Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

kızlar,fetal fibronekti diye bir test yapılıyor.vajinadan alınan sıvı ile.bu teste göre erken doğum olup olmayacağı belli oluyormuş.dün bana yaptı dr..

Allah bebeğine sağlıklı sıhatli kavuştursun inşallah senin ikiz bebekler galiba. Allah bağışlasın 41 kere maşallah. Peki il bebek kaybın neden olmuştu. Biraz anlatımısın? Doktor erken doğumu önlemek için nasıl bir tedbir alıyor.

Evet ben de bu site ve hatta sağdece bu bölümde yazıyorum. Gerçekten burada benim kader arkadaşlarım var ve beni anladığını düşündüğüm insanlar. Gerçekten bu acıyı çekmeyen bilmiyor. Bilmeside mümkün değil.

evet ikizdi..Tüp bebekle hamile kaldım iki seferde de..1 sene ara ile..
dr doğru demiş baya pahallı bir test :çok üzgünüm:

Ah canım ya pahalımı bana pahalıya mal olan tek şey bebeklerimi kaybetmenin acısı onundışında pahalı kavramı kabul etmiyorum. O kadar pahalı olsa borç para bulur gene yaptırırdım. Bebeğimi keşke kucağıma almak nasip olsaydı. Hayırlısı

Daha önce yatmıştım zaten.yatmaya evde devam...

Ben ikiz tüp bebeklerimi erken doğumla kaybettim. O yüzden merak ettim. Kaçıncı haftadasın. İlk bebeğinde mi ikizdi. Bu sefer ikiz olmasın diye uğracağaız ama hayırlısı. Gerçi tutarmı oda belli değil ama hakkımda hayırlısı. Hep merak ediyordum ikiz bebeğini erken doğumla kaybedip, tekrar ikiz bebek sahibi olup salıklı doğuran oldumu diye. Bir kaç doktora sordum. Her gebeliğin süreci farklı olur demişti yaşayarak öğreneceğiz

Ben başka insanlarla bu konu hakkında konuşmayı çoktan bıraktım, bırak başka insanları en yakınlarımız ailemiz bile anlayamıyor ne yaşadığımızı, ne hissettiğimizi. Onlara göre kaybedilen bebek küçük olunca fazla acı çekilmiyor, ya da yeni bir bebek olunca eskisi unutulacak. Ben de hayata bu bölümde görüştüğüm insanlar sayesinde tutundum. Sen de sık sık gir, içinden ne geçiyorsa yaz. Eşin haklı acını hatırlatır burası, ağlarsın sızlarsın ama bizim acımızı hatırlayıp onunla yüzleşmeye, ağlamaya sızlamaya da ihtiyacımız var. Bizimkisi grup terapisi, psikologlara gidip tonla para dökmektense birbirimize döküyoruz içimizi. Birbirimizi teselli ederken kendi acımızı unutuyoruz. Hepbirlikte mutlu olduğumuz günler de gelecek inşallah.

evet canım ikizdi.rahim ağzı dikildi.hep yatıyorum. sık sık idrarda enfeksiyon tahlili yaptırıyorum.kasılma önleyici ilaçlar kullanıyorum.kabız olmamaya çalışıyorum.

Onların ömrü o kadarmış,Allah tekrar verir diyenlerin sözde tesellileri beni daha çok üzüyordu...Küçük te olsa büyük te olsa evlat evlattır..Kalbi en derin yerinden yaralar..Yaşamayan anlamıyor..

evet canım ikizdi.rahim ağzı dikildi.hep yatıyorum. sık sık idrarda enfeksiyon tahlili yaptırıyorum.kasılma önleyici ilaçlar kullanıyorum.kabız olmamaya çalışıyorum.

Allah kuzularını sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Eğer bir mahsuru yoksa İzmirde han gi doktora takip oluyorsun öğrene bilirmiyim. Çünki gerçekten ilgileniyor.

Allah kuzularını sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Eğer bir mahsuru yoksa ızmirde han gi doktora takip oluyorsun öğrene bilirmiyim. Çünki gerçekten ilgileniyor.

Namık Demir ve Şenay Aycan doktorlarım canım.Bu arada ben de sürekli araştırıp dr lara baskı yapıyorum.Şuna da bakın buna bakın diye..Rahim ağzı benim isteğimle dikildi..idrar tahlilini de kendim karar verip yaptırıyorum yakındaki bir polikliniğe....

Ben de 24. haftada Namık Demire muayene olmuştum. Ama ulaşması çok zor bir doktor. Evet dediğin gibi biraz da bileceksin bazı şeyleri. Gerçi yeni gittiğim doktor fazla internete bakma diyor ama insan bakmadan duramıyor. Bundan sonra gerekirse İstanbula bile giderim yeterki sağlıkla kavuşayım çocuğuma.

Herkeze iyi hafta sonları arkadaşlar. Bu hafta sonu mevlüt var, gitmek istemiyorum ama ailem ve eşim için orada olmam gerekecek yoksa benim için kayınpederle kayınvalidenin hiç hatırı kalmadı.

inşallah hepimize konacaklar bu esmi nasıl ekledin ben beceremedim bitane beğendim ama olmadı

canım kadınlar kulübünü aşağılarında snırım ortaya karışık diye biyer vr. orda teknik servis onun içinde çok güzel renki hareketli resimler vr onalrı bilgisayarına kaydet sonra kullanıcı panelinde avatarını değiştir yeri vr orda aşağıda gözat yazıyo tıkla bilgisayarından seç oraya kaydet oluyo.

Sen merak etme hepimizin göbüşüne kelebek konacak. Kim kelebek istemez ki ama mevsimini kaçırmamak lazımyerimseniben

evet haklısın tatlım. msjalındı.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

haklısın canım. acıalr ortak umutlar planlar, beklentiler ortak. başkalarının yalandan tesellisi, aptalca akıl vermeleri hepsi yalan. ben artık ki,mseyi samimi bulmuyorum.

İnşallah hafta sonu huzurumu kaçıracak birşey olmaz

uamrım sıkma canını kimse için. boşver. senmi insan edeceksin kişilei. uğraşma değmez.

bende haftasonu arkadaşıma gidicem yatılı. 5 ayır ilk defa görüşücez çok düşüncelidir. sırf ben üzülmiyim hazır değilim diye gelmediburay. hep sen hazır ol ben anlıcam sesinden faaln dedi. 2 yaşında oğlu var. en son oraya gittiğimde hamileydim bebeğimle ilgili haayller kuruyodum. şimdi nasıl gelicek merak ediyorum uamrım kendimi iyi hissederim. dünden beri arıyo hzırlık yapıyomuş. gerçi oda çok problemler yaşadı hala uğraşıyo. oğlu 2 aylıkken beyin ameliyetı falan oldu. işte o bu şekilde sınanıyo ben bu şekilde. gerçekten yanımda olan bana destek olan dost denecek dostlerımdan. böyle zamanlarda ayırt ediyosun işte.

Ah evde vakit ne zor geçiyordur tatlım, dilerim en kısa zamanda iş bulabilirsin, ama o zamana kadar çık dışarı, dolaş, gerçi insanın canı kimseyle görüşmek istemiyor, ama yürüyüş iyi gelebilir, bak bahar da geliyor...

Ah beni gülümsettin, içim umutla doldurdun, sağol arkadaşımmm...:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…