Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Sinanuraycım şu an yanında olsam seni bir güzel pataklardım. Canım neden bu kadar olumsuz düşünüyorsun, evrene bu kadar olumsuz mesaj gönderirsen tabi ki bütün olumsuzluklar gelir seni bulur. Atalarımız bir şeyi kırk kere söylersen olur demişler, biz de iyi düşünelim, kırk kere artık kötü birşey yaşamayacağız diye söyleyelim ki iyi olsun, kırk kere olumsuz birşey söylemenin bize ne faydası var. Biliyorsun benim oğlumdan sonra bir de düşüğüm var, dünyanın sonu değil. Öyle birşey olursa o zaman üzülürsün ama şimdiden olmamış ve belki de hiç olamayacak birşey için üzülme ve endişelenme ne olur. Şimdi tek odaklanmam gereken hamileliğin. Kötü günler yaşadığımız için aklına doğal olarak hep kötü düşünceler geliyor, korkuyorsun ama ne olur kov onları aklından. Herşey iyi olacak, biz iyi olağız bunları düşün.

bende ümitlenmek istemiyorum ama bi yanım var diyo bi yanım yok sen kendini kandırıyosun diyo kızımda rüyamda bebğim olduğu görmüştüm hamile olduğumu öğrendim şimdide rüyamda bi bebeğim olduğunu gördüm hakkımızda hayırlısı rabbim yüzümüzü güldürür inşalllah

ilk sırada eburcu var allahım ne olur ona hayırlı sağlıkı bi bebiş nasip eyle bizimde yüzümüz gülsün umudumuz artsın

Canım ilk sırada Eburcu yok. O daha 13 nisanda adet olacak ondan sonra tüp bebek tedavisine başlayacak. Yani onun hamilelik müjdesini mayısta alacağız. İlk sırada Limburg var sonra da sen ve Hadibakem.

çok doğru haklısın canım desteğin için sağol gerçekten sizler benim için çok değerlisiniz başkalarıyla paylaşamıyorum he çok samimi içten dostlarım var ama benim yaşadıklarımı yaşamadıkları için anlayamazlar sadece üzülürler belkide acırlar ama bizler derdimizi birbirimizi çok iyi anlıyoruz kötü düşünce yok bu ay hep birlikte hamile kalıcaz kalamazsak üzülmeyip çalışmalara devam edecez

İşte şimdi oldu alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisa.s.

cnm bilmiyorum bana 6.gun transferi yapildi ve dun 10;gunumdu yani embriyo 16gunluk oluyor olsaydi cikardi bence bird ebu sabah tup bebek dr unu aradim ilaclari keseyimmi dun kan verdim negatif cikti pazartesi yeniden gelmeme gerek varmi deger degisebilirmi dedim oda degisebilir tabi gel kan ver ilaclarada devam et dedi ama az once kahverengi lekelenmelerimde basladi olmadiginin kaniti bence cok uegunum cok
sen aglat tamammi boyle yazark parcala benim icimi insallah gelmistir ve sen hissetmeden sana SIMSIKI sarilmistir
hayirli cumalar cnm amin insallahhhh
insallah yeniden hamile kaliriz ve kucagimiza sagsalim ve zamanind aaliriz yavrularimzi
cnm ALLAH kolaylik ve sabir versin insallah sana insalah ustesinden geliceksiniz kucagina alicaksiniz yavrunuzu
ben gene sabaha karşı rüyamda meleğimi gördüm ama bu sefer kötüydü öldüğünü öğrendim ve o anı tekrar yaşadım hıçkırıkarla ağladım aynı öğrendiğim gece gibiydi
canim yaaaaaa kiyammaaaamm sana aglatin siz beni hazirim zaten
insallah cnm yaaa insallah bidahaki ay kaliveririm ALLAH hepimize nasip etsin hayirli saglikli evlatlar
ilk sırada eburcu var allahım ne olur ona hayırlı sağlıkı bi bebiş nasip eyle bizimde yüzümüz gülsün umudumuz artsın
insallah ilk mujdeyi o veriri bizlere

kızlar,fetal fibronekti diye bir test yapılıyor.vajinadan alınan sıvı ile.bu teste göre erken doğum olup olmayacağı belli oluyormuş.dün bana yaptı dr..

limburg1985 canım sakın ağlama çünkü bize ağlamak değil mutlu olmak yakışır biz kimsenin sahib olamıyacağı bi mertebe ulaştık herkezin bebeği olur ama meleği olamaz bizim meleğimiz oldu allahın izniyle kardeşleride olucak onlar bize şefaatçi olacak ben inanıyorum bizi güzel günler bekliyo bu acıları çektikten sonra rabbim mükafatını verecek bize anneliği taddıracak bizde doğum yapınca bebeklerimizle aynı odada kalıcaz hastaneden onları kucağımıza alarak çıkıcaz rabbim bu duyguları içimizde bırakmıycak bizede tattıracak

kızlar,fetal fibronekti diye bir test yapılıyor.vajinadan alınan sıvı ile.bu teste göre erken doğum olup olmayacağı belli oluyormuş.dün bana yaptı dr..

demekki senin doktorun iyiymiş benim ilk defa haberim oluyo belki bizimkide yapsaydı ona göre önlemler alınırdı neyse hakkımızda hayırlısı senin riskin mi var neden gerek gördü doktorun

denizim16 hoşgeldin canım vallahi topiğin insanın içini açıyo günü gelen hamile haberi veriyo çok güzel ya

mrb arkadaşlar yazdıklarınızı okudum. hepimiz zaman zaman boşlukta hissedioruz kendimizi. hatta zaman zaman değil çoğu zaman. şimdi burda evlat acısı çekenlerin çoğu yeniden gelecekten bişeyler beklemeye başlamış ama yaşadıklarımız okadar zorki pozitif düşünmek de bazen zorlaşabiliyo. ben de nisan ayında bebek sahibi olmayı umut edenlerle sohbet ediyorum başka topikte. hamileler çıkıyo bnde umutlanıyorum. ya onların olduysa benimde olabilir diyorum sonra bukadar heveslenme hayalkırıklığı olur diyorum. yani içimiz beynimiz karmakarışık. çünkü biz sadece bebek özlemi anneliğe özlem duymuyorum bir de kaybettiklerimizin acısını taşıyoruz bu yüzden yükümüz bukadar ağır. bi yandan ileriye ve mutlu olmaya dair planlar çalışmalar yaparken diğer yandan içindeki hüzünle başetmeye çalışmak. çok zor gerçekten. hepimiz aynı duygular içindeyiz gerçekten. hamile kalma umudu için gün sayarken şimdi ne olacağına dair karamsarlık. ama napalım elimizi kolumuzu bağlayıp oturalım sabaha kadar ağlayalımmı. bebeklerimiz gelicekmi hayır. çaba harcamadan bebekler gelip karnımıza mı konacaklar. hayır. çabalamak uğraşmak hayal etmek umut etmek zorundayızki en azından bi ihtimalimiz olsun. yoksa yaşanmaz. çok üzüldüğüm anlar korktuğum anlar oluyo ama vazgeçmeden yolumda ilerleme düşüncesindeyim. çünkü anne olmayı okadar çok istiyorumki.

Canım ben yine de senin için umutluyum son ana kadar da umudumu koruyacağım. 16 gün oldu diye düşünme betahcg tutunma gerçekleştikten sonra 7-12 gün arası salgılanmaya başlıyor. 6 günlük embriyo transferi yapılsa bile tutunmanın o gün gerçekleştiğini düşünürsek ve 12. gün betahcg salgılansa daha vaktin var. En doğru sonucu ayın 12. de alacağız o zamana kadar adet de olmazsan umut devam eder. Olmazsa da üzülmek yok eşimin dayısıyla yengesinin çocuğu olmuyordu, 8 sene uğraştılar sebepsiz infertileden çocuk sahibi olamadılar. En sonunda tüp bebek yaptırdılar tutmadı ertesi ay yengemiz kendiliğinden hamile kaldı şimdi bebişimiz doğdu da 3 aylık oldu bile. Tedavi sırasında alınan ilaçlar hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş. Birkaç gün daha sabredelim sonuç olumsuz olursa seni hemen mayıs listesine yazarım, gelecek ay gelir bebişimiz.

o yukarda yazılan testi not ettim. hamile kalırsak bilgimiz olun biz de yaptırırz belki. artık çok dikkatli davranmamız gerek.

demekki senin doktorun iyiymiş benim ilk defa haberim oluyo belki bizimkide yapsaydı ona göre önlemler alınırdı neyse hakkımızda hayırlısı senin riskin mi var neden gerek gördü doktorun

evet canım.rahim ağzı yetmezliği ve geçen seneden bebek kaybım var..şimdi bebeklerden biri kafasını vajinaya yaslamış.rahim ağzı da serklaja dek açılmış.serklaj tutuyormuş rahim ağzını.

evet ama ben de çok hevesleniyorum. ya olmazsa diyorum. umarım hayalkırıklığı olmaz. biz de güzel haberler veririz.

neden hayal kırıklığı olsun canım bu ay olmazsa bidahaki ay zamanımız var bi kere oldu gene olucak hem doğum yaptıktan sonra hamile kalmak kolaylaşıyomuş bence fazla beklemeyiz

evet canım.rahim ağzı yetmezliği ve geçen seneden bebek kaybım var..şimdi bebeklerden biri kafasını vajinaya yaslamış.rahim ağzı da serklaja dek açılmış.serklaj tutuyormuş rahim ağzını.

inşallah bişey olmaz rabbim bidaha yaşatmaz bu acıyı hstanede falan yatmanı gerek görmüyomu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…