Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

ooooo süper ya hadi kolay gelsin

sagol canım atlattım çok şükür yorgunlugumda bitti ama grip olucam sanırım bogazım yanıyor akşamdan beri...

planlarını gerçekleştirmişsin.iş olmasa okul olmasa ne yaprdım diyorum. okula başlamk çok zor gelmişti. hala da arasıra zor geliyo. insanlar çocukalrından bahsederken ben sağa sola bakıyorum. hiç takmıyomuş ya da etkilenmiyomuş gibi duruyorum. aam aslında etkileniyorum. eve geliyorum ağla

inşallah gfüzel haberler alırsın canım. sen bzie umut oldun valla. bu hamilelğin hepimiz için bizim d eolabilir diye düşünmemize vesile oldu. uamrım Allah kolay doğumlar nasip eder sonunda sağlıklı hayırlı bir bebişle.

canım ya hadi senden hberler bekliyoruz. gerçekten bu sıraalr bi hamiş haberine ihtiyacımız var. umudumuzu kaybbetmeyelim diyoruz ama gelsin şu haber artık tazeliyelim umudumuzu.

ohhhh ne güzel pasta börek yapmak, misafir ağırlamak kafayı meşgul ediyo dimi. tamam bzi d egeliyoruz yemeye. söylemesi ayıp :1rolleyes: bende haftasonu gidicem güne. hazır hazır yapılanalrı yiyivereyim. am diyetteyim dikkat etmem lazım.sempatiksalakcinni[/QUOTE]

evet valla süper insanların sevdikleriyle birşeyler paylaşmak iyi geliyor
evet sorma valla bende kilo aldım daha vereceyim yerde...afiyet olsun sanada..

hoşgeldin canım iyi olmana sevindim...

lütfen öyle deme bizler zavallı degiliz melek anneleriyiz

sonuçların iyi çıkmasına sevindim canım bekle ozaman canım allahım meleklerimizin kardeşini gönderecek inşallah..

artık biraz çaba sarfetmen lazım canım zaman zaman bende çok kötü oluyorum ama bebegimin bana şefaattçı olması için dua edip kendimitoparlıyorum bebegim mezarına gitmak bana çok iyi geliyor onunla konuşmak öpmek oksamak bunlr beni mutlu ediyor bence sende denemelisin...

herkese selamm, yeni üye oldum, benimle aynı üzüntüyü yaşayan ne çok kişi varmış, okudukça hem ağladım, hem yüreğim ferahladı. Ben oğlumu 10 gün önce 23+3'te kaybettim. Acım çok taze, ne zaman gözümü kapasam oğlumun ufacık yüzü geliyor aklıma, içim çok yanıyor, umarım tez vakitte tekrar hamile kalabilirim.

Başın sağolsun allah sabır versin canım. Kolay değil o acı hala yüreğimde. Biliyorum Allah yardımcın olsun.

başın sağolsun buraya katılman iyi olmuş dertleştikçe rahatlarsın

kızlar ben sabah idrar testi yaptım negatif çıktı ama ilk idrarımla yapmadım yarın adet günüm yada yarından sonra buay ümidim bitti bir dahaki aya kısmetse inşallah...

canım hoşgeldin aramıza. tabi keşke bunları yaşayıp da gelmeseydin ama Allahın takdiri işte. başın sağolsun. Allah sabır ve daaynma gücü versin. burda ortak acıalr oldukça insan evet biraz daha tek ben değilmişim diyosun. çok zor acın daha çok taze. gerçi bu zan geçtikçe çok da hafifleyecek bi acı değil ama işle güçle biraz daha meşgul olunca en azından kafan dağılıyo. ama bu acıyı hafifletmenin tek yolu tekrar aneliği tadabilmek inşalalh en yakız zamnda bzie yaşatır bu duyguyu. neden kaybettin bebeğini canım.

kızlar ben sabah idrar testi yaptım negatif çıktı ama ilk idrarımla yapmadım yarın adet günüm yada yarından sonra buay ümidim bitti bir dahaki aya kısmetse inşallah...

bence detin gecikince test yap canım hayalkırıklığı olmasın. ama olmasa da çalışmaya devam.

olsun canım bidahaki aya kalırsın inşallah bende bu ay korunmayı düşünmüyorum iyimi yapıyorum kötümü bilmiyorum tam hazır değilim ama olunca ona bişey olmasın diye kendimi yıpratmam heralde hakkımızda hayırlısı insan neyin doğru olduğunu bile çözemiyo

hazerozlem hoşgeldin aramıza, ben de üç melek annesiyim ben enfeksiyon nedeni ile kaybettim yavrularımı. Seninle aynı haftalarda aşağı yukatı. Acın çok taze şimdi herşey kapkaranlık geliyordur sana. Özel değilse senin yavrun neden melek oldu?

Allah sabırlar versin. Bu acıya dayanması çok zor ama çaremiz yok. Allah tekrarını yaşatmasın.

Dur bakalım canım çıkmayan candan ümit kesilmez.

bence detin gecikince test yap canım hayalkırıklığı olmasın. ama olmasa da çalışmaya devam.

hep öyl yapıyordum grip olunca yapayım bi dedim teste 3 tane olunca...

bence düşünmeden yapmak lazım bazı şeyleri kafası insanın daha rahat oluyor hadi hayırlısı olsun senin içinde...

Allah sabırlar versin. Bu acıya dayanması çok zor ama çaremiz yok. Allah tekrarını yaşatmasın.

Dur bakalım canım çıkmayan candan ümit kesilmez.

evet öyl ecanım bekliyecegizartık hayırlısı..

uzun zamandır giremiyorum.umarım herkes iidir.bende ii olmaya çalışıyorum.aslında girmek istiyorum ama bazen kötü oluyorum doğum yapmmışları görünce.ondan sık giremiyorum

Map canım, belki seninde kendiliğinden olur. Korunmuyorsun dimi?Allahın işi bellli olmaz. Bazen sağdece tüp bebek yoluyla hamile kalcaksın diyen insanlar kendiliğinden hamile kalıyor. Gerçi benim için geçerli değil bu. Benim tüplerim yok. İnşallah doğal bir gebelik olurda seninde yüzün güler

merhaba arkadaşlar ..
uzun zamandır yazmıyorum ama uzaktan takipteyim .. Rabbim herkesin gönlüne göre versin inş.. Allahtan hayırlısını diliyorum sadece ,,hayırlı zamanda hayırlısıyla sağlıcakla gelsin bebişlerimiz inş.
Ben gen testi yaptırdım ve sonuç hala çıkmadı artık aramaktan sormaktan bıktım .. ve umududa kestim artık ve özel olarak yaptırmaya karar verdim .
Aramızda istanbulda kromozom testi yaptıran varmı ?? yaptırdıysa nerde yaptırdı ??ücreti ne kadar?? kaç günde sonuç çıkıyor?? yardımcı olursanız çok memnun olurum ,bu testi görmeden tedaviye başlamakta istemiyorum eminim bişey çıkmayacak ama doktorum bir görelim dedi..Maddi açıdan aslında bu testleri yaptırıp tedaviye başlıyacak durumda değiliz ama yeniden hamile olmayı ve bir bebeğimin olmasını çok istiyorum .eşimle konuştum bir kez daha deneyelim olursa olur olmazsa da artık kaderimize boyun eğeriz mi bilmiyorum zamanı gelince bakacaz..
en kötü şey de yaşamayan anlamıyor malesef ve dalga geçer gibi sorular soruyolar. ya da umut veriyolar verdikleri sözlerin arkasında durmuyolar ,, Ben bu insanlar için hiçbişey demiyorum diyemiyorum söyleyecek söz bulamıyorum sadece Allaha havale ediyorum Birgün herkes mahşerde hesabını verecek buna bende dahil , bunu buraya yazmakta ki amacım sadece içimi dökmek ve içimden gelenleri yazmak ..EN KÖR GECE BİLE SABAHTIR SONUNDA ,,bizde inş. birgün o parlayan ışıl ışıl sabaha uyanacaz

kızlaar nasılsınız bakalım. özlenen canım üzülme malesef öyle insanlar oluyo snein adına planlr yapıyolar şu ay hamile kalırsın faaln. içimizdeki korkuyu acıyı bilen yok. offfffff boşver Allaha havale et.

özlenen yaa onu bunu takacak ve inanacak kadar uzun değil yaşam sen zor gününde yanında olan ailene ve sevdiklerine bak o bu şu herşeyi der cahile laf anlatamazsın ki..en iisi hiç konuşmamak ve o tür ortamlarda bulunmamak yoksa insan kafayı sıyırır.sen önüne ve hayallerine bak...eet her gecenin sabahı var ve bizimgibilerde bu sabahı gece olmadan yaşayacak her zaman inandığım gibi...

ben kandaki pıhtılaşma testini özelde yaptırmıştım hatırlarsan o zamanlar 2008 aralık ayı idi ve 810 tl di sanırım fiyatıda acıbademde yaptırdım ..ancak netten laboratuvarları araştırıp tel açsan daha uyguna bulabilirsin.

şu an çok şaşkınım ilk sizinle paylaşmak istedim gen testi sonucum çıkmış ,,
az önce annem burdaydı annemle her zaman ki gibi tedaviden testten şundan bundan bahsediyoduk benim ne kadar üzüldüğümü gördüğü için eve gidince üniversiteyi aramış ,ve sonucu çıktı gelsin alsın demişler.. perşembe gübü gidip sonucumu alacam inş.. Kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş iice daralmıştım artık oh be rahatladım ,, inş. bir sorun yoktur da yoluma hayırlısıyla devam ederim inş..ama bu aydan geçti çünkü adet oldum bugün .. bir daha ki adet dönemi başlarım inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…