Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

evet canım.rahim ağzı yetmezliği ve geçen seneden bebek kaybım var..şimdi bebeklerden biri kafasını vajinaya yaslamış.rahim ağzı da serklaja dek açılmış.serklaj tutuyormuş rahim ağzını.

İnşallah zamanında ve sağlıkla alırsın bebeklerini kucağına. Allah yardımcın oldun.

ilk sırada eburcu var allahım ne olur ona hayırlı sağlıkı bi bebiş nasip eyle bizimde yüzümüz gülsün umudumuz artsın

Canım bu işin sırası yok olurmu. Hepimize Allah hayırlısını hayırlı zamanda nasip etsin. Allah aratmasın tabi ama herşeyin bir zamanı var. Herşeyde bir hayır var. Allah bu mübaret gübde isteyen herkeze nasip etsin inşallah.

umut etmek başarmanın yarısıdır. tabiki umut edicez ki gayret edicezki amacımıza ulaşabilelim. gerçi diceksin sanki sen çok mu umutlusun diye. zman zaman evet. ama bazen o umutun yerinde yelelr esiyo malesef. inşallah rüyan gerçek olur. ve bebişin geliveriri.

canım ya geçmiş olsun. inşallah bebişin spasağlam seninle kucağında evine gelicek. evet seni çok iyi anlıyoruz. . seninki inatçı çıkmış bak umudunu sakın kaybetme dualrımız seninle. Rabbim acısını göstermesin. bize iyi dleklerin için de sağol umarım biz de en yakın zmnda melekelrimzin kardeşelrine kavuşuruz.

canım okadar pozitifsinki. hepimize olmulu düşünün dmekten bıkmadın valla.rahat olmak strees girmemek lazım diyoruz ama bizim durumumuzdakiler için bu okadar zorki. inşalalh bebişler fazla bekletmeden geliverirler.

canım bu içten duana aminnnnnnnn diyorum. bu mübarek günde dualrımız kabul olsun inşallalaaaaaaaaaaaaaaaaaah

tatlım hemen canını sıkma. bi tane mi bebiş konulmuştu. daha gününe varmış neden hemen olumsuz düşündün daha belli olmamış olabilir. adet olmadan hemen kendini koyverme. sen bu işe başaldın bi kere gerisi gelicek. bu ay olmazsa bi daha. hiç bellimi olur nekadar tüp bebk yaptırıp hamile kjalamayan ama sonra kendiliğinden hamile olup şaşıranalr var. üzülme sen. melekelrimzi bize yardım edicekelr.

canım sen şuan lohusasın ondan öle düşünüyosun. burdaki arkadaşalr bilirler bend eçok girmicem kötü oluyorum hatırlıyorum dedi. ama sonra gördümki bizi bizden daha iyi analayan içimizde kopan fırtınaların aynısını yaşayan yok. nbi süre girme ama kendini iyi hissettiğinde yine gel emin ol 40 gün sonra biraz daha idrak ediyosun ama bu acı hep içimizde hiç geçmicek. ancak yeni bebillerimzi kucağımıza aldığımızda hafifliyecek.

canımmmmmmmmmm ya mhvettin eni.ben her an yanımızda oldukalrına innaıyorum. onu çok özleyince kapatıyorum gözlerimi içimden ne geliyosa söylüyorum. beni duyduğuna inanıyrum. niyeyse hep d ebebeğim annen seni çok seviyo. sen orda rahatsın çok güzel bi yerdesin biliyorum ama ben yanında yokum diye yine d ekorkma ben hep yanındayım meleğim seni çok seviyorum diyorum.

evet aynen dedikelrine kaılıyorum. içimiz karmakarışık fırtınalar kopuyo a anlayan yokç bzıalrına çok basit geliyo. ahhhhh bi bilseler içimizde nelerle mücadele ediyoruz.inşallah sen d ebu ay gzüel haberler evririsin.

evet canım.rahim ağzı yetmezliği ve geçen seneden bebek kaybım var..şimdi bebeklerden biri kafasını vajinaya yaslamış.rahim ağzı da serklaja dek açılmış.serklaj tutuyormuş rahim ağzını.

Benim erken doğum yapmadan önceki 15 gün önce hafif bir kanamam olmuştu koyu leke. Doktora gittim olur bazen hamilelerde dedi.Sonra çokaz alt kasıkta ağrım olsu. tekarar doktora gittim normal dedi. Sorun yok dedi gönderdi. Tekrar araz araz kanamam geldi yine gittim. Sorun yok gibi görünüyordedi erken doğum yapmadan önce 3-4 kere doktora gittim. Bir gece çok sancım oldu. Ogece hep gidiyorum doktora birşeyin yok deyip gönderiyor bari busefer yatayım dedim. Meğer rahim azım 5. açıkmış. Ögünden sonraki 3 gün sonra doğum yaptım. Sonra araştırıken erken doğumunolup olmayacağını anlamak için vajinal akıntıdan örnek alınıp tahlil yapıldığını duydum. Bu senin dediğin tahlil. Sordum doktora bana nedese beğenirsin. O tahlil biraz pahalı dedi. Ben birşey demiyorum. Zaten bir daha da o doktora girmeyeceğim. Belki iyi bir insan deneyimli profesör felan ama hikaye ... daha temkinli davransaydı bunları yaşamazdım ben neyse boşver olan oldu. Allah böyle acı vermesin tekrar. Başka acı da vermesin.

canım inşallah bi problem çıkmaz sen önlemini alıyosun. ozman da ikizmiydi. send e bi aı yaşamışsın inşallah bu kez yüzün güler. bak yarıyı geçmişsin. dualrımız seninle. geçen yuıl kaçıncı haftada kaybetmiştin. sonra kaç ay sonra hamile kaldın. biz her gelene soruyoruz böyle ki biz de umutlanalım.

kızlar profil resmime bakın. avucumun içine bi keleek konsun istiyorum. rengi pembe de olur mavi de. yeterki konsun baharım olsun.

evet ikizdi..Tüp bebekle hamile kaldım iki seferde de..1 sene ara ile..
dr doğru demiş baya pahallı bir test :çok üzgünüm:

ahh cnm ahhhh oglum simdi kollarimda olsaydi ne bu kadar hormon yiyecektim ne bukadar SIKINTI cekecektim emek harcayacaktim yeniden denemek ici cok ozledim oglum seni cokkkkkkkk.insallah yeniden hamile kalir saglikla ve zamaninda kucagimiza alir baskalarinin kcaklarina bakmak zorunda kalmayiz
canim benim cok saol ne guzel umut veriyorsun bana amaaaaa olmaycak cunku o kahverengi akinti yogunlasmaya basladi ama renk halen ayni ama dr umu aradim ilaclari birak ama pazartesi yinede ken ver dedi yani oda bir nevi belirtmis oldu bana.cok sevindim dayinizla yengeniz adina ALLAH saglikla bir omur korusun bagislasin yavrularini ona aslina bakarsan canim dogru olabilr bu cunku bende gecen yik mart ayinda tup bebek ile hamile kalmistim tutunamadi dustu daha sonra mayis ayinda ogluma hamile kalimistim
insallah canim bu kez saglikla kucaklarsin yavrularini
herseyden hayir varir cnm bizimde olsun insallah

eeeeeeeeeeeeeee kızlr bugün baya kalabalığız. kızlr uykum var ama sizi bırakıp gidemiyorum ama birazdan pes edicem.

ayşecim sen kötü düşünme aklın öyle şeyler getirme hiç. hamileliğinin tadını çıkr. diğer bebişlein kaç haftalıktı. bu arada test nekdrmış merk ettim. belkiş bizde yaptırırz ilerde.

hoşçakalın kızlar. ben çıkıyorum. görüşürüz yine. listede müjdeli haberler almaya z kalmış. ahdi hayırlsı.kendinize iyib bakın

kızlar profil resmime bakın. avucumun içine bi keleek konsun istiyorum. rengi pembe de olur mavi de. yeterki konsun baharım olsun.

baharda kelbekelr çok olur bakalım kimlere konucaklr. hepimiz isteriz dimi.

Sen merak etme hepimizin göbüşüne kelebek konacak. Kim kelebek istemez ki ama mevsimini kaçırmamak lazımyerimseniben

iyi ki burası var kiminle konuşsam beni anlamadıklarını düşünüyorum ama burada herkesin beni anladığını biliyorum kafamdan geçenler pek çok kişinin ortak düşüncesi yazılanları okudukça ağlıyorum eşim acımı hatırlatıyor diye girmemi istemiyor şu an o okulda ben rahat giriyorum burası olmasa ne olurdu düşünmek bile istmiyorum kızlar ben hayata bu site sayesinde tutundum samimiyetiniz için hepinize teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…