Melek76 az kalmıŞ presesİnİ kucagına almaya allahım sagsalİm dogum yapmayı evladına kavuŞmayı nasİp etsİn...
kalktım kuaföre gittim geldim
biraz da bakınayım nete
çıkacam
havada çok güzel buğün.
sen işinden menmun değilmsin premete.
ohhh ne güzel yapmışsın , yürüyüşünüde yaptınmı canım , yürüyüşleri sakın ihmal etme , ben her gün 1,5 saat yürüyordum , psikolojik olarak spor gerçekten insanı rahatlatıyor , içindeki karamsarlığı atıyor , hem yeni hamilelik içinde güzel bir hazırlık oluyor...
Canım evet haklısın dayanmak zor ama yarın ahirette yavrumuzun şefaatinden nasipsiz kalmamalıyız hem kendimiz hem ahiretimiz için hayata devam etmeliyiz.İnşallah bu kürler işe yarar canım Allah hayırlısını nasip etsin
mrb melek annleri
nasılsınız
biliyorum kimse içten iyiyyim demiyecek.
ben öylyim
buğünlerde pek iyi değilim
yanlış yapıyorum farkındayım ama
içimden gelmiyor
senağlamasenağlamasenağlama
Günaydın kızlar
Beyazmelekcim maşallah sana bu ay çok iyi çalışmışsın. Allah emeklerinin karşılığını versin. Valla herkes dağılmaya müsait durumda şöyle topiğin moralini toplayacak bir müjdeli haber hiç fena olmayacak. Ben de bu ay ovaluasyon testi aldım. Sen nasıl kullandın, adetinin kaçıncı gününden itibaren test yapmaya başladın.
Canım hadi toparla kendini biraz. Bak sen bebek çalışmalarına başladın. Döllenmiş yumurta stresli bir bünyede tutunmazmış o nedenle biraz sana moral motivasyon verecek şeyler yap. Bak havalar güzelleşmeye başladı, çık gez dolaş biraz oturup kendi kendini dinleme.
Arkadaşlar ben düşük yapalı 40 gün oldu hala adet olmadım. 3 haftadır adet olacakmışım gibi göğüslerim falan acıyor ama gelen giden yok. Sizce endişelenmeli miyim. Daha önce hiç başıma böyle birşey de gelmedi ki bileyim. Topiklere bakıyorum benden sonra düşük yapanlar hep adet oldular bende hala tık yok. Biraz korkmaya başladım. Öffff adet olsam da tekrar çalışmalara başlasam.
aminn canım , hep birlikte inşallah...
Bu arada 31 martta çok güzel bir haberle gelirsin inşallahh...
arkadaşlar bugün kontrolüm var , bakalım doktor ne diyecek , 4 hafta önce bebiş 1400 gr idi , inşallah bu ayda güzel beslenmiştir ve her şey yolundadır...
İğne ve asprin konusunuda konuşucam , acaba ne zamana kadar devam ettirecek....Doğum konusunda da konuşcaz tabi ...
kızlar yarın günüm var bende temizlik yemek tatlıdır ugraşıcam valla..yogunum..
görüşürüz öptüm hepinizi..
hıı anladım canım
evet olman gerek diye düşünüyorum ben
belkide psikolojiktir
umarım birşey çıkmaz canım.
bir arkadaşımda hamile kızlar 3 haftalık
dün beraber gittik test yaptırdıkk
ayy kız bir durgunlaştı bir agırlaştı
belki benim yanımda çok sevinmedi anlamadım ki.
oyyy oyyyy
akşam eşimde tembih etti yarın çık dolaş diye
birşeyler al kendine diye
hala yatagın içindeyimm.
bir kalksam kuaföre gitsem ordan yürüyüş yapsam
gelip güzel bir duş alsam kuran okusam süper olacak bakalım
başarabilecekmiyim.
arkadaşlar bugün kontrolüm var , bakalım doktor ne diyecek , 4 hafta önce bebiş 1400 gr idi , inşallah bu ayda güzel beslenmiştir ve her şey yolundadır...
İğne ve asprin konusunuda konuşucam , acaba ne zamana kadar devam ettirecek....Doğum konusunda da konuşcaz tabi ...
kızlar yarın günüm var bende temizlik yemek tatlıdır ugraşıcam valla..yogunum..
görüşürüz öptüm hepinizi..
Oh Oh böyle eşe can kurban. Kız ne duruyorsun kalk hemen yataktan. Çabuk dışarı çıkıyosun tamam mı :) Ahh keşke benim de fırsatım olsa da dışraı çıksam. Bugün canım hiç çalışmak istemiyor. İşin yoksa gelene gidene laf anlat. Eburcu sen de memurdun değil mi. Senin işler nasıl, çalıştığın kurumdan memnun musun.
canım ben 9,5 kilo aldım şu ana kadar , hedefim 10 kilo ile tamamlamaktı ama olmayacak galiba , toplamda 12 kiloyu geçmez inşallah...az yürüdüm ama ya yarım saat falan
ohh negüzel yapıyorsun
kilon nasıl canım kaç kio aldın.
hadi inş. güzel haberler alırsın.
canım sen korunmayı bıraktıktan nekadar
sonra hamile kaldın.
inşallah melekcim sende güzel haberlerle gel inşallah bugun...
inşallah güzel haberler alırsın canım. sen bzie umut oldun valla. bu hamilelğin hepimiz için bizim d eolabilir diye düşünmemize vesile oldu. uamrım Allah kolay doğumlar nasip eder sonunda sağlıklı hayırlı bir bebişle.
İnşallah herşey yolundadır.Güzel haber verirsin. Bizimde umudumuz artar canım
Merhaba hanımlar nasılsınız ben uzun bır suredır gırmıyordum kımse yanlıs anlamasın sakın buradakı paylasımlar cok guzel ama her gırdıgımde yenıden acım tazelenıyordu bırde benımle bır olan anneler dogum yaptılar hep onların topıgıne bakmadan edemıyordum cok zor zamanlar gecırdım anlıycanız neyse cok sukur suan topladım kendımı ve yenıden geldım herkese kucak dolusu sevgıler
Merhaba hanımlar nasılsınız ben uzun bır suredır gırmıyordum kımse yanlıs anlamasın sakın buradakı paylasımlar cok guzel ama her gırdıgımde yenıden acım tazelenıyordu bırde benımle bır olan anneler dogum yaptılar hep onların topıgıne bakmadan edemıyordum cok zor zamanlar gecırdım anlıycanız neyse cok sukur suan topladım kendımı ve yenıden geldım herkese kucak dolusu sevgıler
sweetbaby aynen aynen aynen sana verbileceğim tek cevap bu. Evet aynen benim yaşadığımı yazmışsın. Bütün gün kendimi tutup sonra yalnızken ağlamak tek yaptığım bu. Bir de üzüntü yalnızlık ve öfke karışımı bir duygu durumu içindeyim ben. Çevreye karşı güçlü durma isteğimi de anlamsız buluyorum bazen. Çünkü birçok kişinin gözünde ben bir zavallıyım bunu biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?