:lepi:NİSAN'DA HAMİLE KALACAKLAR LİSTESİ :lepi:
Aabeyazmelek
Eburcu
Hadibakem
Limburg1985
Özlenen2010
Premete
Seymacım
Sinannuray
Kızlar yok mu arttıran? yerimseniben
:lepi:NİSAN'DA HAMİLE KALACAKLAR LİSTESİ :lepi:
Aabeyazmelek
Eburcu
Hadibakem
Limburg1985
Özlenen2010
Premete
Seymacım
Sinannuray
Kızlar yok mu arttıran? yerimseniben
Canım bence madem arada kuzenin de var git derim. Hem onlar eşinin ailesi sevmek zorunda değilsin ama eşinin hatrına onlara katlanmak zorundasın. Şimdi sen gitmezsen onu da koz olarak kullanacaklar suçsuzken suçlu duruma düşeceksin. Misafir gibi gider misafir gibi kalkar gelirsin maksat adet yerini bulsun.
herkese hayırlı cumalar diliyorum ,,Rabbim bu mübarek günde dualrımızı kabul etsin inş.. yüreği evlat hasretiyle çarpan anne adaylarınında yüzünü güldürsün inş..
bende erken doğum yapıp bebeğimi kaybettim 29 gün küvezde kaldı ama daha fazla dayanamadı kaybettik ilk anda metanetli gibiydim ama acısı sonradan çıktı ağladım zorda olsa atlatıyorsun zaman en iyi ilaç herşeye rağmen hayat devam ediyor allah verdi yine o aldı yaşatanda oydu zaten öyle işte yaşayan bilir benim gibi kayıbı olan arkadaşlara sabır diliyorum zaten acıyla beraber sabrıda veriyor
kızlar ben buğün çok iyiyim çünki ilk defa bebğimi gördüm sabaha karşıydı allahım ne kadar güzeldi eşimle gezmeye gidiyomuşuz onuda bebek arabasına koymuşuz ama yürüyerek gidilmeyecek uzaklıktaki yerlere yürüyoruz bebeğimle sonra bebeğim uyanıyo ona biberonla süt veriyorum yemiyo eşim diyo zorlama ben diyorum hiç bişey yemedi açlıktan ölsün mü bebeğim eşimde aç olsa yer diyo dünyadayken hiç açamadığı gözlerini açıyo bana gözleri mavi hep mavi olsun istemiştim doğmadan öncede mavi olduğunu görmüştüm bebeğimi kucağıma aldım allahım rüyada olsa çok güzel bi duygu boynunu öptüm kokladım ama hiç koku yoktu allahım cennneti koklamayı bana nasip etmedi ama çok mutluyum bu kadarıda yeter
sevgili arkadasim seni cok iyi anliyorum bende yaklasik iki ay önce 27 haftalik bir dogum yaptim benimki kizdi ve vucudu su toplamis bu nedenle erken dogdu ve 1 saat yasadi yazini okurken inan tekrar hatirladim ve agladim biz otopsi yaptirdik bebege acaba neden su toplamis diye genetik diye cok korkmustum ama cok sukur deyilmis kan dolasimi yuzundenmis benimkinin kilosu falan cok iyidi 2 kilo dogdu ama kalbi dayanamadi yavrumun allah herkeze hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin ve bu durumdakilere sabir versin .
sevgili arkadasim seni cok iyi anliyorum bende yaklasik iki ay önce 27 haftalik bir dogum yaptim benimki kizdi ve vucudu su toplamis bu nedenle erken dogdu ve 1 saat yasadi yazini okurken inan tekrar hatirladim ve agladim biz otopsi yaptirdik bebege acaba neden su toplamis diye genetik diye cok korkmustum ama cok sukur deyilmis kan dolasimi yuzundenmis benimkinin kilosu falan cok iyidi 2 kilo dogdu ama kalbi dayanamadi yavrumun allah herkeze hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin ve bu durumdakilere sabir versin .
premete allah mı yazdırdı sana o listeyi çok güzel ya ama benim bu ay pek ümidim yok siz bu ay kalın bende mayısta allahın izniyle
kızlar ben buğün çok iyiyim çünki ilk defa bebğimi gördüm sabaha karşıydı allahım ne kadar güzeldi eşimle gezmeye gidiyomuşuz onuda bebek arabasına koymuşuz ama yürüyerek gidilmeyecek uzaklıktaki yerlere yürüyoruz bebeğimle sonra bebeğim uyanıyo ona biberonla süt veriyorum yemiyo eşim diyo zorlama ben diyorum hiç bişey yemedi açlıktan ölsün mü bebeğim eşimde aç olsa yer diyo dünyadayken hiç açamadığı gözlerini açıyo bana gözleri mavi hep mavi olsun istemiştim doğmadan öncede mavi olduğunu görmüştüm bebeğimi kucağıma aldım allahım rüyada olsa çok güzel bi duygu boynunu öptüm kokladım ama hiç koku yoktu allahım cennneti koklamayı bana nasip etmedi ama çok mutluyum bu kadarıda yeter
Sağol canım. Evet ben de kendimi düşünmeye karar verdim. İstemediğim bir şeyi sırf birileri mutlu olsun diye yapmayacağım.
Rüyan beni çok duygulandırdı. Allahım banada yavrularımı rüya dada olsa görmeyi özelliklede koklamayı nasip etsin. Egemenimin bedeni koklamdım ama buz gibiydi, onun sıcak bedenini hissetmeyi nasip etsin Allah.
Sağol canım. Evet ben de kendimi düşünmeye karar verdim. İstemediğim bir şeyi sırf birileri mutlu olsun diye yapmayacağım.
Rüyan beni çok duygulandırdı. Allahım banada yavrularımı rüya dada olsa görmeyi özelliklede koklamayı nasip etsin. Egemenimin bedeni koklamdım ama buz gibiydi, onun sıcak bedenini hissetmeyi nasip etsin Allah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?