Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

canlarım nasılsınız ben bugun hesapladım yenıden anne olabılmem ıcın tabıkı allahımın ıznı ıle 72 gunum var:):) folıke de basladım ınsallah hayırlısıyla saglıklı sıhhatlı sekılde kucagımıza alırız ...ama kafama takılan bısey vat benden bakırkoydekı doktorlar kan pıhtılasması kromozom gıbı testlerı yaptırmama gerek olmadıgını söyledıler.. o testlerın farklı nedenlerle yapılıyormus benım durumumda yapılmasına gerek olmadıgını söyledı.....napsam baska doktorada gıtsem mı

Meleğim bak 72 gün kalması bile yüzünde bir gülümseme yaratmış, inan su gibi akıp gidecek o günler. Pıhtılaşma testlerini herkese gerek görmüyorlar çünkü pıhtılaşma sorunu olanların ya tekrarlayan düşükleri oluyor, ya bebeğin anne karnında kalbi duruyor ya da plesanta kaynaklı problemler yaşıyor. Sanırım senin bebeğini kaybetme nedenin bunlardan biri değildi. Ama içinin rahat etmesi açısından bir doktora daha görünmeni tavsiye ederim. Her zaman bir başka görüş daha almak iyidir.

Herkeze iyi haftalar Melek anneleri

Hüzünlü, gözyaşı dolu bir hafta sonu daha bitti. Mezarlığa gittim. Oğluşlarımın yanına. Onlarla konuştum. Çok istedim onların yanıda olup öpüp kolamayı. Bazen akıl sağlığımı kaybetmekten korkuyorum. Aslında pek de normal değilim, kaybettiğim galiba. Kuzularımın mezarlıkları sanki cennet bahşesi. Çok güzel bir gölün kenarinde çiçekli bir cennet bahçesi. Param olsa oradan kendime ve kocama yer almak istedim ama çok pahalıymış.

Bu dünyada doyamadım yavrularıma. Allah öbür dünyada doymayı nasip etsin. Arkadaşlar benim sürekli yüreyim yanıyor ve elektrik verilmiş gibi sızlıyor. Bu normal mi, geçer dedim ama geçmiyor. Korkuyorum yarın bir gün hamile kalırsam bu üzüntü karnımdaki bebeği etkiler diye. Zaten yalnızca tüp bebekle hamile kalıyorum bir de üzüntüden çocuk olmadı tutmadı diyecekler iyice kahrolacağım. Pisikiyatsitede gitmedim ne yapsam karar veremiyorum. Zamanında az kaldı mayısta Allahın izniyle başlayacağız.

mrb kızlar nasılsınız. önce hayrolsun diyeyim. ilk defa rüyamda çocuğum olduğunu gördüm. beebk var kucağımda . oğlum olmuş yine. aldığım o puset faaln görüyorum. eşime diyorum bebeğimin bişeyi yok bişey almadık daha önce aldıkalrımız getir de giydirelim dyorum. o da bugünlük idare et getiriirim diyo. arabasına koyuyorum kapıyı kitlicem o sırda arabasından kalkıyo yürüyebiliyo. tekrar oturtuyorum. okula gidiyoruz. bak diyoalr Allah gölüne göre verdi yine oldu bak hem de hemen diyolar. sonra bi bakıyorum koşturuyo benimki. ama o sırada kız gibi görüyorum.o koşuyo ben araksından koşma diye yakalıyayım diye. öle garip bi rüyaydı. ya dün komşumuzun kzı geldi çok şeker bişey ondan mı etkilendim acaba

benim rüyamda gördüklerimi önceden hep hamile çıkmıştı. ekndimi d egörmüştüm sonra. bebeğimi kaybettiğimden beri ilk kez böle bişey gördüm.hayır olsun Yarabbim. ebn rüyalrın çok etkisinde kalan biriyim kötü olunca da. inşallah hayatımızda gzüel şeyeşr olur. neyse öpüldünz kzlar

slam kızlar sweetcim hayır olsun bilinçaltımızda hep yavrularımız var ve tek şeye odaklıburda olsaydı yaşasaydı bizde böyle oluduk böyle yapardık gibi.Bunların olması çok normal.Fala üzerinde durma canım ama ne güzel ben bile mutlu oldum bebek rüyasına zaman geçiyo Allahta nasip ederse tekrar gelecek yavrularımız

Meraba arkadaşlar , 5 haftam kaldı , zaman geçmek bilmiyor , hayırlısıyla şu günlerde geçse ve size güzel haberler versemm...
sweetbaby , hayır olsun rüyan , belkide bebişin gelecek hemen ...
eburcu , canım benim gerçekten zor günler , bak benim 1 sene geçti ve ilk günkü gibi aklımda ...Canım bebişlerimiz doğduğunda , bizler daha iyi olucaz inşallah , hiç ümitsizliğe kapılma , bir daha aynı şeyleri yaşamayacağız inşallah...Hep olumlu düşünelim lütfenn...

İnşallah canım ya Allah yavrularımızı sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin. Analı babalı büyütmeyi nasipetsin. Hiç sabırsızlanma bugünlerde geçer biter bir bakmıssın bebişin kucağında. Tadını çıkar bol bol dinlen. Allah bizede o günlere göstersin inşallah.

İşte kalbim elektrik çarpmış gibi sızlıyor, yanıyor. Korkuyorum. Hamileliğimde de böyle sıkıntılı olursan. Bebişlerimi etkiler diye. Ama hayırlısı yaşayarak göreceğiz. Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin herkeze

Arkadaşlar hafta sonu Veda filmine gittim. Çok güzeldi. Herkeze tavsiye ediyorum gidin çok güzeldi. Ben beğendim. Bu vatanın kolay kaznılmadığını ne acılar çeklidiğini görmek, hafızaları tazelemek lazım. Gerçek kahramanları unutuyoruz. Biraz ağlattı beni ama artık ağlamak için acıklı bir şey izlememe gerek yok benim çeşmeler hep açık. Allah izinverirse Dersimiz Atatürk o filmede girmeyi istiyorum.

melekcim inşallah canım ya. uamrım öyledir. evt sen günleri sayıyosundur şimdi bebişine kavuşmak için. inşallah canım bugünler de su gibi akıp geçicek ve bebişine kavuşacaksın hayırlısıyla. dualrımız seninle.

melekcim sen 1 sene mı bekledın 5 haftam kaldı dedın anlamadım... zaman su gıbı gecıyooo benım melegım benden gıdelı 3 ay olduuu allahımmmm cook özluyorum kızımı offfff

Aminnnnnnnnn....
Canım hamileliğinde bu kadar sıkıntılı olmazsın diye düşünüyorum , karnında bebeğin varken ister istemez onu düşünerek daha iyi olmaya çalışıyosun , hem yeni bir umutla sen de daha iyi oluyosun...

İnşallah canım , duaların için çok teşekkür ederimmm...
melekcim sen 1 sene mı bekledın 5 haftam kaldı dedın anlamadım... zaman su gıbı gecıyooo benım melegım benden gıdelı 3 ay olduuu allahımmmm cook özluyorum kızımı offfff
Canım , ben sezeryandan 5,5 ay sonra hamile kaldım , fazla beklemedim çok şükür , hamileyim şu an .Bebeğimin doğmasına 5 hafta kaldı canım...
Canım benim, en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı bebekler diliyorum sana...

Günaydın kızlar.
Melekcim uyku tutmadı mı sabahın köründe kalkmışsın. Canım hazır izindeyken şöyle öğlene kadar uyusana malum bunlar rahat rahat uyuyabileceğin son günlerin :))

Günaydın kızlar.
Melekcim uyku tutmadı mı sabahın köründe kalkmışsın. Canım hazır izindeyken şöyle öğlene kadar uyusana malum bunlar rahat rahat uyuyabileceğin son günlerin :))

Canım yaa , gerçekten bu sabah uyku tutmadı ama telafi ettim :) 7.15 gibi tekrar yattım ve 10 a kadar uyudum :)

Günaydın melek anneleri

Günaydın canımm...

melekcım senın adına cokk sevındımmm allah saglıklı sıhhatlı sekılde kucagına alıpp koklamayı öpmeyııı nasıp etsınnn allahım ve bıslerede hamıle kalıpppp saglıklı sekılde dunyaya geıtmryıı nasıp etsıınnn hamılelıgın boyunca dıkıslerınde bı problem oldu mu

arkadaşlar merhaba, 2010 haziran anneleri grubundaydım, şimdi ne yazıık ki buradayım(kızımı 26. haftamızda kaybettim, erken doğum oldu, normal yollarla geldi meleğim, bi gece yaşadı ve gitti, şimdi ne yapmalıyım bilmiyorum, kime gidip ne testi yaptıracağımı bilmiyorum.23. haftamızda dekolman, plesantanın ayrılması- sorununu yaşamıştık, 10 gün hastanede yattım, 1 hafta evde, sonra sancı tuttu ve doğdu kızım, doğuma gelen doktor patoloji raporunda bi sorun olmadığını sööledi, dekolmanın da olmasının sebepleri ben de yokmuş, yani herşey tamamen tesadüfmüş!!!ben ne yapmalıyım, bebeğimde gelişim geriliği yoktu , 1 hafta geriden geliyor dıyorlardı ama bu normalmişti,, 620 gr dı en son ultrasonda, ama doğduğunda 450 gr dediler, küçücüktü zaten kelebeğim, benzeri durumlar yaşayanlarınız var mıdır, beni yönlendirirseniz sevinirim.

canım başınsağolsun ne denirki bu durumda. nasip değilmiş . evet en d esenin yaşadığını yaşadım. bebeğimi 32. haftad plesanta dekolman nedeniyle kaybettim. hiçbi problemimiz yoktu herşey çok gzüeldi ben bi nda anidn sancıalndım hastaneye gittiğimizde bebeğimin kalp atışı yoktu malesef. evet yaşadığımızın kesin bi nedeni yok ani bi tansiyon çıkıp inmesi olabiir dedielri benim el ve ayakalrım şişiyodu ama hiç tansiyon problemi yaşamamıştım. işte doğum sırasında biraz gebelik zehirlenmesi de başlamış. sen normal doğum yaptın galiba. bu açıdan şanslısın bizim çoğumuz sezeryan o yüzden yeni bebek için daah fazla beklememiz gerek,iyo. ben 5. aya giricem bebeğimi kaybedeli ama hala içim acıyo. bebeğimin herşeyi ahzırdı bi o eksikti. o da sonsuza denk gitti. çok zor günelr yaşadık hepimiz. çok ağladık sabahklara kadar uyuamadık. ve zmana zamanda hala öyleyiz. ama zaman biraz daha iyi gliyo,hayat telaşı iş güç kafayı meşgul ediyo. ama hepimziin isteği yeni bebkelrle , meleklerimizn kardeşelriyle acımzı dindirmek. canım ben bu ay kan pıhtılşama testlerimiçin kan verdim. sen de lohusalığın üzerinden biraz zman geçince bi üniversite hastanesinde bu testlerini yaptır bence. çünkü plesanta kaynaklı bebek ölümlerinde bu testlere bakılması gerekebiliyomuş. zaten rahmin zamanla toparlıcak ama beslenmene dikkat et. ilk başta kendimzii çok hırpalıyoruz mahvediyoruz ama sonuçta zman geçince yeni bebek isteyince keşke diyoruz . spor yap kilo ver. mesela bana kesinlikle kiona dikkate diceksin dedielr bir sonraki gebeklikte. işte böyle canım. tek diyebileceğim Allah sabır dayanma gücü versin. e aykın zmanda meleklerimziin kardeşelrini göndersin. bzi burdayız. birbirimizi anlayıp destek oluyoruz. çünkü bizi bizden daha iyi anlayan yok malesef ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…