Canım benim , malesef böyle durumlarla karşılaşabiliyoruz...Üzülme lütfen , bebişinin tekrar geleceği günler yakındır , için biraz daha ferahlayacak o gelince...
Ama bir aksilik çıkmazsa 23 Nisan da Deniz kenarında sakin bir yere gidip bira moral toplamak istiyorum.
Kızlar sizin yardımıza daha doğrusu, görüşünüze ihtiyacım var. Bana lütfen fikrinizi söyleyin. Benim eşimin ailesi ile aram kötü, zaten hiç öyle iyi olmadı. Neyse, ben bebeğimi kaybettikten sonra iki defa mevlüt yaptım. Biri annemin evinde biri kendi evimde ikisine kayın valide geldi ama misafirlerle geldi, misafirlerle gitti. Egemen vefatundan 1 gün sonra benim evimdeki mevlütten sonra akşam yemeğine kalın annemler olacak, kardeşim ailesi geleck dedim. Kayınpeder ben yorgunum dedi, gelmeyeceğini söyledi, bende kayın valideye ağladım, kızdım, hiç desteğinizi görmüyorum, birşeyimde yanımda olmuyorsununuz dedim. 29 Aralık 2009 o günden bugüne bir gün bile nasılsın diye aramadılar. Ben de aramıyorum tabi. Ama beni aileme bize kötü davranıyor diye şikayet etmişler. Kötü davranışımda o gün ettiğim laf. Şimdi Babamın dayısının torunu ile benim kaynım evlendi bir nevi kuzenimle kaynım. Kuzenim İstanbula yerleşti, kuzenime Burada gelin ertesi yapacakmış kayın valide-kayın peder, mevlütlü akşam yemekli felan. Hiç gitmek istemiyorum doğal olarak ama arada kuzenim, akrabam var onların aileside gelecek. Ban eşimle geliyor haberler beni arayan felan da yok. Zamanda yakın 10 Nisan. O gün işyerinde işim var deyip gitmesem mi diyorum. Gidersem kendime işkence yapmış gibi olacağım. Gerçekten okadar soğudum ki neden böyle oldu anlamıyorum. Ömrümün sonuna kadar Eşimin ailesi ile görüşmesem canım yanmaz. Ya sonrada kendimi kötü insan gibi görüyorum ama içimdeki üzüntüyü anlatamam başka bir konu olsa affede bilirdim. Zaten 5 yıldır bir yaralıparmağa derler yaaa neyse. Sizin fikriniz ne?
yarın sabah saat 9'da doktor kontrolüm var, bakalım neler diyecek... gözümü kapatsam ve tekrar hamile olsam... Ağlamadan geçen tek bir günüm yok...
bugun ateşim düştü kesin adet oluyorum kızlar nasip kısmet
ben memlekete gidiyorum 15 gün yokum annemlerde internette yok arada cafede girmeye çalışıcam
biraz kafamı dinlememek iyi gelicek allaha emanet olun buayrılık inşallah bebiş getirir gelince bana
sizlere bol şanslar inşallah geldigimde güzel haberlerinizi alırım öpüyorum hepinizi...opuyorumnanaktan
Vallahi senin kilon gayet iyi.Sen bilirsin ama fazla kilo vermekte sıkıntı yaratabilir. Mümkün olduğunca ideal kilonda kalmaya bak. Benim boyuma göre ideal kilom 45 ama daha fazla veremiyeceğim galiba 50'de kaldım. Hayırlısı
Nisan ayına girdik arkadaşlar...
İnşallah bu ay hamile haberleri alıcaz...
İnşallah benim bebişimde bu ay sağlıcakla doğacak...
AMİİİİİİİİİİNNNNN...
eşimin doğum günü buğün her zaman çok güzel hazırlanırdım kutlardık hediye falan alırdım bu sefer hiç içimden gelmiyo eşim bu hallerime çok kızıyo ama kendimi toparlıyamıyorum hep hayal ediyodum doğum günümüzde kızımız 1 aylık olucak diye onunla kutluycaz diye şimdi içimden hiç gelmiyo ne yapıcağımı bilmiyorum sizler ne yaptınız özel günlerinizde
merhaba arkadaşlar.. sonunda test sonucumu aldım ..anladığım kadarıyla normal bir sonuç..
Öğle arası yürüyüş yaptım. Şehrin merkezinde hava güzeldi bir sürü tanıdık gördüm. KOnuşurken konu bir şekilde bebeklerimle ilgili sorulara geliyor. Ya doğum yaptın mı diyorlar, yada duymuş başın sağ olsun. Gerçekten çok acı. İçim yanıyor ama söylediğim, - bebeklerimi kaybettim ya da - hayat devam ediyor, -Allah veriyor sabrını felan ama sormayın bunları söylerken içimden bu acıyı çekmeyen anlamaz. dayanıyorum ama gelde bana sor geçiyor. Ağlamak istiyorum. Görenlerde diyorki ne kadar güçlüsün, iyi görünüyorsun. İşte içimdekini kim bilecek ki. Her allahın günü, her saat farklı bir piskoloji, bunalım.1 saatim 1 saatime uymuyor. Allah büyük dualrımızı kabul etsin, inşallah yüzümüzü güldürsün.
Melekcim benim düşükten sonra adet düzenim sapıttı. 30 Martta adet oldum beklenen adetim ayın kaçı olur kestiremiyorum. Bu nedenle yumurtlama tarihimi tutturamam diye ovulasyon testi aldım adetimin 10. gününden itibaren onu kullanacağım. Nokta atışı yapmak istiyorum. İnşallah nisanda oğlum kardeşini yollar. Benim doğum günüm 4 mayıs tutarsa o tarihlerde hamile olduğumu öğrenirim sanırım. İnşallah benim doğum günü hediyem hamilelik haberi olur. Evlilik yıldönümüz de 19 mayıs inşallah evlilik yıldönümü hediyemiz de bebeğimizin kalp atışlarını duymak olur.
Kızlar sizin yardımıza daha doğrusu, görüşünüze ihtiyacım var. Bana lütfen fikrinizi söyleyin. Benim eşimin ailesi ile aram kötü, zaten hiç öyle iyi olmadı. Neyse, ben bebeğimi kaybettikten sonra iki defa mevlüt yaptım. Biri annemin evinde biri kendi evimde ikisine kayın valide geldi ama misafirlerle geldi, misafirlerle gitti. Egemen vefatundan 1 gün sonra benim evimdeki mevlütten sonra akşam yemeğine kalın annemler olacak, kardeşim ailesi geleck dedim. Kayınpeder ben yorgunum dedi, gelmeyeceğini söyledi, bende kayın valideye ağladım, kızdım, hiç desteğinizi görmüyorum, birşeyimde yanımda olmuyorsununuz dedim. 29 Aralık 2009 o günden bugüne bir gün bile nasılsın diye aramadılar. Ben de aramıyorum tabi. Ama beni aileme bize kötü davranıyor diye şikayet etmişler. Kötü davranışımda o gün ettiğim laf. Şimdi Babamın dayısının torunu ile benim kaynım evlendi bir nevi kuzenimle kaynım. Kuzenim İstanbula yerleşti, kuzenime Burada gelin ertesi yapacakmış kayın valide-kayın peder, mevlütlü akşam yemekli felan. Hiç gitmek istemiyorum doğal olarak ama arada kuzenim, akrabam var onların aileside gelecek. Ban eşimle geliyor haberler beni arayan felan da yok. Zamanda yakın 10 Nisan. O gün işyerinde işim var deyip gitmesem mi diyorum. Gidersem kendime işkence yapmış gibi olacağım. Gerçekten okadar soğudum ki neden böyle oldu anlamıyorum. Ömrümün sonuna kadar Eşimin ailesi ile görüşmesem canım yanmaz. Ya sonrada kendimi kötü insan gibi görüyorum ama içimdeki üzüntüyü anlatamam başka bir konu olsa affede bilirdim. Zaten 5 yıldır bir yaralıparmağa derler yaaa neyse. Sizin fikriniz ne?
mrb arkadaşlar nasılsınız
uzun zamandır giremedim
annemlerin yanına gittim.
iyi geldi bana
ama işte eve gelince yine aynı şeyler
senağlamasenağlamasenağlama
bende erken doğum yapıp bebeğimi kaybettim 29 gün küvezde kaldı ama daha fazla dayanamadı kaybettik ilk anda metanetli gibiydim ama acısı sonradan çıktı ağladım zorda olsa atlatıyorsun zaman en iyi ilaç herşeye rağmen hayat devam ediyor allah verdi yine o aldı yaşatanda oydu zaten öyle işte yaşayan bilir benim gibi kayıbı olan arkadaşlara sabır diliyorum zaten acıyla beraber sabrıda veriyor
sağol tatlım ya 27 haftalık falandı benim ayrıca ben kaybedeli 8 yıl oldu cnm yani epey bir zaman oldu bu topiğe tevafuk rastladım içim bir tuhaf oldu bir iki kelime yazıyım dedim ewt zaman en iyi ilaç giderek acın hafifliyor unutuyorsun bile yani zorlanmadan oluyor bu durum allah yardım ediyor yoksa insan katlanamaz herşey bizim için yapıcak birşeyde yok ayrıca o doğumdan önce 5 yaşında bir kızım vardı onunlada hafifledi acım diyebilirim ama başka çocuğum yok allah tatmayanlara tattırsın acınızı anlıyorum
bende erken doğum yapıp bebeğimi kaybettim 29 gün küvezde kaldı ama daha fazla dayanamadı kaybettik ilk anda metanetli gibiydim ama acısı sonradan çıktı ağladım zorda olsa atlatıyorsun zaman en iyi ilaç herşeye rağmen hayat devam ediyor allah verdi yine o aldı yaşatanda oydu zaten öyle işte yaşayan bilir benim gibi kayıbı olan arkadaşlara sabır diliyorum zaten acıyla beraber sabrıda veriyor
premete sanada allah sabır versin cnm başka çocuğun varmı
premete ya bu ay hamile kalırmıyız canım ya.
Sinannuraycığım ben de ikizlerimi kaybettikten 3 ay sonra eşimin doğum günü ve evlilik yıl dönümümüz mart ayındaydı. Asla kutlama yapmadık yapamazdık da içimizden gelmezdi. Ama o günlerde dışarıda bir yemek yedik ve eşimindoğumgününde ben kendisine ihtiyacı olan birşey aldım o kadar. Yani bunu bir eğlenceye şölene dönüştürmeden vakar içinde geçirdik o günlerimizi. Eylül ayında da benim doğum günüm var ve asla kutlama pasta mum fala ne bu yıl ne de ölene kadar hiçbir yıl öyle birşey istemiyorum eğer aksi olursa mutlu olmam kahrolurum çocuklarımın hiç doğum günü olamadı onların hep ölüm günleri oldu kızlar.
Premete inşallah bu ay yapmış olduğun listedeki arkadaşlar hep beraber hamiş olursunuz.
Özlenen 2010 sevindim sonucunun iyi çıkmasına. Bir sonraki gebeliğinde sorun çıkmaması için sonucunun iyi çıkması iyi olmuş.
23 nisan'da biz de seyahat planladık bakalım. Hiçbirşey keyif vermiyor ama Ankara'dan ayrılmak herhalükarda iyi birşey. Tecrübeyle sabittir bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?