Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Canım benim , malesef böyle durumlarla karşılaşabiliyoruz...Üzülme lütfen , bebişinin tekrar geleceği günler yakındır , için biraz daha ferahlayacak o gelince...

Yaa gerçekten Allah yavruna sağlıkla kavuştursun. Analı babalı büyütsün. Gerçekten sen bebeğini kokladığında bir de koklamışgibi mutlu olacağız. Umudumuzsun.....

Canım bence madem arada kuzenin de var git derim. Hem onlar eşinin ailesi sevmek zorunda değilsin ama eşinin hatrına onlara katlanmak zorundasın. Şimdi sen gitmezsen onu da koz olarak kullanacaklar suçsuzken suçlu duruma düşeceksin. Misafir gibi gider misafir gibi kalkar gelirsin maksat adet yerini bulsun.

yarın sabah saat 9'da doktor kontrolüm var, bakalım neler diyecek... gözümü kapatsam ve tekrar hamile olsam... Ağlamadan geçen tek bir günüm yok...

inşallah gzüel geçer kontrolün canım. inşalalh tek dileğimiz o güzel günleri yeniden yaşyıp sonunun mutlu bitmesi. inşallah canım benim.

belki kafa dağıtmak iyi gelir canım. sna iyi yolculuklar. inşallah dönüşte gzüel haberlerle gelirisn. ya boşver çok şu ateş mevzularına falan takılma. strese sokuyo insanı bunlr. stresssiz olsak bebişleri hemen gelir de. ama bu kafamızdaki yoğunluk işte. öffffff

evet canım ama benim ideal kilom için birazdaha vermem gerekli. kilom az olursa hamilelik daha rahat geeçr diyıorum.

Nisan ayına girdik arkadaşlar...
İnşallah bu ay hamile haberleri alıcaz...
İnşallah benim bebişimde bu ay sağlıcakla doğacak...
AMİİİİİİİİİİNNNNN...

evet nisan ayı güneş tepemizde. belki o parlaklık o ışıltı bizim hayatımıza da yansır. inşallah güzel haberler alırız. bugün benim doğum günüm umrım bu yaş bana uğurlu gelir artıkkk.

bugün benim d edoğumgünüm. arkadaşalrım hediyeler almışalr pastalar yapmışalr. eşim d ehediye almış am kutlama falan yapmıyorum. aynen içimden gelmiyo. şimdi bebğim kollarımda olabilirdi. geçen yıl bu zmanlarda hamile olduğumu öğrenmiştim şimdi nasılım. gzüel başlamış kötü bitmiş bi yaş benim için. uamrım bu yaşım gzüel şeyler getiriri bana, yüzümüz güler artık.

merhaba arkadaşlar.. sonunda test sonucumu aldım ..anladığım kadarıyla normal bir sonuç..

hadi gözünaydın caım. ben nezamna alıcam bakalım.

offfff oluyo işte bende beni hamiel bilen insanalrla karşılaşmak istemiyorum sırf o sorulara cevap vermek zorunda olmıyayım diye.ç inşallah yine kocaman göbüşümüz olur.

hadi canım inşallah işe yararsa biz de alırız. umarım hediyelerin en gzüeli gelir sana.

canım bence de git misafir gibi fazla beklemeden kalk gel. en azından aaaaaa bak gelmedi ebn demedimmi demesinler. boşver onalrın yaptıkları ayıp kalsın. sen kuzenine üzerien düşeni yap o da seni ilerde koruyabilsin. yoksa diyecekelrki bak sana b,ile gelmedi. laf verme onlara boşverrr. hem eşin d eelinden geleni yaptığını görür. aktın kötü davrandıalr derisn bak ben üzerime düşeni yaptım.

mrb arkadaşlar nasılsınız
uzun zamandır giremedim
annemlerin yanına gittim.
iyi geldi bana
ama işte eve gelince yine aynı şeyler

senağlamasenağlamasenağlama

Sweetbabycim canım doğum günün kutlu olsun. ınşallah yeni yaşın sana uğurlu gelir ve bu sene Allah sana en çok istediğin hediyeyi gönderir.

mrb arkadaşlar nasılsınız
uzun zamandır giremedim
annemlerin yanına gittim.
iyi geldi bana
ama işte eve gelince yine aynı şeyler

senağlamasenağlamasenağlama

Evine hoşgeldin.Canım ne olur biraz toparla kendini. Çok zor günler geçiriyoruz ama kendimizi bırakmamız lazım değil mi?

:lepi:NıSAN'DA HAMıLE KALACAKLAR LıSTESı :lepi:

Aabeyazmelek
Eburcu
Hadibakem
Limburg1985
Özlenen2010
Premete
Seymacım
Sinannuray

Kızlar yok mu arttıran? yerimseniben

bende erken doğum yapıp bebeğimi kaybettim 29 gün küvezde kaldı ama daha fazla dayanamadı kaybettik ilk anda metanetli gibiydim ama acısı sonradan çıktı ağladım zorda olsa atlatıyorsun zaman en iyi ilaç herşeye rağmen hayat devam ediyor allah verdi yine o aldı yaşatanda oydu zaten öyle işte yaşayan bilir benim gibi kayıbı olan arkadaşlara sabır diliyorum zaten acıyla beraber sabrıda veriyor

Yasnurr ben de sana Allah'tan sabır diliyorum. Benim oğlum da 71 gün küvezde kaldı çok umutluyduk ama Allah yazmadı mı olmuyor işte. Sen kaç haftalık doğum yapmıştın, ne kadar oldu bebeğini kaybedeli. Zaman herşeye ilaç demişsin ya benim 9 ay oldu ama o ilacın bana bir tesiri yok sanırım. Sadece Allah'tan gelene boynumuz kıldan ince diye şu günüme şükrediyorum ve daha beterini yaşatmamasını için dua ediyorum.

sağol tatlım ya 27 haftalık falandı benim ayrıca ben kaybedeli 8 yıl oldu cnm yani epey bir zaman oldu bu topiğe tevafuk rastladım içim bir tuhaf oldu bir iki kelime yazıyım dedim ewt zaman en iyi ilaç giderek acın hafifliyor unutuyorsun bile yani zorlanmadan oluyor bu durum allah yardım ediyor yoksa insan katlanamaz herşey bizim için yapıcak birşeyde yok ayrıca o doğumdan önce 5 yaşında bir kızım vardı onunlada hafifledi acım diyebilirim ama başka çocuğum yok allah tatmayanlara tattırsın acınızı anlıyorum

Sağol Allah kızını sana bağışlasın. Bizlere de evlat sahibi olmayı asip etsin :Saruboceq:

9 ay yeni sayılır hala üzülmen çok normal zamanla herşey yoluna girecektir inan bunu yaşayan biri olarak söylüyorum :teselli:

başın saolsun canım
seni anlıyorum
allahım sabır versin bizlere

premete ya bu ay hamile kalırmıyız canım ya.

Sinannuraycığım ben de ikizlerimi kaybettikten 3 ay sonra eşimin doğum günü ve evlilik yıl dönümümüz mart ayındaydı. Asla kutlama yapmadık yapamazdık da içimizden gelmezdi. Ama o günlerde dışarıda bir yemek yedik ve eşimindoğumgününde ben kendisine ihtiyacı olan birşey aldım o kadar. Yani bunu bir eğlenceye şölene dönüştürmeden vakar içinde geçirdik o günlerimizi. Eylül ayında da benim doğum günüm var ve asla kutlama pasta mum fala ne bu yıl ne de ölene kadar hiçbir yıl öyle birşey istemiyorum eğer aksi olursa mutlu olmam kahrolurum çocuklarımın hiç doğum günü olamadı onların hep ölüm günleri oldu kızlar.
Premete inşallah bu ay yapmış olduğun listedeki arkadaşlar hep beraber hamiş olursunuz.
Özlenen 2010 sevindim sonucunun iyi çıkmasına. Bir sonraki gebeliğinde sorun çıkmaması için sonucunun iyi çıkması iyi olmuş.
23 nisan'da biz de seyahat planladık bakalım. Hiçbirşey keyif vermiyor ama Ankara'dan ayrılmak herhalükarda iyi birşey. Tecrübeyle sabittir bu.

premete sanada allah sabır versin cnm başka çocuğun varmı

İlk bebeğimi kaybettim başka çocuğum yok. Ondan sonra tekrar hamile kaldım ama düşük yaptım. Kısmetse bu ay tekrar başlıyorum çalışmalara.

premete ya bu ay hamile kalırmıyız canım ya.

Niye kalmayalım kalacağız tabi. Kadınlar kulübü hamile görsün gümbür gümbür geliyoruz.

Mapcım seyahat planlamakla iyi yapmışsınız. Aynı evin içinde dört duvar, her köşeden üzerine üzerine gelen hatıralar insanı boğuyor. Siz nereye gidiyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…