü düşünme hiç bak bebişinde buna izin vermiyo zaten bak hep ben burdayım diyomuş ne gzüel. hazırlıklar zaten önceden vardı. offfff insan onalrı hazırlayıp çıkarmaya bile korkuyo dimi. ben de hamile kalırsam herşeyim hazır zaten ama nasıl çıkartırım öncesinden diye düşünüyorum.oda yapmak istiyorum masal gibi bi oda yapıcam geelcek meleğime. böyle hayaller kuruyorum aam bebeğim doğmadan nasıl cesaret ederim diye düşünüyorum. oooo bana baksanıza bebek olmadan hayallerini kurmaya başaldım.

hayırlı cumalar canlarımm Rabbim kısmetimizdeki bebişlerimizi sağlıklı sıhhatli göbüşümüze versin inşallah sağlıcakla uzun ömürlü nasip etsin RAbbimmm

Yerim ben o yaramazı. İnternette angelsounds diye bir ürün gördüm. Fetal el doppleri karnına tutyorsun bebeğin kalp atışlarını dinleyebiliyorsun. Fiyatı da o kadar pahalı birşey değil. Tam bizim gibi pimririk annelere göre. Eşime hamile kalınca ondan alayım dedim bana kızdı sen o aleti bütün gün göbeğinde gezdirirsin, bebeği de deli edersin diye. Maşallah seninki kendisi uyarısını gönderiyormuş zaten başka birşeye gerek yok. Sürekli varlığını hissettirerek seni rahatlatıyor demek ki. Nasıl hayırlı bir evlat geliyor daha doğmadan anneciğini düşünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…