canlarım nasılsınız ben bugun hesapladım yenıden anne olabılmem ıcın tabıkı allahımın ıznı ıle 72 gunum var:):) folıke de basladım ınsallah hayırlısıyla saglıklı sıhhatlı sekılde kucagımıza alırız ...ama kafama takılan bısey vat benden bakırkoydekı doktorlar kan pıhtılasması kromozom gıbı testlerı yaptırmama gerek olmadıgını söyledıler.. o testlerın farklı nedenlerle yapılıyormus benım durumumda yapılmasına gerek olmadıgını söyledı.....napsam baska doktorada gıtsem mı
Meleğim bak 72 gün kalması bile yüzünde bir gülümseme yaratmış, inan su gibi akıp gidecek o günler. Pıhtılaşma testlerini herkese gerek görmüyorlar çünkü pıhtılaşma sorunu olanların ya tekrarlayan düşükleri oluyor, ya bebeğin anne karnında kalbi duruyor ya da plesanta kaynaklı problemler yaşıyor. Sanırım senin bebeğini kaybetme nedenin bunlardan biri değildi. Ama içinin rahat etmesi açısından bir doktora daha görünmeni tavsiye ederim. Her zaman bir başka görüş daha almak iyidir.
Meraba arkadaşlar , 5 haftam kaldı , zaman geçmek bilmiyor , hayırlısıyla şu günlerde geçse ve size güzel haberler versemm...
sweetbaby , hayır olsun rüyan , belkide bebişin gelecek hemen ...
eburcu , canım benim gerçekten zor günler , bak benim 1 sene geçti ve ilk günkü gibi aklımda ...Canım bebişlerimiz doğduğunda , bizler daha iyi olucaz inşallah , hiç ümitsizliğe kapılma , bir daha aynı şeyleri yaşamayacağız inşallah...Hep olumlu düşünelim lütfenn...
Aminnnnnnnnn....İnşallah canım ya Allah yavrularımızı sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin. Analı babalı büyütmeyi nasipetsin. Hiç sabırsızlanma bugünlerde geçer biter bir bakmıssın bebişin kucağında. Tadını çıkar bol bol dinlen. Allah bizede o günlere göstersin inşallah.
İşte kalbim elektrik çarpmış gibi sızlıyor, yanıyor. Korkuyorum. Hamileliğimde de böyle sıkıntılı olursan. Bebişlerimi etkiler diye. Ama hayırlısı yaşayarak göreceğiz. Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin herkeze
İnşallah canım , duaların için çok teşekkür ederimmm...melekcim inşallah canım ya. uamrım öyledir. evt sen günleri sayıyosundur şimdi bebişine kavuşmak için. inşallah canım bugünler de su gibi akıp geçicek ve bebişine kavuşacaksın hayırlısıyla. dualrımız seninle.
Canım , ben sezeryandan 5,5 ay sonra hamile kaldım , fazla beklemedim çok şükür , hamileyim şu an .Bebeğimin doğmasına 5 hafta kaldı canım...melekcim sen 1 sene mı bekledın 5 haftam kaldı dedın anlamadım... zaman su gıbı gecıyooo benım melegım benden gıdelı 3 ay olduuu allahımmmm cook özluyorum kızımı offfff
Günaydın kızlar.
Melekcim uyku tutmadı mı sabahın köründe kalkmışsın. Canım hazır izindeyken şöyle öğlene kadar uyusana malum bunlar rahat rahat uyuyabileceğin son günlerin :))
Günaydın melek anneleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?