melekim ne güzel izindesin. tadını çıkar kötü düşünme hiç bak bebişinde buna izin vermiyo zaten bak hep ben burdayım diyomuş ne gzüel. hazırlıklar zaten önceden vardı. offfff insan onalrı hazırlayıp çıkarmaya bile korkuyo dimi. ben de hamile kalırsam herşeyim hazır zaten ama nasıl çıkartırım öncesinden diye düşünüyorum.oda yapmak istiyorum masal gibi bi oda yapıcam geelcek meleğime. böyle hayaller kuruyorum aam bebeğim doğmadan nasıl cesaret ederim diye düşünüyorum. oooo bana baksanıza bebek olmadan hayallerini kurmaya başaldım.
Canım inşallah biz de o günleri göreceğiz. Bizim de herşeyimiz hazırdı, yatağı, dolabı, bebek arabası falan hepsi şimdi odasında boynu bükük yeni sahiplerini bekliyorlar. Kıyafetler yıkanmış ve ütülenmiş vaziyette katlanıp paketlenmiş şekilde dolabın içinde duruyor. Benim de gözüm sürekli lohusa pijamalarında, bebek şekerlerinde. İnşallah bir dahaki hamileliğimizde içimizde kalan herşeyi doya doya yaşarız. Ahdım var kafama kırmızı kurdele takıp şöyle gerine gerine lohusa yatağına oturmadan göçmeyeceğim bu hayattan.
Yerim ben o yaramazı. ınternette angelsounds diye bir ürün gördüm. Fetal el doppleri karnına tutyorsun bebeğin kalp atışlarını dinleyebiliyorsun. Fiyatı da o kadar pahalı birşey değil. Tam bizim gibi pimririk annelere göre. Eşime hamile kalınca ondan alayım dedim bana kızdı sen o aleti bütün gün göbeğinde gezdirirsin, bebeği de deli edersin diye. Maşallah seninki kendisi uyarısını gönderiyormuş zaten başka birşeye gerek yok. Sürekli varlığını hissettirerek seni rahatlatıyor demek ki. Nasıl hayırlı bir evlat geliyor daha doğmadan anneciğini düşünüyor.
Evet canım çok haklısın...Ben de hiç bir şeyi açmadım...Anneme bebek doğduktan sonra eve gelip yerleştirirsin dedim...Hastaneden çıktığımda canım anneciğim ayarlamış olur her şeyi...Allah nasip ederse tekrar bebek doğup eve gelmedikten sonra beşiğini bile açmıcam bu hayal kırıklığı çok kötü Allah yaşatmasında kimsemize inşallah.
Canım , Allah en kısa zaman da o eşyaları giydirecek bebiş nasip eder inşallah...Bu arada kırmızı kurdeleli resminden biz de istiyoruz ama :)Canım inşallah biz de o günleri göreceğiz. Bizim de herşeyimiz hazırdı, yatağı, dolabı, bebek arabası falan hepsi şimdi odasında boynu bükük yeni sahiplerini bekliyorlar. Kıyafetler yıkanmış ve ütülenmiş vaziyette katlanıp paketlenmiş şekilde dolabın içinde duruyor. Benim de gözüm sürekli lohusa pijamalarında, bebek şekerlerinde. ınşallah bir dahaki hamileliğimizde içimizde kalan herşeyi doya doya yaşarız. Ahdım var kafama kırmızı kurdele takıp şöyle gerine gerine lohusa yatağına oturmadan göçmeyeceğim bu hayattan.
Amin canımm , inşallah her şeyi doya doya yaşarız...ınşallah canım ya. Ben de aynı herşey içimde kaldı. Geçen gün dayamadım kendime pijama takımı aldım.Sabahlık, pijama, gecelik tam takım. Gözüm bebek kıyafetlerinde. Çok zor vallahi. Allah doya doya yaşamayı nasip etsin inşallah
Canım benim , evet bebişin kıyafetlerini çıkarıp hazırlamaya korkuyorum...Zaten çok ta önemsemiyosun , bebek sağlıkla doğsunda bunları sonra da yaparız değil mi canım...Biz melek anneleri için hazırlık kısmı hep ikinci planda kalacak galiba...melekim ne güzel izindesin. tadını çıkar kötü düşünme hiç bak bebişinde buna izin vermiyo zaten bak hep ben burdayım diyomuş ne gzüel. hazırlıklar zaten önceden vardı. offfff insan onalrı hazırlayıp çıkarmaya bile korkuyo dimi. ben de hamile kalırsam her şeyim hazır zaten ama nasıl çıkartırım öncesinden diye düşünüyorum.oda yapmak istiyorum masal gibi bi oda yapıcam geelcek meleğime. böyle hayaller kuruyorum aam bebeğim doğmadan nasıl cesaret ederim diye düşünüyorum. oooo bana baksanıza bebek olmadan hayallerini kurmaya başaldım.
Aminnnnnn canımm...hayırlı cumalar canlarımm Rabbim kısmetimizdeki bebişlerimizi sağlıklı sıhhatli göbüşümüze versin inşallah sağlıkla uzun ömürlü nasip etsin RAbbimmm
Canım inşallah biz de o günleri göreceğiz. Bizim de herşeyimiz hazırdı, yatağı, dolabı, bebek arabası falan hepsi şimdi odasında boynu bükük yeni sahiplerini bekliyorlar. Kıyafetler yıkanmış ve ütülenmiş vaziyette katlanıp paketlenmiş şekilde dolabın içinde duruyor. Benim de gözüm sürekli lohusa pijamalarında, bebek şekerlerinde. İnşallah bir dahaki hamileliğimizde içimizde kalan herşeyi doya doya yaşarız. Ahdım var kafama kırmızı kurdele takıp şöyle gerine gerine lohusa yatağına oturmadan göçmeyeceğim bu hayattan.
İnşallah canım ya. Ben de aynı herşey içimde kaldı. Geçen gün dayamadım kendime pijama takımı aldım.Sabahlık, pijama, gecelik tam takım. Gözüm bebek kıyafetlerinde. Çok zor vallahi. Allah doya doya yaşamayı nasip etsin inşallah
kızlar dün ben kan pıhtılaşam testlerim için fakülteye gittim. abzıları için kan aldılar bazıları için gün verdielr. özel günleri varmış. bakalım sonuç ne olucak umarım bişey çıkmaz. sonuçlarda kimbilir nezman çıkıcak 1- 1.5 ayı bulur heralde. sonumuz hayırlı olsun Yarabbim
kızlar merhaba bugün bizim evlilik yıldönümümüz eşimle yemeğe gittik her bir lokma boğazımda düğümlendi ne yediğimin tadını aldım ne içtiğimin. Neyi kutluyoruz diye düşündüm. Hayırlara mı vesile oldu evliliğimiz. 5 yıllık evliyiz son iki yıl hep göz yaşı ile dolu. Belki hiç tanışmamız olsaydık hiç çakışmamış olsaydı yollar üç yavru mezara girmiyecekti diye düşündüm. Sonlar onlar kara toprağın altındayken benim burda ne işim var diye düşündüm. Nefes almak bile fazla lüks geldi o anda. Hep böyle geçecek günlerimizi ve yalnız kutlayacağımız evlilik yıldönümlerini düşündüm. Bütün bunları yaparken de eşime hiçbirşey belli etmemeye çalıştım. Ne güzel bir akşam değil mi?
kızlar merhaba bugün bizim evlilik yıldönümümüz eşimle yemeğe gittik her bir lokma boğazımda düğümlendi ne yediğimin tadını aldım ne içtiğimin. Neyi kutluyoruz diye düşündüm. Hayırlara mı vesile oldu evliliğimiz. 5 yıllık evliyiz son iki yıl hep göz yaşı ile dolu. Belki hiç tanışmamız olsaydık hiç çakışmamış olsaydı yollar üç yavru mezara girmiyecekti diye düşündüm. Sonlar onlar kara toprağın altındayken benim burda ne işim var diye düşündüm. Nefes almak bile fazla lüks geldi o anda. Hep böyle geçecek günlerimizi ve yalnız kutlayacağımız evlilik yıldönümlerini düşündüm. Bütün bunları yaparken de eşime hiçbirşey belli etmemeye çalıştım. Ne güzel bir akşam değil mi?
Sen bana müjde misin umut musun sevgili
Kim demiş geçti mevsim ufukta göründü kar
Bu kaçıncı bahar sakın sorma sevgilim
Benim yorgun gönlümde aşkının telaşı var
Bu kaçıncı bahar sakın sorma sevgili
Benim olgun gönlümde aşkının telaşı var
Bahar geldiğinde mi ben böyle olurum
Yoksa böyle olduğumda mı gelir bahar
Ayrıca bunun seninle ne ilgisi var
Tabiki ben böyle oldugum için bahar
Çünkü sana değdiğinden beri ellerim
Bütün kış dallarında tomurcuklar var
Sen bana vaat misin lütuf musun sevgili
Kim ne derse desin al beni sinene sar
Yaşanmış baharları unut gitsin sevgili
Benim gönül ülkemde bir tek senin aşkın var
Yaşanmış baharları unut gitsin sevgili
Benim yorgun gönlümde bir tek senin aşkın var
Bahar geldiğinde mi ben böyle olurum
Yoksa böyle olduğumda mı gelir bahar
Ayrıca bunun seninle ne ilgisi var
Tabiki ben böyle oldugum için bahar
Çünkü sana değdiğinden beri ellerim
Bütün kış dallarında tomurcuklar var
akti gitti gozyaslarim siirinle beraber.
sabah annem ardi,abimin senağlamasenağlamaesinin yani yengemin gunu geciyomuss,
bulantisida varmis.hamile buyuk ihtimal.
ya bana soylemiyorlar,ya da alistira alistira soylemeye calisiyorlar.
gecen temmuzda evlenmislerdi. senağlamasenağlama
ben evleneli ise 4,5 yil oldu.tik yok.
dayanma gucum kalmadi.senağlamasenağlamabahar geldi kis gecti bahar geldi hala bebegim gelmedi.
selam melek anneleri dünden beri sitede problem vardı giremiyordum hele şükür açıldı giremediğim süre içinde ya bu site kapatılmışsa ne yapacağım şimdi diye düşnmedim değil öyle alışmışm yani buradaki arkadaşlığa. dün öğrendiğim birşeyi paylaşmak istedim sizle. çocukken bana bakan teyzem vardı kendisi şu an 50 yaşında kötü bir hastalığa yakalanmış radyoterapi ve kemoterapi alıyor doktorlar ümit vermemişler çok kötü huylu imiş Benim bu olaydan çıkardığım birşey var çekilen üzüntüler geçip gitmiyor biryerlerde saklanıp sonra çıkıyor galiba bir de sigara olayı var kızlar kendisi çok sigara içerdi lütfen içmeyin eğer içiyorsanızsigara içmeyenler ölmüyor mu? diyeceksiniz şimdi ama geçekten sigaranın içindeki kimyasalların kansere yol açtığı bilimsel olarak kanıtlanmış durumda. Teyzem için birlikte dua edelim fazla acı çekmesin diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?