Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

biraz değişiklik iyi gelir sana gelince başlarsın çalışmalara hayırlısı olsun artık

Nisan ayına girdik arkadaşlar...
İnşallah bu ay hamile haberleri alıcaz...
İnşallah benim bebişimde bu ay sağlıcakla doğacak...
AMİİİİİİİİİİNNNNN...

ay ne kadar güzel hep bebeğimin nisanda olmasını isterdim eşimde bende nisan doğumluyuz ilkini tutturamadık ikinciyi tuttururuz demiştik ama böle olunca beklemek istemiyorum nisanı senin adına çok sevindim

eşimin doğum günü buğün her zaman çok güzel hazırlanırdım kutlardık hediye falan alırdım bu sefer hiç içimden gelmiyo eşim bu hallerime çok kızıyo ama kendimi toparlıyamıyorum hep hayal ediyodum doğum günümüzde kızımız 1 aylık olucak diye onunla kutluycaz diye şimdi içimden hiç gelmiyo ne yapıcağımı bilmiyorum sizler ne yaptınız özel günlerinizde

Biz oğlumuz gittiğinden beri ne doğum günü, ne evlilik yıldönümü hiçbir özel günü kutlamıyoruz. Açıkçası içimizden gelmiyor, kutlama yapmaya değer bir hayatımız yok ki. Benim oğlum 13 nisan doğumlu. Bu ay onun doğum günü. Doğum gününde mezarına gitmek isterdim ama mezarı oturduğumuz şehirde değil. Yine de o gün ben onun doğum gününü kutlayıp onu ne kadar çok sevdiğimi ve özlediğimi fısıldayacağım içimden. Ne de olsa o beni görüyor ve duyuyor.

cnm inanki bende senin gibi düşünüyorum hiç içimden gelmiyo ama eşimde çok zor günler yaşıyo belki onun açısından biraz düzelme olur diyorum ama kutlamıycam

merhaba arkadaşlar.. sonunda test sonucumu aldım ..anladığım kadarıyla normal bir sonuç..

cnm inanki bende senin gibi düşünüyorum hiç içimden gelmiyo ama eşimde çok zor günler yaşıyo belki onun açısından biraz düzelme olur diyorum ama kutlamıycam

Acın çok taze. Normal kutlamak istememen. Benim içinde durum farklı değil. Eşim bazen bir şeyler yapalım diyor. Benim hiç içimden gelmiyor.

Ama bir aksilik çıkmazsa 23 Nisan da Deniz kenarında sakin bir yere gidip bira moral toplamak istiyorum.

Evet çok zor ya. Bu ay senin için zor geçecek. İnşallah bu ay Meleğin kardeşini hediye eder sana. Nekadar büyük acılar yaşıyoruz Allahım.

Öğle arası yürüyüş yaptım. Şehrin merkezinde hava güzeldi bir sürü tanıdık gördüm. KOnuşurken konu bir şekilde bebeklerimle ilgili sorulara geliyor. Ya doğum yaptın mı diyorlar, yada duymuş başın sağ olsun. Gerçekten çok acı. ıçim yanıyor ama söylediğim, - bebeklerimi kaybettim ya da - hayat devam ediyor, -Allah veriyor sabrını felan ama sormayın bunları söylerken içimden bu acıyı çekmeyen anlamaz. dayanıyorum ama gelde bana sor geçiyor. Ağlamak istiyorum. Görenlerde diyorki ne kadar güçlüsün, iyi görünüyorsun. ışte içimdekini kim bilecek ki. Her allahın günü, her saat farklı bir piskoloji, bunalım.1 saatim 1 saatime uymuyor. Allah büyük dualrımızı kabul etsin, inşallah yüzümüzü güldürsün.

Canım 26 - 29 nisan arasında bir tarih verecek diye düşünüyorum , Nisanın 16 sı gibi kontrolüm var , o zaman netleştirecek tarihi...Senin beklenen adet tarihin ne zaman canım , inşallah bu ay gelir bebişimiz...
Canım nisan ayını ben de seviyorum , bahar ayı ...İnşallah bebişin en hayırlı bir zamanda tekrar gelir canımcımm...

Benim eşimin de doğum günü nisan ayında...Bizde bebeğimizi kaybettikten sonra özel günleri kutlamıyoruz , içimizden gelmiyor...Ben özellikle eşime '' lütfen bana hediye alma ve doğum günümün kutlama'' diye rica etmiştim...Benim canım bebeğimin doğum gününü kutlayamıyorsam eğer kendi doğum günümü de kutlamicam diye düşünmüştüm...Eşim de bana şimdiden ''doğum günümü kutlamak istemiyorum'' diyor...

merhaba arkadaşlar.. sonunda test sonucumu aldım ..anladığım kadarıyla normal bir sonuç..

Canım çoook sevindimmm...Şimdi sıra bebişimizde :))

Canım benim , malesef böyle durumlarla karşılaşabiliyoruz...Üzülme lütfen , bebişinin tekrar geleceği günler yakındır , için biraz daha ferahlayacak o gelince...

Canım 26 - 29 nisan arasında bir tarih verecek diye düşünüyorum , Nisanın 16 sı gibi kontrolüm var , o zaman netleştirecek tarihi...Senin beklenen adet tarihin ne zaman canım , inşallah bu ay gelir bebişimiz...

Melekcim benim düşükten sonra adet düzenim sapıttı. 30 Martta adet oldum beklenen adetim ayın kaçı olur kestiremiyorum. Bu nedenle yumurtlama tarihimi tutturamam diye ovulasyon testi aldım adetimin 10. gününden itibaren onu kullanacağım. Nokta atışı yapmak istiyorum. İnşallah nisanda oğlum kardeşini yollar. Benim doğum günüm 4 mayıs tutarsa o tarihlerde hamile olduğumu öğrenirim sanırım. İnşallah benim doğum günü hediyem hamilelik haberi olur. Evlilik yıldönümüz de 19 mayıs inşallah evlilik yıldönümü hediyemiz de bebeğimizin kalp atışlarını duymak olur.

Ah ah dilimizin söyledikleriyle kalbimizin söyledikleri ne kadar çelişiyor değil mi. Güzel günler yakında canım, inşallah çok yakında yolda gördüğün tanıdıklarına koca göbüşünü göstere göstere bebeğim yolda diyeceksin.

Ama bir aksilik çıkmazsa 23 Nisan da Deniz kenarında sakin bir yere gidip bira moral toplamak istiyorum.

Çok iyi düşünmüşsün. Bulunduğun ortamdan uzaklaşmak iyi gelir, kafan dağılır. Biz de 23 nisanda kapadokyaya gideceğiz.

Kızlar sizin yardımıza daha doğrusu, görüşünüze ihtiyacım var. Bana lütfen fikrinizi söyleyin. Benim eşimin ailesi ile aram kötü, zaten hiç öyle iyi olmadı. Neyse, ben bebeğimi kaybettikten sonra iki defa mevlüt yaptım. Biri annemin evinde biri kendi evimde ikisine kayın valide geldi ama misafirlerle geldi, misafirlerle gitti. Egemen vefatundan 1 gün sonra benim evimdeki mevlütten sonra akşam yemeğine kalın annemler olacak, kardeşim ailesi geleck dedim. Kayınpeder ben yorgunum dedi, gelmeyeceğini söyledi, bende kayın valideye ağladım, kızdım, hiç desteğinizi görmüyorum, birşeyimde yanımda olmuyorsununuz dedim. 29 Aralık 2009 o günden bugüne bir gün bile nasılsın diye aramadılar. Ben de aramıyorum tabi. Ama beni aileme bize kötü davranıyor diye şikayet etmişler. Kötü davranışımda o gün ettiğim laf. Şimdi Babamın dayısının torunu ile benim kaynım evlendi bir nevi kuzenimle kaynım. Kuzenim ıstanbula yerleşti, kuzenime Burada gelin ertesi yapacakmış kayın valide-kayın peder, mevlütlü akşam yemekli felan. Hiç gitmek istemiyorum doğal olarak ama arada kuzenim, akrabam var onların aileside gelecek. Ban eşimle geliyor haberler beni arayan felan da yok. Zamanda yakın 10 Nisan. O gün işyerinde işim var deyip gitmesem mi diyorum. Gidersem kendime işkence yapmış gibi olacağım. Gerçekten okadar soğudum ki neden böyle oldu anlamıyorum. Ömrümün sonuna kadar Eşimin ailesi ile görüşmesem canım yanmaz. Ya sonrada kendimi kötü insan gibi görüyorum ama içimdeki üzüntüyü anlatamam başka bir konu olsa affede bilirdim. Zaten 5 yıldır bir yaralıparmağa derler yaaa neyse. Sizin fikriniz ne?

İnşallah caım yaaa. Allahım yardım etsin bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…