Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

canım bende korkuyorum aklımı kaçırmaktan ama her zaman halimize şükredelim beterin beteri var sen seni üzecek insanlardan uzaktansın istesen görmezsin seni üzmelerine fırsat vermezsin benim bi görümcem var yan tarafta oturuyo günde en az 10 kere geliyo kardeşleri bile illallah etmiş düşün ya o derece her günümü burnumdan getiriyo ben acı çekeyim diye kızını öpüyo kokluyo yalandan yere bebeğimden bahsediyo ben mezarına gidemiyorum üzülürüm diye biliyo gidip yok minicik yok yerin altında bahsedip duruyo allah hidayet versin canımı çok yakıyo

üzülme canım bu sefer mevla güldürecek yüzünü sonuçları bizede haber ver kilo önemli değilki gelişimi tamamlansın bebeğinin

Hay allah ya gerçekten çok zor. Alllah sana iki kat sabır versin çok zor. Arkadaşara dediğin gibi insanlık versin

canım bakma sen kafam dağılıyomu hayır. bi çocuk görüyosun bi hamile. yine dalıp gidiyosun. hamilelikte giyebileceğim tarzda bişey görüyorum. şimdi bebişim benimle olsaydı hemen alırdım diyorum. üm almak istedikelrim yapacakalrım hamileliğe dair. bebeğime alacakalrıa dair. dışarı çıkıyosun eve geliyosun bianda boşluktasın. hüzünleniyosun. yaşlar durmuyo gözünde bi agrip hissediyosun. eşim de böyle yapmak zorundayız çünkü yeniden istiyoruz diyo. belki haklı ama ona da üzüntümü göstermemeye çalışıyorum. canım sana da Allah sabır evrsin insanın canının acısı aten yetiyo bi de bu saçma sapan insanlar. Allah onlara insanlık nasip etsin ayıp ya. densin insanmı arıyosun çok. snein üzüldüğünü bile bile çok mutlu olduğunu haykıranalr. herşeyi gözüne sokmaya çalışanalr. napalım işte.

canım hemen moralini bozma. dur bakalım doktorun ne diyecek. preklemside ödem çok oluyo sanırım. ben de d eidararda protein çıkmıştı elelrim ayakalrım şişti ama tansiyonum normal olduğu için preklemsi diyemeyiz demişlerdi. sen tansiyonunu kontrol et arsır am çok sık da yapma o zman yanlış onuç veriyomuş. doktorun sana uygun yolu göstericektir. beki sadece enfeksiyon olmuştur. sen merak etme. topiğimizin umudu zmanında sağlıkla gelicek. bize de umut olucak. gzüel haberlerini bekliyoruz tatlım.

çok sevindim canım. ne zan start veriyosun tedaviye. zmı kaldı. ayyy hadi bir de senden gzüel haberler alalım. bahar müjdeleriyle gelsin.

evet canım yine aşılama olacam ,, ecza dolabı gibi oldum zaten ilaç kullanmaktan ,inş. bişey olmaz.

olsun tatlım ya. napalım anne olabilmek için bebekelrimize kavuşmak için her yolu dnemek zorundayız. sonra inşallah bu tedavi süreçelri hatırlanmaz bile onalrı kucağımıza alınca. Allahım o günelri nasip etsin hepimzie.

Allah öyle insanalrın yüreğine Allah korkusu versin. inanalrın acılarıyla dalga geçer gibi davranmak acılrını daha da akatlamak insanlığa sığmaya bişey. bugünün ayrını var demişler. Rabbim kimseye evrmesin ama kimin başına ne geliceği belli değil. sen Allaha havale et canım napalım yapacak bişeyimzi yok. hepimize gzüel sağlıklı melekler versin de kurtulalım bunların acımasından.

üzülme canım bu sefer mevla güldürecek yüzünü sonuçları bizede haber ver kilo önemli değilki gelişimi tamamlansın bebeğinin

Doktorla görüşünce bize de yaz merakta bırakma olur mu?

Arkadaşlar hepinize tekrar teşekkür ederim...Doktorumun hemşiresiyle görüştüm , doktorum değerlerime bakmış ,değerlerim normalmiş , bir sorun yokmuş...Ayy nasıl telaş yaptım birden...Negatif çıkmayınca sonuç kötü sandım , 30 mg çıkması düşük bir değer olmaliki doktorum önemsememiş...

Canım aşırı folik asit eksikliği varsa ondan folbiol vermiştir o zaman...Benim folik asitim fazla çıkardı hep , hemotolog folik asitin fazla olmasının bir zararı yok , folbiolü almaya devam et demişti...Ama içinin rahat etmesi için sor istersen tekrar , önemli olan senin içinin rahat olması...

Melekcim gözün aydın canım. Şimdi bir oh çekmişsindir. Haklısın insan bizim yaşadıklarımızı yaşayınca çok pimpirikli oluyor. Çok az zaman kaldı inşallah sonuna kadar herşey çok güzel gidecek.

iyi akşamlar nasılsınız melek anneleri
melek76 herşeyin normal olmasına çok sevindim
sinannuray herkesin başında var böyle sorunlar inan
takmamak lazım
bizim derdimiz bize yetiyor zaten
böyle yapıyorum ben aman banane diyorum benim derdim bana yetiyor diyorum
herkes hakettiği şeyi yaşar
BEN Allahımda güveniyorum kimsenin ahı kimsede kalmaz

ayy buğünlerde hiç kimseyle bebek konusunu konuşmuyorum
eşimle bile konuşurken hayırlısı diyorum
biraz bel agrım var
hafif koltuğu yittim ondanmı oldu bilmiyorum
yoksa bebekmı var bilemiyorum

düşünmemeye çalışıyorum
işler çıkarıyorum kendime
herşey güzel olacak inş.
Allahım bizi yanlız bırakmasın.

melekcim çok sevindim canım.ben d emeark etmiştim seni. giirip bi bakiyim dedim. evet işte insan bunalrı yaşayınca korkuyo aman sen strese faaln girme. bak herşey çok gzüel olucak. minş sağlıkla gelicek sonra bizim bebişler d egelir inşallah çok uzatmadan.

canmmmmm, Allah sabır versin, çok zor çok...eşinle paylaşsan, o biraz ayar verse kardeşine.

Kızlar ben doğum yapalı 15 gün oldu, şişliğim geçmedi, özellikle ayaklarım, dr normal dedi ama zor yürüyorum valla, böyle bir şikayetiniz olmuş muydu?

Kızlar ben doğum yapalı 15 gün oldu, şişliğim geçmedi, özellikle ayaklarım, dr normal dedi ama zor yürüyorum valla, böyle bir şikayetiniz olmuş muydu?

Ben yaşamadım ama benim bir tanıdığım yaşamıştı. Doktor ancak 6 ayda bacakların normale döner demişti. Ama korkma onun durumu çok ciddiydi öyle şişmiştiki yürüyemiyordu. Doğumdan 1 ay sonra yürümeye başladı. doktorum dediği gibi ayrılarıları 4-5 ay da geçti

Bitanem daha o kadar yeni doğum yapmışsınki bütün yaşadığın sıkıntılar normal. 40 gün zaten lohusalık. Bütün sıkıntılara açık bir vücut demek. Kendine çok dikkaet et.Yarabbim sana peygamber sabrı versin. Allah yardımcın olsun. Sen böyle deyince o kara günlerim aklıma geldi. O kararan dünyam hiç aydınlanmayack gibi geliyordu. Allahım sana sabır sersin.

Herkeze iyi hafta sonları arkadaşlar, umarım hepimiz için huzurlu geçer. Anneleri mutlu diye meleklerimizde mutlu olur. Onlar hep kalbimizde, aklımızda.

canmmmmm, Allah sabır versin, çok zor çok...eşinle paylaşsan, o biraz ayar verse kardeşine.

canım eşimde zaten anlaşamıyo bana kızıyo açma kapıyı o gelince odandan çıkma diyo umursama bende onu yapamıyorum ben eşimin babasıyla yaşıyorum e onlarda baba evi buda gelin değil hizmetçi gibi görüyolar dün gece canıma tak etti babamla konuştum dedim ya sen kızını uyar senin hatırına bişey diyemiyorum benim acım bana yetiyo bide onunlamı uğraşayın sakın onun seviyesine düşme dedi bana diyo haklı olsanda seni rezil eder sesini çıkarma babası bile böle düşünüyo ozaman uyar dedim dinlemezse bende yapacağımı bilirim bakalım konuşsun babası değişir belki hiç sanmıyorum ama

Allah kolaylık versin acımız yetmiyo gibi birde bunlarla uğraş ya canım sende alttan alma artık görümcen butün sınırları aşmış anlaşılan sende çekinme artık söle üzme kendini birde bunun için

merhaba arkadaşlar baya oldu giremedim, iş yoğunluğundan. iki hafta önce anneannem vefat etti. 1953 yılında üç aylık recep isimli bebeğini kaybetmiş, bi de 17 yaşındaki kızını. vefatından önce bir akrabamız rüyasında görmüş anneannemi. çok yeşillik olan bir yerdelermiş, ortasından da bi dere geçiyormuş. derenin bi tarafında anneannem diğer tarafta recep. anneannem derenin karşı tarafına geçmek istiyormuş rüyayı gören kişi de yenge geçemezsin yol yok diyormuş. anneannem ise recep beni çağırıyor recep beni çağırıyor diye koşturuyormuş ve derenin içine girmiş karşı tarafa geçmek için. o sırada uyanmış rüya gören kişi. bu rüyayı duyunca tüylerim diken diken oldu. aslında anneannemin vefat haberini duyunca aklıma ilk gelen şey kızı,oğlu belki de benim meleğim onu karşılamaya gitmişlerdir oldu. belki de şimdi benim meleğim de büyük annennesinin kucağındadır. anneannemi en son görüşüm meleğimin defnedildiği gün olmuştu. farklı illerde oturuyoruz. yaşlı haline aldırış etmeden hemen gelmişti. çok bilge bir kadındı. bize o gün nasihatlar etmişti. çok üzülüp çok ağlayıp kendinizi yıpratmayın.kendinizi kurutmayın kuru yerde ot bitmez demişti. nerden bilebilirdim ki o günden sonra anneannemi artık sen değil meleğim görecekti.

başın sağolsun canım ne güzel meleğin orda yanlız değil büyük dayısı büyük teyzesi varmış bende kızımı babannesine yolladım biz çok istiyoduk nasip olmadı bakmak sen bak dedim aynı mezarlıktalar umarım bizim yokluğumuzu hissetmiyodur meleğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…