Öğle arası yürüyüş yaptım. Şehrin merkezinde hava güzeldi bir sürü tanıdık gördüm. KOnuşurken konu bir şekilde bebeklerimle ilgili sorulara geliyor. Ya doğum yaptın mı diyorlar, yada duymuş başın sağ olsun. Gerçekten çok acı. İçim yanıyor ama söylediğim, - bebeklerimi kaybettim ya da - hayat devam ediyor, -Allah veriyor sabrını felan ama sormayın bunları söylerken içimden bu acıyı çekmeyen anlamaz. dayanıyorum ama gelde bana sor geçiyor. Ağlamak istiyorum. Görenlerde diyorki ne kadar güçlüsün, iyi görünüyorsun. İşte içimdekini kim bilecek ki. Her allahın günü, her saat farklı bir piskoloji, bunalım.1 saatim 1 saatime uymuyor. Allah büyük dualrımızı kabul etsin, inşallah yüzümüzü güldürsün.
bende erken doğum yapıp bebeğimi kaybettim 29 gün küvezde kaldı ama daha fazla dayanamadı kaybettik ilk anda metanetli gibiydim ama acısı sonradan çıktı ağladım zorda olsa atlatıyorsun zaman en iyi ilaç herşeye rağmen hayat devam ediyor allah verdi yine o aldı yaşatanda oydu zaten öyle işte yaşayan bilir benim gibi kayıbı olan arkadaşlara sabır diliyorum zaten acıyla beraber sabrıda veriyor
kızlar ben kendimi eve kapatmamaya çalışıyorum . arkadaşalrla vakit geçirmeye çalışıyorum nereye gitseler takılıyorum peşelrine. evde kalınca kuruyorum kafamda çok. kafayı yiyecek gibi oluyorum. offfff göbişlere bireer bebiş konsa da biraz olsun iyi hissetsek kendimizi.
İnan yaşadıklarımız hep aynı...hiçkimse bizi anlayamaz zaten, ateş düştüğü yeri yakıyor...Burnumun direği sızlıyor, içim acıyor... Allahın gücüne gitmesin ama ''neden ben?'' sorusu hep aklımda, neden ben, neden benim bebeğim? İsyan etmemem lazım biliyorum, bana yazmak iyi geliyor, sen de yalnız olmadığını bil, ben bu forum sayfası sayesinde biraz huzur buluyorum, sadece ben değilim diyorum, sadece benim bebeğim de değil... Allahım tez vakitte güzel, rahat bir hamilelik ve sağlıklı, hayırlı, normal, vaktinde doğan evlatlar nasip etsin hepimize...
ben de Nisan doğumluyum, ama kutlamam mümkün değil... 12 temmuz da doğum günü olacaktı bebişimin... gözümü kapatsam , tekrar hamile olarak uyansam...
sevgili arkadasim seni cok iyi anliyorum bende yaklasik iki ay önce 27 haftalik bir dogum yaptim benimki kizdi ve vucudu su toplamis bu nedenle erken dogdu ve 1 saat yasadi yazini okurken inan tekrar hatirladim ve agladim biz otopsi yaptirdik bebege acaba neden su toplamis diye genetik diye cok korkmustum ama cok sukur deyilmis kan dolasimi yuzundenmis benimkinin kilosu falan cok iyidi 2 kilo dogdu ama kalbi dayanamadi yavrumun allah herkeze hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin ve bu durumdakilere sabir versin .
Keşke canım ya. Keşke olabilseydi. Zaman çobuk geçer inşallah. Bir bakmışsın hamilesin. Allah yardımcın olsun. Eğer normal doğum yaptıysan biraz toparlanınca, spora git, terapiye falan git toparla kendimi 2 ay bekledikten sonra bebiş çalışmalarına başla tekrar. Meşgalen çok olunca zaman çabuk geçiyor.
melekcim dur hemen panik yapma rahat ol ,, hiçbir belirti yok diyosun bu konuda fazla bir bilgim yok ama sakin ol canım ,, doktorun inş. güzel haberler verir..
Kızlar biraz önce tahlillerimin sonuçlarını aldım...İdrarda protein 30 çıkmış , referans aralığına negatif yazıyor ama...Refarans aralığın dışında çıkanların yanında yıldız oluyor ya , benimkinin yanında yıldız yok...Sonuçları doktora faksladık , 6 da aricam doktoru...offf canım sıkıldı , ne demek şimdi bu ? idrarda protein diyince preeklampsi geliyor aklıma...Ama ödemim yok , tansiyonum da normal...offf lütfen her şey normal olsun...Çok kiloda almadım , 10 kilo aldım şimdiye kadar...
bugün doktoruma test sonucumu faxladım çok şükür ii dedi.. ve adet olunca görüşmek üzere randevumu aldım ,, günde 6 folbiol başla dedi ,, bu ay yükleme yapacakmışız.,sizce 6 folbiol bir yan etki yaparmı??
Canım yaa çok teşekkür ederim ...Ne bileyim işte teleşlandım birden , çokta bilgim yok bu konuda , inşallah deiğin gibi hiç bir şey yoktur...Bakalım doktorum ne diyecek , 6 da aricam doktoru...Canım hemen moralini bozma. TİT protein bakımından hatalı sonuçlar verebiliyor. Test çubuğunu idrarın içinde biraz fazla tutunca protein hatalı pozitif verebiliyor.Benim başıma geldi ondan biliyorum. Kontrol testi yaptır onda da protein pozitif çıksa bile 24 saatlik idrar biriktirip ölçüm yaptırmadan protein pozitif denilmiyor. Hemen öyle aklına preeklemsi falan getirme. Preeklemsi için sadece idrarda protein çıkması yeterli değil, sende başka belirti yok ki tansiyon takibin yapılıyordur zaten. Benim Meleğime moral bozmak hiç yakışmıyor. Hiç merak etme sen herşey yolunda ve yeğenim de sağlıklı bir şekilde teşrif edecek dünyaya.
bugün doktoruma test sonucumu faxladım çok şükür ii dedi.. ve adet olunca görüşmek üzere randevumu aldım ,, günde 6 folbiol başla dedi ,, bu ay yükleme yapacakmışız.,sizce 6 folbiol bir yan etki yaparmı??
çok sevindim doktorunun güzel şeyler söylemesine...Fazla folik asitin zararı yok diye biliyorum , fazlası vücuttan atılıyomuş...Ama folbiol zaten yüksek miktarda folik asit içeriyor , buradaki bazı doktorlar folbiolü haftada 2 kez veriyorlar...Folik plus olmasın doktorunun dediği...
Canım yaa çok teşekkür ederim ...Ne bileyim işte teleşlandım birden , çokta bilgim yok bu konuda , inşallah deiğin gibi hiç bir şey yoktur...Bakalım doktorum ne diyecek , 6 da aricam doktoru...
Haydi bakalım hayırlı oldun. Yine aşılama mı yaptıracaksın. Ben folbiolü haftada 2 kere kullanıyorum günde 6'yı görünce şaşırdım. Merak etme bir zararı olmaz vücut ihtiyacı kadarını depoluyor gerisini atıyor zaten.
evet canım yine aşılama olacam ,, ecza dolabı gibi oldum zaten ilaç kullanmaktan ,inş. bişey olmaz.
evet canım yine aşılama olacam ,, ecza dolabı gibi oldum zaten ilaç kullanmaktan ,inş. bişey olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?