Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Amin canım amin...
İyi ki varsınız kızlar... Beni sizlerden iyi anlayan yok...opuyorumnanaktan

evet canım.rahim ağzı yetmezliği ve geçen seneden bebek kaybım var..şimdi bebeklerden biri kafasını vajinaya yaslamış.rahim ağzı da serklaja dek açılmış.serklaj tutuyormuş rahim ağzını.

CAnım mümkün oldukça dinlen,hiç kalkma... Enfeksiyon olmadığı sürece 38'e kadar taşıyabilirsin bebişlerini, hiçkorkma, rahat ol...

Seninle aynı duyguları paylaşıyorum tatlım, ben de bazen ağlıyorum, bazen umutlanıyorum... Bizi bizden iyi anlayan yok...Eee, ne demişler; damdan düşenin halini damdan düşen bilirmiş...

İnşalllah tatlım inşallah...:Saruboceq:

evet canım ikizdi.rahim ağzı dikildi.hep yatıyorum. sık sık idrarda enfeksiyon tahlili yaptırıyorum.kasılma önleyici ilaçlar kullanıyorum.kabız olmamaya çalışıyorum.

Arada kandan CRP tahlili de yaptır, vücuttaki enfeksiyonu en iyi o gösteriyor...Normali 0,5 unutma...

ayse cınarlı başka bir topikte adaege diye bir arkadaş vardı o da ilk bebeklerine tüp bebekle gebe kalmıştı ve rahim eğzı yetmezliğinden kaybetmişti şimdi tekra ikiz gebe kendisi bu kez serklaj yapılmış ve istirahat ediyordu en son iyi gidiyordu gebeliği o da ızmir'deydi hatta. senin durumun ona çok benziyor inşallah ikinizin gebeliği de olumlu sağlıklı bebişlerle biter.

Ah beni gülümsettin, içim umutla doldurdun, sağol arkadaşımmm...:1hug:

Canım benim biz çok ağladık, biraz da gülelim değil mi. Allah bir daha ağlatmasın, umudumuzu hiç soldurmasın.

Herkeze iyi hafta sonları arkadaşlar. Bu hafta sonu mevlüt var, gitmek istemiyorum ama ailem ve eşim için orada olmam gerekecek yoksa benim için kayınpederle kayınvalidenin hiç hatırı kalmadı.

Canım sana kolay gelsin. Canını sıkmalarınai zin verme, laf falan sokarlarsa hiç muhattap olup da sinirini bozma. El gibi otur otur gel, stres yapma tamam mı canım.

herkese iyi geceler
gecelerimiz gündüzler kadar aydınlık olsun
gecenin sonunda hatta siyahın en koyu anında güneşin doğmaya başlayışı gibi, güneşler doğsun içimize,evimize,hayatımıza
nisanda hamile kalacaklar listesini görünce içim kıpır kıpır oldu
ben de inşallah haziran listesinde yer alırım
özlenencim bilgilerini vermeyen bir ben kalmışım galiba
benim meleğim 33+3'de doğdu, doğum tarihi 21.12.2009, doğum şekli sezeryan, meleğim 2050 gram, 48 cm doğdu, 6 gün yaşadı, erken doğum nedeni rahim ağzı yetmezliği, melek oluş nedeni uykuda apne
ismi Ali

hımmm,onu da bir araştırayım..Çok teşekkür ederim canım..:1hug:

Canım, bende de rahimağzı yetmezliği vardı,serklaj yapıldı, dikişe kadar açıktı. Rahim ağzının açılmasına sebep %90 enfeksiyonmuş, o yüzden crp önemli, haftada 15 te bir yaptır bence, doktorlar maalesef atlayabiliyorlar, doktora kontrole gittiğinde rahim ağzından kültür örneği aldırt,o da önemli...Ve en önemlisi tatlım; moral, hiçbirşeyi kafana takıp, canını sıkmadan yat... Sonra da inşallah bebişlerinin vaktinde, sağlıkla dünyaya gelişini kutlayacağız...

günaydın güzel melek anneleri
nasılsınız
ben buğün uyanamadım uyanır uyanmaz eşortmanlarımı giyip yürüyüş yapyım
sonra eve geldim.iyi geldi bana
kendimi mecbur hissediyorum
yoksa evden dışarı çıkmıyorum
evde kapan kapan olmuyor.
günümde yaklaştı
ama busefer daha iyiyim umutluyum sanki
kimseye lafını etmiyorum
içim kıpır kıpır
inş. güzel şeyler yazarım buraya.

premeti okadar güzel yazmışınki
gerçekten öyle oluyor
oğlumu kaybettiğim ilk zamanlar acımı bile yaşatmadı akrabalarım
onlarda üzülmememi istemiyorlar ama acımı küçümsemeleri dahada acıtmıştı
içimi.
artık inanın takmıyorum
ne kaynana ne görümce yeri geliyor kocamın bile
takmıyorum.
hayatta en önemli şey benmşim
benim psikolojimmiş
ben iyiysem bebegimde iyi olacak diyorum
biraz bencil oldum ama böyle olmam gerekiyormuş.

dr çok akıntım olduğunu söyledi ve donaxyl isimli vajinal tablet yazdı..vajinadaki bazı bakteriler,mantarlar ve enfeksiyona karşı...

başınsaolsun canım
inş. tez zamanda acını hafifletecek bir kardeş gönderir
alin.

Ah inşallah tatlım inşallah...

zaten çok fazla evde durmuyorum canım sertifika almak için kursa gidiyorum şimdilik oyalıyorum kendimi işte öyle bugün arkadaşım bebeğine 40 mevlüdü okutuyo ama annemi çağırdım onu göndercem ben gidemicem zaten eşimde biliyo üzülceğimi hemen ağlıcağımı o yüzden göndermiyo iyi de yapıyo biliyo çünkü dayanamıcağımı ama evde de olsam içim çok yanıyo.

inşallah en hayırlı zamanda yeni bebeişler meleklere kardeşler gelir göbüşlerimize ve sonrada kucaklarımıza inşallah amiiiiiiiinnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq:

günaydın canım inşallah güzel haberler verirsin dualarımız senin le galiba bende de bişeyler var öle hissediyorum inşallah doğru çıkar hepimiz için hayırlısı bencil olduysan hiç takma canım rajhat edersin öyle insanlar daha mutlu bende öyle olmay çalışıyorum eski nuray gidecek yerine yepyeni birisi gelecek kimsenin üzmesine izin vermiycem

ayy negüzel hadi inş. canım
içim pır pır ediyor inan
evet ya üzülüyorum kendime ediyorum değişen hiç birşey yok inan
geçti artık o eski gnler eşime dedim geçen akşam
hayırlısıyla bir hamile kalayım dünya yıkılsa umrumda olmayacak
biraz sorunlu bir hamilelik geçirmiştim
yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum açıkcası.

ilk bebegine hemen hamile kalmışmıydın canım
.

bencede gitme canım
ben oğlumu kaybettikten sonra
30 günü falan kontrol için hastaneye gitmiştik
eşimin bir arkadaşı doğum yapmış bir uğrayalım dedi
uğradık inan bebegi görünce çok kötü oldum agladım tutamadım kendimi.
belki ayıp oldu ama olmuyor öyle kolay.
şuan 6 ay oldu bebekleri görünce bukadar duysal değilim
en azından aglamıyorum ayıp oluyor çünkü tutuyorum kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…