Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

kızlar selam teyzem rahatsız biliyorsunuz kötü bir hastalığı var ve onunla ilgilendiğim için sık sık giremiyorum eskisi kadar. Melek 76 merak etme canım sen kritik dönemi atlattın. Zamanı gelince sağlıkla bebeğini kucaklayacaksın inşallah. Stres yapmamaya çalış o daha önemli şimdi.
Alicim arkadaşım başın sağolsun. Bizim bir tanıdığımız bebeklerimizi kaybetytikten sonra bir rüya görmüştü. Rüyasında rahmetli kayınpederimi görmüş. Bebekler benim yanımda merak etmesinler demiş. Zaten ilk bebeğimizi onun mezarına ikizleri de hemen yandaki mezara defnetmiştik. O rüyayı duymak biraz rahatlatmıştı beni. Rüyalara öyle çok inanıyorum ki. Kötü rüyalarımın hepsi gerçekleşti kızlar. Dün gece de eşimin kucağında minik bir oğlan satı saçlı yeşil gözlü bana bakıyordu dikkatlice. ınşallah güzel rüyalarımız da gerçekleşir. Bir umut....

Alicim başın sağ olsun, anneannenin mekanı cennet olsun.

Mapcım ne güzel bir rüya bu. Her zaman dediğim gibi senin de bir gün yeniden anne olacağına yürekten inanıyom. Çok iyi, çok tatlı bir anne olacaksın hem de hiç ummadığın bir zamanda.

NİSANDA HAMİLE KALACAKLAR LİSTESİ

Aabeyazmelek
Eburcu
Hadibakem
Limburg1985
Özlenen2010
Premete
Seymacım
Sinannuray

Bize umut verrmesi ve bizi motive etmesi için bu listeyi hergün yayınlayacağım.

Canım benim başın sağolsun. Meleğine annannen senin haberini götürecek. Onlar kavşmuşlar. Bir gün bizde kavuşacağız meleklerimize. Artık ölüm öbürtaraftaki sevdiklerimize kavuşmak oldu benim için. Tekrar başın sağolsun.

Geçmiş olsun canım. Allah acil şifa versin. Gerçekten komşun çok güzel bir rüya görmüş. Kekke yavrularımdan bir haber alsam bende. Ya da rüyamda görsem. Çok özledim kuzularımı.....

İnşallah canım ya belki rüyandaki gibi bir yavrun olacak. Ümit tohumları yeşermeye başladı bak yüreğinde.

iyi dileklerin için çook çok teşekkür ederim canım yaa. bu sayfalar bana o kadar iyi geliyor ki, anlatamam, iyi ki varsınız...

canım yaa, Allahım kolaylık versin, zaten yaşadığımız sıkıntı,üzüntü çok, bir de üstüne bu hoyratlığı çekiyorsun, ne desek boş tatlım...

canımmm başın sağolsun, Allahım sana ,eşine ve doğacak bebişlerine uzun ömür versin. Elbette tatlım, meleğin şimdi emin ellerde, içini ferah tut...

Aabeyazmelek
Eburcu
Hadibakem
Limburg1985
Özlenen2010
Premete
Seymacım
Sinannuray

selam arkadaşlar .beni de listeye eklermisiniz.bu ay bende korunmayı bırakıyorum.sezaryen olmuştum,5 ay doldu benimde.

Sağolun kızlar rüyamla ilgili iyi temennileriniz için burada acılarımızın dışında umudu da paylaşmak güzel birşeyleri birlikte yaşamak kendimizi iyi hissetmemize yardımcı oluyor. Benim de içimde baharla birlite umut tohumcukları yeşermeye başladı galiba. Hiç anne olamasam da ömrümü umutla geçirmeye karar verdim. Bunda biraz teyzemin hastalanmasının da etkisi oldu. Kendisi inanılmaz güzel ve iyi kalpli bir genç kızdı ama yanlış bir evlilik sonra çocukları ile yalnız kaldı. Buraya kadarki kısmı birçok kişinin başına gelmiştir ve gelebilir hayatın akışı içinde. Ama bu noktadan sonra kendisini yalnızlığa mahkum etti. Sadece çalışmaya odaklandı hatta çocuklarından bile uzaklaştırdı kendini bir şekilde. Bir de şu dikkatimi çekiyor hep kötü anları hatırlıyor ve hep olumsuz düşünceler içinde kendisine yapılan kötülükleri haksızlıkları bir türlü unutamıyor aslına bakarsanız onun yaşadıkları ne kadar kötü olursa olsun çocuğunu kaybetmek kadar acı değildi. Ben bu karamsar, umutsuz ve hayatın içinden acı anları cımbızla çekip tekrar tekrar hatırlama alışkanlığımı bırakmazsam ileride onun düştüğü duruma düşerim diye korkuyorum. Belki yine bulur beni hastalık ama böyle mutsuz geçirilmiş bir ömrün arkasından gelmesin en azından. Hayata bakabildiğimiz kadar pozitif bakalım kızlar. En azından baharda.

selam arkadaşlar .beni de listeye eklermisiniz.bu ay bende korunmayı bırakıyorum.sezaryen olmuştum,5 ay doldu benimde.

Hayırlı olsun canım. Zevkle ekliyorum seni listeye. İnşallah bu ayın sonunda diğer listeye hamile olarak geçiş yapacağız.

:ecrin_bebek:NİSANDA HAMİLE KALACAKLAR LİSTESİ:ecrin_bebek:

Aabeyazmelek
Eburcu
Evrimsus
Hadibakem
Limburg1985
Özlenen2010
Premete
Seymacım
Sinannuray

Mapcım senden böyle umut dolu sözler duymak ne kadar güzel. Şükürler olsun nihayet karşımda görmek istediğim Map'ı görüyorum. Allah insanın gözündeki gönlündeki perdeleri kaldırmak için çeşitli vesileler yolluyor ama biz çoğu zaman bunları algılayamıyoruz. Allah hiçbirimizin gönlündeki umudu soldurmasın, ölümü özletecek bir hayat yaşatmasın bizlere.

Aabeyazmelek
Eburcu
Hadibakem
Limburg1985
Özlenen2010
Premete
Seymacım
Sinannuray

Keske hepimiz hamile kalsak bu ay.
Ama ben hic hamile oldugumu sanmiyorum, zaten iki yildir fazlasiyla ümitlendim.
Artik oluruna biraktim olmazsa olmaz kafama takmamaya calisacagim...:çok üzgünüm:

Alicim basin sagolsun canim...
Anneannen simdi Insaallah cocuklarinin yanindadir...
Bende bu hayattan bikipta ogluma kavusmayi cok istiyorum cogu zaman ama bu hayatta sorumlu oldugum kizim var onun icin yasamaliyim diye düsünüyorum..

Rabbim hepimize dayanma gücü versin..

Arkadaşlar bebeğimin doğmasına yaklaşık 3 hafta kaldııııı...

ınşallah listedeki herkes bu ay hamile haberini verir ...Alahım hepimize dayanacak güç ver , sabır ver...Aminnnn...

Son düzenleme:
Herkeze günaydın. Hepinize iyi haftalar melek anneleri. Allah herşeyi gönlümüze göre versin, işlerimizi rast getirsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…