ooooo süper ya hadi kolay gelsin
sagol canım atlattım çok şükür yorgunlugumda bitti ama grip olucam sanırım bogazım yanıyor akşamdan beri...
planlarını gerçekleştirmişsin.iş olmasa okul olmasa ne yaprdım diyorum. okula başlamk çok zor gelmişti. hala da arasıra zor geliyo. insanlar çocukalrından bahsederken ben sağa sola bakıyorum. hiç takmıyomuş ya da etkilenmiyomuş gibi duruyorum. aam aslında etkileniyorum. eve geliyorum ağla
inşallah gfüzel haberler alırsın canım. sen bzie umut oldun valla. bu hamilelğin hepimiz için bizim d eolabilir diye düşünmemize vesile oldu. uamrım Allah kolay doğumlar nasip eder sonunda sağlıklı hayırlı bir bebişle.
canım ya hadi senden hberler bekliyoruz. gerçekten bu sıraalr bi hamiş haberine ihtiyacımız var. umudumuzu kaybbetmeyelim diyoruz ama gelsin şu haber artık tazeliyelim umudumuzu.
ohhhh ne güzel pasta börek yapmak, misafir ağırlamak kafayı meşgul ediyo dimi. tamam bzi d egeliyoruz yemeye. söylemesi ayıp :1rolleyes: bende haftasonu gidicem güne. hazır hazır yapılanalrı yiyivereyim. am diyetteyim dikkat etmem lazım.sempatiksalakcinni[/QUOTE]
evet valla süper insanların sevdikleriyle birşeyler paylaşmak iyi geliyor
evet sorma valla bende kilo aldım daha vereceyim yerde...afiyet olsun sanada..
Merhaba hanımlar nasılsınız ben uzun bır suredır gırmıyordum kımse yanlıs anlamasın sakın buradakı paylasımlar cok guzel ama her gırdıgımde yenıden acım tazelenıyordu bırde benımle bır olan anneler dogum yaptılar hep onların topıgıne bakmadan edemıyordum cok zor zamanlar gecırdım anlıycanız neyse cok sukur suan topladım kendımı ve yenıden geldım herkese kucak dolusu sevgıler
hoşgeldin canım iyi olmana sevindim...
sweetbaby aynen aynen aynen sana verbileceğim tek cevap bu. Evet aynen benim yaşadığımı yazmışsın. Bütün gün kendimi tutup sonra yalnızken ağlamak tek yaptığım bu. Bir de üzüntü yalnızlık ve öfke karışımı bir duygu durumu içindeyim ben. Çevreye karşı güçlü durma isteğimi de anlamsız buluyorum bazen. Çünkü birçok kişinin gözünde ben bir zavallıyım bunu biliyorum.
lütfen öyle deme bizler zavallı degiliz melek anneleriyiz
hayırlı cumalar.
benim smear sonucum çıktı.
herhangi bir problemim yokmuş.
doktorum israrla hemen hamile kalmamı söyledi.
ama benim hala tereddütlerim var,doktorlara da güvenim kalmadı.bu ayı kaçırdım zaten.yumurtlama dönemim geçti.eşimde altı ayı dolduralım acele etmeyelim diyor.
bu arada 5 ayı doldurmak üzereyim,sezaryanla doğum yapmıştım.bebeğimde kalp anomalisi vardı.
sonuçların iyi çıkmasına sevindim canım bekle ozaman canım allahım meleklerimizin kardeşini gönderecek inşallah..
kızlar canım çok sıkkın bu akşam. saatlerdir ağlıyorum.başım okadar feci ağrıyoki dayanılmaz.kızlar galiba ben kendimi kandırıyorum umutlu olucam güzel günelr gelicek diye. ben oğlumu çok özledim. hayatım, ben artık eskisi gibi değiliz.çünkü o yok yanımda. herşey anlamsız geliyo. evet gerçek olan bu ve bunu kendime bile itiraf etmekten korkarken gerçekelr yüzüme çarpıveriyo aniden. ben oğlumun mezarına kayettiketn 20 gün sonra gitmiştim. bidaha da gitme cesareti bulamdım. eşim d eiyi olman için şimdilik gitme ilerde kadeşi gelince gidicez diyodu. ama öyle bi yerdeki nezman çarşıya çıksak mezarlığın yanından geçiyoruz ve ben hep gidip gelirken iç geçirir dua okurdum kimi zman ağlayarak. ama bugün kafam dağılsın diye çarşıya çıktığımda dolmuş bugün tam mezarlığın ön kapısının ordan geçti ve benim oan ağrılar salandı başıma, bıçaklr batırıldı sanki kalbime. ben kendime gelip hava alıyım diye dışarı çıkarken oğlum orda toprağın altında minicik mezarını gördüm ve hala kendimi toplayamadım.ağlamaktan mahvoldum saatlerdir engel olmıyorum yaşlar süzülüyo gözlerimden. meğer günlerdir ayalrdır içime akıtıyomuşum da dışarı akmak için fırsat kolluyomuş gözyaşalrım.umut tekrar mutlu olabilme ,hayyallerime kaldığım yerden devam edebilme çabası hepsi yalanmıydı ben kendimi mi kandırdım acaba aylardır. asıl gerçeği oğlumun yokluğunu gözardı ederk. bugünlerde herşey sanki yüzüme vuruyo bunu. milletin çocuğuyla ilgilenirken ki hallerini önemsemiyomuş gii görünmek hatta benim d eonalrı sevmem hepsi birie kandırmacamıydı. aslında bunların hepsi olan herşey bana oğlumun yokluğunu içimdeki acıyı haykırıyo. bu günelrde hiç iyi değilim.sanki burnmun ucunda bebek kokusu , elelrim bebeğime dokunuyo.dolabını açıp o aldığım gzül elbiselerini iydiriyorum yatağına yatırıyorum ama yok bunalrın hepsi hayal. oğlum yok. keşke oğlum yanımda olsaydın, keşke beni , bizi bırakmasaydın,yaşamaktan bukadar kolay vazgeçmeseydin, birazcık inatçı olsaydın da tutunup kalsaydın içimde.şimdi bomboşum sensiz,hayatım anlamsız.gözyaşalarım neki dışarı akan, içim kan ağlıyo bebeğim. annen seni çok özledi denizim. gel neolur.dindir acımı.bazn kardeşini gönder en azından teselli bulayım diyorum ama beklemek ,korkmak. okadar güçlümüyüm bilmiyorum sanırım değilim.
artık biraz çaba sarfetmen lazım canım zaman zaman bende çok kötü oluyorum ama bebegimin bana şefaattçı olması için dua edip kendimitoparlıyorum bebegim mezarına gitmak bana çok iyi geliyor onunla konuşmak öpmek oksamak bunlr beni mutlu ediyor bence sende denemelisin...