Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

arkadaşlar bugün kontrolüm var , bakalım doktor ne diyecek , 4 hafta önce bebiş 1400 gr idi , inşallah bu ayda güzel beslenmiştir ve her şey yolundadır...
ığne ve asprin konusunuda konuşucam , acaba ne zamana kadar devam ettirecek....Doğum konusunda da konuşcaz tabi ...

kalktım kuaföre gittim geldim
biraz da bakınayım nete
çıkacam
havada çok güzel buğün.

sen işinden menmun değilmsin premete.

ohhh ne güzel yapmışsın , yürüyüşünüde yaptınmı canım , yürüyüşleri sakın ihmal etme , ben her gün 1,5 saat yürüyordum , psikolojik olarak spor gerçekten insanı rahatlatıyor , içindeki karamsarlığı atıyor , hem yeni hamilelik içinde güzel bir hazırlık oluyor...

az yürüdüm ama ya yarım saat falan
ohh negüzel yapıyorsun
kilon nasıl canım kaç kio aldın.

hadi inş. güzel haberler alırsın.
canım sen korunmayı bıraktıktan nekadar
sonra hamile kaldın.

tabikide size morel olsun diye yazdım tatlım inşallah bakalım faydası olmuştur
gögüslerim sızlıyor arada kasık karın agrısı birde akınıtı bazen bekleyip görücez...

mrb melek annleri
nasılsınız
biliyorum kimse içten iyiyyim demiyecek.

ben öylyim
buğünlerde pek iyi değilim
yanlış yapıyorum farkındayım ama
içimden gelmiyor
senağlamasenağlamasenağlama

canım artık hayata dört elle sarılmasın hayat herşeye ragmen devam ediyor ben çok şükür iyiyim atlattım baya arada gözyaşım akıyor ama oda normel mecburuz zaman akıp gidyor kötü geçirmemek lazım toparlanmalıyız... kendine iyibak...

canım evet herkez yine morelmean bozuk söyle artık kendinize gelin mecburuz sevdiklerimiz için..
inşallah tatlım güzel haber veririm ilk defa yaptıgım için kızlar banaerken başla dediler 10gün başladım 21 gün çift çizgiyi gördüm güzelim sende ogün başlarsın tek çizgi gördüyse bir gün arayla tekrar yaparsın...
geç yumurtladıgımı anladım mesela ben buda güzel haber en ufak şeyden mutlu olmayı biliyorum canım ben ..

aminn canım , hep birlikte inşallah...
Bu arada 31 martta çok güzel bir haberle gelirsin inşallahh...

inşallah melekcim sende güzel haberlerle gel inşallah bugun...

kızlar yarın günüm var bende temizlik yemek tatlıdır ugraşıcam valla..yogunum..
görüşürüz öptüm hepinizi..

eee canım ne güzel işte çık yap diyecem ama işte insanın içinden gelmiyo bazen. ya da üzülüp geri geliyosun. ama kendimizi zorlamak durumundayız

QUOTE=hadibakem;12293188]kalktım kuaföre gittim geldim
biraz da bakınayım nete
çıkacam
havada çok güzel buğün.

sen işinden menmun değilmsin premete.
[/QUOTE]

planlarını gerçekleştirmişsin.iş olmasa okul olmasa ne yaprdım diyorum. okula başlamk çok zor gelmişti. hala da arasıra zor geliyo. insanlar çocukalrından bahsederken ben sağa sola bakıyorum. hiç takmıyomuş ya da etkilenmiyomuş gibi duruyorum. aam aslında etkileniyorum. eve geliyorum ağla

inşallah gfüzel haberler alırsın canım. sen bzie umut oldun valla. bu hamilelğin hepimiz için bizim d eolabilir diye düşünmemize vesile oldu. uamrım Allah kolay doğumlar nasip eder sonunda sağlıklı hayırlı bir bebişle.

kızlar yarın günüm var bende temizlik yemek tatlıdır ugraşıcam valla..yogunum..
görüşürüz öptüm hepinizi..

canım ya hadi senden hberler bekliyoruz. gerçekten bu sıraalr bi hamiş haberine ihtiyacımız var. umudumuzu kaybbetmeyelim diyoruz ama gelsin şu haber artık tazeliyelim umudumuzu.

ohhhh ne güzel pasta börek yapmak, misafir ağırlamak kafayı meşgul ediyo dimi. tamam bzi d egeliyoruz yemeye. söylemesi ayıp :1rolleyes: bende haftasonu gidicem güne. hazır hazır yapılanalrı yiyivereyim. am diyetteyim dikkat etmem lazım.sempatiksalakcinni

offf kızlar ya içinizi karartmak istemem ama bişey sorucam: ya ben ortamlara girmeye çalışıyorum insanlarla vakit geçirmeye çalışıyorum kafam dağılsın diy. haliyle çocuğu olanalrla da. o an etkielnnmiyomuşum gibi davranıyorum hatat geleceğe dair bile konuşuyorum onlar çocuklarıyla ilgili konuşurken. çünkü ancak gelecekel ilgili söyleyebileceğim hayal ettiklerim var elimde haliyle. ama yeni farkettim ben bunu güçlü olmak adına insanalr bana acımasınlar, gözyaşımı görmesinelr diye uğraşıyorum. aam aslında içime atıyomuşum. sonra eve gelip yanlız kaldığımda patlıyorum başlıyorum ağlamaya. çünkü elimde hiçbişeyim yok. ve o an çok yalnzı hisediyorum içim paramparça oluyorum. insanalr güçlü görüyolar iyişsin artık ,iyi gördüm diyolar ama değilim. gözyaşlarım hep insanlar olmadığında akıveriyo.insanların yanındyken içime akıyomuş gözyaşlarım farkında değilmişim. size de oluyomu. bu zor günlr nezaman n azından hafifleyecek. cevabını biliyorum ama sabretmek beklemek okadar zorki. karnımda şu an bi bebiş olsa belki daha iyi olucam.daha doğrusu olucaz . inşallah diyorum. başka diyecek bişeyim tek istediğim o günelr çabucak gelsin.

Allaha şükürler olsun memnunum. Bazen bende sevmiyorum ama şükürler olsun iyi bir işyerim var. Allah tadımızı bozmasın. İş arayıpta bulamayan çok.

İnşallah herşey yolundadır.Güzel haber verirsin. Bizimde umudumuz artar canım

bende dolaştım biraz sohbete gittim bebeğini alan dışarı çıkmış yeni doğmuş bebekleri görünce ççok etkileniyorum herkezin göbeği şiş allahım ne zor kızlar ya dışarı çıkıp stres atalım diyoz sanki hepsi inadına çıkmış gibi

canım bence onun nedini algıda seçcilik. bizim ilgimizi çeken şeyleri görüyoruz. onlar gözümüzün içine içine giriyo malesef. eşime diyorum yanımdan bi kadın geçince aaa bak ne tatlı hamile. bende öyleydim dimi. yine olucam dimi gibi hep umut bekleyen sorular. eşimde hani ya ben görmedim diyo.işte benim onlar dikkatimi çekiyo.sonra bzi üzülüyoruz.

Ben de aynı sıkıntıyı yaşıyorum, gözüm bebeklerde, hamile kadınlarda. Heralde iç geçirerek bakıyorum farkında olmadan bir bakıyorum ki onlarda bana bakıyorlar. Allahım bize acısında yavrularımızı tez zamanda kucağımıza almayaı nasip etsin

Son düzenleme:
az yürüdüm ama ya yarım saat falan
ohh negüzel yapıyorsun
kilon nasıl canım kaç kio aldın.

hadi inş. güzel haberler alırsın.
canım sen korunmayı bıraktıktan nekadar
sonra hamile kaldın.
canım ben 9,5 kilo aldım şu ana kadar , hedefim 10 kilo ile tamamlamaktı ama olmayacak galiba , toplamda 12 kiloyu geçmez inşallah...
Canım ben korunmayı bıraktıktan sonra 2. ayda geldi bebişim...

inşallah melekcim sende güzel haberlerle gel inşallah bugun...

İnşallah herşey yolundadır.Güzel haber verirsin. Bizimde umudumuz artar canım

Canım arkadaşlarım iyi dilekleriniz için çooook teşekkür ederim...
Çok şükür doktorum her şeyin yolunda olduğunu söyledi...Bebişim 2070 gr olmuş , gelişimi iyiymiş...kordondaki kan akımı , suyu iyi dedi... Doğum için 37+0 ı düşündüğünü söyledi...3 hafta sonra 16 nisanda kontrole çağırdı , o zaman tarihi netleştirecekmiş...

Çok şükür Allahıma , inşallah sonuna kadar her şey yolunda gider ve sağlıkla bebeğimi kucağıma alırım...

Merhaba hanımlar nasılsınız ben uzun bır suredır gırmıyordum kımse yanlıs anlamasın sakın buradakı paylasımlar cok guzel ama her gırdıgımde yenıden acım tazelenıyordu bırde benımle bır olan anneler dogum yaptılar hep onların topıgıne bakmadan edemıyordum cok zor zamanlar gecırdım anlıycanız neyse cok sukur suan topladım kendımı ve yenıden geldım herkese kucak dolusu sevgıler

sweetbaby aynen aynen aynen sana verbileceğim tek cevap bu. Evet aynen benim yaşadığımı yazmışsın. Bütün gün kendimi tutup sonra yalnızken ağlamak tek yaptığım bu. Bir de üzüntü yalnızlık ve öfke karışımı bir duygu durumu içindeyim ben. Çevreye karşı güçlü durma isteğimi de anlamsız buluyorum bazen. Çünkü birçok kişinin gözünde ben bir zavallıyım bunu biliyorum.

bende o topiğe girmeden duramıyorum üzülüyorum ama ne yapalım hayırlısı böyleymiş inşallah bizimde meleklerimizin kardeşleri olucak ve bizde tekrar hamileliğimizden bahsedicez zaman herşeyin ilacı

hoşgeldin canım.evt bazen dediğin gibi acımız tazeleniyo ama aynı hisleri paylaştığımızı bilmek d erahatlatıyo kimi zaman.sorma aynı şeyleri bend eyapıyorum kendime nekadar engel olmaya çalışsamda. benimle doğum yapack olanlar doğumlarını yaptılar bebkeli bikaç aylık oldu onlaar baktım geçen gün öyle şirin bebişler olmuşlarki. ama oan kendim için oğlum için okadar üzüldümkü belki benim oğlumund aresmi olabilridi orda binbir hevesle aldığım cicileriyle. mahvoldum tüm günüm ağlamakla geldi. genelde engelliyorum kendimi ama bzen içimdeki sese yenik düşüyorum neoluyo olan bana oluyo.onlar emzirmenin uyku düzeninin nasıl geçtiğinden bahsediyolar ben oğluma duyduğum özlemdemn yaşadığım acıdan. oraya bakmak acımı dah da artırıyo her dseferinde. ama güçlü olmak da nekaadr zor.

canım ben kendine öfke duyma. evet bend egüçlü durayım derken kendimi yiyuip bitiriyorum farkında olmadan. belki anlamsız belki çok yavaş ilerleyen bi yoldayız ama yapmak zorundayız. çünkü eşelrimzi ve biz anne baba olmayı hakediyoruz. evt oğlumu çok özlüyorum çok özeniyorum çok ağlıyorum ama ben vazgeçmicem. bu zor günelr geçer inşallah. bizde sevinir teselli buluruz inşallah. bazen ben tüp bebek yaptıranalar faaln bakıyorum zorlu bi miücadeleden geçiyolar sonra sonuçlarını paylaşıyolar okadar çok hamile varki. hergün 4-5 tane o sayfalarda. çok seviniyorum onlar adına. kimse vazgeçmiyo,yıllarını veriyo diyorum sen de yapıcaksın diyorum. yapıcaz canım vazgeçmicez bak gör sen şu cesareti bi bulabilsen ilk hamilemiz sen bile olabilirsin.tüp bebkte okadar çok şanslısınki. vazgeçme. bi arkadaş vardı tüp bebkle ikizlere hamile kalmış kaybetmiş şimdi yine ikizler ama çok temkinli hastanelerde yamış ama bakıyorum çok keyfini çıkarıyo ama bebklerini unutmamış her cümlesinden belli. bi ardaş daah var özçeliksen. aşılamyla bildiğim kadarıyla üçüzlere hamil kalmış ama sırayla ebişlerini kaybetmiş. 6. ayında dyanamıyo ve tüp yaptırıyo ama şimdi yine üçüz. ama mutlu Allah hepsinin sonunun güzel eder inşallah sen cesaretini toplasan senin d eçok gzüel olucak. emin ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…