Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Canını sıkma inşallah Allah gönlüne göre verir. Başla sen çalışmalar ya da tedavine hayat bazılarımız için mücadele gerektiriyor ve çok acı geçiyor ama Allaha inanıyoruz. Hayırda şerde ondan. Kaderimizde ne varsa onu yaşayacağız. Hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah.

Angelhope nasılsın. Ben de önümüzde ki ay tekrar tüp bebek deneyeceğim. Ankara'da biraz heyecenlıyım. Yeni yasa çıkmış sanırım tek emriyo transferi yapıyorlarmış artık. Nediyeyim nasip. Zaten ikiz bebek beni çok korkutuyor. Senin bebek ikiz mi tek mi? Hamilelik nasıl geçiyor. Bir de ben dondurulmuşlardan deneyeceğim aslında fazlada ümitlenmek istemiyorum birdaha halilelik şansın düşüyor dediler. Ama turtarsa meleklerimin ikizi gelecek. Allah yardımcım olsun. Hakkımda hayırlısı

senin adına çok sevindim inşallah temiz çıkar gerçekten çok sıkırtığımız anda mevla yanlız olmadığımızı hatırlatıyo

Canım gözün aydın nihayet beklenen test sonuçlandı. Ben test sonucunda bir sorun çıkmayacağına eminim. İnşallah nisan hepimiz iin uğurlu bir ay olur.

Ay eburcucum ne kadar az kalmış. Allah gönlüne göre versin arkadaşım inşallah tedavin olumlu sonuçlanır. Sanırım çok geçmeden herkesden sırayla hamilelik haberleri almaya başlayacağız ve birbize destek olarak sorunsuz bir şekilde atlatacağız hamileliklerimizi.

Çok şükür ben de bugün 47. günün sonunda adet oldum. Artık olmasam çatlayacaktım. İnternetten ovaluasyon testi siparişi vermiştim inşallah nisanda ben de tutturabilirim. Çok çaışmamız lzım çook : )

eburcu arkadaşım inşallah başarılı sonuçlanır tüp bebeğin. Dondurulmuş embriyolarla yapılan denemeler daha kolay oluyor hergün yapılan iğnelerden vurulmak gerekmiyor bildiğim kadarıyla. Hem de meleklerinin ikizi onlar. Ne güzel. ınşallah tutacak hep birlikte sevineceğiz burada. Benimkiler de tüptü biliyorsun ama benim yumurtam zaten ilçalara rağmen en fazlaiki tane çıkıyordu dolayısı ile dondurulmuşum falan yok şimdi sen yazınca kendime sordum dondurulmuşum olsa ne yapardım diye. Son bir gayretle denerdim herhalde en azında boşa gitmesinler karnımda yaşama tutunma şansı olur belki diye. Bu süreç zor ve sıkıntılı ben defalarca yaşadım en önemli şey özellikle transfer günü ve sonrasında moral çok önemli . Kalbim seninle arkadaşım.
Premete, adet görmene sevindim. Şimdi sıra çalışmalarda:)))

canım hadi hayırlısı. umarım sonuçlar iyidir. okadar strese girmiştin bugün bile. insan test sonuçlarını alıp emin olmak istiyor değil mi.

canım adına çok sevindim. bir ay sonra bebiş haberi alm olsılığımız çok artmış durumda. lütfen sen d epozitif düşün.inşallah tekrar o güzel günleri yaşıyacağız.

hadiiiiiiii geçmiş olsun. ooooooo bakıyorum da herkes bahar ayları için girişimlerde bulunmuş tedaviler, ovulasyon testleri. ne gzüel ya. umut işte dimi. bu bile bizler için birer aşama. uamrım canım senden de güzel haberler alırız. hadi bol hamişli bir bahar istiyoruz. bakın öyle olucak içime doğuyo.

canım bukdar umutsuz olma. dondurulmuşla denemye cesaretin vrsa tekrar denemeye de vardır bence. tüp bebeğe rağman hiç hamileliği tadamamış kişiler var. en azından tedaviye cevap verdiğin için şükretmeli ve yoluna devam etmelisin. yılma mapcim. sen d eanne olmayı sonuna kadar hakediyosun. vazgeçme. inşallah herşey gzüel olucak.

Bir gün bizlerin de duaları kabul olucak. bizler de mutlu olucaz yüzümüz gülecek. çünkü bize yardım edicek meleklerimiz var. Allahım sen yardım et hepimize.

mesajlarınız için çook teşekkür ederim... bebeğimi rahim ağzı yetmezliği+enfeksiyondan kaybettim, serklajdan sonraki iki ayım hep yatarak geçti ama olmadı, daha fazla tutamadık bebeğimi...

Bizimki de tüp bebekti, şimdi dondurulmuşlar var, ilk fırsatta onları denemek istiyoruz,ama en erken ne zaman olur bilmiyorum,bilen var mı? Çivi çiviyi söker derler, Allahımın izniyle hepimiz ancak tekrar hamile kalınca acımız dinecek...

Normal doğumdan sonra 3 ay yeterli diyor doktorlar. Hatta mhtp arkadaşımız ilk adetinden sonra hamile kaldı şimdi 31. haftasında. Hamileliğinin başından beri yatıyor ama çok şükür bu haftalara geldi. Yine de en doğru zamanı doktorun söyler, inşallah fazla beklemezsin.

canım hoşgeldin özlemiştim seni.. hadi bakalım sonuçlarım çıkmış çok sevindim inşallah sorunda yoktur çalışmalra başlarsın öpüyorum..

hadi bakalım hayırlısı olsun allah yardımcın olsun inşallah herşey yolunda gider...

premete hastalanmışsın gözün aydın tatlım...

teşekkür ederim arkadaşlar bekleyen derviş muradına ermiş sonunda çıktı çok şükür.. şimdi zorlu bir maraton beni bekliyor ,perşembe sonucu alınca doktorumu arıyacam ve bir aksilik çıkmazsa bir dahaki adet dönemi başlıyacam inş...:Saruboceq:
premete 47 gün baya beklemişsin canım ya ,, ben düşükten sonra değilde kürtajdan sonra 1,5 ay kadar beklemiştim..

(Premete)Ay eburcucum ne kadar az kalmış. Allah gönlüne göre versin arkadaşım inşallah tedavin olumlu sonuçlanır. Sanırım çok geçmeden herkesden sırayla hamilelik haberleri almaya başlayacağız ve birbize destek olarak sorunsuz bir şekilde atlatacağız hamileliklerimizi.

Canım teşekkürler evet az kaldı. Hayırlısı Allah inşallah hakkımızda hayırlısını nasip eder, Melek annelerinin kucağını, yüreğini doldurur.Meleklerinin kardeşlerine kavuşturur. Allah bu ay senin yüzünü güldürsün inşallah sen bizden çok bekledin. Daha fazla bekletmesin Allah.

Son düzenleme:
( aabeyazmelek )hadi bakalım hayırlısı olsun allah yardımcın olsun inşallah herşey yolunda gider...

ınşallah canım. ıyi temennin için teşekkürler.

Son düzenleme:

İnşallah canım Allah yüzüme gülsün. Hayırlısı ile meleklerimin ikizine kavuşmayı nasip etsin. Ama fazlada ümitlenmek istemiyorum.Dondurulmuşlarda ihtimal biraz daha azmış. Hayırlısı.Allahım dualarımızı kabul etsin.

Allah sabır versin canım. Kolay değil. Ben de tüp ikizlerimi 4,5 ay önce kaybettim. Allah yardımcın olsun. En zorgünler bunlar ama inan o acı hiç geçmiyor sağdece o acıya alışıyorsun. Allah melek bütün annelerini yavrusuna kavuştursun inşallah.Herşey yolunda gitmişse normal doğumdan 3 ay sezeryandan 6 ay sonra tekrar hamile kalmaya izin veriyorlar.

İnşallah biraz daha zaman geçsin, fikrini değiştirip bütün zorluğuna rağmen tekrar bebek düşünüceğine inanıyorum. İnşallah o günleri de görürüz. Allah yardımcımız olsun.

[table="head"]nick|doğum h.|doğum ş|isimleri|kilo boy|doğum t.|kaç gün yaşadığı|doğum sebebi|hamile
Ozlenen2010|33+5|sezeryan|OnurEfe|2800gr 50cm|17.07.2008|24 gün|stres||
Angelhope|27+0|sezeryan|Umut Baki|460gr 27cm|19.02.2008|135 gün|kanda pıh.plesan.yeter.|30.12.2009|
Premete|29+2|sezeryan|Mete|830gr|13.04.2009|71 gün|kanda pıh.||
Melek76|37+5|sezeryan|Yusuf|2700gr 51cm|15.03.2009|ölü doğum| kanda pıh .kaka yap.|11.08.2009|
Mhtp|6 aylık|normal|Ayşe||03.07.2009|12 saat|stres|30.08.2009|
Ebrizm|34+2|sezeryan|Beren,Beril|2200gr 31cm,2300gr.32cm|25.10.2008|ölü doğum , çok şükür hayatta|gebelik zehir.||
Leylayaşar|33+5|normal|ırem|2190gr 44 cm |20.11.2008|2 ay 15 gün |beyin kanaması|sat?|
Aabeyazmelek|6 aylık|normal|Gökçen|1000gr 52 cm |26.02.2009|3 saat|stres||
Nekoneko|6 aylık|normal|Muhammed Burak|605gr|05.08.2009|30 saat|stres||
Seymacım|38+0|sezeryan|Ahmed Said|2950gr |25.01.2008|ölü doğum |Rahim yırtıl.||
Hazann|28+0|sezeryan|Nazlım|715gr|07.07.2009|49 gün|gelişme geriliği suyun azalma.||
Hadibakem|23+0|normal||400gr|28.11.2009||||
Ravza1818|28+0|sezeryan|Yağmur|1200gr|08.10.2009|6 gün|kanda pıh.(5. erken doğum)||
Vvuslat|32+0|sezeryan|Yusuf Eren|2230gr 42cm|16.11.2005|1 yıl|karaciğer böbrek yetmez.||
Alicim
Sinannuray|34+0|normal|Firdevs|2150gr 42cm|23.01.2010|||
Eburcu|25+3|sezeryan|Egemen Erdem|780gr 850 gr|19.11.2009|40 gün,,|Rahmin ikiz gebelik taşıyamaması||
Seblev|32+5|sezeryan|Arda|2050gr 46cm|04.09.2009|90 gün|amniyosıvısının erken gel.||
Limburg1985
Sweetbaby|32+0|sezeryan|DenizKemal|1960gr 46cm|01.12.2009|ölü doğum |plesantanın erken ayrıl.|
Anneolunca|26+5|sezeryan|Muhammed Mustafa,Yusuf|1120gr,1000gr|07.12.2009||erken mebran rüptürü
Gelincik37_34|35+0|sezeryan|Haktan Ener|2500gr|04.01.2010|ölü doğum||
Yelz|32+0|sezeryan|Yağmur|1250gr|11.12.2009|10 gün|dandy wolker|[/table]

Son düzenleme:
iyi oldu bu listeyi eklemen daha 4 kişimi hamile hadi kızlar herkez cesaretini toplasın bende artık korunmuyorum bekledikçe daha kötü oluyorum hamile kalınca daha iyi olucağımı düşünüyorum bu listede hamiş olmayan kalmayacak inşallah herkez için hayırlısı herkesin cabalaması benide sevindirdi valla allahım yüzümüzü güldürecek galiba

canım hadi hayırlsı. bi arkadaş vardı sezeryanla bebekelrini kayetmiş. 6. ayında tüple şimdi yine hamile. doktoru sakınca görmemiş , bi doktorunla konuş bence. inşallah hamiş haberi istiyoruz. umutlanmamız gerek.

hadi canım evt sen şimdi sonuçlrını aldın tedaviye falanmı başlıyacaksın. ya inşakllah hadi ben güzel haberler geleceğine inanıyorum.

ayyyyyy evet ya baya başlıyacak olan var. çok güzel ya. baharda ve yazın hamişelrle dolu olucak burası. belki de aynı ayalrda hamile kalırız ve sonra oayın topiğinde buluşuruz. süper olurrrrrrrr.

evet hamiş istiyoruz . hamiş. . inşallah hereksin yanında koca göbüşelr olsun.ancak böyle toparlayabilicez kendimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…