(Premete)Ay eburcucum ne kadar az kalmış. Allah gönlüne göre versin arkadaşım inşallah tedavin olumlu sonuçlanır. Sanırım çok geçmeden herkesden sırayla hamilelik haberleri almaya başlayacağız ve birbize destek olarak sorunsuz bir şekilde atlatacağız hamileliklerimizi.
Canım teşekkürler evet az kaldı. Hayırlısı Allah inşallah hakkımızda hayırlısını nasip eder, Melek annelerinin kucağını, yüreğini doldurur.Meleklerinin kardeşlerine kavuşturur. Allah bu ay senin yüzünü güldürsün inşallah sen bizden çok bekledin. Daha fazla bekletmesin Allah.
iyi oldu bu listeyi eklemen daha 4 kişimi hamile hadi kızlar herkez cesaretini toplasın bende artık korunmuyorum bekledikçe daha kötü oluyorum hamile kalınca daha iyi olucağımı düşünüyorum bu listede hamiş olmayan kalmayacak inşallah herkez için hayırlısı herkesin cabalaması benide sevindirdi valla allahım yüzümüzü güldürecek galiba
ay benim göbiş zaten 5 aylık gibi zayıflayamadım fazla heralde hamile kalsam ilk 6 ay kimse anlamaz:))
Ben de diyet ve sporla 6 kilo verdim ama 3 kilo kaldı ne yapayım artık uğraşamıyacağım. İstesem veririmde sıkıldım.Bebişim olduktan sonra veririm inşallah. Dün akşam olmayan bütün kıyafetlerimi acımadan ayırdım. İhtiyacı olan kişilere dağıtacağım. Bir gün zayıylarsam giyerim diye ümit etmenin bir mantığı yok. Belki sevap olur birinin ihtiyacını karşılarım.
valla ben 65 le hamile kaldım 82 falan oldum doğumdan sonra 76 şuan 71 iki ayda 5 kilo vermişim spor dieette yapmadım sabredebilsem zayıflarım ama hemen hamile kalmak istiyorum zayıflamayı bekleyemem bende bazı kıyafetlerimi verdim ama bazılarını çok seviyorum birgün zayıflama ümidim var evlendiğimde 45 kiloydum ümit etmekte güzel belki hamile klamaıycam ama ümit ediyorum bu beni ayakta tutuyo o yüzden ümit etmekten sende vazgeçme beğendiklerini verme birgün tekrar bunları giyicem de
Evlendiğimde 58 kiloydum 66'yla hamile kaldım doğum yapalı neredeyse bir sene olmasına rağmen şu an 72 kiloyum. Allahtan boyum 1,75 oradan biraz kurtarıyorum. Doğumdan sonra hiç kilo vermeye uğraşmadım, herşeyden elimi ayağımı çektim yaşamaya bile uğraşmadım. Günlerce üzerimde pijamalarımla oturduğum koltuktan bile hiç kalkmadan yaşadım. Şimdi neden hiç zayıflamaya çaba harcamadım diye üzülüyorum ama o kadar derin depresyondaydım ki bırakın kilo vermeyi falan yaşamımın bir dönemini hiç hatırlamıyorum bile. Sanki oğlum öldükten sonraki bir dönem hafızamdan tamamen silinmiş. Süt verirken 68'e kadar düşmüştüm sütten kesilince yine kilo aldım. Ben de artık zayıflamaktan umudumu kestim üzerime olmayan kıyafetlerimi çoktan dağıttım bile. Şimdi eski fotoğraflarıma bakıyorum da ne kadar zayıfmışım. Hayatımın bir döneminde böyle olduysam yine olabilirim diye düşünüyorum ama şu anki önceliğim, hatta yaşama amacım tekrar çocuk sahibi olmak olduğu için önce o meseleyi bir halledeyim kiloları sonra düşünürüz diyorum. Allah kısmet eder de yeniden anne olabilirsem bu sefer doğurduğum gibi spora başlayacağım. Çocuğumun annesi güzel olsun değil mi.
teşekkür ederim arkadaşlar bekleyen derviş muradına ermiş sonunda çıktı çok şükür.. şimdi zorlu bir maraton beni bekliyor ,perşembe sonucu alınca doktorumu arıyacam ve bir aksilik çıkmazsa bir dahaki adet dönemi başlıyacam inş...:Saruboceq:
premete 47 gün baya beklemişsin canım ya ,, ben düşükten sonra değilde kürtajdan sonra 1,5 ay kadar beklemiştim..
bugun ateşim düştü kesin adet oluyorum kızlar nasip kısmet
ben memlekete gidiyorum 15 gün yokum annemlerde internette yok arada cafede girmeye çalışıcam
biraz kafamı dinlememek iyi gelicek allaha emanet olun buayrılık inşallah bebiş getirir gelince bana
sizlere bol şanslar inşallah geldigimde güzel haberlerinizi alırım öpüyorum hepinizi...opuyorumnanaktan
yarın sabah saat 9'da doktor kontrolüm var, bakalım neler diyecek... gözümü kapatsam ve tekrar hamile olsam... Ağlamadan geçen tek bir günüm yok...
ooooooo konu kilolardan açılmış kızlar kilo zar vermeiyiz. rahat bi hamilelik için şart. biraz dikkat edin. kilo biçok şeyi tetikliyo benim konuştuğum doktorlar öle demişti ve ben inat ettim. gerçi çok da sıkmadım kendimi. evde koşu bandım var. birz da yemeğe dikkat ettim ama içbişeyden elimi eteğimi çekmedim. oooo günlere de gitmeye başaldım artık pasta börek giidyo valla ama benim için thlikeli. tansiyonu tetikliyo çünkü. aman kızlar. ben 65le hamiel kalmıştım. 80le doğua girdim. şuan 5 kiloyum yine ama amacım daha da verip 60 a düşmek. bend e1.72 boyundayım. şuan iyiyim ama dha vermek niyetindeyim. problem olsun istemiyorum.
bugun ateşim düştü kesin adet oluyorum kızlar nasip kısmet
ben memlekete gidiyorum 15 gün yokum annemlerde internette yok arada cafede girmeye çalışıcam
biraz kafamı dinlememek iyi gelicek allaha emanet olun buayrılık inşallah bebiş getirir gelince bana
sizlere bol şanslar inşallah geldigimde güzel haberlerinizi alırım öpüyorum hepinizi...opuyorumnanaktan
Nisan ayına girdik arkadaşlar...
İnşallah bu ay hamile haberleri alıcaz...
İnşallah benim bebişimde bu ay sağlıcakla doğacak...
AMİİİİİİİİİİNNNNN...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?