Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Arcmania Allah sabırlar versin. Hepimiz farklı farklı nedenlerle bebeklerimizi Cennete uğurlamış anneleriz. Plesantanın erken arılması plesantanın baştan hatalı oluşumundan ya da yerleşiminin düzgün olmamasından da kaynaklanabilir yani tamamen rastlantısal da olabilir ama sen yine de kendini biraz toparladıktan sonra bir riskli gebelikler uzmanıyla görüş o seni en doğru şekilde yönlendirir. Allah tekrarını yaşatmasın.

aminnn canımmmm...
Canım dikişlerimle ilgili bir problem yaşamadım şu ana kadar , inşallah sonuna kadar da yaşamam...Doktorum riskli gebelik uzmanı , oda pek sormuyor , önemsemiyor , bir şey olmaz endşelenme demişti bana...

Canım geçmiş olsun , çok üzüldüm Allahım en kısa zamanda sana sağlıklı bebişler nasip etsin...

başın sağolsun canım Rabbim yardımcın olsun önce biraz toparlan izin ver kendine inan buna çok ihtiyacın var aslında bende 35.haftamda kaybettim bebeğimi kalbi durmuştu 3 ay olacak benim yorgunluğum bile geçmedi hala Rabbim sağlıcakla yine verir inşallah kuzucun şefaatçin olsun

Biliyorum hiç bir tesellisi yok. Tek söylenecek söz Allah sabır, dayanma gücü versin. Çok zor.

çok şükür iyiyim sabah 5.30 da oturdum leptopun başına gzlerim bu şekill:1shok: uyku muyku yok bende ya çok uyurdum ben ama artık uyuyamıyorum

merhaba melek anneleri geçmiş okudum yine yürekler daglar delinmiş ..
bana hoca çok aglama eger aglarsan bebegin şefaatçı olmaz dedi bu beni rahatlattı oyüzden lütfen canım arkadaşlarım kendinizi fazla üzmeyin allahım bizim sabrımızı ölçüyor sabırlı güçlü olmalıyız herşeye ragmen
bende iyiyim hamdolsun yaşamaya çalışıyorum hayat tutunmaya çalışıyorum
buay ateş ölçme ovulosyon testi keçi boynuzu pekmezi incir kürü kabak çekirdegi havuç ilişkiye girmeden eşime türk kahvesi denedim ne çok şeyler yapmışım yakaydirigubbakcemile3
inşallah allahım emeklerimi boşa çıkartmaz normelde adet zamanım 28 di ama ovulosyona göre 31 mart beklemedeyim heycanlıyım allahım cümlemizin yüzünü güldürsün..

Melek76 az kalmıŞ presesını kucagına almaya allahım sagsalım dogum yapmayı evladına kavuŞmayı nasıp etsın..
Premete maŞallah Çevrende ne gÜzel haberler var gÖzÜnÜz aydın olsun..
Archmanıa allahım sabırlar versın ..

Canım evet haklısın dayanmak zor ama yarın ahirette yavrumuzun şefaatinden nasipsiz kalmamalıyız hem kendimiz hem ahiretimiz için hayata devam etmeliyiz.İnşallah bu kürler işe yarar canım Allah hayırlısını nasip etsin

mrb melek annleri
nasılsınız
biliyorum kimse içten iyiyyim demiyecek.

ben öylyim
buğünlerde pek iyi değilim
yanlış yapıyorum farkındayım ama
içimden gelmiyor
senağlamasenağlamasenağlama

Günaydın kızlar

Beyazmelekcim maşallah sana bu ay çok iyi çalışmışsın. Allah emeklerinin karşılığını versin. Valla herkes dağılmaya müsait durumda şöyle topiğin moralini toplayacak bir müjdeli haber hiç fena olmayacak. Ben de bu ay ovaluasyon testi aldım. Sen nasıl kullandın, adetinin kaçıncı gününden itibaren test yapmaya başladın.

mrb melek annleri
nasılsınız
biliyorum kimse içten iyiyyim demiyecek.

ben öylyim
buğünlerde pek iyi değilim
yanlış yapıyorum farkındayım ama
içimden gelmiyor
senağlamasenağlamasenağlama

Canım hadi toparla kendini biraz. Bak sen bebek çalışmalarına başladın. Döllenmiş yumurta stresli bir bünyede tutunmazmış o nedenle biraz sana moral motivasyon verecek şeyler yap. Bak havalar güzelleşmeye başladı, çık gez dolaş biraz oturup kendi kendini dinleme.

Arkadaşlar ben düşük yapalı 40 gün oldu hala adet olmadım. 3 haftadır adet olacakmışım gibi göğüslerim falan acıyor ama gelen giden yok. Sizce endişelenmeli miyim. Daha önce hiç başıma böyle birşey de gelmedi ki bileyim. Topiklere bakıyorum benden sonra düşük yapanlar hep adet oldular bende hala tık yok. Biraz korkmaya başladım. Öffff adet olsam da tekrar çalışmalara başlasam.

haklısın canım ama içimden gelmiyor diyorum ya

canım sen düşükten sonra hiçmi adet olmadın
benim arkadaşım30 gün sonra falan normal adetini gördü.
hamilemisin diyecegim ama olurmuki.
dokturla hiç görüştünmü.

Hiç olmadım canım. Hamile değilim 11 martta kan testi yaptırdım, 15 ve 20 martta da idrar testi hepsi negatif. Kendime mart sonuna kadar süre tanıdım o zamana kadar olmazsam doktora gideceğim. Acaba bir sorun mu var diye korkmaya başladım. Hamileliği çok istediğim için vücut yumurtları atmaya kıyamıyor galiba.

Hay Allah bence bir doktora git. Pek normail görünmüyor. Ama belkide hamile bile olabilirsin :)) hayırlısı olsun

Olabilir. Benimde çok hamlelik istediğim bir dönemde hayatım boyunca yaşmadığım sıkıntıları yaşamaya başlamıştım. Vücüdüm yurtkamayı bırakmıştı. Ya kamam hiç kesilmiyordu yada hiç kanamam olmuyordu senin gibi. Doktor yumurtlama düzenleyici ilaç vermişti geçti. 40 gün beklemek için yeterli bir süre bence hiç bekleyipte kendini sıkıntıya sokma. Git doktora belki alman gerekn bir tedavi vardır.

hıı anladım canım
evet olman gerek diye düşünüyorum ben
belkide psikolojiktir
umarım birşey çıkmaz canım.

bir arkadaşımda hamile kızlar 3 haftalık
dün beraber gittik test yaptırdıkk
ayy kız bir durgunlaştı bir agırlaştı
belki benim yanımda çok sevinmedi anlamadım ki.

oyyy oyyyy
akşam eşimde tembih etti yarın çık dolaş diye
birşeyler al kendine diye
hala yatagın içindeyimm.

bir kalksam kuaföre gitsem ordan yürüyüş yapsam
gelip güzel bir duş alsam kuran okusam süper olacak bakalım
başarabilecekmiyim.

aslında aklımızdan çıkarmak gerek ama
başarabilene.
benim adetlerim normal olurdu
çok fazla olmam yani 3-4 gün sürerdi
bu ay hamileyimdiye umut ederken
sanki vücudum bana gıcık yapar gibi
bir kanamam oldu öylesine
aşırı oldu
ben doğumdan sonra böyle fazla olmuştu kanamam

hakkımızda hayırlısı olsun.

Oh Oh böyle eşe can kurban. Kız ne duruyorsun kalk hemen yataktan. Çabuk dışarı çıkıyosun tamam mı :) Ahh keşke benim de fırsatım olsa da dışraı çıksam. Bugün canım hiç çalışmak istemiyor. İşin yoksa gelene gidene laf anlat. Eburcu sen de memurdun değil mi. Senin işler nasıl, çalıştığın kurumdan memnun musun.

kalktım kuaföre gittim geldim
biraz da bakınayım nete
çıkacam
havada çok güzel buğün.

sen işinden menmun değilmsin premete.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…