bugun ateşim düştü kesin adet oluyorum kızlar nasip kısmet
ben memlekete gidiyorum 15 gün yokum annemlerde internette yok arada cafede girmeye çalışıcam
biraz kafamı dinlememek iyi gelicek allaha emanet olun buayrılık inşallah bebiş getirir gelince bana
sizlere bol şanslar inşallah geldigimde güzel haberlerinizi alırım öpüyorum hepinizi...opuyorumnanaktan
Nisan ayına girdik arkadaşlar...
İnşallah bu ay hamile haberleri alıcaz...
İnşallah benim bebişimde bu ay sağlıcakla doğacak...
AMİİİİİİİİİİNNNNN...
eşimin doğum günü buğün her zaman çok güzel hazırlanırdım kutlardık hediye falan alırdım bu sefer hiç içimden gelmiyo eşim bu hallerime çok kızıyo ama kendimi toparlıyamıyorum hep hayal ediyodum doğum günümüzde kızımız 1 aylık olucak diye onunla kutluycaz diye şimdi içimden hiç gelmiyo ne yapıcağımı bilmiyorum sizler ne yaptınız özel günlerinizde
Biz oğlumuz gittiğinden beri ne doğum günü, ne evlilik yıldönümü hiçbir özel günü kutlamıyoruz. Açıkçası içimizden gelmiyor, kutlama yapmaya değer bir hayatımız yok ki. Benim oğlum 13 nisan doğumlu. Bu ay onun doğum günü. Doğum gününde mezarına gitmek isterdim ama mezarı oturduğumuz şehirde değil. Yine de o gün ben onun doğum gününü kutlayıp onu ne kadar çok sevdiğimi ve özlediğimi fısıldayacağım içimden. Ne de olsa o beni görüyor ve duyuyor.
merhaba arkadaşlar.. sonunda test sonucumu aldım ..anladığım kadarıyla normal bir sonuç..
cnm inanki bende senin gibi düşünüyorum hiç içimden gelmiyo ama eşimde çok zor günler yaşıyo belki onun açısından biraz düzelme olur diyorum ama kutlamıycam
Biz oğlumuz gittiğinden beri ne doğum günü, ne evlilik yıldönümü hiçbir özel günü kutlamıyoruz. Açıkçası içimizden gelmiyor, kutlama yapmaya değer bir hayatımız yok ki. Benim oğlum 13 nisan doğumlu. Bu ay onun doğum günü. Doğum gününde mezarına gitmek isterdim ama mezarı oturduğumuz şehirde değil. Yine de o gün ben onun doğum gününü kutlayıp onu ne kadar çok sevdiğimi ve özlediğimi fısıldayacağım içimden. Ne de olsa o beni görüyor ve duyuyor.
Canım 26 - 29 nisan arasında bir tarih verecek diye düşünüyorum , Nisanın 16 sı gibi kontrolüm var , o zaman netleştirecek tarihi...Senin beklenen adet tarihin ne zaman canım , inşallah bu ay gelir bebişimiz...İyi yolculuklar canım. Bol bol moral topla gel tamam mı. Nisanda bu topikte hamilelik rekoru kıracağız inşallah.
Yaşasınnnnnnnnn nisan geldi. Melekcim tam doğum tarihi ne zaman belli olacak. Belli olsun da hergün gerisayım yapmaya başlayalım.:dance:
Canım nisan ayını ben de seviyorum , bahar ayı ...İnşallah bebişin en hayırlı bir zamanda tekrar gelir canımcımm...ay ne kadar güzel hep bebeğimin nisanda olmasını isterdim eşimde bende nisan doğumluyuz ilkini tutturamadık ikinciyi tuttururuz demiştik ama böle olunca beklemek istemiyorum nisanı senin adına çok sevindim
eşimin doğum günü buğün her zaman çok güzel hazırlanırdım kutlardık hediye falan alırdım bu sefer hiç içimden gelmiyo eşim bu hallerime çok kızıyo ama kendimi toparlıyamıyorum hep hayal ediyodum doğum günümüzde kızımız 1 aylık olucak diye onunla kutluycaz diye şimdi içimden hiç gelmiyo ne yapıcağımı bilmiyorum sizler ne yaptınız özel günlerinizde
merhaba arkadaşlar.. sonunda test sonucumu aldım ..anladığım kadarıyla normal bir sonuç..
Öğle arası yürüyüş yaptım. Şehrin merkezinde hava güzeldi bir sürü tanıdık gördüm. KOnuşurken konu bir şekilde bebeklerimle ilgili sorulara geliyor. Ya doğum yaptın mı diyorlar, yada duymuş başın sağ olsun. Gerçekten çok acı. İçim yanıyor ama söylediğim, - bebeklerimi kaybettim ya da - hayat devam ediyor, -Allah veriyor sabrını felan ama sormayın bunları söylerken içimden bu acıyı çekmeyen anlamaz. dayanıyorum ama gelde bana sor geçiyor. Ağlamak istiyorum. Görenlerde diyorki ne kadar güçlüsün, iyi görünüyorsun. İşte içimdekini kim bilecek ki. Her allahın günü, her saat farklı bir piskoloji, bunalım.1 saatim 1 saatime uymuyor. Allah büyük dualrımızı kabul etsin, inşallah yüzümüzü güldürsün.
Canım 26 - 29 nisan arasında bir tarih verecek diye düşünüyorum , Nisanın 16 sı gibi kontrolüm var , o zaman netleştirecek tarihi...Senin beklenen adet tarihin ne zaman canım , inşallah bu ay gelir bebişimiz...
Öğle arası yürüyüş yaptım. Şehrin merkezinde hava güzeldi bir sürü tanıdık gördüm. KOnuşurken konu bir şekilde bebeklerimle ilgili sorulara geliyor. Ya doğum yaptın mı diyorlar, yada duymuş başın sağ olsun. Gerçekten çok acı. İçim yanıyor ama söylediğim, - bebeklerimi kaybettim ya da - hayat devam ediyor, -Allah veriyor sabrını felan ama sormayın bunları söylerken içimden bu acıyı çekmeyen anlamaz. dayanıyorum ama gelde bana sor geçiyor. Ağlamak istiyorum. Görenlerde diyorki ne kadar güçlüsün, iyi görünüyorsun. İşte içimdekini kim bilecek ki. Her allahın günü, her saat farklı bir piskoloji, bunalım.1 saatim 1 saatime uymuyor. Allah büyük dualrımızı kabul etsin, inşallah yüzümüzü güldürsün.
Ama bir aksilik çıkmazsa 23 Nisan da Deniz kenarında sakin bir yere gidip bira moral toplamak istiyorum.
Ah ah dilimizin söyledikleriyle kalbimizin söyledikleri ne kadar çelişiyor değil mi. Güzel günler yakında canım, inşallah çok yakında yolda gördüğün tanıdıklarına koca göbüşünü göstere göstere bebeğim yolda diyeceksin.
Çok iyi düşünmüşsün. Bulunduğun ortamdan uzaklaşmak iyi gelir, kafan dağılır. Biz de 23 nisanda kapadokyaya gideceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?