Merhaba arkadaşlar , öncelikle bu grupta bulunan evlat acısını yaşamış tüm anneleri saygıyla ve sevgiyle kucaklıyorum..
Bende 7 ay önce canımı, kuzumu meleğimi kızım İREMİ kaybettim.o hale benimle her yerde ama bedeni değil sadece ruhu...33+5 haftalıkken erken doğum yaptım.normal doğum oldu.2.190 gr ve 44 cm boyunda.gayet sağlıklı idi.kuveze konulmadı.fakat bir gün sonra morarma başladı.kuveze alındı v.s..ciğerlerinde nefeksiyon vardı çok düşük seviyede.fakat morarmasının sebebi nöbet geçirdiği içindi.genetik testleri yapıldı normal çıktı.taburcu olduk ilaç tedavisi görüyordu.2 aylık olmasına 2 gün kala evde bir huzursuzluk emmeme yüzünde aşırı solgunluk olduğu için acile gittik.İremim kanında pıhtılaşma olmadığı için beyin kanaması geçirmiş çok ciddi seviyede.ve hastaneye götürmeden önce kollarımda çok yoğun kusmuştu ama ben bilemedimki bebeğimin öldüğünü ve o yüzden kustuğunuo gün beyin ölümü gerçekleşti.18 gün yoğun bakımda kaldı.ve 04.02.2009 da kuzumu kaybettik.çok acı gerçekten tarifi imkansız.o son nefesini verdiği an ben onu hissettim.içimden bişey koptu uçtu sanki.Allah kimseye evlat acısını yaşatmasın.Alalh herkese hayırlı zamanda hayırlısını versin.Allah herkesin evladını bağışlasın.
günlerdir gözlerimde yaşlarla okuyordum yazılanları .aslında tekrar hatırlarmıyım diye de yazmaya çekiniyordum.sonunda karar verdim.bende 23 mart 2009 da 27+3 günlük bir kız bebek dünyaya getirdim.ilk günler aklımın ucundan bile geçmiyordu onu kaybedeceğim.sadece biraz zor büyüyecek diye düşünürken 28 gün sonra bize veda etti prensesim.yaklaşık 6 aydan beri yalnızca hayati şeyleri yapıyorum istemesem de.listeye eklerseniz sevinirim.normal doğum sebep annenin enfeksiyonu.1000 gr adı nilda boyu 35 cm.rabbim hepimize sabır ve yeni melekler göndersin en kısa zamanda inşallah. öpüyorum çok.
Merhaba arkadaşlar , öncelikle bu grupta bulunan evlat acısını yaşamış tüm anneleri saygıyla ve sevgiyle kucaklıyorum..
Bende 7 ay önce canımı, kuzumu meleğimi kızım İREMİ kaybettim.o hale benimle her yerde ama bedeni değil sadece ruhu...33+5 haftalıkken erken doğum yaptım.normal doğum oldu.2.190 gr ve 44 cm boyunda.gayet sağlıklı idi.kuveze konulmadı.fakat bir gün sonra morarma başladı.kuveze alındı v.s..ciğerlerinde nefeksiyon vardı çok düşük seviyede.fakat morarmasının sebebi nöbet geçirdiği içindi.genetik testleri yapıldı normal çıktı.taburcu olduk ilaç tedavisi görüyordu.2 aylık olmasına 2 gün kala evde bir huzursuzluk emmeme yüzünde aşırı solgunluk olduğu için acile gittik.İremim kanında pıhtılaşma olmadığı için beyin kanaması geçirmiş çok ciddi seviyede.ve hastaneye götürmeden önce kollarımda çok yoğun kusmuştu ama ben bilemedimki bebeğimin öldüğünü ve o yüzden kustuğunuo gün beyin ölümü gerçekleşti.18 gün yoğun bakımda kaldı.ve 04.02.2009 da kuzumu kaybettik.çok acı gerçekten tarifi imkansız.o son nefesini verdiği an ben onu hissettim.içimden bişey koptu uçtu sanki.Allah kimseye evlat acısını yaşatmasın.Alalh herkese hayırlı zamanda hayırlısını versin.Allah herkesin evladını bağışlasın.
hepinize binlerce teşekkürler.yan yana olduğumuzu bilmek güzel. neslihancığım hatırlamazmıyım tabii ki. başından geçenleride nemli gözlerle okumuştum.rabbim hepimize sabrın en büyüğünü versin inşallah.
Neslihancım benim sezeryan uçmuş yine öptüm.
merhaba kızlar. şimdi uzmanlar kanda pıhtılaşma sorununun düşüğe sebep olduğunu ileri gebelikteki sorunların başka olduğunu söylemekte. listeye bakınca ise çoğunuzun sorunu kanda pıhtılaşma nasıl oluyor anlamadım.ki dr dediğide mantıklı.çünkü bebek 20 hafta 30 hafta nasıl besleniyo kan pıhtılaşıyorsa anlamadım. birde şu aralar gebelik bekleyen var mı?
bende 6 aylık bebegimi melegimi kaybettim erken dogum yaptım bütün testlerim yapıldı fakat hiçbir şey çıkmadı demekki allahım böyle yazmış şimdi tekrar bebegim için çalışmalara başlıyacagım buay allahım hepimizin yüzünü güldürsün bebeklerimizi kucagımıza almayı nasip etsin dualarım hepinizle melek anneleri....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?