evet canım.rahim ağzı yetmezliği ve geçen seneden bebek kaybım var..şimdi bebeklerden biri kafasını vajinaya yaslamış.rahim ağzı da serklaja dek açılmış.serklaj tutuyormuş rahim ağzını.
ilk sırada eburcu var allahım ne olur ona hayırlı sağlıkı bi bebiş nasip eyle bizimde yüzümüz gülsün umudumuz artsın
İnşallah zamanında ve sağlıkla alırsın bebeklerini kucağına. Allah yardımcın oldun.
inşallah bişey olmaz rabbim bidaha yaşatmaz bu acıyı hstanede falan yatmanı gerek görmüyomu
bende ümitlenmek istemiyorum ama bi yanım var diyo bi yanım yok sen kendini kandırıyosun diyo kızımda rüyamda bebğim olduğu görmüştüm hamile olduğumu öğrendim şimdide rüyamda bi bebeğim olduğunu gördüm hakkımızda hayırlısı rabbim yüzümüzü güldürür inşalllah
yazdiklarinizi aglayarak okudum cok saolun herkesten tek tek alinti yapamdim kusura bakmayin..bebegim icin dua edenn bütün melek annelerine coooooooook tesekkür ediyorum..kizim dün biraz daha iyiye gitmeye basladi ama hala riski atlatamadi..ama hic umudumu kaybetmek istemiyorum güzel dualarin sayesin rabbim melegimi bana bagislicak..sizleri okadar iyi anliyorumki insanin bebgini kaybetmesi nekadar zor,aci.. rabbim sizlere hazreti eyyüp sabri versin insallah..bebegimi kaybetmek korkusu bi yana onun cektigi acilari görmekde beni mahvediyor..serum takilamayan yeri kalmadi heryeri mosmor yavrumun ama cok güclü hala dayaniyor..zaten baska türlüsünü düsenemiyorum bile..rabbim sizlere acilarinizi azaltacak yeni bebisler nasip etsin tez zamanda insallah,, banada yavrumun sagligini versin ,, yavrum yanimda olsun insallah..
Ya sizin bu karamsarlığınız beni öldürecek. Sinannuraycım seni ümitlendirmek istemem ama bunlar bana hamilelik belirtileri gibi geliyor. Tabi tamamen psikolojik de olabilir mesela benim geçen ay tüm belirtilerim vardı ama hamile değilmişim. Biz hamileliği çok istediğimiz için vücudumuz bazen bize oyun oynuyor. Ama ben senin hamile olduğunu düşünüyorum, inşallah öylesindir. Sen de öyle düşün tamam mı, birkaç gün sonra sana gün saymaya başlayacağız.
Herkeze hayırlı cumalar Melek anneleri. Allah butun bebek hasreti çeken annelerin kucağını doldursun inşallah. Allah bütün melek annelerine sabır versin, dayanma gücü versin. Tekrar böyle acılar yaşatmasın. Meleklerinin kardeşlerine en kısa zamanda kavuşmayı nasip etsin. Allah bütün melek annelerini yavrularının şefatinden mahrum bırakmasın. Allahım sen dularımızı kabul et, hakkımızda hayırlısnı nasip eyle yarabbi.Aminnnnn
kizlar mrb moralim cok bozuk dun gce hep agladim unutulmaz dizisini isliyomusunuz cok sinir oldum oraya kiz dogum yapacagi gune kadar kaciyor onu benden alirlarsa yasiyamaz daha cok kucuk diye ama ayni gun dogum yapio hanimefendi hemde evde hemde dogunca kucagina aliyor yavrusunu kuvez muvez yok yani hani dogunca kendi basina yasasmasi cok zordu hani daha cigerleri gelismemisti ne kadar basit degilmi hersey yasamayanlar icin oyle kolay ki hersey kimsenin bizim neler cektigimizden haberi bile yok izleyenlerde oyle oluyor zannedecek
hazerozlemcim ayni oldugunu bilmiyordum cnm nedenide sadece enfeksiyon dediler ama hangisi bilmiyorum acikcasi bunun cesitlerinin oldugunu da bilmiyordum dogumdan sonra iki uc kez baktirdim suan icin tekrarlayan bisey yok cok skur seninki nedenmis cnm cok zor cokkkkkkk
sinannuraycim sorma onu cok iyi bilirim pazartesi gunu eltimin mevludu vardi esimin dayisinin kiziyla 3gundu aramiz hamilelikte o saglikla aldi kucagina ALLAH omur versin yavrusuna oda geldi mevlute herkes bi seviyo bi seviyo kucaktan kucaga bi gorsen icim yandi yandi kavruldu o saglikla kucagina aldi ben hala hamile kalabilmek icin cirpiniyorum ote yanda yavrumun acisi dagliyor yuregimi inanain hic abartmiyorum boyle bir guzel yandigini hssediyorum yuregimin cok zor ALLAHIM sabirlar versin hepimize
kizlar birde bugun moralim ayrica bozuk ben tup bebek tedavasi yaptirdim premetecim ozlenencim ve melekcim biliyordu ama sakin yanlis anlamayin sizden sakladigim falan yok eger olsaydi size supriz yapip ayrica umut olmak istiyordum eger olsaydi diyorum cunku bugun dayanamayip 10.gunumde kan testi verdim negatifmis olmadi yani ama asil gunum pazartesi ev druma vermistim ben kanimi oda negatife bakip ilaclarini falan birakma daha gunune var belli olmaz diyor ama bosuna kullanacagimi biliyorum ilaclari cunku olsaydi mutlaka az da olsa deger cikardi cok kotuyum gene yazik onca emege aciya SIKINTIYA benimde anlamadigim ben normal yoldan da hamile kalabiliyorum ama uzun suruyor burda secilmis kaliteli embriyo var ama olmuyor nasil is anlamadim ama ben cok SIKILDIM bunaldim ve umudumu yitirdim anne olamiycam artik bence zorlamanin anlami yok cok uzuluyorum
hepinizin yazdiklarini okudum ve yine yasadigimiz acilar,hayal kirikliklari icin göz yasi döküyorum...Bir süre girmesem kk ye iyi olacak,cok üzülüyorum hele bezi arkadaslarin yasadiklari dayanilacak gibi degil,pisikolojim cok bozuk,kendimi ise yaramaz,degersiz,basaramamis hissediýorum,sanki bir günah isledimde cezasinida bu sekilde cekiyorum,bazen isyan ediyorum neden neden diyeeeeeee
yanlis,sacma,biliyorum ama elimde degil günümüm 6-7 saati aglamakla geciyor..28 nisanda arastirma hastanesinde randevum var düsük sebeplerini arastiracaklar,oda stresli ortam olacak benim icin..ozamana kadar azda olsa toparlanmaliyim
insalla korunma süresi gecen arkadaslar en kisa zamanda hamile kalir ve bebeislerini kucaklarina alirlar.....destek veren tüm arkadaslara cok tesekkür ederim...arastirma sonuclarinda cikan seyleri yazarim size,bilginiz olsun diye...sizler cok mükemmel insanlarsiniz....
günaydın güzel melek anneleri
yazılanların hepsini okuyamadım kusurabakmayın
limburg1985 ümitsizliğe kapılma canım daha gününe varmış
bu konularda pek bilğim yok ama inş. tutar canım
benimde günüme az kaldı
elimden geldiğince takmadım buay ama bakalım neolacak.
birde buğün cuma bir topicte cuma günleri bebeklerimiz
melek olarak anne babasının yanına gelirmiş
sabah 6 dan beri uyanığım oğlum yanıma gelecek diye
evimi temizledim misgibi oldum
onu bekliyorummm
senağlamasenağlama
mrb arkadaşlar yazdıklarınızı okudum. hepimiz zaman zaman boşlukta hissedioruz kendimizi. hatta zaman zaman değil çoğu zaman. şimdi burda evlat acısı çekenlerin çoğu yeniden gelecekten bişeyler beklemeye başlamış ama yaşadıklarımız okadar zorki pozitif düşünmek de bazen zorlaşabiliyo. ben de nisan ayında bebek sahibi olmayı umut edenlerle sohbet ediyorum başka topikte. hamileler çıkıyo bnde umutlanıyorum. ya onların olduysa benimde olabilir diyorum sonra bukadar heveslenme hayalkırıklığı olur diyorum. yani içimiz beynimiz karmakarışık. çünkü biz sadece bebek özlemi anneliğe özlem duymuyorum bir de kaybettiklerimizin acısını taşıyoruz bu yüzden yükümüz bukadar ağır. bi yandan ileriye ve mutlu olmaya dair planlar çalışmalar yaparken diğer yandan içindeki hüzünle başetmeye çalışmak. çok zor gerçekten. hepimiz aynı duygular içindeyiz gerçekten. hamile kalma umudu için gün sayarken şimdi ne olacağına dair karamsarlık. ama napalım elimizi kolumuzu bağlayıp oturalım sabaha kadar ağlayalımmı. bebeklerimiz gelicekmi hayır. çaba harcamadan bebekler gelip karnımıza mı konacaklar. hayır. çabalamak uğraşmak hayal etmek umut etmek zorundayızki en azından bi ihtimalimiz olsun. yoksa yaşanmaz. çok üzüldüğüm anlar korktuğum anlar oluyo ama vazgeçmeden yolumda ilerleme düşüncesindeyim. çünkü anne olmayı okadar çok istiyorumki.
evet canım.rahim ağzı yetmezliği ve geçen seneden bebek kaybım var..şimdi bebeklerden biri kafasını vajinaya yaslamış.rahim ağzı da serklaja dek açılmış.serklaj tutuyormuş rahim ağzını.
Benim erken doğum yapmadan önceki 15 gün önce hafif bir kanamam olmuştu koyu leke. Doktora gittim olur bazen hamilelerde dedi.Sonra çokaz alt kasıkta ağrım olsu. tekarar doktora gittim normal dedi. Sorun yok dedi gönderdi. Tekrar araz araz kanamam geldi yine gittim. Sorun yok gibi görünüyordedi erken doğum yapmadan önce 3-4 kere doktora gittim. Bir gece çok sancım oldu. Ogece hep gidiyorum doktora birşeyin yok deyip gönderiyor bari busefer yatayım dedim. Meğer rahim azım 5. açıkmış. Ögünden sonraki 3 gün sonra doğum yaptım. Sonra araştırıken erken doğumunolup olmayacağını anlamak için vajinal akıntıdan örnek alınıp tahlil yapıldığını duydum. Bu senin dediğin tahlil. Sordum doktora bana nedese beğenirsin. O tahlil biraz pahalı dedi. Ben birşey demiyorum. Zaten bir daha da o doktora girmeyeceğim. Belki iyi bir insan deneyimli profesör felan ama hikaye ... daha temkinli davransaydı bunları yaşamazdım ben neyse boşver olan oldu. Allah böyle acı vermesin tekrar. Başka acı da vermesin.
canım inşallah bi problem çıkmaz sen önlemini alıyosun. ozman da ikizmiydi. send e bi aı yaşamışsın inşallah bu kez yüzün güler. bak yarıyı geçmişsin. dualrımız seninle. geçen yuıl kaçıncı haftada kaybetmiştin. sonra kaç ay sonra hamile kaldın. biz her gelene soruyoruz böyle ki biz de umutlanalım.
kızlar profil resmime bakın. avucumun içine bi keleek konsun istiyorum. rengi pembe de olur mavi de. yeterki konsun baharım olsun.
ahh cnm ahhhh oglum simdi kollarimda olsaydi ne bu kadar hormon yiyecektim ne bukadar SIKINTI cekecektim emek harcayacaktim yeniden denemek ici cok ozledim oglum seni cokkkkkkkk.insallah yeniden hamile kalir saglikla ve zamaninda kucagimiza alir baskalarinin kcaklarina bakmak zorunda kalmayizlimburg1985 canım sakın ağlama çünkü bize ağlamak değil mutlu olmak yakışır biz kimsenin sahib olamıyacağı bi mertebe ulaştık herkezin bebeği olur ama meleği olamaz bizim meleğimiz oldu allahın izniyle kardeşleride olucak onlar bize şefaatçi olacak ben inanıyorum bizi güzel günler bekliyo bu acıları çektikten sonra rabbim mükafatını verecek bize anneliği taddıracak bizde doğum yapınca bebeklerimizle aynı odada kalıcaz hastaneden onları kucağımıza alarak çıkıcaz rabbim bu duyguları içimizde bırakmıycak bizede tattıracak
canim benim cok saol ne guzel umut veriyorsun bana amaaaaa olmaycak cunku o kahverengi akinti yogunlasmaya basladi ama renk halen ayni ama dr umu aradim ilaclari birak ama pazartesi yinede ken ver dedi yani oda bir nevi belirtmis oldu bana.cok sevindim dayinizla yengeniz adina ALLAH saglikla bir omur korusun bagislasin yavrularini ona aslina bakarsan canim dogru olabilr bu cunku bende gecen yik mart ayinda tup bebek ile hamile kalmistim tutunamadi dustu daha sonra mayis ayinda ogluma hamile kalimistimCanım ben yine de senin için umutluyum son ana kadar da umudumu koruyacağım. 16 gün oldu diye düşünme betahcg tutunma gerçekleştikten sonra 7-12 gün arası salgılanmaya başlıyor. 6 günlük embriyo transferi yapılsa bile tutunmanın o gün gerçekleştiğini düşünürsek ve 12. gün betahcg salgılansa daha vaktin var. En doğru sonucu ayın 12. de alacağız o zamana kadar adet de olmazsan umut devam eder. Olmazsa da üzülmek yok eşimin dayısıyla yengesinin çocuğu olmuyordu, 8 sene uğraştılar sebepsiz infertileden çocuk sahibi olamadılar. En sonunda tüp bebek yaptırdılar tutmadı ertesi ay yengemiz kendiliğinden hamile kaldı şimdi bebişimiz doğdu da 3 aylık oldu bile. Tedavi sırasında alınan ilaçlar hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş. Birkaç gün daha sabredelim sonuç olumsuz olursa seni hemen mayıs listesine yazarım, gelecek ay gelir bebişimiz.
insallah canim bu kez saglikla kucaklarsin yavrularinievet canım.rahim ağzı yetmezliği ve geçen seneden bebek kaybım var..şimdi bebeklerden biri kafasını vajinaya yaslamış.rahim ağzı da serklaja dek açılmış.serklaj tutuyormuş rahim ağzını.
herseyden hayir varir cnm bizimde olsun insallahCanım bu işin sırası yok olurmu. Hepimize Allah hayırlısını hayırlı zamanda nasip etsin. Allah aratmasın tabi ama herşeyin bir zamanı var. Herşeyde bir hayır var. Allah bu mübaret gübde isteyen herkeze nasip etsin inşallah.
kızlar profil resmime bakın. avucumun içine bi keleek konsun istiyorum. rengi pembe de olur mavi de. yeterki konsun baharım olsun.
baharda kelbekelr çok olur bakalım kimlere konucaklr. hepimiz isteriz dimi.
baharda kelbekelr çok olur bakalım kimlere konucaklr. hepimiz isteriz dimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?