bu listede adımı görünce tuhaf oldum sanki ben değilim oradaki bi başka birine üzülür gibi okudum ne acı 135 gün...
tşkler neslihancım çok güzel olmuş liste...herkese uğur ve şans getirsin bu topiği okuyan tüm insanlardan dua bekliyoruz lütfen dularınızda bizleri unutmayınız...
Allah sabır versin canım. Daha önce topiğinden seni takip etmiştim. İnşallah en kısa zamanda bebek haberini alırız.bende 6 aylık bebegimi melegimi kaybettim erken dogum yaptım bütün testlerim yapıldı fakat hiçbir şey çıkmadı demekki allahım böyle yazmış şimdi tekrar bebegim için çalışmalara başlıyacagım buay allahım hepimizin yüzünü güldürsün bebeklerimizi kucagımıza almayı nasip etsin dualarım hepinizle melek anneleri....
kızlar okudukça yanlız olmadığımı anlıyorum.benim bebeğim umut 38 haftalık erkek bebek.15 gün yaşadı.3,220gr doğdu.sezeryanla.kalp rahatsızlığından kaybettim.listeye benide eklermisiniz.kaybedeli 8 ay oldu.birdaha bebeğe çesaretim yok.hamileleik düşünen arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz.
kızlar okudukça yanlız olmadığımı anlıyorum.benim bebeğim umut 38 haftalık erkek bebek.15 gün yaşadı.3,220gr doğdu.sezeryanla.kalp rahatsızlığından kaybettim.listeye benide eklermisiniz.kaybedeli 8 ay oldu.birdaha bebeğe çesaretim yok.hamileleik düşünen arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz.
valla kızlar haklısınız nazar çok değiyor..bende kendimi tutup kaynanama bile geç sölicem...bi de herkes öğrensede yok bulantım var ağrım var eh iyikötü idare ediyoruz bilmem ki falan deyip huzursuz gibi anlatıcam..iyi dedikçe kötüye gidiyoz valla..
benim erken doğum stresten oldu zaten..dr test bile yapmadılar...
aabeyazmelek canım benim allahım sabır versin...napalım allahım böyle sınıyor bizi ama sonunda hayırlısını verecek bize...
Allah sabırlar versin canım ,,Rabbim gönlüne göre nasip etsin inş..,,
Allah sabır versin canım. Daha önce topiğinden seni takip etmiştim. İnşallah en kısa zamanda bebek haberini alırız.
veeee merakla bu listeden çıkanı davullu zurnalı karşılıcaz arkadaşlarrr bizde mutlu olucaz ve acılarımız dinecek inşallahhh....vereliniortak:lepi::teytey::teytey::hooray:
Bu listeye benide eklermisiniz???
Ben 25.01.2008 de 38 haftalikken sezeryanla ölü dogum yaptim....
Oglumu kaybettim maalesef sebebi galiba rahim yirtilmasiymismafoldumben
Yavrumun ismi Ahmed Said idi ve 2950 gr di dogdugunda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?