kızlar selam teyzem rahatsız biliyorsunuz kötü bir hastalığı var ve onunla ilgilendiğim için sık sık giremiyorum eskisi kadar. Melek 76 merak etme canım sen kritik dönemi atlattın. Zamanı gelince sağlıkla bebeğini kucaklayacaksın inşallah. Stres yapmamaya çalış o daha önemli şimdi.
Alicim arkadaşım başın sağolsun. Bizim bir tanıdığımız bebeklerimizi kaybetytikten sonra bir rüya görmüştü. Rüyasında rahmetli kayınpederimi görmüş. Bebekler benim yanımda merak etmesinler demiş. Zaten ilk bebeğimizi onun mezarına ikizleri de hemen yandaki mezara defnetmiştik. O rüyayı duymak biraz rahatlatmıştı beni. Rüyalara öyle çok inanıyorum ki. Kötü rüyalarımın hepsi gerçekleşti kızlar. Dün gece de eşimin kucağında minik bir oğlan satı saçlı yeşil gözlü bana bakıyordu dikkatlice. İnşallah güzel rüyalarımız da gerçekleşir. Bir umut....[/Qgeçmiş olsun allah şifa versin rüyan çok güzelmiş inşallah yakında hamile kalırsın bende rüyamda bebek görmüştüm sonrada hamile olduğumu öğrenmiştim
merhaba arkadaşlar baya oldu giremedim, iş yoğunluğundan. iki hafta önce anneannem vefat etti. 1953 yılında üç aylık recep isimli bebeğini kaybetmiş, bi de 17 yaşındaki kızını. vefatından önce bir akrabamız rüyasında görmüş anneannemi. çok yeşillik olan bir yerdelermiş, ortasından da bi dere geçiyormuş. derenin bi tarafında anneannem diğer tarafta recep. anneannem derenin karşı tarafına geçmek istiyormuş rüyayı gören kişi de yenge geçemezsin yol yok diyormuş. anneannem ise recep beni çağırıyor recep beni çağırıyor diye koşturuyormuş ve derenin içine girmiş karşı tarafa geçmek için. o sırada uyanmış rüya gören kişi. bu rüyayı duyunca tüylerim diken diken oldu. aslında anneannemin vefat haberini duyunca aklıma ilk gelen şey kızı,oğlu belki de benim meleğim onu karşılamaya gitmişlerdir oldu. belki de şimdi benim meleğim de büyük annennesinin kucağındadır. anneannemi en son görüşüm meleğimin defnedildiği gün olmuştu. farklı illerde oturuyoruz. yaşlı haline aldırış etmeden hemen gelmişti. çok bilge bir kadındı. bize o gün nasihatlar etmişti. çok üzülüp çok ağlayıp kendinizi yıpratmayın.kendinizi kurutmayın kuru yerde ot bitmez demişti. nerden bilebilirdim ki o günden sonra anneannemi artık sen değil meleğim görecekti.
kızlar selam teyzem rahatsız biliyorsunuz kötü bir hastalığı var ve onunla ilgilendiğim için sık sık giremiyorum eskisi kadar. Melek 76 merak etme canım sen kritik dönemi atlattın. Zamanı gelince sağlıkla bebeğini kucaklayacaksın inşallah. Stres yapmamaya çalış o daha önemli şimdi.
Alicim arkadaşım başın sağolsun. Bizim bir tanıdığımız bebeklerimizi kaybetytikten sonra bir rüya görmüştü. Rüyasında rahmetli kayınpederimi görmüş. Bebekler benim yanımda merak etmesinler demiş. Zaten ilk bebeğimizi onun mezarına ikizleri de hemen yandaki mezara defnetmiştik. O rüyayı duymak biraz rahatlatmıştı beni. Rüyalara öyle çok inanıyorum ki. Kötü rüyalarımın hepsi gerçekleşti kızlar. Dün gece de eşimin kucağında minik bir oğlan satı saçlı yeşil gözlü bana bakıyordu dikkatlice. İnşallah güzel rüyalarımız da gerçekleşir. Bir umut....
merhaba arkadaşlar baya oldu giremedim, iş yoğunluğundan. iki hafta önce anneannem vefat etti. 1953 yılında üç aylık recep isimli bebeğini kaybetmiş, bi de 17 yaşındaki kızını. vefatından önce bir akrabamız rüyasında görmüş anneannemi. çok yeşillik olan bir yerdelermiş, ortasından da bi dere geçiyormuş. derenin bi tarafında anneannem diğer tarafta recep. anneannem derenin karşı tarafına geçmek istiyormuş rüyayı gören kişi de yenge geçemezsin yol yok diyormuş. anneannem ise recep beni çağırıyor recep beni çağırıyor diye koşturuyormuş ve derenin içine girmiş karşı tarafa geçmek için. o sırada uyanmış rüya gören kişi. bu rüyayı duyunca tüylerim diken diken oldu. aslında anneannemin vefat haberini duyunca aklıma ilk gelen şey kızı,oğlu belki de benim meleğim onu karşılamaya gitmişlerdir oldu. belki de şimdi benim meleğim de büyük annennesinin kucağındadır. anneannemi en son görüşüm meleğimin defnedildiği gün olmuştu. farklı illerde oturuyoruz. yaşlı haline aldırış etmeden hemen gelmişti. çok bilge bir kadındı. bize o gün nasihatlar etmişti. çok üzülüp çok ağlayıp kendinizi yıpratmayın.kendinizi kurutmayın kuru yerde ot bitmez demişti. nerden bilebilirdim ki o günden sonra anneannemi artık sen değil meleğim görecekti.
Alicim arkadaşım başın sağolsun. Bizim bir tanıdığımız bebeklerimizi kaybetytikten sonra bir rüya görmüştü. Rüyasında rahmetli kayınpederimi görmüş. Bebekler benim yanımda merak etmesinler demiş. Zaten ilk bebeğimizi onun mezarına ikizleri de hemen yandaki mezara defnetmiştik. O rüyayı duymak biraz rahatlatmıştı beni. Rüyalara öyle çok inanıyorum ki. Kötü rüyalarımın hepsi gerçekleşti kızlar. Dün gece de eşimin kucağında minik bir oğlan satı saçlı yeşil gözlü bana bakıyordu dikkatlice. İnşallah güzel rüyalarımız da gerçekleşir. Bir umut....
Bitanem daha o kadar yeni doğum yapmışsınki bütün yaşadığın sıkıntılar normal. 40 gün zaten lohusalık. Bütün sıkıntılara açık bir vücut demek. Kendine çok dikkaet et.Yarabbim sana peygamber sabrı versin. Allah yardımcın olsun. Sen böyle deyince o kara günlerim aklıma geldi. O kararan dünyam hiç aydınlanmayack gibi geliyordu. Allahım sana sabır sersin.
canım eşimde zaten anlaşamıyo bana kızıyo açma kapıyı o gelince odandan çıkma diyo umursama bende onu yapamıyorum ben eşimin babasıyla yaşıyorum e onlarda baba evi buda gelin değil hizmetçi gibi görüyolar dün gece canıma tak etti babamla konuştum dedim ya sen kızını uyar senin hatırına bişey diyemiyorum benim acım bana yetiyo bide onunlamı uğraşayın sakın onun seviyesine düşme dedi bana diyo haklı olsanda seni rezil eder sesini çıkarma babası bile böle düşünüyo ozaman uyar dedim dinlemezse bende yapacağımı bilirim bakalım konuşsun babası değişir belki hiç sanmıyorum ama
Alicim arkadaşım başın sağolsun. Bizim bir tanıdığımız bebeklerimizi kaybetytikten sonra bir rüya görmüştü. Rüyasında rahmetli kayınpederimi görmüş. Bebekler benim yanımda merak etmesinler demiş. Zaten ilk bebeğimizi onun mezarına ikizleri de hemen yandaki mezara defnetmiştik. O rüyayı duymak biraz rahatlatmıştı beni. Rüyalara öyle çok inanıyorum ki. Kötü rüyalarımın hepsi gerçekleşti kızlar. Dün gece de eşimin kucağında minik bir oğlan satı saçlı yeşil gözlü bana bakıyordu dikkatlice. İnşallah güzel rüyalarımız da gerçekleşir. Bir umut....[/Qgeçmiş olsun allah şifa versin rüyan çok güzelmiş inşallah yakında hamile kalırsın bende rüyamda bebek görmüştüm sonrada hamile olduğumu öğrenmiştim
bak ,Allahımın izniyle doğacak oğluşunu görmüşsün, sana tez vakitte sağlıklı, rahat bir hamilelik ve sağlıklı, hayırlı, normal, vaktinde doğan evlatlar diliyorum, Allah hepimizin yardımcısı olsun...
NİSANDA HAMİLE KALACAKLAR LİSTESİ
Aabeyazmelek
Eburcu
Hadibakem
Limburg1985
Özlenen2010
Premete
Seymacım
Sinannuray
Bize umut verrmesi ve bizi motive etmesi için bu listeyi hergün yayınlayacağım.
selam arkadaşlar .beni de listeye eklermisiniz.bu ay bende korunmayı bırakıyorum.sezaryen olmuştum,5 ay doldu benimde.
Sağolun kızlar rüyamla ilgili iyi temennileriniz için burada acılarımızın dışında umudu da paylaşmak güzel birşeyleri birlikte yaşamak kendimizi iyi hissetmemize yardımcı oluyor. Benim de içimde baharla birlite umut tohumcukları yeşermeye başladı galiba. Hiç anne olamasam da ömrümü umutla geçirmeye karar verdim. Bunda biraz teyzemin hastalanmasının da etkisi oldu. Kendisi inanılmaz güzel ve iyi kalpli bir genç kızdı ama yanlış bir evlilik sonra çocukları ile yalnız kaldı. Buraya kadarki kısmı birçok kişinin başına gelmiştir ve gelebilir hayatın akışı içinde. Ama bu noktadan sonra kendisini yalnızlığa mahkum etti. Sadece çalışmaya odaklandı hatta çocuklarından bile uzaklaştırdı kendini bir şekilde. Bir de şu dikkatimi çekiyor hep kötü anları hatırlıyor ve hep olumsuz düşünceler içinde kendisine yapılan kötülükleri haksızlıkları bir türlü unutamıyor aslına bakarsanız onun yaşadıkları ne kadar kötü olursa olsun çocuğunu kaybetmek kadar acı değildi. Ben bu karamsar, umutsuz ve hayatın içinden acı anları cımbızla çekip tekrar tekrar hatırlama alışkanlığımı bırakmazsam ileride onun düştüğü duruma düşerim diye korkuyorum. Belki yine bulur beni hastalık ama böyle mutsuz geçirilmiş bir ömrün arkasından gelmesin en azından. Hayata bakabildiğimiz kadar pozitif bakalım kızlar. En azından baharda.
NİSANDA HAMİLE KALACAKLAR LİSTESİ
Aabeyazmelek
Eburcu
Hadibakem
Limburg1985
Özlenen2010
Premete
Seymacım
Sinannuray
Bize umut verrmesi ve bizi motive etmesi için bu listeyi hergün yayınlayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?