canım ben 9,5 kilo aldım şu ana kadar , hedefim 10 kilo ile tamamlamaktı ama olmayacak galiba , toplamda 12 kiloyu geçmez inşallah...
Canım ben korunmayı bıraktıktan sonra 2. ayda geldi bebişim...
Canım arkadaşlarım iyi dilekleriniz için çooook teşekkür ederim...
Çok şükür doktorum her şeyin yolunda olduğunu söyledi...Bebişim 2070 gr olmuş , gelişimi iyiymiş...kordondaki kan akımı , suyu iyi dedi... Doğum için 37+0 ı düşündüğünü söyledi...3 hafta sonra 16 nisanda kontrole çağırdı , o zaman tarihi netleştirecekmiş...
Çok şükür Allahıma , inşallah sonuna kadar her şey yolunda gider ve sağlıkla bebeğimi kucağıma alırım...
Canım arkadaşlarım iyi dilekleriniz için çooook teşekkür ederim...
Çok şükür doktorum her şeyin yolunda olduğunu söyledi...Bebişim 2070 gr olmuş , gelişimi iyiymiş...kordondaki kan akımı , suyu iyi dedi... Doğum için 37+0 ı düşündüğünü söyledi...3 hafta sonra 16 nisanda kontrole çağırdı , o zaman tarihi netleştirecekmiş...
Çok şükür Allahıma , inşallah sonuna kadar her şey yolunda gider ve sağlıkla bebeğimi kucağıma alırım...
Merhaba hanımlar nasılsınız ben uzun bır suredır gırmıyordum kımse yanlıs anlamasın sakın buradakı paylasımlar cok guzel ama her gırdıgımde yenıden acım tazelenıyordu bırde benımle bır olan anneler dogum yaptılar hep onların topıgıne bakmadan edemıyordum cok zor zamanlar gecırdım anlıycanız neyse cok sukur suan topladım kendımı ve yenıden geldım herkese kucak dolusu sevgıler
sweetbaby aynen aynen aynen sana verbileceğim tek cevap bu. Evet aynen benim yaşadığımı yazmışsın. Bütün gün kendimi tutup sonra yalnızken ağlamak tek yaptığım bu. Bir de üzüntü yalnızlık ve öfke karışımı bir duygu durumu içindeyim ben. Çevreye karşı güçlü durma isteğimi de anlamsız buluyorum bazen. Çünkü birçok kişinin gözünde ben bir zavallıyım bunu biliyorum.
günaydın premete
adet oldunmu canım merak ettim.
canim sana tavsiyem girme o topige girdikce mahvoluyor insan sabret insallah bizde kendi guzel haberlerimizi paylasirizbende o topiğe girmeden duramıyorum üzülüyorum ama ne yapalım hayırlısı böyleymiş inşallah bizimde meleklerimizin kardeşleri olucak ve bizde tekrar hamileliğimizden bahsedicez zaman herşeyin ilacı
biz gogsumuzu gere gere gururla dolasmaliyiz ortalikta bizim evlatlarimiz secilmis ozel yahoşgeldin canım.evt bazen dediğin gibi acımız tazeleniyo ama aynı hisleri paylaştığımızı bilmek d erahatlatıyo kimi zaman.sorma aynı şeyleri bend eyapıyorum kendime nekadar engel olmaya çalışsamda. benimle doğum yapack olanlar doğumlarını yaptılar bebkeli bikaç aylık oldu onlaar baktım geçen gün öyle şirin bebişler olmuşlarki.ama oan kendim için oğlum için okadar üzüldümkü belki benim oğlumund aresmi olabilridi orda binbir hevesle aldığım cicileriyle. mahvoldum tüm günüm ağlamakla geldi. genelde engelliyorum kendimi ama bzen içimdeki sese yenik düşüyorum neoluyo olan bana oluyo.onlar emzirmenin uyku düzeninin nasıl geçtiğinden bahsediyolar ben oğluma duyduğum özlemdemn yaşadığım acıdan. oraya bakmak acımı dah da artırıyo her dseferinde. ama güçlü olmak da nekaadr zor.
canım ben kendine öfke duyma. evet bend egüçlü durayım derken kendimi yiyuip bitiriyorum farkında olmadan. belki anlamsız belki çok yavaş ilerleyen bi yoldayız ama yapmak zorundayız. çünkü eşelrimzi ve biz anne baba olmayı hakediyoruz. evt oğlumu çok özlüyorum çok özeniyorum çok ağlıyorum ama ben vazgeçmicem. bu zor günelr geçer inşallah. bizde sevinir teselli buluruz inşallah. bazen ben tüp bebek yaptıranalar faaln bakıyorum zorlu bi miücadeleden geçiyolar sonra sonuçlarını paylaşıyolar okadar çok hamile varki. hergün 4-5 tane o sayfalarda. çok seviniyorum onlar adına. kimse vazgeçmiyo,yıllarını veriyo diyorum sen de yapıcaksın diyorum. yapıcaz canım vazgeçmicez bak gör sen şu cesareti bi bulabilsen ilk hamilemiz sen bile olabilirsin.tüp bebkte okadar çok şanslısınki. vazgeçme. bi arkadaş vardı tüp bebkle ikizlere hamile kalmış kaybetmiş şimdi yine ikizler ama çok temkinli hastanelerde yamış ama bakıyorum çok keyfini çıkarıyo ama bebklerini unutmamış her cümlesinden belli. bi ardaş daah var özçeliksen. aşılamyla bildiğim kadarıyla üçüzlere hamil kalmış ama sırayla ebişlerini kaybetmiş. 6. ayında dyanamıyo ve tüp yaptırıyo ama şimdi yine üçüz. ama mutlu Allah hepsinin sonunun güzel eder inşallah sen cesaretini toplasan senin d eçok gzüel olucak. emin ol.
1KASIMDA kaybettim canim oglumu 5ay olmak uzere ne kolay yazilior dimi 5ayyyyy neyse moral bozmak yok guclu ve sabirli olmaliyiz tek yapabilecegimiz bu canimlimburg sen bebeğini kaybedeli nekadar oldu başladınmı denemelere.
canim insallah bu kez ayrilmak yok artik kk ya girmek korkulu ruyam olmustu bi ara ama gecti insallah ben guclu olucamki yeniden yavrumun kardesi gelsin bana birazda olsa teselli bulurum insallah hepimizin yuzu gulsun hepMelekcim maşallah size. Nisan ayı geliyor inan senin kadar biz de heyecanla bekliyoruz doğumunu. Sayfamızın ilk hamilesi, ilk umudusun.Küçük prensesin gelişiyle senin hayatın çok değişecek zaten ama emin olabilirsin biz de geleceğe daha umutlu bakacağız. Canım arkadaşım sana çok teşekkür ederim. Hiçbir zaman bu sayfadan elini eteğini çekmedin, hep bize moral verdin, destek oldun, her zaman çok pozitifsin. Herkesin kafasında acaba ikinci hamileliğimde de aynı sıkıntıları yaşar mıyım korkusu varken, sen de aslında o korkuları yaşıyor olmana rağmen yazdıklarınla, yaşadıklarınla bize cesaret verdin.Buraya sayfamızın ilk bebeği dünyaya geldi haberini yazacağımız o büyük günü sabırsızlıkla bekliyorum.
Limburgcum hoşgeldin canım. Biraz toparlanmış olmana sevindim. Bir daha bizi terketmek yok tamam mı.
Yanılıyorsun canım biz birçok kişinin gözünde zavallı değiliz. Haklısın bizim için üzülüyor olabilirler ama kendi aralarında fısır fısır konuştuklarında bize karşı acıma cümleleri kurmuyorlar, ne diyorlar biliyor musun "ne kadar güçlü, ne kadar metanetli, ben olsaydım dayanamazdım."
Heykeze hayırlı cumalar.
sanada hayırlı cumalar canım
inş. bu mübarek günün yüzü hürmetine
en kısa zamanda anne oluruz.
Hepinize günaydın kızlar, hayırlı cumalar.
Hadibakemcim henüz bir hareket yok.
canım meraba , hoşgeldinn...Şu an daha iyi olmana çok sevindim , inşallah bundan sonra bizleri güzel günler bekliyor canım...Merhaba hanımlar nasılsınız ben uzun bır suredır gırmıyordum kımse yanlıs anlamasın sakın buradakı paylasımlar cok guzel ama her gırdıgımde yenıden acım tazelenıyordu bırde benımle bır olan anneler dogum yaptılar hep onların topıgıne bakmadan edemıyordum cok zor zamanlar gecırdım anlıycanız neyse cok sukur suan topladım kendımı ve yenıden geldım herkese kucak dolusu sevgıler
Aminnnnnnn canımm ,inşallahh...herşeyin yolunda olmasına sevindim canım.
negüzel doğumada az kalmış
inş. herşey yolunda gder bebegini kucagına alırsın canım.
negüzel hemen hamile kalmışın darısı bizlerin başına inş.
Canım benim , sizleri , sohbetlerimizi , birbirimize olan desteklerimizi unutmam mümkün değil , ben de çok teşekkür ederim sizlere...Melekcim maşallah size. Nisan ayı geliyor inan senin kadar biz de heyecanla bekliyoruz doğumunu. Sayfamızın ilk hamilesi, ilk umudusun.Küçük prensesin gelişiyle senin hayatın çok değişecek zaten ama emin olabilirsin biz de geleceğe daha umutlu bakacağız. Canım arkadaşım sana çok teşekkür ederim. Hiçbir zaman bu sayfadan elini eteğini çekmedin, hep bize moral verdin, destek oldun, her zaman çok pozitifsin. Herkesin kafasında acaba ikinci hamileliğimde de aynı sıkıntıları yaşar mıyım korkusu varken, sen de aslında o korkuları yaşıyor olmana rağmen yazdıklarınla, yaşadıklarınla bize cesaret verdin.Buraya sayfamızın ilk bebeği dünyaya geldi haberini yazacağımız o büyük günü sabırsızlıkla bekliyorum.
Meraba canım , sonuçlarının iyi olmasına çok sevindim ...hayırlı cumalar.
benim smear sonucum çıktı.
herhangi bir problemim yokmuş.
doktorum israrla hemen hamile kalmamı söyledi.
ama benim hala tereddütlerim var,doktorlara da güvenim kalmadı.bu ayı kaçırdım zaten.yumurtlama dönemim geçti.eşimde altı ayı dolduralım acele etmeyelim diyor.
bu arada 5 ayı doldurmak üzereyim,sezaryanla doğum yapmıştım.bebeğimde kalp anomalisi vardı.
kızlar canım çok sıkkın bu akşam. saatlerdir ağlıyorum.başım okadar feci ağrıyoki dayanılmaz.kızlar galiba ben kendimi kandırıyorum umutlu olucam güzel günelr gelicek diye. ben oğlumu çok özledim. hayatım, ben artık eskisi gibi değiliz.çünkü o yok yanımda. herşey anlamsız geliyo. evet gerçek olan bu ve bunu kendime bile itiraf etmekten korkarken gerçekelr yüzüme çarpıveriyo aniden. ben oğlumun mezarına kayettiketn 20 gün sonra gitmiştim. bidaha da gitme cesareti bulamdım. eşim d eiyi olman için şimdilik gitme ilerde kadeşi gelince gidicez diyodu. ama öyle bi yerdeki nezman çarşıya çıksak mezarlığın yanından geçiyoruz ve ben hep gidip gelirken iç geçirir dua okurdum kimi zman ağlayarak. ama bugün kafam dağılsın diye çarşıya çıktığımda dolmuş bugün tam mezarlığın ön kapısının ordan geçti ve benim oan ağrılar salandı başıma, bıçaklr batırıldı sanki kalbime. ben kendime gelip hava alıyım diye dışarı çıkarken oğlum orda toprağın altında minicik mezarını gördüm ve hala kendimi toplayamadım.ağlamaktan mahvoldum saatlerdir engel olmıyorum yaşlar süzülüyo gözlerimden. meğer günlerdir ayalrdır içime akıtıyomuşum da dışarı akmak için fırsat kolluyomuş gözyaşalrım.umut tekrar mutlu olabilme ,hayyallerime kaldığım yerden devam edebilme çabası hepsi yalanmıydı ben kendimi mi kandırdım acaba aylardır. asıl gerçeği oğlumun yokluğunu gözardı ederk. bugünlerde herşey sanki yüzüme vuruyo bunu. milletin çocuğuyla ilgilenirken ki hallerini önemsemiyomuş gii görünmek hatta benim d eonalrı sevmem hepsi birie kandırmacamıydı. aslında bunların hepsi olan herşey bana oğlumun yokluğunu içimdeki acıyı haykırıyo. bu günelrde hiç iyi değilim.sanki burnmun ucunda bebek kokusu , elelrim bebeğime dokunuyo.dolabını açıp o aldığım gzül elbiselerini iydiriyorum yatağına yatırıyorum ama yok bunalrın hepsi hayal. oğlum yok. keşke oğlum yanımda olsaydın, keşke beni , bizi bırakmasaydın,yaşamaktan bukadar kolay vazgeçmeseydin, birazcık inatçı olsaydın da tutunup kalsaydın içimde.şimdi bomboşum sensiz,hayatım anlamsız.gözyaşalarım neki dışarı akan, içim kan ağlıyo bebeğim. annen seni çok özledi denizim. gel neolur.dindir acımı.bazn kardeşini gönder en azından teselli bulayım diyorum ama beklemek ,korkmak. okadar güçlümüyüm bilmiyorum sanırım değilim.
kızlar canım çok sıkkın bu akşam. saatlerdir ağlıyorum.başım okadar feci ağrıyoki dayanılmaz.kızlar galiba ben kendimi kandırıyorum umutlu olucam güzel günelr gelicek diye. ben oğlumu çok özledim. hayatım, ben artık eskisi gibi değiliz.çünkü o yok yanımda. herşey anlamsız geliyo. evet gerçek olan bu ve bunu kendime bile itiraf etmekten korkarken gerçekelr yüzüme çarpıveriyo aniden. ben oğlumun mezarına kayettiketn 20 gün sonra gitmiştim. bidaha da gitme cesareti bulamdım. eşim d eiyi olman için şimdilik gitme ilerde kadeşi gelince gidicez diyodu. ama öyle bi yerdeki nezman çarşıya çıksak mezarlığın yanından geçiyoruz ve ben hep gidip gelirken iç geçirir dua okurdum kimi zman ağlayarak. ama bugün kafam dağılsın diye çarşıya çıktığımda dolmuş bugün tam mezarlığın ön kapısının ordan geçti ve benim oan ağrılar salandı başıma, bıçaklr batırıldı sanki kalbime. ben kendime gelip hava alıyım diye dışarı çıkarken oğlum orda toprağın altında minicik mezarını gördüm ve hala kendimi toplayamadım.ağlamaktan mahvoldum saatlerdir engel olmıyorum yaşlar süzülüyo gözlerimden. meğer günlerdir ayalrdır içime akıtıyomuşum da dışarı akmak için fırsat kolluyomuş gözyaşalrım.umut tekrar mutlu olabilme ,hayyallerime kaldığım yerden devam edebilme çabası hepsi yalanmıydı ben kendimi mi kandırdım acaba aylardır. asıl gerçeği oğlumun yokluğunu gözardı ederk. bugünlerde herşey sanki yüzüme vuruyo bunu. milletin çocuğuyla ilgilenirken ki hallerini önemsemiyomuş gii görünmek hatta benim d eonalrı sevmem hepsi birie kandırmacamıydı. aslında bunların hepsi olan herşey bana oğlumun yokluğunu içimdeki acıyı haykırıyo. bu günelrde hiç iyi değilim.sanki burnmun ucunda bebek kokusu , elelrim bebeğime dokunuyo.dolabını açıp o aldığım gzül elbiselerini iydiriyorum yatağına yatırıyorum ama yok bunalrın hepsi hayal. oğlum yok. keşke oğlum yanımda olsaydın, keşke beni , bizi bırakmasaydın,yaşamaktan bukadar kolay vazgeçmeseydin, birazcık inatçı olsaydın da tutunup kalsaydın içimde.şimdi bomboşum sensiz,hayatım anlamsız.gözyaşalarım neki dışarı akan, içim kan ağlıyo bebeğim. annen seni çok özledi denizim. gel neolur.dindir acımı.bazn kardeşini gönder en azından teselli bulayım diyorum ama beklemek ,korkmak. okadar güçlümüyüm bilmiyorum sanırım değilim.
evet canım malesef hepimzi aynı patlamaları yaşıyoruz zman zaman ve diyecek bişey yok. bu nasıl dayanması zor bi acı Yarabbim.bize sabır evr bebişlerimziin kardeşelrini ver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?