Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

kızlar ben kendimi eve kapatmamaya çalışıyorum . arkadaşalrla vakit geçirmeye çalışıyorum nereye gitseler takılıyorum peşelrine. evde kalınca kuruyorum kafamda çok. kafayı yiyecek gibi oluyorum. offfff göbişlere bireer bebiş konsa da biraz olsun iyi hissetsek kendimizi.

İnan yaşadıklarımız hep aynı...hiçkimse bizi anlayamaz zaten, ateş düştüğü yeri yakıyor...Burnumun direği sızlıyor, içim acıyor... Allahın gücüne gitmesin ama ''neden ben?'' sorusu hep aklımda, neden ben, neden benim bebeğim? İsyan etmemem lazım biliyorum, bana yazmak iyi geliyor, sen de yalnız olmadığını bil, ben bu forum sayfası sayesinde biraz huzur buluyorum, sadece ben değilim diyorum, sadece benim bebeğim de değil... Allahım tez vakitte güzel, rahat bir hamilelik ve sağlıklı, hayırlı, normal, vaktinde doğan evlatlar nasip etsin hepimize...

ben de Nisan doğumluyum, ama kutlamam mümkün değil... 12 temmuz da doğum günü olacaktı bebişimin... gözümü kapatsam , tekrar hamile olarak uyansam...

ah canımm, başın sağolsun... hep yaz, içinde tutma, ağlamak istediğinde ağla, dertleşmek istediğinde biz burdayız. Hepimiz tekrar hamile kalmak için gün sayıyoruz, Allahım hepimizin yardımcısı olsun.

Çok iyi yapıyorsun, gez dolaş kafan dağalsın. Gerçekten yükümüz ağır. Ancak böyle hafifliyor.
Bir kadın vardı pek akıllı değil deli felan diye bahsederlerdi Ben de sordum hayrıdır niye öyle söylüyorsunuz diye. Kadın çocuğunu kaybetti kafayı yedi. Şimdi de normal değil dediler. İnan kendimden koktum ben de olabilirim diye çünki ruh halim okadar çabuk değişiyorki gülerken ağlamaya, ağlarken gülmeye başlıyorum. Allahım sen aklıma mukayet ol. Bir de bukadar sıkıntının arasında böyle anlayışsız, hoşgörüsüz, sevgisiz insanlarla uğraşmak zorundayım.

Keşke canım ya. Keşke olabilseydi. Zaman çobuk geçer inşallah. Bir bakmışsın hamilesin. Allah yardımcın olsun. Eğer normal doğum yaptıysan biraz toparlanınca, spora git, terapiye falan git toparla kendimi 2 ay bekledikten sonra bebiş çalışmalarına başla tekrar. Meşgalen çok olunca zaman çabuk geçiyor.

canım, allah sabır versin, başın sağolsun. ben de 15 gün önce 23+3te kaybettim meleğimi, biricik oğlumu...Allahım bize tez vakitte hayırlı,sağlıklı,normal,vaktinde doğan evlatlar nasip etsin.

Evet, haklısın. Biz iki ay evvel 16. haftada üçlü tarama testi için istanbula gelmiştik, meğer hiçbir belirti vermeden rahim ağzı açılmış, apar topar hastaneye yatırdılar, serklaj oldum, hastaneye yattım çıktım, tekrar yattım. Allahtan kardeşim ve görümcem istanbulda, onlarda kaldım ama tüm çabalarımız boşa gitti, Allah büyük. Bugün Antalya ya evimize dönüyorum, evimi özledim, ama oğlumu burada bırakıp gidiyoruz, hiç içime sinmiyor hiç...

Kızlar biraz önce tahlillerimin sonuçlarını aldım...ıdrarda protein 30 çıkmış , referans aralığına negatif yazıyor ama...Refarans aralığın dışında çıkanların yanında yıldız oluyor ya , benimkinin yanında yıldız yok...Sonuçları doktora faksladık , 6 da aricam doktoru...offf canım sıkıldı , ne demek şimdi bu ? idrarda protein diyince preeklampsi geliyor aklıma...Ama ödemim yok , tansiyonum da normal...offf lütfen her şey normal olsun...Çok kiloda almadım , 10 kilo aldım şimdiye kadar...

melekcim dur hemen panik yapma rahat ol ,, hiçbir belirti yok diyosun bu konuda fazla bir bilgim yok ama sakin ol canım ,, doktorun inş. güzel haberler verir..

bugün doktoruma test sonucumu faxladım çok şükür ii dedi.. ve adet olunca görüşmek üzere randevumu aldım ,, günde 6 folbiol başla dedi ,, bu ay yükleme yapacakmışız.,sizce 6 folbiol bir yan etki yaparmı??

Canım hemen moralini bozma. TİT protein bakımından hatalı sonuçlar verebiliyor. Test çubuğunu idrarın içinde biraz fazla tutunca protein hatalı pozitif verebiliyor.Benim başıma geldi ondan biliyorum. Kontrol testi yaptır onda da protein pozitif çıksa bile 24 saatlik idrar biriktirip ölçüm yaptırmadan protein pozitif denilmiyor. Hemen öyle aklına preeklemsi falan getirme. Preeklemsi için sadece idrarda protein çıkması yeterli değil, sende başka belirti yok ki tansiyon takibin yapılıyordur zaten. Benim Meleğime moral bozmak hiç yakışmıyor. Hiç merak etme sen herşey yolunda ve yeğenim de sağlıklı bir şekilde teşrif edecek dünyaya.

çok sevindim doktorunun güzel şeyler söylemesine...Fazla folik asitin zararı yok diye biliyorum , fazlası vücuttan atılıyomuş...Ama folbiol zaten yüksek miktarda folik asit içeriyor , buradaki bazı doktorlar folbiolü haftada 2 kez veriyorlar...Folik plus olmasın doktorunun dediği...

Canım yaa çok teşekkür ederim ...Ne bileyim işte teleşlandım birden , çokta bilgim yok bu konuda , inşallah deiğin gibi hiç bir şey yoktur...Bakalım doktorum ne diyecek , 6 da aricam doktoru...

Haydi bakalım hayırlı oldun. Yine aşılama mı yaptıracaksın. Ben folbiolü haftada 2 kere kullanıyorum günde 6'yı görünce şaşırdım. Merak etme bir zararı olmaz vücut ihtiyacı kadarını depoluyor gerisini atıyor zaten.

ay şimdi tereddütte kaldım ama yok ya eminim folbiol dedi çünkü GNC nin 800 mcg lik folik asitini al dedi bende bu çevrede bulamadım .. o nedenle folbiol dedi . bende aşırı folik asit eksikliği varmışCADIARZU.. ay zaten pipirikliyim ilacı içerim sonra acaba bişeymi olur diye kendimi kurarımkaydirigubbakcemile3

Canım yaa çok teşekkür ederim ...Ne bileyim işte teleşlandım birden , çokta bilgim yok bu konuda , inşallah deiğin gibi hiç bir şey yoktur...Bakalım doktorum ne diyecek , 6 da aricam doktoru...

Doktorla görüşünce bize de yaz merakta bırakma olur mu?

evet canım yine aşılama olacam ,, ecza dolabı gibi oldum zaten ilaç kullanmaktan ,inş. bişey olmaz.

evet canım yine aşılama olacam ,, ecza dolabı gibi oldum zaten ilaç kullanmaktan ,inş. bişey olmaz.

Merak etme canım Allah'ın izniyle birşey olmaz. Bizim bünyelerimiz herşeye dayanıklı. Gör bak bebeklerimize kavuşunca o moralle hiçbir hasatalık falan kalmayacak genç kız gibi olacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…