Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

:lepi:NİSAN'DA HAMİLE KALACAKLAR LİSTESİ :lepi:

Aabeyazmelek
Eburcu
Hadibakem
Limburg1985
Özlenen2010
Premete
Seymacım
Sinannuray

Kızlar yok mu arttıran? yerimseniben

Allah hatırlısını nasip etsin inşallah olur. Bu listede adımızı görürüz.

:lepi:NİSAN'DA HAMİLE KALACAKLAR LİSTESİ :lepi:

Aabeyazmelek
Eburcu
Hadibakem
Limburg1985
Özlenen2010
Premete
Seymacım
Sinannuray

Kızlar yok mu arttıran? yerimseniben

Hadi hayırlı olsun yeni listemiz .. inş. herkese uğur getirir..

herkese hayırlı cumalar diliyorum ,,Rabbim bu mübarek günde dualrımızı kabul etsin inş.. yüreği evlat hasretiyle çarpan anne adaylarınında yüzünü güldürsün inş..

Sağol canım ya dün bunalıma girdim neredeyse ama bugün iyiyim. Zamanınızı ayırıp cevap yazdığın için teşekkürler. Zaten beni arayıp davet eden olmadı henüz. Olacağınıda zannetmiyorum. Eşime sormuşlar gelirmi diye oda bilmiyorum ama gelmeye bilirdemiş. Tahminim çağırmayacaklar. Umarım öyle olur. Ben de gitmek zorunda kalmam. Hayırlısı. Bu hayatta benden daha önemli, benim sağlığımdan, pisikolojimden önce gelen bir şey yok. Hayırlısı. Ferdekarlıklar hep benden götürdü.

Başın sağ olsun. Allah evladına uzun ömür versin. Sana bağışlasın. Allahım bize de meleklerimizizn kardeşini versin inşallah.

sevgili arkadasim seni cok iyi anliyorum bende yaklasik iki ay önce 27 haftalik bir dogum yaptim benimki kizdi ve vucudu su toplamis bu nedenle erken dogdu ve 1 saat yasadi yazini okurken inan tekrar hatirladim ve agladim biz otopsi yaptirdik bebege acaba neden su toplamis diye genetik diye cok korkmustum ama cok sukur deyilmis kan dolasimi yuzundenmis benimkinin kilosu falan cok iyidi 2 kilo dogdu ama kalbi dayanamadi yavrumun allah herkeze hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin ve bu durumdakilere sabir versin .

herkeze hayırlı cumalar kızlar ne kutlaması tabiki kutlama yapacak gücüm yok sadece eşimin mutlu olması için bişeyler yaparım dedim ama inanın dün o kadar kötüydümki hiç bişey yapamazdım

premete allah mı yazdırdı sana o listeyi çok güzel ya ama benim bu ay pek ümidim yok siz bu ay kalın bende mayısta allahın izniyle

eburcu canım eğer oraya gitmek seni rahatsız edecekse gitme çünki gerçekten hiç kimse kendimizden sağlığımızdan önmeli değil bende senin gibi düşünüyorum bebeğimi kaybettikten sonra eskiden sevmediğim insanlara iyice gıcık oldum onları görünce acım artıyo görmek istemiyorum

kızlar ben buğün çok iyiyim çünki ilk defa bebğimi gördüm sabaha karşıydı allahım ne kadar güzeldi eşimle gezmeye gidiyomuşuz onuda bebek arabasına koymuşuz ama yürüyerek gidilmeyecek uzaklıktaki yerlere yürüyoruz bebeğimle sonra bebeğim uyanıyo ona biberonla süt veriyorum yemiyo eşim diyo zorlama ben diyorum hiç bişey yemedi açlıktan ölsün mü bebeğim eşimde aç olsa yer diyo dünyadayken hiç açamadığı gözlerini açıyo bana gözleri mavi hep mavi olsun istemiştim doğmadan öncede mavi olduğunu görmüştüm bebeğimi kucağıma aldım allahım rüyada olsa çok güzel bi duygu boynunu öptüm kokladım ama hiç koku yoktu allahım cennneti koklamayı bana nasip etmedi ama çok mutluyum bu kadarıda yeter

he bide dün haberleri izledinizmi bilmiyorum ıraktaki bebekleri gösterdi amerikalıların kullandığı kimyasal silahlardan dolayı doğan çocukların çoğu sakat onları görünce eşimin babası ben çok ağlıyorum diye dedi kızım böyle olsaydı dahamı iyiydi haline şükret peygamberimizinde çocukları vefat etmiş o sabretmiş dedi gerçekten halime şükretttim evet dayanması çok zor ama düşünsenize gözümüzün önünde öyle olduklarını hiç bi faydamızın olamadığını öylesi daha zor herşerde bi hayır vardır şükrolsun bu günümüze

Sağol canım. Evet ben de kendimi düşünmeye karar verdim. İstemediğim bir şeyi sırf birileri mutlu olsun diye yapmayacağım.

Rüyan beni çok duygulandırdı. Allahım banada yavrularımı rüya dada olsa görmeyi özelliklede koklamayı nasip etsin. Egemenimin bedeni koklamdım ama buz gibiydi, onun sıcak bedenini hissetmeyi nasip etsin Allah.

Başın sağ olsun. Allah sabır versin. İnşallah Allah en kısa zamanda yavrunun kardeşine kavuşturu seni. Allah melek annerine dayanma gücü versin. Bebeğim vefat edeli 4,5 ay oldu ben hala toparlayamadım. Ama umudum var.

Allah sabırlar versin. Öyle bir imtihan içindeyiz ki sabretmesi çok zor. Sezeryanla mı yaptın doğumu yoksa normal miydi.

premete allah mı yazdırdı sana o listeyi çok güzel ya ama benim bu ay pek ümidim yok siz bu ay kalın bende mayısta allahın izniyle

Yok öyle oyunbozanlık yapmak. Hep beraber hamile kalacağız.:CüvCüv:

Ne güzel bir rüya görmüşsün canım. Rüyası bile yetiyor değil mi. Ben hiç göremedim,keşke ben de görebilsem.

inanın rüyası bile gerçek gibi öyle güzel bi duyguki hep dua ediyodum hasretim gitsin diye gerçekten sanki bebeğim yanımdaydı sarıldım öptüm allahım sizede nasip etsin ben çok mutlu oldum sizide mutlu etsin sonrada meleklerimizin kardeşleriyle mutlu etsin bizi rabbim cuma günü dualarımızı boşa cevirme hepimizin yüzünü güldür

benim durumum hiç iyi değil kendimi eve kapattım hiç biyere çıkmıyorum kimseyle konuşmuyorum biraz önce annem aradı kızdı babam hasta olmuş yatmış iki gün benim haberim yok herşeyi unutuyorum sarı kantaron çayına başlatım rahatlatıcı sakinleştirici etkisi var sizde deneyin ben sanki biraz faydasını gördüm daha iki kere içtim deneyin bence

bende bebeğimin o buz gibi bedenini kokladım benimde eşiminde kafamızın arkasında hafif bi kırmızılık var doğum lekesi bebeğimin kafasına bile baktım ilkten irkildim onu öyle görünce görümcem dedi öp ayaklarını iyikide demiş kendimi topladım bebeğimin her yerine iyice baktım rabbi öyle güzel yaratmışki hep erkek kardeşime benzese derdim rabbim meleğimi ona benzetmişti 3 günde olsa beni mutlu etti rabbim

canım bence d arayıp çağırmadılarsa ne gidiceksin. hiçbişey bizden önemli değil. ama insanlar bu şekilde bile üzmeyi baaşrıyola rişte. kendini iyi hissetmiyeceksen gitme tatlım. boşver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…