İşte şimdi oldu alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisa.s.
limburg1985 canım sakın ağlama çünkü bize ağlamak değil mutlu olmak yakışır biz kimsenin sahib olamıyacağı bi mertebe ulaştık herkezin bebeği olur ama meleği olamaz bizim meleğimiz oldu allahın izniyle kardeşleride olucak onlar bize şefaatçi olacak ben inanıyorum bizi güzel günler bekliyo bu acıları çektikten sonra rabbim mükafatını verecek bize anneliği taddıracak bizde doğum yapınca bebeklerimizle aynı odada kalıcaz hastaneden onları kucağımıza alarak çıkıcaz rabbim bu duyguları içimizde bırakmıycak bizede tattıracak
evet canım.rahim ağzı yetmezliği ve geçen seneden bebek kaybım var..şimdi bebeklerden biri kafasını vajinaya yaslamış.rahim ağzı da serklaja dek açılmış.serklaj tutuyormuş rahim ağzını.
iyi ki burası var kiminle konuşsam beni anlamadıklarını düşünüyorum ama burada herkesin beni anladığını biliyorum kafamdan geçenler pek çok kişinin ortak düşüncesi yazılanları okudukça ağlıyorum eşim acımı hatırlatıyor diye girmemi istemiyor şu an o okulda ben rahat giriyorum burası olmasa ne olurdu düşünmek bile istmiyorum kızlar ben hayata bu site sayesinde tutundum samimiyetiniz için hepinize teşekkürler
Ben başka insanlarla bu konu hakkında konuşmayı çoktan bıraktım, bırak başka insanları en yakınlarımız ailemiz bile anlayamıyor ne yaşadığımızı, ne hissettiğimizi. Onlara göre kaybedilen bebek küçük olunca fazla acı çekilmiyor, ya da yeni bir bebek olunca eskisi unutulacak. Ben de hayata bu bölümde görüştüğüm insanlar sayesinde tutundum. Sen de sık sık gir, içinden ne geçiyorsa yaz. Eşin haklı acını hatırlatır burası, ağlarsın sızlarsın ama bizim acımızı hatırlayıp onunla yüzleşmeye, ağlamaya sızlamaya da ihtiyacımız var. Bizimkisi grup terapisi, psikologlara gidip tonla para dökmektense birbirimize döküyoruz içimizi. Birbirimizi teselli ederken kendi acımızı unutuyoruz. Hepbirlikte mutlu olduğumuz günler de gelecek inşallah.
evet canım ikizdi.rahim ağzı dikildi.hep yatıyorum. sık sık idrarda enfeksiyon tahlili yaptırıyorum.kasılma önleyici ilaçlar kullanıyorum.kabız olmamaya çalışıyorum.
İnşallah hafta sonu huzurumu kaçıracak birşey olmaz
Arada kandan CRP tahlili de yaptır, vücuttaki enfeksiyonu en iyi o gösteriyor...Normali 0,5 unutma...
Ah beni gülümsettin, içim umutla doldurdun, sağol arkadaşımmm...:1hug:
Herkeze iyi hafta sonları arkadaşlar. Bu hafta sonu mevlüt var, gitmek istemiyorum ama ailem ve eşim için orada olmam gerekecek yoksa benim için kayınpederle kayınvalidenin hiç hatırı kalmadı.
hımmm,onu da bir araştırayım..Çok teşekkür ederim canım..:1hug:
Ben başka insanlarla bu konu hakkında konuşmayı çoktan bıraktım, bırak başka insanları en yakınlarımız ailemiz bile anlayamıyor ne yaşadığımızı, ne hissettiğimizi. Onlara göre kaybedilen bebek küçük olunca fazla acı çekilmiyor, ya da yeni bir bebek olunca eskisi unutulacak. Ben de hayata bu bölümde görüştüğüm insanlar sayesinde tutundum. Sen de sık sık gir, içinden ne geçiyorsa yaz. Eşin haklı acını hatırlatır burası, ağlarsın sızlarsın ama bizim acımızı hatırlayıp onunla yüzleşmeye, ağlamaya sızlamaya da ihtiyacımız var. Bizimkisi grup terapisi, psikologlara gidip tonla para dökmektense birbirimize döküyoruz içimizi. Birbirimizi teselli ederken kendi acımızı unutuyoruz. Hepbirlikte mutlu olduğumuz günler de gelecek inşallah.
Canım, bende de rahimağzı yetmezliği vardı,serklaj yapıldı, dikişe kadar açıktı. Rahim ağzının açılmasına sebep %90 enfeksiyonmuş, o yüzden crp önemli, haftada 15 te bir yaptır bence, doktorlar maalesef atlayabiliyorlar, doktora kontrole gittiğinde rahim ağzından kültür örneği aldırt,o da önemli...Ve en önemlisi tatlım; moral, hiçbirşeyi kafana takıp, canını sıkmadan yat... Sonra da inşallah bebişlerinin vaktinde, sağlıkla dünyaya gelişini kutlayacağız...
herkese iyi geceler
gecelerimiz gündüzler kadar aydınlık olsun
gecenin sonunda hatta siyahın en koyu anında güneşin doğmaya başlayışı gibi, güneşler doğsun içimize,evimize,hayatımıza
nisanda hamile kalacaklar listesini görünce içim kıpır kıpır oldu
ben de inşallah haziran listesinde yer alırım
özlenencim bilgilerini vermeyen bir ben kalmışım galiba
benim meleğim 33+3'de doğdu, doğum tarihi 21.12.2009, doğum şekli sezeryan, meleğim 2050 gram, 48 cm doğdu, 6 gün yaşadı, erken doğum nedeni rahim ağzı yetmezliği, melek oluş nedeni uykuda apne
ismi Ali
Ah evde vakit ne zor geçiyordur tatlım, dilerim en kısa zamanda iş bulabilirsin, ama o zamana kadar çık dışarı, dolaş, gerçi insanın canı kimseyle görüşmek istemiyor, ama yürüyüş iyi gelebilir, bak bahar da geliyor...
Ah inşallah tatlım inşallah...
günaydın güzel melek anneleri
nasılsınız
ben buğün uyanamadım uyanır uyanmaz eşortmanlarımı giyip yürüyüş yapyım
sonra eve geldim.iyi geldi bana
kendimi mecbur hissediyorum
yoksa evden dışarı çıkmıyorum
evde kapan kapan olmuyor.
günümde yaklaştı
ama busefer daha iyiyim umutluyum sanki
kimseye lafını etmiyorum
içim kıpır kıpır
inş. güzel şeyler yazarım buraya.
günaydın canım inşallah güzel haberler verirsin dualarımız senin le galiba bende de bişeyler var öle hissediyorum inşallah doğru çıkar hepimiz için hayırlısı bencil olduysan hiç takma canım rajhat edersin öyle insanlar daha mutlu bende öyle olmay çalışıyorum eski nuray gidecek yerine yepyeni birisi gelecek kimsenin üzmesine izin vermiycem
zaten çok fazla evde durmuyorum canım sertifika almak için kursa gidiyorum şimdilik oyalıyorum kendimi işte öyle bugün arkadaşım bebeğine 40 mevlüdü okutuyo ama annemi çağırdım onu göndercem ben gidemicem zaten eşimde biliyo üzülceğimi hemen ağlıcağımı o yüzden göndermiyo iyi de yapıyo biliyo çünkü dayanamıcağımı ama evde de olsam içim çok yanıyo.
inşallah en hayırlı zamanda yeni bebeişler meleklere kardeşler gelir göbüşlerimize ve sonrada kucaklarımıza inşallah amiiiiiiiinnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?