Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Sağol güzel yürekli arkadaşım. Sayıyla değil ya Allah hepimize nasip etsin. İnan nisanda ben hamile kalamasam bile kim hamile kalırsa kendimmiş gibi sevinirim. Hepimiz mutlu olmayı çok hak ediyoruz.

Oh ya ne güzel birden topikte çok güzel bir hava esti. İnşallah sırayla hamilelik haberleri alacağız.

Özlenencim listede hadibakemin tarihi yanlış galiba 2008 değil 2009 olacaktı. Öptüm.

size bişey sormak istiyorum benim yumurtalama günlerim ve çok aşırı ağrım ve akıntım oluyo önceden böyle olmazdı doğumdan sonramı böylemi oluyo önceden farkına bile varmaazdım yada üşüttüm mü anlamadım

bazen yumurtlama şekli değişiyor. Bu normal benimde eskiden ağrım olmazdı bir kaç yıldır var çok sordum doktorlara olabilir dediler. Hatta biri ne güzel yumustalamanın farkına varıyorsun daha kolay gebe kalırsın demişti.

Evet arkadaşlar bütün iyi dilekleri olan arkadaşlara teşekkür ediyorum. ınşallah Nisan, Mayıs, Haziran herkezin güzel haberlerini alırız sweatbaby'nin dediği gibi hamişler topiğinde buluşuruz inşallah. Allahım ne olur duamızı kabul et.

ay benim göbiş zaten 5 aylık gibi zayıflayamadım fazla heralde hamile kalsam ilk 6 ay kimse anlamaz:))

Ben de diyet ve sporla 6 kilo verdim ama 3 kilo kaldı ne yapayım artık uğraşamıyacağım. İstesem veririmde sıkıldım.Bebişim olduktan sonra veririm inşallah. Dün akşam olmayan bütün kıyafetlerimi acımadan ayırdım. İhtiyacı olan kişilere dağıtacağım. Bir gün zayıylarsam giyerim diye ümit etmenin bir mantığı yok. Belki sevap olur birinin ihtiyacını karşılarım.

valla ben 65 le hamile kaldım 82 falan oldum doğumdan sonra 76 şuan 71 iki ayda 5 kilo vermişim spor dieette yapmadım sabredebilsem zayıflarım ama hemen hamile kalmak istiyorum zayıflamayı bekleyemem bende bazı kıyafetlerimi verdim ama bazılarını çok seviyorum birgün zayıflama ümidim var evlendiğimde 45 kiloydum ümit etmekte güzel belki hamile klamaıycam ama ümit ediyorum bu beni ayakta tutuyo o yüzden ümit etmekten sende vazgeçme beğendiklerini verme birgün tekrar bunları giyicem de

Evlendiğimde 58 kiloydum 66'yla hamile kaldım doğum yapalı neredeyse bir sene olmasına rağmen şu an 72 kiloyum. Allahtan boyum 1,75 oradan biraz kurtarıyorum. Doğumdan sonra hiç kilo vermeye uğraşmadım, herşeyden elimi ayağımı çektim yaşamaya bile uğraşmadım. Günlerce üzerimde pijamalarımla oturduğum koltuktan bile hiç kalkmadan yaşadım. Şimdi neden hiç zayıflamaya çaba harcamadım diye üzülüyorum ama o kadar derin depresyondaydım ki bırakın kilo vermeyi falan yaşamımın bir dönemini hiç hatırlamıyorum bile. Sanki oğlum öldükten sonraki bir dönem hafızamdan tamamen silinmiş. Süt verirken 68'e kadar düşmüştüm sütten kesilince yine kilo aldım. Ben de artık zayıflamaktan umudumu kestim üzerime olmayan kıyafetlerimi çoktan dağıttım bile. Şimdi eski fotoğraflarıma bakıyorum da ne kadar zayıfmışım. Hayatımın bir döneminde böyle olduysam yine olabilirim diye düşünüyorum ama şu anki önceliğim, hatta yaşama amacım tekrar çocuk sahibi olmak olduğu için önce o meseleyi bir halledeyim kiloları sonra düşünürüz diyorum. Allah kısmet eder de yeniden anne olabilirsem bu sefer doğurduğum gibi spora başlayacağım. Çocuğumun annesi güzel olsun değil mi.

evet canım önce hep beraber hamile kalırız sonrada hep beraber zayıflarız yeterki içimizdeki isteği kaybetmeyelim bende spora başlıyodum belim ağrıdı fıtık başlangıcı sporada gidemedim gerçekten insan zayıflamayı bile düşünmüyo kilosunu falan takmıyo bana bazı insanlar göbeğin kalmış diyo onlara o kadar sinir oluyorum ki yapımda yok kimseyi kıramıyorum ama kızmak istiyorum benim derdim göbeğim mi ne densiz insanlar var hayatta onlara inat meleğimin kardeşi olunca eski kiloma gelicem

benim boyumda 162 ordanda katbediyorum( aman canımız sağolsun bebişlwerimizin kardeşleri gelsin kilıoda neymiş

canimm cok sevindim hadi gozun aydin insallah bundan sonrasida bekletmeden bunaltmadan hemencecik gecsin ve hepimizin gobislerine konuversin yavrucuklarimiz

ooooooo konu kilolardan açılmış kızlar kilo zar vermeiyiz. rahat bi hamilelik için şart. biraz dikkat edin. kilo biçok şeyi tetikliyo benim konuştuğum doktorlar öle demişti ve ben inat ettim. gerçi çok da sıkmadım kendimi. evde koşu bandım var. birz da yemeğe dikkat ettim ama içbişeyden elimi eteğimi çekmedim. oooo günlere de gitmeye başaldım artık pasta börek giidyo valla ama benim için thlikeli. tansiyonu tetikliyo çünkü. aman kızlar. ben 65le hamiel kalmıştım. 80le doğua girdim. şuan 5 kiloyum yine ama amacım daha da verip 60 a düşmek. bend e1.72 boyundayım. şuan iyiyim ama dha vermek niyetindeyim. problem olsun istemiyorum.

Umarım hepimiz tez vakitte hamile ve vakti gelince doğum haberlerimizi paylaşırız bu satırlarda... Paylaştıkça, okudukça zehrimin dışa aktığını hissediyorum...

Son iki ayımı hep yatarak geçirdim, bir kalktım ki acayip irileşmişim, şişlik de var tabii, ama bu beden bana ait değilmiş gibi geliyor bazen, ben de bir dahaki denemeden önce kilo versem çok iyi olur...

yarın sabah saat 9'da doktor kontrolüm var, bakalım neler diyecek... gözümü kapatsam ve tekrar hamile olsam... Ağlamadan geçen tek bir günüm yok...

bugun ateşim düştü kesin adet oluyorum kızlar nasip kısmet
ben memlekete gidiyorum 15 gün yokum annemlerde internette yok arada cafede girmeye çalışıcam
biraz kafamı dinlememek iyi gelicek allaha emanet olun buayrılık inşallah bebiş getirir gelince bana
sizlere bol şanslar inşallah geldigimde güzel haberlerinizi alırım öpüyorum hepinizi...opuyorumnanaktan

İyi yolculuklar sağlıkla git-gel güzel haberler getir.

yarın sabah saat 9'da doktor kontrolüm var, bakalım neler diyecek... gözümü kapatsam ve tekrar hamile olsam... Ağlamadan geçen tek bir günüm yok...

Allah yardımcın olsun en zor günler, innan biz seni çok iyi anlıyoruz. Benim gerçek anlamda hayatım kararmıştı.Kapkara bir dünya simsihay. Yaşamak istemedim. Yüreyimimin acısı öyle canımı yakıyorduki dayanamıyordum. Ve 4,5 ay oldu hale o yürek acısıyla boğuşuyorum. Elektrik çarpmış gibi sızı sızı giriyor.

Vallahi senin kilon gayet iyi.Sen bilirsin ama fazla kilo vermekte sıkıntı yaratabilir. Mümkün olduğunca ideal kilonda kalmaya bak. Benim boyuma göre ideal kilom 45 ama daha fazla veremiyeceğim galiba 50'de kaldım. Hayırlısı

Nisan ayına girdik arkadaşlar...
ınşallah bu ay hamile haberleri alıcaz...
ınşallah benim bebişimde bu ay sağlıcakla doğacak...
AMııııııııııNNNNN...

İyi yolculuklar canım. Bol bol moral topla gel tamam mı. Nisanda bu topikte hamilelik rekoru kıracağız inşallah.

Nisan ayına girdik arkadaşlar...
İnşallah bu ay hamile haberleri alıcaz...
İnşallah benim bebişimde bu ay sağlıcakla doğacak...
AMİİİİİİİİİİNNNNN...

Yaşasınnnnnnnnn nisan geldi. Melekcim tam doğum tarihi ne zaman belli olacak. Belli olsun da hergün gerisayım yapmaya başlayalım.:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…