canım sağol zaten bu ağrı ve bulantı bana hamileliğimin ilk aylarını hatırlattı ama şuan hamilwelikten korkuyorum genelde hislerim hep çıkar erken doğum yapacağımıda hissetmiştim şuanda tekrar hamile kalıp ilk aylarda düşük olucakmış gibi bi his var içimde sanki o yüzden korkmaya başladım gerçi korkunun ecele faydası yok allah hakkımızda hayırlısını nasip eylesin
ilk sırada eburcu var allahım ne olur ona hayırlı sağlıkı bi bebiş nasip eyle bizimde yüzümüz gülsün umudumuz artsın
Sinanuraycım şu an yanında olsam seni bir güzel pataklardım. Canım neden bu kadar olumsuz düşünüyorsun, evrene bu kadar olumsuz mesaj gönderirsen tabi ki bütün olumsuzluklar gelir seni bulur. Atalarımız bir şeyi kırk kere söylersen olur demişler, biz de iyi düşünelim, kırk kere artık kötü birşey yaşamayacağız diye söyleyelim ki iyi olsun, kırk kere olumsuz birşey söylemenin bize ne faydası var. Biliyorsun benim oğlumdan sonra bir de düşüğüm var, dünyanın sonu değil. Öyle birşey olursa o zaman üzülürsün ama şimdiden olmamış ve belki de hiç olamayacak birşey için üzülme ve endişelenme ne olur. Şimdi tek odaklanmam gereken hamileliğin. Kötü günler yaşadığımız için aklına doğal olarak hep kötü düşünceler geliyor, korkuyorsun ama ne olur kov onları aklından. Herşey iyi olacak, biz iyi olağız bunları düşün.
Canım ilk sırada Eburcu yok. O daha 13 nisanda adet olacak ondan sonra tüp bebek tedavisine başlayacak. Yani onun hamilelik müjdesini mayısta alacağız. İlk sırada Limburg var sonra da sen ve Hadibakem.
çok doğru haklısın canım desteğin için sağol gerçekten sizler benim için çok değerlisiniz başkalarıyla paylaşamıyorum he çok samimi içten dostlarım var ama benim yaşadıklarımı yaşamadıkları için anlayamazlar sadece üzülürler belkide acırlar ama bizler derdimizi birbirimizi çok iyi anlıyoruz kötü düşünce yok bu ay hep birlikte hamile kalıcaz kalamazsak üzülmeyip çalışmalara devam edecez
cnm bilmiyorum bana 6.gun transferi yapildi ve dun 10;gunumdu yani embriyo 16gunluk oluyor olsaydi cikardi bence bird ebu sabah tup bebek dr unu aradim ilaclari keseyimmi dun kan verdim negatif cikti pazartesi yeniden gelmeme gerek varmi deger degisebilirmi dedim oda degisebilir tabi gel kan ver ilaclarada devam et dedi ama az once kahverengi lekelenmelerimde basladi olmadiginin kaniti bence cok uegunum cokCanım öyle hemen moral bozmak yok. Okudun mu bilmiyorum ama ben de ikinci hamileliğimde kan testi yaptırmıştım negatif çıkmıştı 6 gün sonra hamile olduğumu öğrendim. Beta hcg kanda 7-12 gün arası salgılanmaya başlıyor senin transfer hangi gün yapılmıştı. Niye bu kadar acele edip moralini bozdun ki, herhalde doktorun bir bildiği var ki seni test için ayın 12.'de çağırmış. Yenilgiyi ve umutsuzluğu kabul etmiyorum umutla ve hamile olduğuna inanarak 12 nisanı bekliyoruz tamam mı. Ben senin için geri sayım yapmaya devam edeceğim.
sen aglat tamammi boyle yazark parcala benim icimi insallah gelmistir ve sen hissetmeden sana SIMSIKI sarilmistirgünaydın güzel melek anneleri
yazılanların hepsini okuyamadım kusurabakmayın
limburg1985 ümitsizliğe kapılma canım daha gününe varmış
bu konularda pek bilğim yok ama inş. tutar canım
benimde günüme az kaldı
elimden geldiğince takmadım buay ama bakalım neolacak.
birde buğün cuma bir topicte cuma günleri bebeklerimiz
melek olarak anne babasının yanına gelirmiş
sabah 6 dan beri uyanığım oğlum yanıma gelecek diye
evimi temizledim misgibi oldum
onu bekliyorummm
senağlamasenağlama
hayirli cumalar cnm amin insallahhhhHerkeze hayırlı cumalar Melek anneleri. Allah butun bebek hasreti çeken annelerin kucağını doldursun inşallah. Allah bütün melek annelerine sabır versin, dayanma gücü versin. Tekrar böyle acılar yaşatmasın. Meleklerinin kardeşlerine en kısa zamanda kavuşmayı nasip etsin. Allah bütün melek annelerini yavrularının şefatinden mahrum bırakmasın. Allahım sen dularımızı kabul et, hakkımızda hayırlısnı nasip eyle yarabbi.Aminnnnn
insallah yeniden hamile kaliriz ve kucagimiza sagsalim ve zamanind aaliriz yavrularimziCanım lütfen ümidini kesme nasip kısmet, herşeyin bir zamanı var sonuçta buda Allahın takdiri. Bunda da vardır bir hayır sakın kendini üzme bak bende yaptıracağım kimin ne olacağını bilen varmı, belki hamile kalacağım yine aynı sıkıntıyı yaşayacağım(Allahım ne olur yaşatma.Yalvarırım) bilemiyoruz ki. Biraz bekle maddi durumunuzda müsayitse tekrar denersiniz yavrunu kucağına alınca unutursun herşeyi yaşanmamış gibi olur. Allah yardımcımız olsun.
cnm ALLAH kolaylik ve sabir versin insallah sana insalah ustesinden geliceksiniz kucagina alicaksiniz yavrunuzuyazdiklarinizi aglayarak okudum cok saolun herkesten tek tek alinti yapamdim kusura bakmayin..bebegim icin dua edenn bütün melek annelerine coooooooook tesekkür ediyorum..kizim dün biraz daha iyiye gitmeye basladi ama hala riski atlatamadi..ama hic umudumu kaybetmek istemiyorum güzel dualarin sayesin rabbim melegimi bana bagislicak..sizleri okadar iyi anliyorumki insanin bebgini kaybetmesi nekadar zor,aci.. rabbim sizlere hazreti eyyüp sabri versin insallah..bebegimi kaybetmek korkusu bi yana onun cektigi acilari görmekde beni mahvediyor..serum takilamayan yeri kalmadi heryeri mosmor yavrumun ama cok güclü hala dayaniyor..zaten baska türlüsünü düsenemiyorum bile..rabbim sizlere acilarinizi azaltacak yeni bebisler nasip etsin tez zamanda insallah,, banada yavrumun sagligini versin ,, yavrum yanimda olsun insallah..
canim yaaaaaa kiyammaaaamm sana aglatin siz beni hazirim zatenben gene sabaha karşı rüyamda meleğimi gördüm ama bu sefer kötüydü öldüğünü öğrendim ve o anı tekrar yaşadım hıçkırıkarla ağladım aynı öğrendiğim gece gibiydi
insallah cnm yaaa insallah bidahaki ay kaliveririm ALLAH hepimize nasip etsin hayirli saglikli evlatlarlimburg1985 sakın üzülme canım premete doğru söylüyo ümidini yitirme hem benim teyzemin kızıda aşılama denedi tutmadı sonra normal yoldan kaldı bu tüp ve aşılama denemelerinden sonra normal yoldan hamile kalma olasılığı daha çok artıyo unutma bu ay olmazsa bidahaki ay bi kere olduysa yine olucak ümitsizliğe kapılmak yok rabbim bizim nasibimize güzel şeylerde yazmıştır kullarının bu kadar acı çekmesini görmezlikten gelmez bizide güldürür inşallah
insallah ilk mujdeyi o veriri bizlereilk sırada eburcu var allahım ne olur ona hayırlı sağlıkı bi bebiş nasip eyle bizimde yüzümüz gülsün umudumuz artsın
kızlar,fetal fibronekti diye bir test yapılıyor.vajinadan alınan sıvı ile.bu teste göre erken doğum olup olmayacağı belli oluyormuş.dün bana yaptı dr..
denizim16 hoşgeldin canım vallahi topiğin insanın içini açıyo günü gelen hamile haberi veriyo çok güzel ya
cnm bilmiyorum bana 6.gun transferi yapildi ve dun 10;gunumdu yani embriyo 16gunluk oluyor olsaydi cikardi bence bird ebu sabah tup bebek dr unu aradim ilaclari keseyimmi dun kan verdim negatif cikti pazartesi yeniden gelmeme gerek varmi deger degisebilirmi dedim oda degisebilir tabi gel kan ver ilaclarada devam et dedi ama az once kahverengi lekelenmelerimde basladi olmadiginin kaniti bence cok uegunum cok
demekki senin doktorun iyiymiş benim ilk defa haberim oluyo belki bizimkide yapsaydı ona göre önlemler alınırdı neyse hakkımızda hayırlısı senin riskin mi var neden gerek gördü doktorun
evet ama ben de çok hevesleniyorum. ya olmazsa diyorum. umarım hayalkırıklığı olmaz. biz de güzel haberler veririz.
evet canım.rahim ağzı yetmezliği ve geçen seneden bebek kaybım var..şimdi bebeklerden biri kafasını vajinaya yaslamış.rahim ağzı da serklaja dek açılmış.serklaj tutuyormuş rahim ağzını.
meraba kızlar nasılsınız. baya çok şey yazmışsınız bi okuyayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?