Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

herşeyin yolunda olmasına sevindim canım.
negüzel doğumada az kalmış
inş. herşey yolunda gder bebegini kucagına alırsın canım.

negüzel hemen hamile kalmışın darısı bizlerin başına inş.

Melekcim maşallah size. Nisan ayı geliyor inan senin kadar biz de heyecanla bekliyoruz doğumunu. Sayfamızın ilk hamilesi, ilk umudusun.Küçük prensesin gelişiyle senin hayatın çok değişecek zaten ama emin olabilirsin biz de geleceğe daha umutlu bakacağız. Canım arkadaşım sana çok teşekkür ederim. Hiçbir zaman bu sayfadan elini eteğini çekmedin, hep bize moral verdin, destek oldun, her zaman çok pozitifsin. Herkesin kafasında acaba ikinci hamileliğimde de aynı sıkıntıları yaşar mıyım korkusu varken, sen de aslında o korkuları yaşıyor olmana rağmen yazdıklarınla, yaşadıklarınla bize cesaret verdin.Buraya sayfamızın ilk bebeği dünyaya geldi haberini yazacağımız o büyük günü sabırsızlıkla bekliyorum.

Limburgcum hoşgeldin canım. Biraz toparlanmış olmana sevindim. Bir daha bizi terketmek yok tamam mı.

Yanılıyorsun canım biz birçok kişinin gözünde zavallı değiliz. Haklısın bizim için üzülüyor olabilirler ama kendi aralarında fısır fısır konuştuklarında bize karşı acıma cümleleri kurmuyorlar, ne diyorlar biliyor musun "ne kadar güçlü, ne kadar metanetli, ben olsaydım dayanamazdım."

Herkeze günaydın arkadaşlar. Bir gün biz de bebeklerimize kavuşacağız. Umudumuzu kaybetmeyelim. Bu günler geçecek.

sanada hayırlı cumalar canım
inş. bu mübarek günün yüzü hürmetine
en kısa zamanda anne oluruz.

bende o topiğe girmeden duramıyorum üzülüyorum ama ne yapalım hayırlısı böyleymiş inşallah bizimde meleklerimizin kardeşleri olucak ve bizde tekrar hamileliğimizden bahsedicez zaman herşeyin ilacı
canim sana tavsiyem girme o topige girdikce mahvoluyor insan sabret insallah bizde kendi guzel haberlerimizi paylasiriz
biz gogsumuzu gere gere gururla dolasmaliyiz ortalikta bizim evlatlarimiz secilmis ozel ya
vrular ALLAHIN cennetine layik gordugu cocuklarin anneleriyiz biz bakma girme oralara kendimizi yiyiyoruz butun gun ne yapalim nasibimiz boyleymis sen dik ve guclu dur kendini bir an once toparlamaya caliski yavrularimizin kardesleri bir an once gelsinler bizlere insallah
limburg sen bebeğini kaybedeli nekadar oldu başladınmı denemelere.
1KASIMDA kaybettim canim oglumu 5ay olmak uzere ne kolay yazilior dimi 5ayyyyy neyse moral bozmak yok guclu ve sabirli olmaliyiz tek yapabilecegimiz bu canim
canim insallah bu kez ayrilmak yok artik kk ya girmek korkulu ruyam olmustu bi ara ama gecti insallah ben guclu olucamki yeniden yavrumun kardesi gelsin bana birazda olsa teselli bulurum insallah hepimizin yuzu gulsun hep
Heykeze hayırlı cumalar.

sanada hayırlı cumalar canım
inş. bu mübarek günün yüzü hürmetine
en kısa zamanda anne oluruz.

Hepinize günaydın kızlar, hayırlı cumalar.
Hadibakemcim henüz bir hareket yok.

sizlerede hayirli cumalar ALLAH tum dualarimizi kabul eylesin ve yeniden hayirli saglikli ve zamaninda kucagimiza alacagimiz evlatlarimizi nasip etsin en kisa zamanda

hayırlı cumalar.
benim smear sonucum çıktı.
herhangi bir problemim yokmuş.
doktorum israrla hemen hamile kalmamı söyledi.
ama benim hala tereddütlerim var,doktorlara da güvenim kalmadı.bu ayı kaçırdım zaten.yumurtlama dönemim geçti.eşimde altı ayı dolduralım acele etmeyelim diyor.
bu arada 5 ayı doldurmak üzereyim,sezaryanla doğum yapmıştım.bebeğimde kalp anomalisi vardı.

kızlar canım çok sıkkın bu akşam. saatlerdir ağlıyorum.başım okadar feci ağrıyoki dayanılmaz.kızlar galiba ben kendimi kandırıyorum umutlu olucam güzel günelr gelicek diye. ben oğlumu çok özledim. hayatım, ben artık eskisi gibi değiliz.çünkü o yok yanımda. herşey anlamsız geliyo. evet gerçek olan bu ve bunu kendime bile itiraf etmekten korkarken gerçekelr yüzüme çarpıveriyo aniden. ben oğlumun mezarına kayettiketn 20 gün sonra gitmiştim. bidaha da gitme cesareti bulamdım. eşim d eiyi olman için şimdilik gitme ilerde kadeşi gelince gidicez diyodu. ama öyle bi yerdeki nezman çarşıya çıksak mezarlığın yanından geçiyoruz ve ben hep gidip gelirken iç geçirir dua okurdum kimi zman ağlayarak. ama bugün kafam dağılsın diye çarşıya çıktığımda dolmuş bugün tam mezarlığın ön kapısının ordan geçti ve benim oan ağrılar salandı başıma, bıçaklr batırıldı sanki kalbime. ben kendime gelip hava alıyım diye dışarı çıkarken oğlum orda toprağın altında minicik mezarını gördüm ve hala kendimi toplayamadım.ağlamaktan mahvoldum saatlerdir engel olmıyorum yaşlar süzülüyo gözlerimden. meğer günlerdir ayalrdır içime akıtıyomuşum da dışarı akmak için fırsat kolluyomuş gözyaşalrım.umut tekrar mutlu olabilme ,hayyallerime kaldığım yerden devam edebilme çabası hepsi yalanmıydı ben kendimi mi kandırdım acaba aylardır. asıl gerçeği oğlumun yokluğunu gözardı ederk. bugünlerde herşey sanki yüzüme vuruyo bunu. milletin çocuğuyla ilgilenirken ki hallerini önemsemiyomuş gii görünmek hatta benim d eonalrı sevmem hepsi birie kandırmacamıydı. aslında bunların hepsi olan herşey bana oğlumun yokluğunu içimdeki acıyı haykırıyo. bu günelrde hiç iyi değilim.sanki burnmun ucunda bebek kokusu , elelrim bebeğime dokunuyo.dolabını açıp o aldığım gzül elbiselerini iydiriyorum yatağına yatırıyorum ama yok bunalrın hepsi hayal. oğlum yok. keşke oğlum yanımda olsaydın, keşke beni , bizi bırakmasaydın,yaşamaktan bukadar kolay vazgeçmeseydin, birazcık inatçı olsaydın da tutunup kalsaydın içimde.şimdi bomboşum sensiz,hayatım anlamsız.gözyaşalarım neki dışarı akan, içim kan ağlıyo bebeğim. annen seni çok özledi denizim. gel neolur.dindir acımı.bazn kardeşini gönder en azından teselli bulayım diyorum ama beklemek ,korkmak. okadar güçlümüyüm bilmiyorum sanırım değilim.

canım meraba , hoşgeldinn...Şu an daha iyi olmana çok sevindim , inşallah bundan sonra bizleri güzel günler bekliyor canım...

Aminnnnnnn canımm ,inşallahh...

Canım benim , sizleri , sohbetlerimizi , birbirimize olan desteklerimizi unutmam mümkün değil , ben de çok teşekkür ederim sizlere...

ılk bebeğimi kaybettiğimde keşfettim kk yı...Benim durumumda olupta yeniden bebeği olan anneleri takip ettim , onların bütün mesajlarını okudum...Onları mutlu sona ulaşmış gördükçe daha çok umutlandım...Bebeğimin doğduğu haberini , sağlıklı olduğu haberini sizlere vermeyi o kadar çok istiyorum ki...Biliyorum ki benim kadar mutlu olacaksınız ve içinizde ki umut bir o kadar da artacak...

Meraba canım , sonuçlarının iyi olmasına çok sevindim ...
Canım lütfen korkma , hazır hissettiğin anda da korunmayı bırak bence...
Ben , 15 mart 2009 da kaybettim bebeğimi ,11 ağustos 2009 şimdiki hamileliğim için son adet tarihim...11 ağustosta şöyle düşünmüştüm : '' Sezeryandan sonra 5 ay geçti ama eğer bu ay hamile kalırsam yumurtlama zaten 15 gün sonra olacak , döllenmeden sonra da bebiş 10 günlük bir süre içerisinde rahme ancak tutunacak , yani bir 25 günlük kazancım daha oluyor ve aradan 5 ay değil , 6 ay geçmiş gibi oluyor'' diye düşünmüştüm ... Yumurtlama zamanını ve bebeğin rahme tutunma zamanınıda unutma canım , benden sana öneri ...Bu 6 ay kafamda o kadar çok büyümüştüki ben de , her türlü hesabı yapar olmuştum valla...

Canım benim , bence bebeğinin mezarına fırsat bulddukça git , onunla konuş , onu çok sevdiğini , çok özlediğini söyle...Böyle yaparsan rahatlayacağını düşünüyorum , yoksa içine çok atıyosun ve zaman zaman patlamalar yaşıyosun...

Bir kitapta okumuştum , bebek kayıpları yaşandığında anne bebeğini görmelimiş , kucaklamalıymış , öpmeliymiş bebeğini...Hatta bebek toprağa verildiğinde de orada olmalıymış...Böyle olursa kabullenmek daha kolay oluyormuş , insanın acısını yaşaması gerekiyormuş , içine atarsa kötü oluyormuş...

Ben bebeğimi görmedim,toprağa verilirken de yanında değildim...Bazen suçlarım kendimi , neden bebeğimin yanında değildim , belki bana ihtiyacı vardı , belki beni o anda yanında istiyordu diye...

Canım, sonra mezarına gittim fırsat buldukça ama hamile kalınca gidemedim...Bebeğim doğduktan sonra gidicem tekrar ziyaretlerine , onu çok sevdiğimi , hiç unutmadığımı , diğer dünyada hep unun yanında olacağımı söylicem...Bebeğim bana ölümden korkulmaması gerektiğini de öğretti , önceden ölümden korkardım ama şimdi öleceğimi bilsem yüzümde bir gülümsemeyle giderim bebeğime kavuşuyorum diye....

Lütfen iyi ol , lütfen kendini toparla , bebeğin de bunu istiyor emin ol...

Son düzenleme:

canım benim ben diyecek birşey bulamıyorum
sabır diliyorum Allahımdan
inş. en kısa zamanda hamile kalırsın.

sağol melekcim desteğin için gerçekten. bizi hiç yalnız bırakmadın şuan hamile olmana rağmen. evet bebeğini kucağına aldığında hepimzi okadar mutlu olucazki. bilemiyorum belki d egitmeliyim dediğin gibi. hep evde dua edip bebeğime gönderiyorum ama niyeyse cesarteim yok gitmeye.uamrım en yakın zmanda biz de tekrar hamile olur ve acımız en azından bir nebze diner.

evet canım malesef hepimzi aynı patlamaları yaşıyoruz zman zaman ve diyecek bişey yok. bu nasıl dayanması zor bi acı Yarabbim.bize sabır evr bebişlerimziin kardeşelrini ver.

evet canım malesef hepimzi aynı patlamaları yaşıyoruz zman zaman ve diyecek bişey yok. bu nasıl dayanması zor bi acı Yarabbim.bize sabır evr bebişlerimziin kardeşelrini ver.

inş. canım en kısa zamanda hamile kalırız.
düşünmeyeyim diyorum ben ama insanın aklına gelip çakılıyor.
ben geçen ay eşimle bu hamile kalma konusunu çok konuştum
bu ay hiç lafını etmiyorum
gelirse hayırlısyla gelsin.

umutla bekliyorum havalar güzelleşti
çiçekler açtı bebegimde göbişime gelir inş.

ALLahım inş. enkısa zamanda hamile kalırızzz

inşallah kızlar ya siz benden önce kalırsınızda benim daha vaktim var inşallah benimde çabucak geçer zmanda hepimizdede tekrar bebiş olur göbüşlerimiz şişer.

angelhope maşallah arkadaşım kritik dönemi atlatmış sayılırsın artık
sweetbaby bu senin yaşadığın kendini kanırma ve en başa dönme duygusunu ben de yaşıyordum sık sık ama ben acımın dinmeyeceğini kabul ettim artık yani çözümsüzlüğü kabul ederek çözdüm olayı ben. Üzüleceğim, üzüleceğiz tabbii. Hayatın ta kendisi bu işte. Acı. Bunu aşmaya çalıştıkça olamadığını görüp yıkılmaktansa aşamayacağımı kabul edip kanıksamak süreci kronikleştiriyor. Yani sözün özü herşeyi zamana bıraktım mutlu olmak varsa kaderde o da bir gün olur elbet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…