Kızlar bugün çok mutluyum. Daha önce size kuzenimden bahsetmiştim. Bebeği olmuyordu,3 kere tüp bebek denediler ve tutmamıştı, o da evlatlık almak için başvuru yapmıştı. 2 yıldır sıra bekliyorlar ve daha sırasına vardı dün Sosyal Hizmetlerden aramışlar size uygun bir çocuk var gelin görüşelim diye. Bugün görüşmeye gitmişler, onlar 3-4 yaşında bir çocuk beklerken kurum 15 günlük bir erkek bebek önermiş. Öğleden sonra bebeği görmeye gideceklerdi inşallah bir sorun çıkmazsa bugün ya da yarın bebekleri evlerine gelecek. Allah'a şükürler olsun ablamın 8 yıllık evlat hasreti nihayet son bulacak hem de umduğundan bile güzel bir şekilde. Bir de bugün çok sevdiğim ve 8 aydır hamile kalmak için uğraşan bir arkadaşımın hamilelik haberini aldım. Ablam ve arkadaşım için kandil günü dua etmiştim ve sizin için de tek tek, isim isim dua etmiştim. Dualarım çıkmaya başladı kızlar siz de hazırlıklı olun :) Allah sizlerin güzel haberlerini duymayı da nasip etsin. Allah'ım inşallah kendim için yaptığım duayı da kabul eder.
merhaba arkadaslar bende yenı katldım aranıza msjlarınızı bastan sona kadar okudum..bende 38 haftalıkken dogum yaptım ve bebegımı dogar dogmaz kaybettım...allah bızlere yenıden hamıle kalmayı anne olmayı nasıp etsınnn
hoş geldin canım
başınsaolsun canım.
Normal doğummu yaptın canım.
Inş. Heyecanla hamile kalmayı bekliyoruz.
merhaba arkadaşlar.güzel haberler gelmeye başlamış.
umarım en kısa zamanda tüm diğer melek annelerinden güzel haberler duyacağız.
ben biraz kararsız kaldım sizlerede fikrinizi sormak istedim.bu konularda gerçekten aranızda derin araştırmalar yapanlar var
Bende sezaryenle doğum yaptım ve bebeğimi kaybedeli 4 buçuk ay oldu. altı ay vermişlerdi korunma süresi olarak.sizlerden güzel haberleri duydukça acaba bende bu ay çalışmalara başlasam mı diye düşünüyorum.Acele mi ediyorum acaba .sizler benim yerimde olsanız ne yapardınız?
sezaryanımla ilgili herhangi bir problem yaşamadım,kırkım çıktıktan sonra gittiğim doktor kendimi çabuk topladığımı söylemişti.
hepinize hayırlı cumalar.
tekrar merhaba melek anneleri.dün farklı bir kadın doğumcuya göründüm.sizlere de belki bir fikir verir diye paylaşmak istedim.
ultrasonla rahimdeki dikişlerime baktı ve kesi yerinin iyi olduğunu ve hemen hamile kalabileceğimi söyledi.hatta hemen hamile kal dedi.
sadece şimdi hamile kalırsam bebeği 37. haftada alınacağını bununda sarılık dışında herhangi bir probleme neden olmayacağını söyledi.smear aldırdım.rahim ağzı yarası olabilirmiş.sonuca göre belki ilaç kullanmam gerekecek
benim kafam iyice karıştı.öncelikle smear sonucunu bekleyeceğim.ve duruma göre karar vereceğiz
folik asite başladım
tekrar merhaba melek anneleri.dün farklı bir kadın doğumcuya göründüm.sizlere de belki bir fikir verir diye paylaşmak istedim.
ultrasonla rahimdeki dikişlerime baktı ve kesi yerinin iyi olduğunu ve hemen hamile kalabileceğimi söyledi.hatta hemen hamile kal dedi.
sadece şimdi hamile kalırsam bebeği 37. haftada alınacağını bununda sarılık dışında herhangi bir probleme neden olmayacağını söyledi.smear aldırdım.rahim ağzı yarası olabilirmiş.sonuca göre belki ilaç kullanmam gerekecek
benim kafam iyice karıştı.öncelikle smear sonucunu bekleyeceğim.ve duruma göre karar vereceğiz
folik asite başladım
folik asite başladım
Melek anneleri hepinizin Cuma günü mübaret olsun. Allah bütün melek annerine yardımcı olsun. Sabır versin. Dualarını kabul etsin. En kısa zamanda meleklerinin kardeşlerini kucağına almayı nasip etsin. Allahım bütün melek annelerinin göz yaşlarını dindirsin, yüzünü güldürsün inşallah.
Canım şükür ben de iyiyim , salı günü kontrolüm var , gün saymaya başladım şimdiden ...Merhaba canım ben iyim çok şükür volta atıyom sitede :hulya:
Çok yavaş gidiyo msajlar bekletiyooo
Sen nasılsın canım küçüğün nasıll :CüvCüv:
Meraba canım ,çok geçmiş olsun , Allah bir daha yaşatmasın ...En kısa zamanda yeni bir bebişle acıların hafifler inşallah...merhaba arkadaslar bende yenı katldım aranıza msjlarınızı bastan sona kadar okudum..bende 38 haftalıkken dogum yaptım ve bebegımı dogar dogmaz kaybettım...allah bızlere yenıden hamıle kalmayı anne olmayı nasıp etsınnn
Melek anneleri hepinizin Cuma günü mübaret olsun. Allah bütün melek annerine yardımcı olsun. Sabır versin. Dualarını kabul etsin. En kısa zamanda meleklerinin kardeşlerini kucağına almayı nasip etsin. Allahım bütün melek annelerinin göz yaşlarını dindirsin, yüzünü güldürsün inşallah.
Canım senin de cuman mübarek olsun. Güzel dualarına yürekten amin diyorum.
Melekcim iznin nasıl geçiyor. Neler yapıyorsun. Hazırlıkların tamam mı. Anlat biraz güzelim de yüreğimiz şenlensin.
Canım , iznim iyi geçiyor , dinlenecek ve uyuyacak bol bol vaktim oluyor...Ama vakit bol olunca da daha çok düşünüp o günün gelmesini daha çok bakliyosun:)
Canım hazırlıklarım zaten tamamdı benim , bebek doğduktan sonra çıkarıp yerleştirmeyi düşünüyorum...Sağlıkla bir kucağıma alsam , kokusunu bir alsam...
Bu arada benim kızım şimdiden yaramaz:) Karnımda koşuyor sanki :) Sanki beni anlıyor ve hareketleriyle bana ''Anne ben burdayım , merak etme iyiyim '' diyor...
Canım benim , sen de önümüzdeki ay anlattıklarınla bizleri şenlendirirsin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?